ovo se nije komentiralo
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: ovo se nije komentiralo
michaellcmacha wrote:jel ti podržavaš gej osobe i ako ne kako se nosiš sa tim....metilda wrote:michaellcmacha wrote:nije on lik, on je župnik...metilda wrote:michaellcmacha wrote:
ali da ne bude sad da nije oprao i mene... meni je rekao da sam ponorel, kad se sa beštijanerkom raspravljam.... u pravu čovjek...
a bijede ... malo vas je protiv mene ovdje pa si doveo i novog lika .. bolesno pa bolesno
biskup psuje, župnik podržava legalizaciju marihuane - ako je i od tebe previše je
Da imalo poznajep kršćanstvo odnosno nauk KC izložen u KKC, ne bi uopće postavio to pitanje.
No, kako je jasno da si totalni duduk po tom pitanju, doduše, ne samo po tom pitanju nego i po mnogo čemu drugom, ovako ti preostaje da postavljaš blesava pitanja.
Guest- Guest
dobro je šejkeru, smiri se, naravno da lažem, de pređi upise pa mi reci jel te malo sramota.... ali ono bar malo...Speare Shaker wrote:metilda wrote:michaellcmacha wrote:nije on lik, on je župnik...metilda wrote:michaellcmacha wrote:
ali da ne bude sad da nije oprao i mene... meni je rekao da sam ponorel, kad se sa beštijanerkom raspravljam.... u pravu čovjek...
a bijede ... malo vas je protiv mene ovdje pa si doveo i novog lika .. bolesno pa bolesno
biskup psuje, župnik podržava legalizaciju marihuane - ako je i od tebe previše je
Ma laže ko' pas.
2015-08-08
po čemu sam moralna nakaza?michaellcmacha wrote:pa kakve to veze ima ja sam ih napisao 100 pa svejedno sam ispao moralna nakaza, korumpirani policajac, inače jugoslavenčina....
možda kaj sam s bivšom ok, a ekipi u haljini smetaju rastavljeni?
možda zato kaj u kršćansom duhu ne mlatim ženu?
ili ako popijem pivo više ne napravim red gore?
ili možda jer odem na inu deltu gdje auti nemaju katalizatore, a u isto vrijeme se održava skup pederčina?
2014-12-30
kaya wrote:pa pisala sam na početku, rekla što i kako al vidim da ne kužite pa rekoh idem sad udrit brigu na veseljemetilda wrote:kaya wrote:pa vidiš kako imam razumijevanja, znaš što bi čula da nemam...ne..metilda wrote:kaya wrote:
joj da ti znaš koliku ja dozu imam tolerancije prema potrebitima, rekla bi mi hvala a ne zajebavala
da ja hoću ad hominem a mogu ne bi ti pomogao ni metadon da se skuliraš
kajo nisam ja ovdje od jučer pa da ne znam tvoje kapacitete u stvaranju dreka i smrada
pa daj makar jedan post koji si napisala na zadanu temu
Čekaj, nisi napisala onaj famoozni žestoko najavljeni rezime?
Ah, mogao sam i misliti.
Guest- Guest
hoćeš reći da si onda nastavila sratkaya wrote:pa pisala sam na početku, rekla što i kako al vidim da ne kužite pa rekoh idem sad udrit brigu na veseljemetilda wrote:kaya wrote:pa vidiš kako imam razumijevanja, znaš što bi čula da nemam...ne..metilda wrote:kaya wrote:
joj da ti znaš koliku ja dozu imam tolerancije prema potrebitima, rekla bi mi hvala a ne zajebavala
da ja hoću ad hominem a mogu ne bi ti pomogao ni metadon da se skuliraš
kajo nisam ja ovdje od jučer pa da ne znam tvoje kapacitete u stvaranju dreka i smrada
Guest- Guest
veber wrote:
možda zato kaj u kršćansom duhu ne mlatim ženu?
