ovo se nije komentiralo
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: ovo se nije komentiralo
veber wrote:sada je kaja tu. po čemu je ona čedomorka, kayo molim te, suzdrži se.metilda wrote:ti osim čedomorke i moralne nakaze zaslužuješ i naziv lešinarke - došla si po porciju svoje omiljene psihičke hrane - ad hominem "argumentiranja"kaya wrote:ma nisi, od kud mu to uopće..metilda wrote:veber wrote:
pa ti konstantno navodiš vjeru. ti stalno mihi veliš da je korumpran, a nema veze s murjom deset godina, kaju nazivaš čedomorkom. pa ono, malo za upitati se.
a vi kao poštujete moju vjeru i moj vjernički identitet?
prvi je počeo miha s izjavom da sam zatucana katolkinja a ostalo je baljezganje na 45 stranica
znači pojasni opasan izraz. Po čemu je Kaya čedomorka?
vidiš, to vas čini moralnim nakazama.. neću objašnjavati po deseti put
Guest- Guest
ali da ne bude sad da nije oprao i mene... meni je rekao da sam ponorel, kad se sa beštijanerkom raspravljam.... u pravu čovjek...michaellcmacha wrote:pokazao sam ovu prepisku svom Žuletu, ne mrem tu na javno napisat što je rekao za metamfetildu, ali vjerujem da svak more pretpostaviti... :))))kaya wrote:aha, a kada vi mene spominjete to je ok, jedino ja ne smijem doći i spominjati vas, ne daj bože.metilda wrote:
ti osim čedomorke i moralne nakaze zaslužuješ i naziv lešinarke - došla si po porciju svoje omiljene psihičke hrane - ad hominem "argumentiranja"
lijepo zamišljeno ali ne bu išlo
2015-08-08
kaya wrote:joj da ti znaš koliku ja dozu imam tolerancije prema potrebitima, rekla bi mi hvala a ne zajebavalametilda wrote:
evo, došla vam je i moralna potpora u obliku lešinarke kaje pa će biti 8:1 u vašu korist
da ja hoću ad hominem a mogu ne bi ti pomogao ni metadon da se skuliraš
kajo nisam ja ovdje od jučer pa da ne znam tvoje kapacitete u stvaranju dreka i smrada
Guest- Guest
daj argumentiraj!metilda wrote:michaellcmacha wrote:i zatucana i prolupala, a sad kad čujem kakve te brige more ni ne čudi me što si toliko sjebana....metilda wrote:veber wrote:pa ti konstantno navodiš vjeru. ti stalno mihi veliš da je korumpran, a nema veze s murjom deset godina, kaju nazivaš čedomorkom. pa ono, malo za upitati se.metilda wrote:
opet impliciranje mog vjerničkog identiteta.. i onda se praviš mutav kad mi kažeš da sam ja prva počela s provokacijama.. ja ću sad uskoro otići na spavanje a vi ćete kao i sinoć nastaviti svoj vampirski bal
prvi je počeo miha s izjavom da sam zatucana katolkinja a ostalo je baljezganje na 45 stranica
evo, došla vam je i moralna potpora u obliku lešinarke kaje pa će biti 8:1 u vašu korist
pitam te sada po čemu je lešinarka?
ja sam tebi dao hrpu argumenata da si zatucana, primitivnih shvačanja, izgubljena u prostoru i vremenu. nisam ti nikad napisao životinjo preživljačka s dva želuca koja ima vimena i daje mlijeko a u nekim oblicima "sorte" ima i rogove.
