Evo Sore ljudi evo je a ona odgovara:Drkate li..drkate li
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Evo Sore ljudi evo je a ona odgovara:Drkate li..drkate li
majstore , pozivaš se na deklaraciju iz 1948. je li za očekivati da su tada u nju ugradili reproduktivna prava žena?prckov wrote:
ma naso sam i druge nemoj da ih trazim ponovo bezveze
nije ljudsko parvo jer je to van pameti
ne znam kolka budala I bolesnik moras bit da to uvedes pod ljudska prava
ja jos uvjek racunam da u svijetiu ima normalnih
ne. ugradili su ih kasnije u razne povelje i zakone koje su osvojile ovo kao osnovu plus ono s čime su se suočavali kasnije u skladu sa vremenom, nadograđivali su ukratko.
a ti tražiš neko pravo koje se tako ne zove pa ga nećeš ni naći pod tim imenom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nije glupo, jer bi ga mogao optužiti za ubojstvo djeteta koje se možda ne bi rodilo, možda bi umrlo jel?prckov wrote:
naravno ako neko ubije trudnu zenu da je ubio covjeku I zenu I dijete koje je ceko
glupo pricat
stoga ga kažnjavaš za naročito teško ubojstvo jer je ubio trudnicu jer bi se možda dijete rodilo jel? možda je dvostruko a možda i nije, a naročito teško u svakom slučaju je jer je trudna tako da se zakon drži toga.
ali onda opet dolazimo na priču da vjerski fanatici sa političkom ambicijom smatraju da jedna zigota ima pravo jednako ženi ili rođenom mada prvi nisu subjekt prava uglavnom nigdje pa ni u tom ustavu gdje se štiti pravo na život , ( na način da nema smrtne kazne) a što uvijek nekako zaboravite jer onda vam nema smisla to što ponavljate.
Last edited by kaya on 31/5/2019, 16:42; edited 1 time in total
2015-08-15
ne prdi bezvezekaya wrote:majstore , pozivaš se na deklaraciju iz 1948. je li za očekivati da su tada u nju ugradili reproduktivna prava žena?prckov wrote:
ma naso sam i druge nemoj da ih trazim ponovo bezveze
nije ljudsko parvo jer je to van pameti
ne znam kolka budala I bolesnik moras bit da to uvedes pod ljudska prava
ja jos uvjek racunam da u svijetiu ima normalnih
ne. ugradili su ih kasnije u razne povelje i zakone koje su osvojile ovo kao osnovu plus ono s čime su se suočavali kasnije u skladu sa vremenom, nadograđivali su ukratko.
a ti tražiš neko pravo koje se tako ne zove pa ga nećeš ni naći pod tim imenom.
daj link di je abortus ljudsko parvo, a na tom linku sto sam ti dao jest vrijeme kad su donesena prava tu navedeno ali link nije od tad jer ni internet nije bilo
sa strane ti fino pise 70 godina univerzalne deklaracije o ljudskim pravima
to je update verzija
2014-04-19
bilo je zivo kad je ubiokaya wrote:nije glupo, jer bi ga mogao optužiti za ubojstvo djeteta koje se možda ne bi rodilo, možda bi umrlo jel?prckov wrote:
naravno ako neko ubije trudnu zenu da je ubio covjeku I zenu I dijete koje je ceko
glupo pricat
stoga ga kažnjavaš za naročito teško ubojstvo jer je ubio trudnicu jer bi se možda dijete rodilo jel? možda je dvostruko a možda i nije, a naročito teško u svakom slučaju je jer je trudna .
ende
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
evo Sore evo dana
evo Muje I Sabana
evo Muje I Sabana
2014-04-19
soreprckov wrote:evo Sore evo dana
evo Muje I Sabana
kad stires gace
kolko ti stipavica treba
2014-04-19
je, ali ga optužuješ za teško ubojstvo i protupravni prekid trudnoce. kada bi ova vaša uvrnuta postavka prošla i kada bi zametak od trenutka začetka imao ista prava kao rođeni čovjek onda bi se našli u masu problema koje nitko ne bi znao kako razriješiti, pa recimo nasilni suprug gurne trudnu suprug koja pobaci usljed toga pa njega optuže za ubojstvo ili recimo električar u klinici za umjetnu oplodnju izazove kratki spoj pa na tisuće zigota i stanica moraju uništiti ili propadnu same pa onda njega moramo optužiti za 100 000 ubojstava ha? iz toga razloga postavila se neka granica , toliko i toliko tjedana da, nakon toga ne.prckov wrote:bilo je zivo kad je ubiokaya wrote:nije glupo, jer bi ga mogao optužiti za ubojstvo djeteta koje se možda ne bi rodilo, možda bi umrlo jel?prckov wrote:
glupo pricat
stoga ga kažnjavaš za naročito teško ubojstvo jer je ubio trudnicu jer bi se možda dijete rodilo jel? možda je dvostruko a možda i nije, a naročito teško u svakom slučaju je jer je trudna .