Bitno je da si se posrao po kršćanstvu.
Jel' ti sad lakše?
Guest- Guest
napisala je ali se izgubio negdje duboko na temiSpeare Shaker wrote:kaya wrote:pa pisala sam na početku, rekla što i kako al vidim da ne kužite pa rekoh idem sad udrit brigu na veseljemetilda wrote:kaya wrote:pa vidiš kako imam razumijevanja, znaš što bi čula da nemam...ne..metilda wrote:
Ah, mogao sam i misliti.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:da skratimo metamfetilda je kurac na biciklu od vjernice
Ti koji nemaš blage vete o kršćanskoj vjeri ćeš nekoga učiti je li pravi vjernik ili ne?
Mislim, ako je i od tebe, jednostavno je previše.
Guest- Guest
ovo nisu istine, išla je nazvati šejkera da joj dođe pro b ono odrti još jednu šihtu...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ovo nisu istine, išla je nazvati šejkera da joj dođe pro b ono odrti još jednu šihtu...
a vas je osam protiv mene istovremeno.. i dobro sam vas ogolila ja sama .. svu vašu bijedu
Guest- Guest
opet nisi odgovorila, nego baljezgaš.metilda wrote:veber wrote:ne kužim!metilda wrote:veber wrote:sada je kaja tu. po čemu je ona čedomorka, kayo molim te, suzdrži se.metilda wrote:
ti osim čedomorke i moralne nakaze zaslužuješ i naziv lešinarke - došla si po porciju svoje omiljene psihičke hrane - ad hominem "argumentiranja"
znači pojasni opasan izraz. Po čemu je Kaya čedomorka?
vidiš, to vas čini moralnim nakazama.. neću objašnjavati po deseti put
ne isčitavam nikaj po čemu smo moralne nakaze?
jel ti pročitaš prije nego sendaš?
ajd, mi malo pojasni po čemu sam ja moralna nakaza?
nakon što sam pojasnila zašto je kaja čedomorka ti me pitaš zašto to govorim..
dakle ili nisi čitao temu pa si upao u ovaj linč ili ne razumiješ znanstvene dokaze koji objašnjavaju zašto je kaja čedomorka ili razumiješ pa se ne slažeš
kako te volja
Molim te, argumentiraj.
Po čemu je kaya čedomorka?
Za čedomorstvo se ide u zatvor.
Znači optužila si Kayu za čedomorstvo, obrazloži.
Znači, po čemu je Kaya čedomorka? Ako imaš argumente da ju prijavim.
2014-12-30
metilda wrote:napisala je ali se izgubio negdje duboko na temiSpeare Shaker wrote:kaya wrote:pa pisala sam na početku, rekla što i kako al vidim da ne kužite pa rekoh idem sad udrit brigu na veseljemetilda wrote:kaya wrote:
pa vidiš kako imam razumijevanja, znaš što bi čula da nemam...ne..
Ah, mogao sam i misliti.
Aha, znači da je nešto nadrobila, pa nitko nije reagirao, jer to nitko nije uzeo za ozbiljno.
Mogao sam i misliti.
Ali potražit ću taj genijalni autorski doprinos čisto da umrem od smijeha čitajući njene uobičajene analfabetične notorne nebuloze i kontradikcije.
Taman će mi dobro doći pred san.
Guest- Guest
bez po muke, jedino ako bi počeo pjevati tonsona bi ih zbunio moždamichaellcmacha wrote:aj ti zamisli savez crvenkastog i metilde... utopili bi me u tiganju mrzle vodekaya wrote:psovač i ustaša. i klevetnik.michaellcmacha wrote:pa kakve to veze ima ja sam ih napisao 100 pa svejedno sam ispao moralna nakaza, korumpirani policajac, inače jugoslavenčina....
