Petir: Protiv sam totalitarnih opcija a neki s desnice nisu jasni po pitanju bošnjačke uzurpacije u BiH
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Petir: Protiv sam totalitarnih opcija a neki s desnice nisu jasni po pitanju bošnjačke uzurpacije u BiH
ja znam neke hrvate iz bh-a koji razmuslaju kao ti..a imaju dolje firme ili obrte...sa elpmp,slpg stajalčista je njima super ovakvo stanje...i ne bi nesto puno mjenjali to je njihov ajmo reci privatni stav..a prema javnosti jbg moraju biti na covicevoj liniji da ih ovaj sa druge strane ne ujebe..ili ne dira..AssadNaPodmornici wrote:vuksadinare wrote:yoda zestoko bocnuo epija i hektora ...ne mogu da se ne slpze sa njegovim zakljuckom..cinenice su cinjenice..ni hektor ni epi ne bi sigurno isli gubiti glavu za treci a zele ga..ne ide to tako..ako nesto zelis onda moras se puno toga odreci i pridonjeti...ne prolazi pisanje ili sistem..'ja bi ali neka netko drugi'
plus realno Sarajevo ih ne ugnjetava , toliko koliko su oni umislili..
nedaj bože da im je glavni grad Zagreb, vidjeli bi onda, kako bi isti njihovi rodijaci koji su u ZGu zaposleni kao porezni, inspektori, počeli dolazi u Livno, Posušje, Međugorje, i češljati im račune zatvarati kafiće ,restorane, hotele..
pa Međugorje zaradi toliko para da boli glava a Sarajevu da neku kapaljku čisto da postoji iluzija da je to "glavni grad".. sva lova ostaje njima..
da kojim slučajem je ZG glavni grad, vidjeli bi boga-svoga, kada bi im dolje inspektori počeli dolaziti, zatvarati, pa plati PDV 25%.. pa plati porez na dobit, porez na ovo, komoru ovu , komoru onu, nemaš ovaj znak, nemaš to..
ja prije par dana svratio u Neum na ručak sa curom kada sam se vraća iz DU, (ok prevaranti su naplatili hrpu stvari tako da je ispalo skuplje nego u Splitu , tipična I2b šema) ali zanimljivo račun mi ispostavili na nekom papiriću sa nekim švrljavim rukopisom.. možeš misliti koliko bi se to usudili raditi da su u RH, gledalo bi im svaku kunu u kasi.. nemaju pojma koliko im je dobro, izvukli su maximum svojih realnih mogućnosti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Petir: Protiv sam totalitarnih opcija a neki s desnice nisu jasni po pitanju bošnjačke uzurpacije u BiH
...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:e moj hektore..pusti to 'prekvalificiran' za rovove..sa mnom je bio u rovu doktor znanosti pa mozes i ti..bitan je voljni moment da li si spreman braniti pa i zivotom za ono sto ti je ideal i za sto se zalazes...od tvog mudrovanja(i ne samo tvog) na forumima ili drugdje onaj narod dolej nema puno koristi...i kako je rekao jednom napoleon..'ugled među narodom ne mozes steci besmislenim piskaranjem vec rjecju i djelom'
Ja i Epi smo za zapovjedništvo, informacijsko ratovanje i analitku XD
Ne bore se više ratovi ko prije 30 godina.
2015-09-08
iskreno za BiH Hrvate bi bilo daleko najbolja opcijavuksadinare wrote:ja znam neke hrvate iz bh-a koji razmuslaju kao ti..a imaju dolje firme ili obrte...sa elpmp,slpg stajalčista je njima super ovakvo stanje...i ne bi nesto puno mjenjali to je njihov ajmo reci privatni stav..a prema javnosti jbg moraju biti na covicevoj liniji da ih ovaj sa druge strane ne ujebe..ili ne dira..AssadNaPodmornici wrote:vuksadinare wrote:yoda zestoko bocnuo epija i hektora ...ne mogu da se ne slpze sa njegovim zakljuckom..cinenice su cinjenice..ni hektor ni epi ne bi sigurno isli gubiti glavu za treci a zele ga..ne ide to tako..ako nesto zelis onda moras se puno toga odreci i pridonjeti...ne prolazi pisanje ili sistem..'ja bi ali neka netko drugi'
nedaj bože da im je glavni grad Zagreb, vidjeli bi onda, kako bi isti njihovi rodijaci koji su u ZGu zaposleni kao porezni, inspektori, počeli dolazi u Livno, Posušje, Međugorje, i češljati im račune zatvarati kafiće ,restorane, hotele..