ende
Last edited by kaya on 31/5/2019, 16:58; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
drugo je ubistvo sa predumisljajem a drugo nehoticnokaya wrote:je, ali ga optužuješ za teško ubojstvo i protupravni prekid trudnoce. kada bi ova vaša uvrnuta postavka prošla i kada bi zametak od trenutka začetka imao ista prava kao rođeni čovjek onda bi se našli u masu problema koje nitko ne bi znao kako razriješiti, pa recimo nasilni suprug gurne trudnu suprug koja pobaci usljed toga pa njega optuže za ubojstvo ili recimo električar u klinici za umjetnu oplodnju izazove kratki spoj pa na tisuće zigota i stanica moraju uništiti ili propadnu same pa onda njega moramo optužiti za 100 000 ubojstava ha? iz toga razloga postavila se neka granica , toliko i toliko tjedana da, nakon toga ne.prckov wrote:bilo je zivo kad je ubiokaya wrote:nije glupo, jer bi ga mogao optužiti za ubojstvo djeteta koje se možda ne bi rodilo, možda bi umrlo jel?prckov wrote:
glupo pricat
ende
jebote pa ti si tu neka pravnica ja sam seljak za to parvo pa te moram ispravljat
a kakve zigoti te spopali
uostalom skreces sa teme
abortus nije niti moze bit ljudsko parvo u nijednoj normalnoj civiliziranoj zemlji
2014-04-19
Sora šuti, Šaban viče,prckov wrote:evo Sore evo dana
evo Muje I Sabana
đe si Mujo, izdajniče...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
cirliberla sore mojaprckov wrote:soreprckov wrote:evo Sore evo dana
evo Muje I Sabana
kad stires gace
kolko ti stipavica treba
kolika je guza tvoja
odo u mornare
2014-04-19
hahaEroo wrote:Sora šuti, Šaban viče,prckov wrote:evo Sore evo dana
evo Muje I Sabana
đe si Mujo, izdajniče...
2014-04-19
aha, u drugom nemaš namjeru ali ga ubiješ iz nepažnje što je opet svakako kažnjivoprckov wrote:
drugo je ubistvo sa predumisljajem a drugo nehoticno
jebote pa ti si tu neka pravnica ja sam seljak za to parvo pa te moram ispravljat
uostalom skreces sa teme
abortus nije niti moze bit ljudsko parvo u nijednoj normalnoj civiliziranoj zemlji
ali to bi mogao netko i s namjerom napraviti tako da je nebitno zapravo kako ga je napravio nego tko je žrtva. o njima pričamo.
jer ako život počinje od začetka i spoja ženske i muške stanice i ima jednaka prava kao rođeni (to vi kažete, kažete i da ga ustav štiti), što kada se taj spoj dogodi u epruveti , znači li to da su frižderi u klinkama puni zaleđene djece?
samo to još pitam pa ću zaključiti ovu temu..
2015-08-15
skoncentriraj se kajokaya wrote:aha, u drugom nemaš namjeru ali ga ubiješ iz nepažnje što je opet svakako kažnjivoprckov wrote:
drugo je ubistvo sa predumisljajem a drugo nehoticno
uostalom skreces sa teme
ali to bi mogao netko i s namjerom napraviti tako da je nebitno zapravo kako ga je napravio nego tko je žrtva. o njima pričamo.
jer ako život počinje od začetka i spoja ženske i muške stanice i ima jednaka prava kao rođeni (to vi kažete, kažete i da ga ustav štiti), što kada se taj spoj dogodi u epruveti , znači li to da su frižderi u klinkama puni zaleđene djece?
samo to još pitam pa ću zaključiti ovu temu..
ja Kazem (a ne znam ko su ti "vi") abortus nije ljucko parvo
niti smije bit, za tako nesto se zalagat mogu samo bolesni imbecili
a oni koji izazovu zeni spontani radi nasilja, hoticnog ili nehotice trebaju odgovarat pred zakonom kako zakon prepise
o tome ne pricam niti to moze bit izgovor za uvodenje prava na abortus, pa je tako I nevazno za temu
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» Matijanić odgovara Mihanoviću
» Karamarko odgovara na prozivke:'Ja sam kriv za sve'
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» Matijanić odgovara Mihanoviću
» Karamarko odgovara na prozivke:'Ja sam kriv za sve'
Page 3 of 3