ovo se nije komentiralo
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: ovo se nije komentiralo
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:.
Vidiš, malo, po malo i tvoja se dovede do kraja.
Ne možeš protiv prirodnog diskursa i realiteta.
čin bi se u hrvackoj izabrala neka vlost koja bi oporezovala turizam i privatizirala školstvo, ti bi prvi bi na barikadami
Može biti, ali to je sve demokracija.
a ja sam njen dio ovako ili onako
ne, ni,
biti na barikadami znoči da zastupoš suprotno stajalište, više ne bi bilo većina je tako odabrala. ti si obični liberal
aben- Posts : 35490
2014-04-16
metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:a što mogu nego nasmijati se :Daben wrote:metilda wrote:
ne bave se politikom nego opstankom
a bogati su inteligentniji od siromašnih?
koliko jo vidin, u politiki je puno siramašnih.
da
moreš i zapaliti džoint..a, ček, ne smiš, zbog fašizma
kako možeš u istu ravan staviti zdravi smijeh i joint?
anarhista
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:a što mogu nego nasmijati se :Daben wrote:metilda wrote:
ne bave se politikom nego opstankom
a bogati su inteligentniji od siromašnih?
da
jo nika nis stavi u ravan smih i džoint, jo samo navodin ča moreš a ča ne
2014-04-16
tuđman je bulaznio, zaglavio u 19om stoljeću. ponudio sam ti onu njegovu nebulozu u kojoj je posveta mojoj majci. onih godina sam bio uhapšen, priveden i procesuiran jer su moji tuđmanu nosili klopu, šušak je bio član jugoobavještajne službe.epikur37 wrote:veber wrote:to je bolest hrvatske.epikur37 wrote:Političari ne kradu, mi preraspodjeljujemo
bolest hrvatske je kaj je vama dala državljanstvo.
ali kreten tuđman i još veći kreten šušak zabrijali spojit ercegovinu, a "zaboravili" posavinu gdje stvarno žive hrvati.
Druže, imaš nešto protiv Tuđmana i šuška?
Da ti nisi možda ipak Srbin!?
kretenizam tuđmana zaglavljenog u 19st i ratno profiterstvo šuška i komanije dovelo je do sankcija prema hrvatskoj.
2014-12-30
veber wrote:tuđman je bulaznio, zaglavio u 19om stoljeću. ponudio sam ti onu njegovu nebulozu u kojoj je posveta mojoj majci. onih godina sam bio uhapšen, priveden i procesuiran jer su moji tuđmanu nosili klopu, šušak je bio član jugoobavještajne službe.epikur37 wrote:veber wrote:to je bolest hrvatske.epikur37 wrote:Političari ne kradu, mi preraspodjeljujemo
bolest hrvatske je kaj je vama dala državljanstvo.
ali kreten tuđman i još veći kreten šušak zabrijali spojit ercegovinu, a "zaboravili" posavinu gdje stvarno žive hrvati.
Druže, imaš nešto protiv Tuđmana i šuška?
Da ti nisi možda ipak Srbin!?
kretenizam tuđmana zaglavljenog u 19st i ratno profiterstvo šuška i komanije dovelo je do sankcija prema hrvatskoj.
ma, kaj god
ne znam za neke stavri iz ovog posta ali HRHB se ima spojiti RH
2015-08-06
pa cijela ekipa oko tuđmana je bila iz KOA iliti danas kosa.
šušak je bio dio agenture juge pa se prešaltao.
bobetko je u biti bio jedini član partije ali iskreno za hrvatsku, ostali vaši kokošari samo štetu napravili.
a realno gledajuć posavina i posavci su stvarni hrvati. ercgovci su ercegovci, miske i žele biti hrvati, ali su turci. hrvatski korpus je u posavini, ali to nitko ne vidi jer su erini okuoirali zagreb pa ne žele istinske hrvate. trci, kaj drugo reći.
bobetko je u biti bio jedini član partije ali iskreno za hrvatsku, ostali vaši kokošari samo štetu napravili.
a realno gledajuć posavina i posavci su stvarni hrvati. ercgovci su ercegovci, miske i žele biti hrvati, ali su turci. hrvatski korpus je u posavini, ali to nitko ne vidi jer su erini okuoirali zagreb pa ne žele istinske hrvate. trci, kaj drugo reći.
2014-12-30
veber wrote:pa cijela ekipa oko tuđmana je bila iz KOA iliti danas kosa.
hrvati ovi i oni mi ionako idu na jetra
sašio sam onaj bermet
nemam para za škver za brod oprat ću u moru
nastava završava a umoran sam kao pas...sezona počinje...
najradije bih pobjegao na Prokletije a ti i ero se jepte.
2015-08-06
idem na roštiljdau pa ti zemem još jedan bermet, s obzirom na tvoje zvanje ne bu ti bio besplatanepikur37 wrote:veber wrote:pa cijela ekipa oko tuđmana je bila iz KOA iliti danas kosa.
hrvati ovi i oni mi ionako idu na jetra
sašio sam onaj bermet
nemam para za škver za brod oprat ću u moru
nastava završava a umoran sam kao pas...sezona počinje...
najradije bih pobjegao na Prokletije a ti i ero se jepte.
2014-12-30
epikur37 wrote:metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:a što mogu nego nasmijati se :Daben wrote:
da
anarhista
Fašist.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:
a što mogu nego nasmijati se :D
anarhista
Fašist.
Naime, svaki anarhist je zapravo prikriveni fašist.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:metilda wrote:aben wrote:
anarhista
Fašist.
A svaka anarhija uvijek bude kratkotrajna i obavezno završava nekim oblikom diktature.
Guest- Guest
aben wrote:je li boks nasilje nad sobon?metilda wrote:riskantno ponašanje se ne može zabraniti jer bi se u tom slučaju mogli zabraniti i svi riskantni sportovi i hobiji poput planinarenja..
ali zabraniti supstance koje potiču na riskantna ponašanja nije fašistički nego razumno..
uostalom, zar drogiranje nije nasilje nad sobom? prema tome je nasilna aktivnost..
Jest. Ali to nije problem. Problem je u tome što je nasilje i nad drugima.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:aben wrote:je li boks nasilje nad sobon?metilda wrote:riskantno ponašanje se ne može zabraniti jer bi se u tom slučaju mogli zabraniti i svi riskantni sportovi i hobiji poput planinarenja..
ali zabraniti supstance koje potiču na riskantna ponašanja nije fašistički nego razumno..
uostalom, zar drogiranje nije nasilje nad sobom? prema tome je nasilna aktivnost..
Jest. Ali to nije problem. Problem je u tome što je nasilje i nad drugima.
Ali boks je u odnosu na kavez prava pravcata plemenita vještina, kako su mu još u 19. stoljeću tepali sportski orijentirani gentlemani.
Sličan je odnos marihuane prema teškim narkoticima.
Guest- Guest
a. što je anarhija. kako se bavim počecima carstva. i cezar i august su bili anarhični po mišljenju republikanaca, cezar i august odnosno oktavijan, kasnije prozvan augustom su napravili logićni slijed. republika je prerasla sebe i trebao je autarh. to su tanke linije koje nas dijele od nekih društvenih normi. neki prijeđu rubikon.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:metilda wrote:
anarhista
Fašist.
A svaka anarhija uvijek bude kratkotrajna i obavezno završava nekim oblikom diktature.
2014-12-30
ako je tema marihuana... bzvz je pričati o nečemu a ne raspolagati informacijama o ishodištu kriminalizacije iste... hary anslinger komesar za narkotike ministarstvo financija i dalje je samo povijest...
2015-08-08
semichaellcmacha wrote:ako je tema marihuana... bzvz je pričati o nečemu a ne raspolagati informacijama o ishodištu kriminalizacije iste... hary anslinger komesar za narkotike ministarstvo financija i dalje je samo povijest...
judi smo nismo zene
danas sam napusen dozvolio sebi blamazu da plesem na Murder On The Dance Floor u 50+ godinama , trebalo je zvati 94 jer mi livo jaje nakon spage u trbusnu suljinu zaslo , zabolilo za popizdit a nisam zelio porezne obveznike bacati u trosak
trava je zlo, triba u crkvu hodit i za HDZ glasovati , reda mora biti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kakve veze ima tvoje jaje i hdz samo ti znaš. inače zdjelična kos zaraste i ostane mala rupa.debotoijusto wrote:semichaellcmacha wrote:ako je tema marihuana... bzvz je pričati o nečemu a ne raspolagati informacijama o ishodištu kriminalizacije iste... hary anslinger komesar za narkotike ministarstvo financija i dalje je samo povijest...
judi smo nismo zene
danas sam napusen dozvolio sebi blamazu da plesem na Murder On The Dance Floor u 50+ godinama , trebalo je zvati 94 jer mi livo jaje nakon spage u trbusnu suljinu zaslo , zabolilo za popizdit a nisam zelio porezne obveznike bacati u trosak
u biti si se htio pohvalit da imaš mala jaja? špekulice?
2014-12-30
veber wrote:kakve veze ima tvoje jaje i hdz samo ti znaš. inače zdjelična kos zaraste i ostane mala rupa.debotoijusto wrote:semichaellcmacha wrote:ako je tema marihuana... bzvz je pričati o nečemu a ne raspolagati informacijama o ishodištu kriminalizacije iste... hary anslinger komesar za narkotike ministarstvo financija i dalje je samo povijest...
judi smo nismo zene
u biti si se htio pohvalit da imaš mala jaja? špekulice?
jaje ? naravno da ne , htio sam reci da imam veliki kurac
dakle trava je nebitna stvar , imas likove koji cijeli zivot popiju "mali" jutri lagano pivo/vino preko dana i korisni clanovi zajednice i one koji popiju bocu vina divljaju vozilom po gradom odu doma istuku zenu i odu spavat...
nisam fasist ka svi vi ( dobro kolega @aben isto nije ) legalizirao bi sve , pod kontrolom drzave naravno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ukinuli prohibiciju (alkohol) pa zabranili marihuanu. da to opravdaju moraju postojati mišljenja stručnjaka koji će dokazati da poludiš od nje.
nikome ništa ništa neće biti od jointa osim....nekom tko ima šizofreniju pa može djelovati kao okidač zbog nekih suspstanci. normalnima ništa.
nikome ništa ništa neće biti od jointa osim....nekom tko ima šizofreniju pa može djelovati kao okidač zbog nekih suspstanci. normalnima ništa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
znaci par korisnika ovdje ju nikako ne smije koristiti a ostali mogu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pedofil.Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:
a što mogu nego nasmijati se :D
anarhista
Fašist.
2014-04-16
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» ovo se nije komentiralo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
Page 8 of 50