Užas: četnici znaju hrvatski bolje od Hrvata
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Užas: četnici znaju hrvatski bolje od Hrvata
Noor wrote:da, al to si već rekao riječju pemcrvenkasti wrote:pred nek kaj da rashitiš, ga moraš dopelat, ne?
pem fgoricah gnoja pelat
pelat znači voziti, neznalico četnička
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
slabo to tebi ide, al ok..trudiš secrvenkasti wrote:Noor wrote:da, al to si već rekao riječju pemcrvenkasti wrote:pred nek kaj da rashitiš, ga moraš dopelat, ne?
pem fgoricah gnoja pelat
Noor wrote:slabo to tebi ide, al ok..trudiš secrvenkasti wrote:Noor wrote:da, al to si već rekao riječju pemcrvenkasti wrote:pred nek kaj da rashitiš, ga moraš dopelat, ne?
pem fgoricah gnoja pelat
Bolje znam hrvatski od tebe, a tek sam nedavno postao Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Noor wrote:slabo to tebi ide, al ok..trudiš secrvenkasti wrote:Noor wrote:da, al to si već rekao riječju pemcrvenkasti wrote:pred nek kaj da rashitiš, ga moraš dopelat, ne?
pem fgoricah gnoja pelat
"Rouka, rouka si zdaj v zrauk,
ne verhu svieto steji znauk,
hervotska deržova
drougi namraju num nič
dek bedljuinski tuj je ftič
Andrej Krumorič."
E moj Čerljeni, nič teij ne rozmeš!!! Srum ta bile!!!
Last edited by Noor on 7/6/2019, 11:46; edited 1 time in total
Kdok nak bo srum?
Badoča jane!
Badoča jane!
crvenkasti-
2014-04-17
jel ima pizzona negdje... usput informacije radi stanuju u đačkom domu koji nosi naziv ustaše sa pedigreom... budući Dragojlovi, Lukići, Besarovići, Desovići, Grujići, Iskrići, Doderi itd...michaellcmacha wrote:Aleksandra trenutno najviše zanima biologija, pa sebe vidi na medicini, dok je prije imao želju da upiše teologiju. Đorđe želi biti prirodnjak iako mu dobro idu društvene nauke.
"Vidim sebe na farmaciji, to mi je veći izazov", kaže, a svjestan je takođe zakonitosti tržišta rada. Siniša razmišlja o pravu. Sa sigurnošću znaju da će ostati u Zagrebu.
Aleksandar će biti hrvatski liječnik,
Đorđe će biti hrvatski farmaceut, a
Siniša će biti hrvatski pravnik... to je ok da i srpska manjina u okviru svojih mogućnosti pridonosi razvoju hrvatskog društva... i lijepo je za vidjeti da su ti mladi ljudi svjesni svoje uloge u budućnosti... U Hrvatskoj i za Hrvatsku
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
budeš ti nama još i koristan....crvenkasti wrote:Noor wrote:slabo to tebi ide, al ok..trudiš secrvenkasti wrote:Noor wrote:da, al to si već rekao riječju pemcrvenkasti wrote:pred nek kaj da rashitiš, ga moraš dopelat, ne?
pem fgoricah gnoja pelat
2015-08-08
Miha,pitjka mu strinina di si ti nama???
jel povrtje buja?
jel povrtje buja?
Guest- Guest
pet godina si u njemačkoj i još nisi naučio kak se šta zove od namirnica i čitat cijene,,, aj bok nemamo šta razgovarat dok te osnove ne savladaš... kad naučiš da se psi ne ralikuju po sortama i da trešnje nisu bobičasto voće, onda moremo o ozbiljnijim temama.... :))))pismejker wrote:Miha,pitjka mu strinina di si ti nama???
jel povrtje buja?
2015-08-08
e jesi cjepidlaka.. jebote kartofl..michaellcmacha wrote:pet godina si u njemačkoj i još nisi naučio kak se šta zove od namirnica i čitat cijene,,, aj bok nemamo šta razgovarat dok te osnove ne savladaš... kad naučiš da se psi ne ralikuju po sortama i da trešnje nisu bobičasto voće, onda moremo o ozbiljnijim temama.... :))))pismejker wrote:Miha,pitjka mu strinina di si ti nama???
jel povrtje buja?