pa Međugorje zaradi toliko para da boli glava a Sarajevu da neku kapaljku čisto da postoji iluzija da je to "glavni grad".. sva lova ostaje njima..
da kojim slučajem je ZG glavni grad, vidjeli bi boga-svoga, kada bi im dolje inspektori počeli dolaziti, zatvarati, pa plati PDV 25%.. pa plati porez na dobit, porez na ovo, komoru ovu , komoru onu, nemaš ovaj znak, nemaš to..
ja prije par dana svratio u Neum na ručak sa curom kada sam se vraća iz DU, (ok prevaranti su naplatili hrpu stvari tako da je ispalo skuplje nego u Splitu , tipična I2b šema) ali zanimljivo račun mi ispostavili na nekom papiriću sa nekim švrljavim rukopisom.. možeš misliti koliko bi se to usudili raditi da su u RH, gledalo bi im svaku kunu u kasi.. nemaju pojma koliko im je dobro, izvukli su maximum svojih realnih mogućnosti
Da BiH uđe u EU... danas je RH, Njemačka - skoro pa jedna država, mislim da će se za 500godina u knjigama iz povjesti učiti da je EU bila jedna država. Ti možeš kupovati, poslovati, otić u Njemačku i ostvariti sva prava , i Njemac ovamo, praktički smo jedna država.
BiH Hrvatima bi bilo najbolje da Bosna uđe u EU, a onda bi oni mogli bez ikakvih ograničenja još više poslovati sa EU (a to su ipak sposobni poduzetnici upravo radi te karakterne crte da gledaju materijalno najviše - pa im u suštini kapitalizam odogovara), dakle dobili bi tržište od 500milijuna stanovnika, a ostali bi u "poreznoj oazi" gdje bi malo podmitili nekog inspektora iz sarajeva i platili malo poreza i to je to..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Samo podjela.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
plus ulaskom BiH u EU , muslimani bi se puno više iseljavali nego BiH Hrvati, (BiH Hrvati su loši sa oružjem, ipak su brzo pali pod turke i nisu se nakon toga ratovali stotinama godina, za razliku od nas u dalmaciji gdje se mlatimo od kada znamo za sebe-,sa druge strane odlično se snalaze sa parama)tako bi u većem broju ostali , i tako bi se demografska situacija popravila... plus bolja lova+ tradicionalne vrijednosti,+kapitalizam , i popravio bi im se natalitet.. tako da bi za razliku od nerealne podjele- najbolje bilo da se borite da BiH uđe u EU.AssadNaPodmornici wrote:iskreno za BiH Hrvate bi bilo daleko najbolja opcijavuksadinare wrote:ja znam neke hrvate iz bh-a koji razmuslaju kao ti..a imaju dolje firme ili obrte...sa elpmp,slpg stajalčista je njima super ovakvo stanje...i ne bi nesto puno mjenjali to je njihov ajmo reci privatni stav..a prema javnosti jbg moraju biti na covicevoj liniji da ih ovaj sa druge strane ne ujebe..ili ne dira..AssadNaPodmornici wrote:vuksadinare wrote:yoda zestoko bocnuo epija i hektora ...ne mogu da se ne slpze sa njegovim zakljuckom..cinenice su cinjenice..ni hektor ni epi ne bi sigurno isli gubiti glavu za treci a zele ga..ne ide to tako..ako nesto zelis onda moras se puno toga odreci i pridonjeti...ne prolazi pisanje ili sistem..'ja bi ali neka netko drugi'
Da BiH uđe u EU... danas je RH, Njemačka - skoro pa jedna država, mislim da će se za 500godina u knjigama iz povjesti učiti da je EU bila jedna država. Ti možeš kupovati, poslovati, otić u Njemačku i ostvariti sva prava , i Njemac ovamo, praktički smo jedna država.