2014-12-30
ma da oni, i On je odustao ili na knap,još je u dilemi... onda znaš dokle je došlo... :)))kaya wrote:da oni dižu ruke od nje?michaellcmacha wrote:pokazao sam ovu prepisku svom Žuletu, ne mrem tu na javno napisat što je rekao za metamfetildu, ali vjerujem da svak more pretpostaviti... :))))kaya wrote:aha, a kada vi mene spominjete to je ok, jedino ja ne smijem doći i spominjati vas, ne daj bože.metilda wrote:
ti osim čedomorke i moralne nakaze zaslužuješ i naziv lešinarke - došla si po porciju svoje omiljene psihičke hrane - ad hominem "argumentiranja"
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ali da ne bude sad da nije oprao i mene... meni je rekao da sam ponorel, kad se sa beštijanerkom raspravljam.... u pravu čovjek...michaellcmacha wrote:pokazao sam ovu prepisku svom Žuletu, ne mrem tu na javno napisat što je rekao za metamfetildu, ali vjerujem da svak more pretpostaviti... :))))kaya wrote:aha, a kada vi mene spominjete to je ok, jedino ja ne smijem doći i spominjati vas, ne daj bože.metilda wrote:
a bijede ... malo vas je protiv mene ovdje pa si doveo i novog lika .. bolesno pa bolesno
Guest- Guest
pa vidiš kako imam razumijevanja, znaš što bi čula da nemam...ne..metilda wrote:kaya wrote:joj da ti znaš koliku ja dozu imam tolerancije prema potrebitima, rekla bi mi hvala a ne zajebavalametilda wrote:
kajo nisam ja ovdje od jučer pa da ne znam tvoje kapacitete u stvaranju dreka i smrada
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nije on lik, on je župnik...metilda wrote:michaellcmacha wrote:ali da ne bude sad da nije oprao i mene... meni je rekao da sam ponorel, kad se sa beštijanerkom raspravljam.... u pravu čovjek...michaellcmacha wrote:pokazao sam ovu prepisku svom Žuletu, ne mrem tu na javno napisat što je rekao za metamfetildu, ali vjerujem da svak more pretpostaviti... :))))kaya wrote:aha, a kada vi mene spominjete to je ok, jedino ja ne smijem doći i spominjati vas, ne daj bože.metilda wrote:
a bijede ... malo vas je protiv mene ovdje pa si doveo i novog lika .. bolesno pa bolesno
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kaya wrote:pa vidiš kako imam razumijevanja, znaš što bi čula da nemam...ne..metilda wrote:kaya wrote:joj da ti znaš koliku ja dozu imam tolerancije prema potrebitima, rekla bi mi hvala a ne zajebavalametilda wrote:
pa daj makar jedan post koji si napisala na zadanu temu
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:nije on lik, on je župnik...metilda wrote:michaellcmacha wrote:ali da ne bude sad da nije oprao i mene... meni je rekao da sam ponorel, kad se sa beštijanerkom raspravljam.... u pravu čovjek...michaellcmacha wrote:pokazao sam ovu prepisku svom Žuletu, ne mrem tu na javno napisat što je rekao za metamfetildu, ali vjerujem da svak more pretpostaviti... :))))kaya wrote:
aha, a kada vi mene spominjete to je ok, jedino ja ne smijem doći i spominjati vas, ne daj bože.
biskup psuje, župnik podržava legalizaciju marihuane - ako je i od tebe previše je
Guest- Guest
ne kužim!metilda wrote:veber wrote:sada je kaja tu. po čemu je ona čedomorka, kayo molim te, suzdrži se.metilda wrote:ti osim čedomorke i moralne nakaze zaslužuješ i naziv lešinarke - došla si po porciju svoje omiljene psihičke hrane - ad hominem "argumentiranja"kaya wrote:ma nisi, od kud mu to uopće..metilda wrote:
ne isčitavam nikaj po čemu smo moralne nakaze?
jel ti pročitaš prije nego sendaš?
ajd, mi malo pojasni po čemu sam ja moralna nakaza?
2014-12-30
pa kakve to veze ima ja sam ih napisao 100 pa svejedno sam ispao moralna nakaza, korumpirani policajac, inače jugoslavenčina....
2015-08-08
naslućuje ona to, zato ga pokušava udobrovoljiti da ne ostane duže u čistilištu..michaellcmacha wrote:ma da oni, i On je odustao ili na knap,još je u dilemi... onda znaš dokle je došlo... :)))kaya wrote:da oni dižu ruke od nje?michaellcmacha wrote:pokazao sam ovu prepisku svom Žuletu, ne mrem tu na javno napisat što je rekao za metamfetildu, ali vjerujem da svak more pretpostaviti... :))))kaya wrote:aha, a kada vi mene spominjete to je ok, jedino ja ne smijem doći i spominjati vas, ne daj bože.metilda wrote:
2015-08-15
psovač i ustaša. i klevetnik.michaellcmacha wrote:pa kakve to veze ima ja sam ih napisao 100 pa svejedno sam ispao moralna nakaza, korumpirani policajac, inače jugoslavenčina....
mada mislim da imaš vezu, previše lako si došao do prvog mjesta.