Guest- Guest
Paradajz uglavnom govore svi.pismejker wrote:kaya wrote:vuksadinare wrote:kaya wrote: paradajz
Zagorci,Slavonci itd.
Jedino Istrani,Primorci i Dalmoši kažu pomidor.
Rajčica rijetko ko.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
by jastreb Yesterday at 11:35
Rajčica rijetko ko.
=======================================
Neke stvari jako dobro znash ali o nekima nemash pojma,,,isprichavam se ,,ne zelim da te vrijedjam ali to su chinjenice,,,U Zagrebu nitko ne kaze paradajz,,,,osim dotepenaca,,i onih koji su blizi srbiji,,Shto i nije neki nedostatak jer je hrvatsk_srpski jezik bogat rijechima..U uvodnom tekstu pishe da je to hrvatski jezik,,,to ne postoji,,tako kazu Lingvisti,,,Sjedim u brzom vlaku Berlin_Frankfurt ...pricham sa jednom pichkom na nashem jeziku,,,preko puta japanac,,Kazem joj kako bi je okino samo da nema ovog japanca u kupeu,,Odjedanput pita on mene n achistom hrvatsko _srpskm jeziku koji jezik govorim,,Ja zino,,,ne mogu da vjerujem,,iznenadio me,,odapnem hrvatskim,,,A on ce ,,nije istina taj jezik ne postoji,,,Postoji samo Srpsko _Hrvatski ili Hrvatsko _srpski ....Chovjek studirao slavistiku na hajdelberg unervizitetu ...Lingvist..
Rajčica rijetko ko.
=======================================
Neke stvari jako dobro znash ali o nekima nemash pojma,,,isprichavam se ,,ne zelim da te vrijedjam ali to su chinjenice,,,U Zagrebu nitko ne kaze paradajz,,,,osim dotepenaca,,i onih koji su blizi srbiji,,Shto i nije neki nedostatak jer je hrvatsk_srpski jezik bogat rijechima..U uvodnom tekstu pishe da je to hrvatski jezik,,,to ne postoji,,tako kazu Lingvisti,,,Sjedim u brzom vlaku Berlin_Frankfurt ...pricham sa jednom pichkom na nashem jeziku,,,preko puta japanac,,Kazem joj kako bi je okino samo da nema ovog japanca u kupeu,,Odjedanput pita on mene n achistom hrvatsko _srpskm jeziku koji jezik govorim,,Ja zino,,,ne mogu da vjerujem,,iznenadio me,,odapnem hrvatskim,,,A on ce ,,nije istina taj jezik ne postoji,,,Postoji samo Srpsko _Hrvatski ili Hrvatsko _srpski ....Chovjek studirao slavistiku na hajdelberg unervizitetu ...Lingvist..
Guest- Guest
kuršlus u vugla?
u zagreu isključivo vele paradajz, kao i u okolici zagreba. kada koristimo standardni jezik onda napišemo rajčica koja je sinonim paradajza.
...ti slobodno nastavi drobit.
u zagreu isključivo vele paradajz, kao i u okolici zagreba. kada koristimo standardni jezik onda napišemo rajčica koja je sinonim paradajza.
2014-12-30
by veber Today at 00:46
kuršlus u vugla?
================================================================
Ti si laznjak kakvog nema ,,,folirant ,,Dozvoljavam da sada u Zegeju kazu paradajz jer se pun kurac doselilo idiota kao shto si ti,,,ali u moje vrijeme do 1991 je bila rajchica,,,,Tak da,,vjerujem da nemash pojma gdje ej shrapcheva i shto je u njoj bilo..Ajde mozesh i googl koristiti ali necesh naci odgovor,,,Daklem,,,shto je bilo u shrapchevoj,,,pa chovjek koji se hvali da je sa kvatrica to mora znati,,Pichketino sanceroska,,
kuršlus u vugla?
