ovo se nije komentiralo
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: ovo se nije komentiralo
michaellcmacha wrote:a čemu bi ti mene to učio... aj si mira daj, nego koga je tu konkretno i što zaboljelo... pitao sam metamfetildu kakav odnos ima spram gej osoba i kako se nosi sa tim... nek odgovori... koji kurac ti glumiš lakmus... nek se isplače žena ako joj je teško... a ne ovako da se pati....Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:da skratimo metamfetilda je kurac na biciklu od vjernice
Ti koji nemaš blage vete o kršćanskoj vjeri ćeš nekoga učiti je li pravi vjernik ili ne?
Mislim, ako je i od tebe, jednostavno je previše.
Još pitaš?
Daj ti sam sebi mira, budaletino polupismena.
Histerizieraš okolo kao kakva dokona baba tračbaba.
I kakva to glupa pitanja postavljaš, jer da si neki kršćanin onda bi znao da kršćanstvo uvijek stoji na strani osobe, a osuđuje grijeh.
Formula je ne osuditi griješnika nego grijeh, a prema griješniku uvijek treba postupati sa pažnjom, ljubavlju i razumjevanjem, ali odlučno ukazujući na njegove pogreške.
Inače gej orjentacija po kršćanstvu sama po sebi nije grijeh, ali gej spolni odnosi jesu.
Eto, sad si nešto naučio, bar se nadam.
Nitko nije baš toliko glup da ovo nije u stanju shvatiti.
Hoćemo sad od vrtića pa nadalje sve onako po redu?
Guest- Guest
a priori, svi znamo da si uvijek u pravu. jebeš kršćanstvo i to što si ti otkrio vjeru. ne ulazim u vjerske aspekte niti u to u što ljudi vjeruju.Speare Shaker wrote:veber wrote:
možda zato kaj u kršćansom duhu ne mlatim ženu?
Bitno je da si se posrao po kršćanstvu.
Jel' ti sad lakše?
metilda a i ti donekle osuđujete ljude drugih stavova i mišljenja.
svi se pičkaramo, ali otkud pravo metildi da nazove kayu čedomorkom, kada to nije. znači isključiva je.
kaya nije ubila niti jedno dijete. tako da je to vrlo opasna izjava.
2014-12-30
kvaziustaška i četnička koalicija protiv običnjaka koji se takvih puževa čuva da ga ne zabalavekaya wrote:bez po muke, jedino ako bi počeo pjevati tonsona bi ih zbunio moždamichaellcmacha wrote:aj ti zamisli savez crvenkastog i metilde... utopili bi me u tiganju mrzle vodekaya wrote:psovač i ustaša. i klevetnik.michaellcmacha wrote:pa kakve to veze ima ja sam ih napisao 100 pa svejedno sam ispao moralna nakaza, korumpirani policajac, inače jugoslavenčina....
mada mislim da imaš vezu, previše lako si došao do prvog mjesta.
2015-08-08
i mi ćemo sada, kada ti zamjenik počne pisatimetilda wrote:eto, ekipa, odoh ja spavati a
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:aj odi u kurac, počeo si zvučati ko sokrat... :)Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:ovo nisu istine, išla je nazvati šejkera da joj dođe pro b ono odrti još jednu šihtu...
Ti si duhovno bolestan. A i o psihi bi se dalo razgovarati.
Pa kad jesi i ti to dobro znaš.
Počni samo od svog kakti kršćanstva o kojem nemaš pojma s pojmom, a drugima soliš pameti o tome kakvi su kršćani.
Nakazo poremećana.
Guest- Guest
pa najlkaše zajebaati one koji misle da su pametni... nemoj tu ništa boldati nek se traži;)kaya wrote:pa daj odi u ...svaki put mi komičnomichaellcmacha wrote:
pozorno čitaj naići ćeš i gdje te metamfetilda sramoti do zla Boga... tak da te ne iznenadi... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
da, pa bolje nego da ubijam, kaj ne..metilda wrote:hoćeš reći da si onda nastavila sratkaya wrote:pa pisala sam na početku, rekla što i kako al vidim da ne kužite pa rekoh idem sad udrit brigu na veseljemetilda wrote:kaya wrote:pa vidiš kako imam razumijevanja, znaš što bi čula da nemam...ne..metilda wrote:
kajo nisam ja ovdje od jučer pa da ne znam tvoje kapacitete u stvaranju dreka i smrada
pa daj makar jedan post koji si napisala na zadanu temu
2015-08-15
:Dkaya wrote:i mi ćemo sada, kada ti zamjenik počne pisatimetilda wrote:eto, ekipa, odoh ja spavati a
2014-12-30
jebote sad kad malo bolje pogledam kako komunicira šejker preočito je da je u nekoj bliskoj vezi sa metamfetildom... da ne idu zajedno na duhovne vježbe....
2015-08-08
valjda neće ko longi... :)))veber wrote::Dkaya wrote:i mi ćemo sada, kada ti zamjenik počne pisatimetilda wrote:eto, ekipa, odoh ja spavati a
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber wrote:a priori, svi znamo da si uvijek u pravu. jebeš kršćanstvo i to što si ti otkrio vjeru. ne ulazim u vjerske aspekte niti u to u što ljudi vjeruju.Speare Shaker wrote:veber wrote:
možda zato kaj u kršćansom duhu ne mlatim ženu?
Bitno je da si se posrao po kršćanstvu.
Jel' ti sad lakše?
metilda a i ti donekle osuđujete ljude drugih stavova i mišljenja.
svi se pičkaramo, ali otkud pravo metildi da nazove kayu čedomorkom, kada to nije. znači isključiva je.
kaya nije ubila niti jedno dijete. tako da je to vrlo opasna izjava.
Abortus je također ubojstvo.
Tako bar kaže medicina odnosno takvi se zaključci mogu logički izvući iz tvrdnje da je zigota također ljudska osoba u jednoj fazi svoga razvoja.
E sad, druga je priča što kaže politika odnosno zakonodavac, ali svi znamo da je politika žena lakog morala, ako ne i još nešto puno gore.
Je li kaja počinila abortus kojeg žestoko brani, ne znam i neću špekulirati, čak me niti ne zanima, to je do nje i njene savjesti, ako je ima.
A prirori je jedino Bog u pšravu, a ja nisam Bog.
Ja samo znam solidno argumentirati svoje stavove i to na racionalan način, a ko nekome to nije pravo,. neka ne raspravlja sa mnom i sve pet.
Naravno da ne ulaziš u vjerske aspekte jer je iz aviona vidljivo da o bilo kojoj vjeri doslovce nemaš pojma s pojmom pa barem u tome nisi kontradiktoran.
Guest- Guest
pa došao je uspavati moralne nakazeveber wrote::Dkaya wrote:i mi ćemo sada, kada ti zamjenik počne pisatimetilda wrote:eto, ekipa, odoh ja spavati a
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.forum?t=34387
2015-08-15
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» ovo se nije komentiralo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
Page 50 of 50