ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evo Sore ljudi evo je a ona odgovara:Drkate li..drkate li

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Evo Sore ljudi evo je a ona odgovara:Drkate li..drkate li Empty Evo Sore ljudi evo je a ona odgovara:Drkate li..drkate li

Post by vuksadinare 31/5/2019, 08:23

https://www.youtube.com/watch?v=DisZUUvXbjs
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Evo Sore ljudi evo je a ona odgovara:Drkate li..drkate li Empty Re: Evo Sore ljudi evo je a ona odgovara:Drkate li..drkate li

Post by vuksadinare 31/5/2019, 08:24

kakav gabor majku ti hebem..pa to ni štapom ne bi dirnuo a kamoli pojebao..sad mi je logicno zasto su  nadrkane kao sora lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Evo Sore ljudi evo je a ona odgovara:Drkate li..drkate li Empty Re: Evo Sore ljudi evo je a ona odgovara:Drkate li..drkate li

Post by vuksadinare 31/5/2019, 08:29

koje glupače majku ti..pa nijedan argument nisu imali za ono zbog cega prosvjeduju...mucaju..pogledavaju se..ne znaju sto koliko kosta..a bitno da kokoske ruzne znaju zajebavati i pokusati blokirati nekoga...i druge nazivati fasistima i ujkama..jos ova sora kokos oko njih kikoce..'vidi ga..vidi ga...provokator..provokator' Evo Sore ljudi evo je a ona odgovara:Drkate li..drkate li 1f602
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 31/5/2019, 08:34

Nevoljim masovke 
Nikad nisam sudjelovala u masovnim skupovima 
Osim u dva tri Jer ne mozes izbjeci 
- na skupu podrske Hrv proljecarima   Drzao je govor TRIPALO NA STADIONU U VG 
- na skupu podrske da se ne promjeni naziv trga JBT 

A ne. Vise se ne sjecam. 
Ovo oko ab me se ne tice . 
Vec 20 godina,.. 
i sve ostale masovke. 
Ja sam individualac.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2019, 08:39

Sora wrote:Nevoljim masovke 
Nikad nisam sudjelovala u masovnim skupovima 
Osim u dva tri Jer ne mozes izbjeci 
- na skupu podrske Hrv proljecarima   Drzao je govor TRIPALO NA STADIONU U VG 
- na skupu podrske da se ne promjeni naziv trga JBT 

A ne. Vise se ne sjecam. 
Ovo oko ab me se ne tice . 
Vec 20 godina,.. 
i sve ostale masovke. 
Ja sam individualac.
ajd sad reci da nisi ova sa naocalima..ja znam da jesi a znaju i drugi..meni si rekla da imas naocale,dugu kosu u rep i prosjedu pirat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 31/5/2019, 08:43

Ma daj 
ZAista ne vjerujem puno u javne prosvjede kao prvo 
Jednostwvno nisam tip za to 

Kao drugo. Nikakvog interesa nenam za ove ciljeve 
Ili druge pa cak i sindikalne 
Ja ti hodam u procesijama najvise oko crkve 
Nosim svijecu i molim se oko crkve i u crkvi 
Evo neki dan u Mariji Bistrici sam cijelo vrijeme mrmljala u sebi 
Ovaj..
Samo crkva . Kuzis. To me zanima

2014-04-29

Back to top Go down

Post by dzango 31/5/2019, 08:44

Sora wrote:...
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2019, 08:44

Sora wrote:Ma daj 
ZAista ne vjerujem puno u javne prosvjede kao prvo 
Jednostwvno nisam tip za to 

Kao drugo. Nikakvog interesa nenam za ove ciljeve 
Ili druge pa cak i sindikalne 
Ja ti hodam u procesijama najvise oko crkve 
Nosim svijecu i molim se oko crkve i u crkvi 
Evo neki dan u Mariji Bistrici sam cijelo vrijeme mrmljala u sebi 
Ovaj..
Samo crkva . Kuzis. To me zanima
ne izvlaci se.... Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2019, 08:48

frapantno glupi ljudi ovi levičari..ne znaju ni zatso prosvejduju ali eto znaju da su na drugoj strani 'fašisti'...koji ze zalazu za zivot....koja je to skola bog te nejebo...po ovima vidis da im je vlast..pol pot i staljin bi za njih bili mala djeca Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2019, 08:52

'ekipa' ne zna ni obrazlozit svoj stva..novinar ih je ubio u pojam..sa vrlo jednostavnim pitanjima..a oni..'kh..mmm..zmrlj..drkat..drkat...ja ovajznam sta ti ja znam..ovooga'...taj kupus od likova uopce ni osnovno nie znao nista o onome zbog cega prosvjeduju..ali eto oni su 'levicari'..'antifasisti'.. pirat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 31/5/2019, 09:07