mada mislim da imaš vezu, previše lako si došao do prvog mjesta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
eto, ekipa, odoh ja spavati a vi pazite da vam se ne dogodi što ste željeli
Guest- Guest
a čemu bi ti mene to učio... aj si mira daj, nego koga je tu konkretno i što zaboljelo... pitao sam metamfetildu kakav odnos ima spram gej osoba i kako se nosi sa tim... nek odgovori... koji kurac ti glumiš lakmus... nek se isplače žena ako joj je teško... a ne ovako da se pati....Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:da skratimo metamfetilda je kurac na biciklu od vjernice
Ti koji nemaš blage vete o kršćanskoj vjeri ćeš nekoga učiti je li pravi vjernik ili ne?
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ovo nisu istine, išla je nazvati šejkera da joj dođe pro b ono odrti još jednu šihtu...
Ti si duhovno bolestan. A i o psihi bi se dalo razgovarati.
Guest- Guest
pozorno čitaj naići ćeš i gdje te metamfetilda sramoti do zla Boga... tak da te ne iznenadi... ;)Speare Shaker wrote:metilda wrote:napisala je ali se izgubio negdje duboko na temiSpeare Shaker wrote:kaya wrote:pa pisala sam na početku, rekla što i kako al vidim da ne kužite pa rekoh idem sad udrit brigu na veseljemetilda wrote:
Ah, mogao sam i misliti.
Aha, znači da je nešto nadrobila, pa nitko nije reagirao, jer to nitko nije uzeo za ozbiljno.
Mogao sam i misliti.
Ali potražit ću taj genijalni autorski doprinos čisto da umrem od smijeha čitajući njene uobičajene analfabetične notorne nebuloze i kontradikcije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa nije, nisam ja ti da čitaju 5 puta i razmisljaju što si napisaoSpeare Shaker wrote:metilda wrote:napisala je ali se izgubio negdje duboko na temiSpeare Shaker wrote:kaya wrote:pa pisala sam na početku, rekla što i kako al vidim da ne kužite pa rekoh idem sad udrit brigu na veseljemetilda wrote:
Ah, mogao sam i misliti.
Mogao sam i misliti.
to shvatiš ili ne shvatiš
2015-08-15
aj odi u kurac, počeo si zvučati ko sokrat... :)Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:ovo nisu istine, išla je nazvati šejkera da joj dođe pro b ono odrti još jednu šihtu...
Ti si duhovno bolestan. A i o psihi bi se dalo razgovarati.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa daj odi u ...svaki put mi komičnomichaellcmacha wrote:
pozorno čitaj naići ćeš i gdje te metamfetilda sramoti do zla Boga... tak da te ne iznenadi... ;)
2015-08-15
michaellcmacha wrote:a čemu bi ti mene to učio... aj si mira daj, nego koga je tu konkretno i što zaboljelo... pitao sam metamfetildu kakav odnos ima spram gej osoba i kako se nosi sa tim... nek odgovori... koji kurac ti glumiš lakmus... nek se isplače žena ako joj je teško... a ne ovako da se pati....Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:da skratimo metamfetilda je kurac na biciklu od vjernice
Još pitaš?
Daj ti sam sebi mira, budaletino polupismena.
Histerizieraš okolo kao kakva dokona baba tračbaba.
I kakva to glupa pitanja postavljaš, jer da si neki kršćanin onda bi znao da kršćanstvo uvijek stoji na strani osobe, a osuđuje grijeh.
Formula je ne osuditi griješnika nego grijeh, a prema griješniku uvijek treba postupati sa pažnjom, ljubavlju i razumjevanjem, ali odlučno ukazujući na njegove pogreške.
Inače gej orjentacija po kršćanstvu sama po sebi nije grijeh, ali gej spolni odnosi jesu.
Eto, sad si nešto naučio, bar se nadam.
Nitko nije baš toliko glup da ovo nije u stanju shvatiti.
Hoćemo sad od vrtića pa nadalje sve onako po redu?
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» ovo se nije komentiralo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
Page 49 of 50