'' Anketa među tinejdžerima KOJE STRANKE BI SE TREBALE ZABRINUTI? Evo za koga bi glasali oni koji će tek dobiti pravo glasa ''
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: '' Anketa među tinejdžerima KOJE STRANKE BI SE TREBALE ZABRINUTI? Evo za koga bi glasali oni koji će tek dobiti pravo glasa ''
Čudo...v_vlado wrote:Pazi,stranka koja je učinila više zla ovoj zemlji nego rat a idol mladih,....a zašto onda mladi žele masovno van???!red wolf wrote:Bitno je da glasaju za HDZ...v_vlado wrote:Djeci samo važno da imaju dobre tene i markiranu robicu a budućnost ove zemlje je jako upitna....marcellus wrote:ispada da u rvackoj velika većina ima dobar standardv_vlado wrote:To su djeca uhljeba sa dobrim standardom...
Guest- Guest
Re: '' Anketa među tinejdžerima KOJE STRANKE BI SE TREBALE ZABRINUTI? Evo za koga bi glasali oni koji će tek dobiti pravo glasa ''
Kad vidiš da si ispao budala što si glasovao za HDZ, onda glasuješ za SDP, pa vidiš da si bio budala i onda opet za HDZ, i opet ispadneš budala, pa za SDP, pa opet, i tako...
crvenkasti-
2014-04-17
pa danas na jelačić placu na skupu SDP-a nije bilo nikog mlađeg od 65... a i ti stariji su došli vidjet šta će se besplatno dijelit, kad su uzeli svoje spužvice otišli su i oni...
v_vlado wrote:Djeci samo važno da imaju dobre tene i markiranu robicu a budućnost ove zemlje je jako upitna....marcellus wrote:ispada da u rvackoj velika većina ima dobar standardv_vlado wrote:To su djeca uhljeba sa dobrim standardom...
pa budućnost im je da će morat u irsku ili njemačku na arbajt ako sdp ostane na vlasti... falakurcu da će glasat za sve drugo samo ne za njih
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ja ću za HDZ jer će nas oni bolje braniti od Srbije.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ja ću za HDZ jer će nas oni bolje braniti od Srbije.
vi ste mi jači, milanović se hvali da svi srbi u hrvatskoj glasaju za njega i onda vam strese da ste barbari i vi i dalje glasate za njega, do jaja
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:crvenkasti wrote:Ja ću za HDZ jer će nas oni bolje braniti od Srbije.
vi ste mi jači, milanović se hvali da svi srbi u hrvatskoj glasaju za njega i onda vam strese da ste barbari i vi i dalje glasate za njega, do jaja
Zajebo se, ipak su mu Hrvati važniji.
crvenkasti-
2014-04-17
A djeci je samo važno da je hdz na vlasti,a gdje će radit,to im svejedno ....smijat će se i navijat za stoku sitnog zuba...marcellus wrote:v_vlado wrote:Djeci samo važno da imaju dobre tene i markiranu robicu a budućnost ove zemlje je jako upitna....marcellus wrote:ispada da u rvackoj velika većina ima dobar standardv_vlado wrote:To su djeca uhljeba sa dobrim standardom...
pa budućnost im je da će morat u irsku ili njemačku na arbajt ako sdp ostane na vlasti... falakurcu da će glasat za sve drugo samo ne za njih
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
tako nekako..v_vlado wrote:A djeci je samo važno da je hdz na vlasti,a gdje će radit,to im svejedno ....smijat će se i navijat za stoku sitnog zuba...marcellus wrote:v_vlado wrote:Djeci samo važno da imaju dobre tene i markiranu robicu a budućnost ove zemlje je jako upitna....marcellus wrote:ispada da u rvackoj velika većina ima dobar standardv_vlado wrote:To su djeca uhljeba sa dobrim standardom...
Guest- Guest
Tony Soprano-
2015-08-15
Za SDP glasaju jugonostalgičari za HDZ retardirani, no zajedničko im je da je to jedno stado prištekano na sisu proračunsku. U načelu to je jedna partija, rastočena na dvije frakcije. Od 200 k članova zločinačke, njih 96 k je izvornih komunjara.marcellus wrote:Pa to je poznato, SDP većinom dobiva glasove starijih od 55 godina a sve mlađe dobne skupine većinski glasaju za HDZ, što zapravo i nije tako čudno. Inače po dobnim skupinama što su ljudi stariji to ih je više koji glasaju za SDP; SDP u Hr očito predstavlja "tradicionalnu" konzervativnu stranku, onu koja zastupa "stare tradicionalne" vrijednosti (u slučaju hrvatske to je juga, socijalizam, udba itd)
Guest- Guest
Jadan svijet ako na tim retardima ostaje. Valjda je zato i počelo otapanje ledenih kapa. Kada je priroda vidjela što joj se sprema odlučila se braniti.