Last edited by kaya on Tue 11 Jun - 0:08; edited 1 time in total
2015-08-15
jel ti podržavaš gej osobe i ako ne kako se nosiš sa tim....metilda wrote:michaellcmacha wrote:nije on lik, on je župnik...metilda wrote:michaellcmacha wrote:ali da ne bude sad da nije oprao i mene... meni je rekao da sam ponorel, kad se sa beštijanerkom raspravljam.... u pravu čovjek...michaellcmacha wrote:
pokazao sam ovu prepisku svom Žuletu, ne mrem tu na javno napisat što je rekao za metamfetildu, ali vjerujem da svak more pretpostaviti... :))))
biskup psuje, župnik podržava legalizaciju marihuane - ako je i od tebe previše je
2015-08-08
metilda wrote:michaellcmacha wrote:nije on lik, on je župnik...metilda wrote:michaellcmacha wrote:ali da ne bude sad da nije oprao i mene... meni je rekao da sam ponorel, kad se sa beštijanerkom raspravljam.... u pravu čovjek...michaellcmacha wrote:
pokazao sam ovu prepisku svom Žuletu, ne mrem tu na javno napisat što je rekao za metamfetildu, ali vjerujem da svak more pretpostaviti... :))))
Ma laže ko' pas.
Guest- Guest
veber wrote:ne kužim!metilda wrote:veber wrote:sada je kaja tu. po čemu je ona čedomorka, kayo molim te, suzdrži se.metilda wrote:ti osim čedomorke i moralne nakaze zaslužuješ i naziv lešinarke - došla si po porciju svoje omiljene psihičke hrane - ad hominem "argumentiranja"kaya wrote:
ma nisi, od kud mu to uopće..
ne isčitavam nikaj po čemu smo moralne nakaze?
jel ti pročitaš prije nego sendaš?
ajd, mi malo pojasni po čemu sam ja moralna nakaza?
nakon što sam pojasnila zašto je kaja čedomorka ti me pitaš zašto to govorim..
dakle ili nisi čitao temu pa si upao u ovaj linč ili ne razumiješ znanstvene dokaze koji objašnjavaju zašto je kaja čedomorka ili razumiješ pa se ne slažeš
kako te volja
Guest- Guest
aj ti zamisli savez crvenkastog i metilde... utopili bi me u tiganju mrzle vodekaya wrote:psovač i ustaša. i klevetnik.michaellcmacha wrote:pa kakve to veze ima ja sam ih napisao 100 pa svejedno sam ispao moralna nakaza, korumpirani policajac, inače jugoslavenčina....
mada mislim da imaš vezu, previše lako si došao do prvog mjesta.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jel ti podržavaš gej osobe i ako ne kako se nosiš sa tim....metilda wrote:michaellcmacha wrote:nije on lik, on je župnik...metilda wrote:michaellcmacha wrote:
ali da ne bude sad da nije oprao i mene... meni je rekao da sam ponorel, kad se sa beštijanerkom raspravljam.... u pravu čovjek...
ovo nije tema o gej osobama, imaš je negdje tamo
Guest- Guest
pa pisala sam na početku, rekla što i kako al vidim da ne kužite pa rekoh idem sad udrit brigu na veseljemetilda wrote:kaya wrote:pa vidiš kako imam razumijevanja, znaš što bi čula da nemam...ne..metilda wrote:kaya wrote:joj da ti znaš koliku ja dozu imam tolerancije prema potrebitima, rekla bi mi hvala a ne zajebavalametilda wrote:
pa daj makar jedan post koji si napisala na zadanu temu
2015-08-15
michaellcmacha wrote:jel ti podržavaš gej osobe i ako ne kako se nosiš sa tim....metilda wrote:michaellcmacha wrote:nije on lik, on je župnik...metilda wrote:michaellcmacha wrote:
ali da ne bude sad da nije oprao i mene... meni je rekao da sam ponorel, kad se sa beštijanerkom raspravljam.... u pravu čovjek...
Da imalo poznajep kršćanstvo odnosno nauk KC izložen u KKC, ne bi uopće postavio to pitanje.
No, kako je jasno da si totalni duduk po tom pitanju, doduše, ne samo po tom pitanju nego i po mnogo čemu drugom, ovako ti preostaje da postavljaš blesava pitanja.
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» ovo se nije komentiralo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
Page 48 of 50