BiH Hrvatima bi bilo najbolje da Bosna uđe u EU, a onda bi oni mogli bez ikakvih ograničenja još više poslovati sa EU (a to su ipak sposobni poduzetnici upravo radi te karakterne crte da gledaju materijalno najviše - pa im u suštini kapitalizam odogovara), dakle dobili bi tržište od 500milijuna stanovnika, a ostali bi u "poreznoj oazi" gdje bi malo podmitili nekog inspektora iz sarajeva i platili malo poreza i to je to..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
tesko..osim ratom...a za rat u bh-a nitko nije spreman..ni oni unutar bh-a ni hrvatska ni srbija...srbiajs e ne usudi ratovati za kosovo a kamoli za bh-a...jedini danas na ovim prostorima koji su spremniji za rat od drugih su šipci...sto su dokazali nizom akcija u posljednje vrijeme mada ih se dosta podcjenjuje osobno bez razloga...šipci su ovim akcijama pokazali da imaju dobro spremne svoje oruzane snage..naravno zahvaljuci nato instruktorima koji vec desetak godina sprovode vjezbe na obucavanju kosovksih oruzanih snaga..plus sto albanci imaju i dobro naoruzanje..nemaju zrakoplove i tenkove..ali to toliko i nije vazno jer se vecina boja bije na tlu između pjesastva...tako da u skoro vrijeme rat ili oruzani sukob vecih razmjera jos ne moze biti...epikur37 wrote:Samo podjela.
2015-09-08
u koju "sortu" bosanaca ti spadaš...Sora wrote:Kak si opasni ti hercegbosanci
Opce nenam rijeci
Oni su grobari Hrvata
Da da
Bogte . Otjerati ce nas sa vlastitog praga kucnog
Ili prodati u bijelo roblje
Mene mogu ..lako prodati. Ja sam zgodna i pametna
Ali, sto s vecinom. joj joj
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
šipci su ovim poslejdnjim i najevcim upadom na sjever kosova prakticno cijelim sjeverom ovladali za jedan dan...vrlo efikasno i brzo su rabili srpske barikade...interesantno sto ej cak iznenadilo i strane vojne analiticare je ta brzina sa kojom su akciju izveli..lazna propaganda da su srbi bili nespremni nije jednostavno bila tocna..srbi an sjeveru kosova su vec niz godian pripremljeni za moguce upade albanaca..sto dokazuje d asu isto takvom brzinom odmah postavili prepreke,organizirali se a kako vidim i dobro su bili naoruzani...drugo na sjeveru gosova postoje i srpske paravojne oruzane formacije istina ne kao one devdesetih da bi bile uniformirane i setale se jer ipak kosovo nije srao krajina pocetkom devdesetih...ipak ej tu prisutan nato...ali te paravojne formacije su u poluilegali i nisu uniformirane...prvi put su u otvoren sukob sa kosovskim snagama stupile nekidan kod zubinog potoka i jos na nekim mjestima..i vrlo brzo su bili neutralizirani sto je bilo mozda najvaznije upozorenje vucicu da odustane od slanja vojske..jer te skupine je upravo organizirala i obucila vosjka srbije..tijekom proslih godina..da im bude loklana pomoc ako dođe do intervencije...ali ocito se nisu iskazali u sukobu sa rosu...i to je sulji bio znak za uzbunu da odustane od slanja vojske
2015-09-08
vuksadinare wrote:tesko..epikur37 wrote:Samo podjela.
RS će se odcijepiti a vama će ostati bošnjaci, njih pripojite...
hasanče će biti prezadovoljan a i vi pravaši, konačno ćete imati cijeli hrvatski korpus zajedno :D
2015-08-06
ma od čega će se odcijepiti...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tesko..epikur37 wrote:Samo podjela.
RS će se odcijepiti a vama će ostati bošnjaci, njih pripojite...
hasanče će biti prezadovoljan a i vi pravaši, konačno ćete imati cijeli hrvatski korpus zajedno :D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
i komu pripojiti
2015-08-08
odcjepljenje je realno koliko je realna i Herceg Bosna (treći). Dakle nerealno. Muslimani su rekli da su spremni se ratovati i ginuti i protiv nezavisne RS i protiv trećeg, a Srbi i Hrvati nemaju muda ... kako Hrvati u BiH a još manje Bosanski Hrvati u RH, a još manje Hrvati iz RH nisu spremni u rovove za treći, tako niti Srbi iz BiH a još manje Srbi iz Srbije nisu spremni ginuti za nezavisnu RS, tako da ništa od toga.
Naravno opet niti muslimani u BiH nemogu ukinuti RS niti centralizirati Federaciju, tako da ništa od svega toga.
pat pozicija do daljnjega.
Naravno opet niti muslimani u BiH nemogu ukinuti RS niti centralizirati Federaciju, tako da ništa od svega toga.
pat pozicija do daljnjega.
Evo kakao to izgleda po pravaškim birtijama :
https://poskok.info/evo-zasto-se-zlatan-hasanbegovic-ne-izjasnjava-oko-treceg-entiteta-i-komsica/?fbclid=IwAR3ADzRn6yT-H5QtgcCOYVwGV15vKUY5T_IpbKfnbt5k5yvkV4y_7a-9pJs
https://poskok.info/evo-zasto-se-zlatan-hasanbegovic-ne-izjasnjava-oko-treceg-entiteta-i-komsica/?fbclid=IwAR3ADzRn6yT-H5QtgcCOYVwGV15vKUY5T_IpbKfnbt5k5yvkV4y_7a-9pJs
2015-08-06
https://www.dnevnik.ba/teme/opasna-retorika-reis-za-dan-sehida-o-susjedima-bosnjaka-oni-vise-ni-ne-kriju-svoje-namjere-ne?fbclid=IwAR1QGPDUqS9_pr_G34Iw2jWnzo8w6je8GbXSDPCz9vf786mL_X-XPvCu9Qs
u prilogu ratnohuškački govor
u prilogu ratnohuškački govor
2015-08-06
dobro pusti ti govore, nego se izjasni o hipotetski mogućoj situaciji da hrvatska ima granicu sa srbijom dugačku skoro 800 km, gdje se srbija proteže sve do bosanskog Novog ili Novog Grada...
2015-08-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rovovi su iskopani i uzmak nije opcija: u pitanju je 7628,25 kuna
» Lider Bošnjačke desnice: Dodik (SNSD) i Čović (HDZ) sa i 2/3 u Vijeću ministara i sa osam ruku u Domu naroda PSBiH mogu raditi šta hoće.
» U Kninu sukob Torcide i...ne nisu Srbi u pitanju
» Von der Leyen o koaliciji s Domovinskim pokretom: Ekstremisti desnice i lijevice nisu naši partneri
» ŠOKANTNO PRIZNANJE PILOTA CIA: Kule bliznakinje nisu srušili avioni, u pitanju je nešto mnogo jezivije
» Lider Bošnjačke desnice: Dodik (SNSD) i Čović (HDZ) sa i 2/3 u Vijeću ministara i sa osam ruku u Domu naroda PSBiH mogu raditi šta hoće.
» U Kninu sukob Torcide i...ne nisu Srbi u pitanju
» Von der Leyen o koaliciji s Domovinskim pokretom: Ekstremisti desnice i lijevice nisu naši partneri
» ŠOKANTNO PRIZNANJE PILOTA CIA: Kule bliznakinje nisu srušili avioni, u pitanju je nešto mnogo jezivije
Page 4 of 4