'' Anketa među tinejdžerima KOJE STRANKE BI SE TREBALE ZABRINUTI? Evo za koga bi glasali oni koji će tek dobiti pravo glasa ''
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: '' Anketa među tinejdžerima KOJE STRANKE BI SE TREBALE ZABRINUTI? Evo za koga bi glasali oni koji će tek dobiti pravo glasa ''
Pa zašto da lažem takav mi je posao da mogu surfati po netu skoro koliko hoču. Dok nema problema a kada se problem pojavi onda nema ni spavanja a di surfanja .maggie13 wrote:bar si posten,pa priznajes da pises s posla..:Pzgdosada wrote:Ja ne pišem besplatno. Meni je svaka minuta tu plačena. Kada mi nije plačeno ne dolazim tu.maggie13 wrote:normalniji od nas sto besplatno risemo po forumu..:Dcrvenkasti wrote:kaja_333 wrote:pa srbi i jesu u vladi, ali dobro to su ovi normalni, nisu ovi tvoji četnici iz sdss. dakle normalni ljudi a srbi uopće ne bi trebali imati svoju stranku nego najnormalniji biti u ostalim strankama, al vi četnici baš volite svoju.crvenkasti wrote:Prije izbora treba lajati protiv Srba da bismo dobili što više glasova.
A poslije izbora početi surađivati sa Srbima.
Inače ne bismo imali koga metnuti u vladu.
Tebi su Milanović i Grčić normalni?
Guest- Guest
Re: '' Anketa među tinejdžerima KOJE STRANKE BI SE TREBALE ZABRINUTI? Evo za koga bi glasali oni koji će tek dobiti pravo glasa ''
Baš si seljak, ne možeš ovako divnoj i profinjenoj ženi doći i reći "Ja volim sisu".v_vlado wrote:Ja volim sisu....veličina nema veze....sisa je sisa...Eva wrote:Za SDP glasaju jugonostalgičari za HDZ retardirani, no zajedničko im je da je to jedno stado prištekano na sisu proračunsku. U načelu to je jedna partija, rastočena na dvije frakcije. Od 200 k članova zločinačke, njih 96 k je izvornih komunjara.marcellus wrote:Pa to je poznato, SDP većinom dobiva glasove starijih od 55 godina a sve mlađe dobne skupine većinski glasaju za HDZ, što zapravo i nije tako čudno. Inače po dobnim skupinama što su ljudi stariji to ih je više koji glasaju za SDP; SDP u Hr očito predstavlja "tradicionalnu" konzervativnu stranku, onu koja zastupa "stare tradicionalne" vrijednosti (u slučaju hrvatske to je juga, socijalizam, udba itd)
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
dobar je to posao..:Pzgdosada wrote:Pa zašto da lažem takav mi je posao da mogu surfati po netu skoro koliko hoču. Dok nema problema a kada se problem pojavi onda nema ni spavanja a di surfanja .maggie13 wrote:bar si posten,pa priznajes da pises s posla..:Pzgdosada wrote:Ja ne pišem besplatno. Meni je svaka minuta tu plačena. Kada mi nije plačeno ne dolazim tu.maggie13 wrote:normalniji od nas sto besplatno risemo po forumu..:Dcrvenkasti wrote:kaja_333 wrote:pa srbi i jesu u vladi, ali dobro to su ovi normalni, nisu ovi tvoji četnici iz sdss. dakle normalni ljudi a srbi uopće ne bi trebali imati svoju stranku nego najnormalniji biti u ostalim strankama, al vi četnici baš volite svoju.crvenkasti wrote:Prije izbora treba lajati protiv Srba da bismo dobili što više glasova.
2014-04-12
S neke strane je s neke druge nije. Znaš kako je teško objasniti curi recimo da si radio od 4 ujutro i da ti mobitel nije bio s tobom jer ti ga uzmu na ulazu.maggie13 wrote:dobar je to posao..:Pzgdosada wrote:Pa zašto da lažem takav mi je posao da mogu surfati po netu skoro koliko hoču. Dok nema problema a kada se problem pojavi onda nema ni spavanja a di surfanja .maggie13 wrote:bar si posten,pa priznajes da pises s posla..:Pzgdosada wrote:Ja ne pišem besplatno. Meni je svaka minuta tu plačena. Kada mi nije plačeno ne dolazim tu.maggie13 wrote:normalniji od nas sto besplatno risemo po forumu..:Dcrvenkasti wrote:kaja_333 wrote:pa srbi i jesu u vladi, ali dobro to su ovi normalni, nisu ovi tvoji četnici iz sdss. dakle normalni ljudi a srbi uopće ne bi trebali imati svoju stranku nego najnormalniji biti u ostalim strankama, al vi četnici baš volite svoju.crvenkasti wrote:Prije izbora treba lajati protiv Srba da bismo dobili što više glasova.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HDZ glasa za cenzuru interenta, kao i ostale "pučke" stranke
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
Page 3 of 3