================================================================
Ti si laznjak kakvog nema ,,,folirant ,,Dozvoljavam da sada u Zegeju kazu paradajz jer se pun kurac doselilo idiota kao shto si ti,,,ali u moje vrijeme do 1991 je bila rajchica,,,,Tak da,,vjerujem da nemash pojma gdje ej shrapcheva i shto je u njoj bilo..Ajde mozesh i googl koristiti ali necesh naci odgovor,,,Daklem,,,shto je bilo u shrapchevoj,,,pa chovjek koji se hvali da je sa kvatrica to mora znati,,Pichketino sanceroska,,
Guest- Guest
daj promjeni osigurač, plc restartaj. nije ti lako, mentalni sklop riknul.
i od kuda ti podatak da sam s kvatrića? jest da mi je blizu ali sam "daleko" od njega.
i od kuda ti podatak da sam s kvatrića? jest da mi je blizu ali sam "daleko" od njega.
2014-12-30
paradajz je posuđen od nijemaca od njihovog naziva Paradiesapfel ‘rajska jabuka", tako da su neki koristili iskrivljenu riječ paradajz, a neki prevedeno rajčica od rajska jabuka, krumpir je tkđ njemački iskrivljeno od grundbirne što bi bila kruška iz zemlje ili francuski pomme de terre, jabuka iz zemlje,... kukuruz je turski naziv za hranu sirotinje u prijevodu znači smrdljiva riža, kupus je izveden iz latinske riječi... što se tiče paradajza srbi su kasnije počeli koristiti taj naziv jer su se kasnije i sreli sa istim, i oni nisu našli za shodno da navedenu njemačku iskrivljenicu prevode na srpski... inače prvi paradajzi ili rajčice na našim prostorima su bili šljivari, s plodovima oblika i veličine šljive... prvi put, ono što nazivamo domaćim paradajzom (amerikanac), dolazi u trumanovoj humanitarnoj pomoći 1951 godine, nešto kasnije i volovsko srce bulloxheart, kojeg su nizozemci i englezi srihtali...jastreb wrote:Paradajz uglavnom govore svi.pismejker wrote:kaya wrote:vuksadinare wrote:kaya wrote: paradajz
Zagorci,Slavonci itd.
Rajčica rijetko ko.
2015-08-08
Noor wrote:crvenkasti wrote:Noor wrote:slabo to tebi ide, al ok..trudiš secrvenkasti wrote:Noor wrote:
da, al to si već rekao riječju pem
pem fgoricah gnoja pelat
hervotska deržova
drougi namraju num nič
Andrej Krumorič."
Sta ti je to, Ceski, Ukrajinski...
Znaci da sada pricate Srpskim jezikom a tog svog ste se odrekli.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kako ste krenuli na glagoljici ćete završiti :)Noor wrote:crvenkasti wrote:Noor wrote:slabo to tebi ide, al ok..trudiš secrvenkasti wrote:Noor wrote:
da, al to si već rekao riječju pem
pem fgoricah gnoja pelat
hervotska deržova
drougi namraju num nič
Andrej Krumorič."
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prvo ćirilicu moraju svladati pa onda na glagoljicu krenut.kaya wrote:kako ste krenuli na glagoljici ćete završiti :)Noor wrote:crvenkasti wrote:Noor wrote:slabo to tebi ide, al ok..trudiš secrvenkasti wrote:
hervotska deržova
drougi namraju num nič
Andrej Krumorič."
2014-12-30
jastreb wrote:Paradajz uglavnom govore svi.pismejker wrote:kaya wrote:vuksadinare wrote:kaya wrote: paradajz
Zagorci,Slavonci itd.
Rajčica rijetko ko.
Dalmatinci ufuravaju sto vise Italijanskog, jer je IN
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Francuzi razumiju što se događa bolje od Hrvata: "Hrvatski navijači se bore protiv mafijaša"
» Užas u Srbiji: četnici provociraju
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
» Užas u Srbiji: četnici opet provociraju
» Užas: četnici dobili 95 milijuna dolara
» Užas u Srbiji: četnici provociraju
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
» Užas u Srbiji: četnici opet provociraju
» Užas: četnici dobili 95 milijuna dolara
Page 6 of 7