Užas: četnici znaju hrvatski bolje od Hrvata
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Užas: četnici znaju hrvatski bolje od Hrvata
Pa i ne bas..eto primjer,sam istok Slavonije,isto jako koristi srpske rijeci,ali sa -ije...paradajz,kašika,šoljica...uticaj i blizina Srbije kroz desetljeca i prilican broj Srba..prije rata...kaya wrote:Da, koji zbunjujuci miks :)vuksadinare wrote:tocno..osim veceg dijela hrvata...narocito onih u hercegovini,bos.posavini dok u srednjoj bosni tu i tamo ubacuju neke srpske rijeci..ali hrvati u sarajevu gotovo pricaju srpske rijeci sa ijekavicom..evo ti primjer dingakaya wrote:Meni je ipak najjaci bosanski jezik; oni pričaju srpski sa ijekavicom, pa to nema nigdje
u skoli se osnovnoj standardno ucilo,hrvatski ili srpski jezik..malo ovoga malo onoga,pa su mnogi to izmiksali,cak i u skoli...
Bosna,jos i zesce izgleda..
Guest- Guest
...sjecam se da sam kao srednjoskolac sa razredom otisao na neki mini maturalac u sarajevo tri dana..u biti strucni maturalac...jebote kad smo im poceli uvaljivati zg šprehu ovi nas nisu pola razumjeli narocito šatro spiku...neki sarajlija nas je pitao bez zajebancije iz koje smo mi zemlje dosli
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pismejker wrote:Pa i ne bas..eto primjer,sam istok Slavonije,isto jako koristi srpske rijeci,ali sa -ije...paradajz,kašika,šoljica...uticaj i blizina Srbije kroz desetljeca i prilican broj Srba..prije rata...kaya wrote:Da, koji zbunjujuci miks :)vuksadinare wrote:tocno..osim veceg dijela hrvata...narocito onih u hercegovini,bos.posavini dok u srednjoj bosni tu i tamo ubacuju neke srpske rijeci..ali hrvati u sarajevu gotovo pricaju srpske rijeci sa ijekavicom..evo ti primjer dingakaya wrote:Meni je ipak najjaci bosanski jezik; oni pričaju srpski sa ijekavicom, pa to nema nigdje
u skoli se osnovnoj standardno ucilo,hrvatski ili srpski jezik..malo ovoga malo onoga,pa su mnogi to izmiksali,cak i u skoli...
sveto, odlični primjeri
budeš ovjerila i apostolle napravila ili moram kod sudskog tumača na ovjeru?kaya wrote:Dobro tebi cemo na njemacki prevesti:)veber wrote:živi dokaz da su hrvatski i srpski dva jezika.pizzon wrote:kaze hrvatica srbinu
straga...straga..
ma nije me stra
nego mi se ljizgaju opanci :)
ovo je staro ko yuga
ali smesmo :)
nikaj nisam skužio osim imenica koje ne mogu nikako povezati s glagolom.
ne kužim kaj je tu smješno.
ljizganje je kaj?
lignje po srpski? ili si nagazio puža pa se raskeljio po cipeli?
btw poslao ti nekaj na pp.
2014-12-30
Pa cijeli istok Slavonije tako govori..a u biti,najcistiji dio sa najvisim postotkom Hrvata...zupanja cak 98% prije rata..Noor wrote:pismejker wrote:Pa i ne bas..eto primjer,sam istok Slavonije,isto jako koristi srpske rijeci,ali sa -ije...paradajz,kašika,šoljica...uticaj i blizina Srbije kroz desetljeca i prilican broj Srba..prije rata...kaya wrote:Da, koji zbunjujuci miks :)vuksadinare wrote:tocno..osim veceg dijela hrvata...narocito onih u hercegovini,bos.posavini dok u srednjoj bosni tu i tamo ubacuju neke srpske rijeci..ali hrvati u sarajevu gotovo pricaju srpske rijeci sa ijekavicom..evo ti primjer dingakaya wrote:Meni je ipak najjaci bosanski jezik; oni pričaju srpski sa ijekavicom, pa to nema nigdje
sveto, odlični primjeri
Guest- Guest
ok, ali gdje je -ije u riječima koje si naveo kao primjere?pismejker wrote:Pa cijeli istok Slavonije tako govori..a u biti,najcistiji dio sa najvisim postotkom Hrvata...zupanja cak 98% prije rata..Noor wrote:pismejker wrote:Pa i ne bas..eto primjer,sam istok Slavonije,isto jako koristi srpske rijeci,ali sa -ije...paradajz,kašika,šoljica...uticaj i blizina Srbije kroz desetljeca i prilican broj Srba..prije rata...kaya wrote:Da, koji zbunjujuci miks :)vuksadinare wrote:
tocno..osim veceg dijela hrvata...narocito onih u hercegovini,bos.posavini dok u srednjoj bosni tu i tamo ubacuju neke srpske rijeci..ali hrvati u sarajevu gotovo pricaju srpske rijeci sa ijekavicom..evo ti primjer dinga
sveto, odlični primjeri
o čemu ti bulazniš?vuksadinare wrote:tocno..osim veceg dijela hrvata...narocito onih u hercegovini,bos.posavini dok u srednjoj bosni tu i tamo ubacuju neke srpske rijeci..ali hrvati u sarajevu gotovo pricaju srpske rijeci sa ijekavicom..evo ti primjer dingakaya wrote:Meni je ipak najjaci bosanski jezik; oni pričaju srpski sa ijekavicom, pa to nema nigdje
pogledaj upise velkog rvata erote iz dežele
pa bogtejebo taj šreha po bosanski uzduž i poprek. sve me strah kako zvuči njegov slovenski s bosanskim naglaskom.
jaaaa se kliččččjeeem eroooo, jebote slovenci padnu u nesvjest kada ga čuju.
2014-12-30
o kuku Noorka..bIJELA(pridjev) Šoljica,bem te...Noor wrote:ok, ali gdje je -ije u riječima koje si naveo kao primjere?pismejker wrote:Pa cijeli istok Slavonije tako govori..a u biti,najcistiji dio sa najvisim postotkom Hrvata...zupanja cak 98% prije rata..Noor wrote:pismejker wrote:Pa i ne bas..eto primjer,sam istok Slavonije,isto jako koristi srpske rijeci,ali sa -ije...paradajz,kašika,šoljica...uticaj i blizina Srbije kroz desetljeca i prilican broj Srba..prije rata...kaya wrote:
Da, koji zbunjujuci miks :)
sveto, odlični primjeri
Guest- Guest
pismejker wrote:o kuku Noorka..bIJELA(pridjev) Šoljica,bem te...Noor wrote:ok, ali gdje je -ije u riječima koje si naveo kao primjere?pismejker wrote:Pa cijeli istok Slavonije tako govori..a u biti,najcistiji dio sa najvisim postotkom Hrvata...zupanja cak 98% prije rata..Noor wrote:pismejker wrote:
Pa i ne bas..eto primjer,sam istok Slavonije,isto jako koristi srpske rijeci,ali sa -ije...paradajz,kašika,šoljica...uticaj i blizina Srbije kroz desetljeca i prilican broj Srba..prije rata...
sveto, odlični primjeri
bijela je znači u stvari srpska riječ, samo što su slavonci dodali -ije, pa ispade hrvatska, aha, ok
oa hercegovacki hrvati narocito oni uz granicu sa hrvatskom govore pretezno ikavicom..vec sjeverna hercegovina...konjic,jablanica,mostar vec ne...livno,kupres,tomislavgrad,posusje,široki je ikavica najvecim djelomveber wrote:o čemu ti bulazniš?vuksadinare wrote:tocno..osim veceg dijela hrvata...narocito onih u hercegovini,bos.posavini dok u srednjoj bosni tu i tamo ubacuju neke srpske rijeci..ali hrvati u sarajevu gotovo pricaju srpske rijeci sa ijekavicom..evo ti primjer dingakaya wrote:Meni je ipak najjaci bosanski jezik; oni pričaju srpski sa ijekavicom, pa to nema nigdje
pogledaj upise velkog rvata erote iz dežele
pa bogtejebo taj šreha po bosanski uzduž i poprek. sve me strah kako zvuči njegov slovenski s bosanskim naglaskom.
jaaaa se kliččččjeeem eroooo, jebote slovenci padnu u nesvjest kada ga čuju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma dobro..to me se pak ne tice,kako govorite..Noor wrote:pismejker wrote:o kuku Noorka..bIJELA(pridjev) Šoljica,bem te...Noor wrote:ok, ali gdje je -ije u riječima koje si naveo kao primjere?pismejker wrote:Pa cijeli istok Slavonije tako govori..a u biti,najcistiji dio sa najvisim postotkom Hrvata...zupanja cak 98% prije rata..Noor wrote:
sveto, odlični primjeri
bijela je znači u stvari srpska riječ, samo što su slavonci dodali -ije, pa ispade hrvatska, aha, ok
Guest- Guest
jel razumiješ ovo pitanje? Kam peš potli?pismejker wrote:ma dobro..to me se pak ne tice,kako govorite..Noor wrote:pismejker wrote:o kuku Noorka..bIJELA(pridjev) Šoljica,bem te...Noor wrote:ok, ali gdje je -ije u riječima koje si naveo kao primjere?pismejker wrote:
Pa cijeli istok Slavonije tako govori..a u biti,najcistiji dio sa najvisim postotkom Hrvata...zupanja cak 98% prije rata..
Noor wrote:jel razumiješ ovo pitanje? Kam peš potli?pismejker wrote:ma dobro..to me se pak ne tice,kako govorite..Noor wrote:pismejker wrote:o kuku Noorka..bIJELA(pridjev) Šoljica,bem te...Noor wrote:
ok, ali gdje je -ije u riječima koje si naveo kao primjere?
gde ćeš docnije?
crvenkasti-
2014-04-17
Noor wrote:jel razumiješ ovo pitanje? Kam peš potli?pismejker wrote:ma dobro..to me se pak ne tice,kako govorite..Noor wrote:pismejker wrote:o kuku Noorka..bIJELA(pridjev) Šoljica,bem te...Noor wrote:
ok, ali gdje je -ije u riječima koje si naveo kao primjere?
JEZUŠ..!!! jel to PRIGORSKI??? ..onako logicki slijed bi bio otprilike,Kuda budes isao?..ili??
Guest- Guest
tako se kod tebe kaže, da...a na hrvatskom književnom je to kamo ideš kasnije.crvenkasti wrote:Noor wrote:jel razumiješ ovo pitanje? Kam peš potli?pismejker wrote:ma dobro..to me se pak ne tice,kako govorite..Noor wrote:pismejker wrote:
o kuku Noorka..bIJELA(pridjev) Šoljica,bem te...
gde ćeš docnije?
pem fgoricah gnoja pelat
crvenkasti-
2014-04-17
rashitavatcrvenkasti wrote:pem fgoricah gnojapelat
pred nek kaj da rashitiš, ga moraš dopelat, ne?
crvenkasti-
2014-04-17
da, al to si već rekao riječju pemcrvenkasti wrote:pred nek kaj da rashitiš, ga moraš dopelat, ne?
pem fgoricah gnoja pelat
Noor wrote:da, al to si već rekao riječju pemcrvenkasti wrote:pred nek kaj da rashitiš, ga moraš dopelat, ne?
pem fgoricah gnoja pelat
pelat znači voziti, neznalico četnička
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Francuzi razumiju što se događa bolje od Hrvata: "Hrvatski navijači se bore protiv mafijaša"
» Užas u Srbiji: četnici provociraju
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
» Užas u Srbiji: četnici opet provociraju
» Užas: četnici dobili 95 milijuna dolara
» Užas u Srbiji: četnici provociraju
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
» Užas u Srbiji: četnici opet provociraju
» Užas: četnici dobili 95 milijuna dolara
Page 5 of 7