Guest- Guest
Ja volim sisu....veličina nema veze....sisa je sisa...Eva wrote:Za SDP glasaju jugonostalgičari za HDZ retardirani, no zajedničko im je da je to jedno stado prištekano na sisu proračunsku. U načelu to je jedna partija, rastočena na dvije frakcije. Od 200 k članova zločinačke, njih 96 k je izvornih komunjara.marcellus wrote:Pa to je poznato, SDP većinom dobiva glasove starijih od 55 godina a sve mlađe dobne skupine većinski glasaju za HDZ, što zapravo i nije tako čudno. Inače po dobnim skupinama što su ljudi stariji to ih je više koji glasaju za SDP; SDP u Hr očito predstavlja "tradicionalnu" konzervativnu stranku, onu koja zastupa "stare tradicionalne" vrijednosti (u slučaju hrvatske to je juga, socijalizam, udba itd)
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Prije izbora treba lajati protiv Srba da bismo dobili što više glasova.
A poslije izbora početi surađivati sa Srbima.
Inače nećemo imat kog metnuti u vladu.
Inače nećemo imat kog metnuti u vladu.
Last edited by crvenkasti on 4/11/2015, 12:07; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
pa srbi i jesu u vladi, ali dobro to su ovi normalni, nisu ovi tvoji četnici iz sdss. dakle normalni ljudi a srbi uopće ne bi trebali imati svoju stranku nego najnormalniji biti u ostalim strankama, al vi četnici baš volite svoju.crvenkasti wrote:Prije izbora treba lajati protiv Srba da bismo dobili što više glasova.
Inače ne bismo imali koga metnuti u vladu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:pa srbi i jesu u vladi, ali dobro to su ovi normalni, nisu ovi tvoji četnici iz sdss. dakle normalni ljudi a srbi uopće ne bi trebali imati svoju stranku nego najnormalniji biti u ostalim strankama, al vi četnici baš volite svoju.crvenkasti wrote:Prije izbora treba lajati protiv Srba da bismo dobili što više glasova.
Tebi su Milanović i Grčić normalni?
crvenkasti-
2014-04-17
normalniji od nas sto besplatno risemo po forumu..:Dcrvenkasti wrote:kaja_333 wrote:pa srbi i jesu u vladi, ali dobro to su ovi normalni, nisu ovi tvoji četnici iz sdss. dakle normalni ljudi a srbi uopće ne bi trebali imati svoju stranku nego najnormalniji biti u ostalim strankama, al vi četnici baš volite svoju.crvenkasti wrote:Prije izbora treba lajati protiv Srba da bismo dobili što više glasova.
2014-04-12
A i da jesam bilo bi me sram priznati.red wolf wrote:Naravno da nisam...marcellus wrote:red wolf wrote:I ti si novinar...marcellus wrote:Pa to je poznato, SDP većinom dobiva glasove starijih od 55 godina a sve mlađe dobne skupine većinski glasaju za HDZ, što zapravo i nije tako čudno. Inače po dobnim skupinama što su ljudi stariji to ih je više koji glasaju za SDP; SDP u Hr očito predstavlja "tradicionalnu" konzervativnu stranku, onu koja zastupa "stare tradicionalne" vrijednosti (u slučaju hrvatske to je juga, socijalizam, udba itd)
jok ti si
Guest- Guest
Ja ne pišem besplatno. Meni je svaka minuta tu plačena. Kada mi nije plačeno ne dolazim tu.maggie13 wrote:normalniji od nas sto besplatno risemo po forumu..:Dcrvenkasti wrote:kaja_333 wrote:pa srbi i jesu u vladi, ali dobro to su ovi normalni, nisu ovi tvoji četnici iz sdss. dakle normalni ljudi a srbi uopće ne bi trebali imati svoju stranku nego najnormalniji biti u ostalim strankama, al vi četnici baš volite svoju.crvenkasti wrote:Prije izbora treba lajati protiv Srba da bismo dobili što više glasova.
Guest- Guest
bar si posten,pa priznajes da pises s posla..:Pzgdosada wrote:Ja ne pišem besplatno. Meni je svaka minuta tu plačena. Kada mi nije plačeno ne dolazim tu.maggie13 wrote:normalniji od nas sto besplatno risemo po forumu..:Dcrvenkasti wrote:kaja_333 wrote:pa srbi i jesu u vladi, ali dobro to su ovi normalni, nisu ovi tvoji četnici iz sdss. dakle normalni ljudi a srbi uopće ne bi trebali imati svoju stranku nego najnormalniji biti u ostalim strankama, al vi četnici baš volite svoju.crvenkasti wrote:Prije izbora treba lajati protiv Srba da bismo dobili što više glasova.
2014-04-12
Pa zašto da lažem takav mi je posao da mogu surfati po netu skoro koliko hoču. Dok nema problema a kada se problem pojavi onda nema ni spavanja a di surfanja .maggie13 wrote:bar si posten,pa priznajes da pises s posla..:Pzgdosada wrote:Ja ne pišem besplatno. Meni je svaka minuta tu plačena. Kada mi nije plačeno ne dolazim tu.maggie13 wrote:normalniji od nas sto besplatno risemo po forumu..:Dcrvenkasti wrote:kaja_333 wrote:pa srbi i jesu u vladi, ali dobro to su ovi normalni, nisu ovi tvoji četnici iz sdss. dakle normalni ljudi a srbi uopće ne bi trebali imati svoju stranku nego najnormalniji biti u ostalim strankama, al vi četnici baš volite svoju.crvenkasti wrote:Prije izbora treba lajati protiv Srba da bismo dobili što više glasova.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HDZ glasa za cenzuru interenta, kao i ostale "pučke" stranke
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
Page 2 of 3