Ova kripl nije novinar kao prvo i vidi se da cilja najnesigurnije, nece se zaletiti na bilo koju nego bira buce i one koje izgledom odaju nesigurnost i ciji bi odgovori mogli biti smuseni plus trema od kamera, znaci lesinarko . Sa nekim ozbiljnim ne bi mogao razgovarti 2 sekunde . 
Plus ima frizuru kao iz ustaskog zdruga 1942, vjerojatno je donio dedinu sliku iz rata i zamolio da ga osisaju tako:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2019, 09:08

domagoj kralj..kako ih je ubio u pojam..jednostavna kratka pitanja i amen za 'antifasiste'  lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2019, 09:09

kaya wrote:Ova kripl nije novinar kao prvo i vidi se da cilja najnesigurnije, nece se zaletiti na bilo koju nego bira buce i one koje izgledom odaju nesigurnost i ciji bi odgovori mogli biti smuseni plus trema od kamera, znaci lesinarko . Sa nekim ozbiljnim ne bi mogao razgovarti 2 sekunde . 
Plus ima frizuru kao iz ustaskog zdruga 1942, vjerojatno je donio dedinu sliku iz rata i zamolio da ga osisaju tako:)
kajo kaj si ti bila tam pa te nes pitao.. pirat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2019, 09:13

ahahahha..grba:'nema kondoma za kupit'..domagoj:'ima na trafici'....grba:'ima ali su skupi'...domagoj:'20 kuna' pirat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 31/5/2019, 09:22

kaya wrote:Ova kripl nije novinar kao prvo i vidi se da cilja najnesigurnije, nece se zaletiti na bilo koju nego bira buce i one koje izgledom odaju nesigurnost i ciji bi odgovori mogli biti smuseni plus trema od kamera, znaci lesinarko . Sa nekim ozbiljnim ne bi mogao razgovarti 2 sekunde . 
desi se levičarima da su smušeni kad treba svoj stav i svoju parolu objasnit...pun internet takvih zapravo

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by kaya 31/5/2019, 09:26

vuksadinare wrote:
kajo kaj si ti bila tam pa te nes pitao.. pirat
nisam al mene ne bi pitao sigurna sam
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 31/5/2019, 09:27

vuksadinare wrote:frapantno glupi ljudi ovi levičari..ne znaju ni zatso prosvejduju ali eto znaju da su na drugoj strani 'fašisti'..
na to se sve svodi, na neimanje vlastitog stava već napadanje suprotnog

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 31/5/2019, 09:32

Kada pita poglavicu o konkretnim primjerima, ona ga uputi na napredne medije a "salary gap" je malo teže objasniti, ali sukus je da su oni kontra neofašisti jer postavljaju previse pitanja

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2019, 09:35

n_razbojnik wrote:Kada pita poglavicu o konkretnim primjerima, ona ga uputi na napredne medije a "salary gap" je malo teže objasniti, ali sukus je da su oni kontra neofašisti jer postavljaju previse pitanja
pa vidi se od koga su djeca...ili suprige..u komunizmu nisi smio postavijati suvisna pitanja jedino narucena..tako da siprotna strana samo odgovara sa da ili ne..bez dodatnih objasnjenja..tako npr...da je domagoj postavio pitanje ovim grbama..'je li ovo prosvjed protiv fasista?..grbe bi odgovorile samo sa da...zatim...'da li vi prosvjedujete zato sto su fasisti pozitivci'...grbe bi odgovorile naravno..sa ne..uz dodatak oni su jedino negativci..i sa takvim pitanjima bi one bile zadovoljne..ovo sve drugo van takvih pitanja je fasizam,ustasluk i napad na antifa i levicarsku'inteligenciju'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 31/5/2019, 09:36

vuksadinare wrote:ahahahha..grba:'nema kondoma za kupit'..domagoj:'ima na trafici'....grba:'ima ali su skupi'...domagoj:'20 kuna' pirat
Pa cure su mislile na kontracepciju u pilulama koje naravno nema u trafici vec se dobija uz recept jer nije za cedevita bombon. kralj  domagoj vjerojatno nije cuo za nju . Tako da kralja domagoja  lako je srediti tako da mu kazes ima je i u tvojim gacama ako ga izvadis  na vrijeme , mozda ali govorimo o drugim vrstama  kontracepcije koju su duzni zakonski dati ali su je uskratili toj i toj tralala jer farmaceut zbog osobnih  vjerskih uvjerenja nije zelio izdati ono sto je zakonsko pravo pacijenta a ljekarna nije osigurala drugog  farmaceuta koji mora biti dostupan korisnicama zdravstvenog osiguranja..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics