Ceo OVK silovao srpsku decu! Ženama vadili oči, sekli ruke i noge!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ceo OVK silovao srpsku decu! Ženama vadili oči, sekli ruke i noge!
vuksadinare wrote:pa dobro ni kod vas nesto religija nije predstavljala ulogu tamo do 1990-tih...inace opcepoznato je da vam je crkva drzavna vise nego svjetovna...Serbia Strong wrote:vuksadinare wrote:to je jedan te isti narod...pa govorim u globaluSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:
20% albanaca su krscani...
U Albaniji da, na kosovu su ugl. mudžosi...
Samo što kod šiptara religija ne igra neku ulogu, kod njih je albanska nacija br.1. Ostalo je sve nebitno. Pagansko pleme...
Pa svakome je danas državna svetovna i sekularna, ako izuzmemo one bliskoistočne i afričke vukojebine.
A bitnu razliku imaš, između nas i šiptara-mi smo svi pravoslavci, a oni su mnogoverci.
Guest- Guest
onda pada u vodu onaj mit o srbima katolicima i muslimanima..jebote pa vi nesvjesno uvijek sami sebi pucate u koljena...ostavi se religije ne ide ti...Serbia Strong wrote:vuksadinare wrote:pa dobro ni kod vas nesto religija nije predstavljala ulogu tamo do 1990-tih...inace opcepoznato je da vam je crkva drzavna vise nego svjetovna...Serbia Strong wrote:vuksadinare wrote:to je jedan te isti narod...pa govorim u globaluSerbia Strong wrote:
U Albaniji da, na kosovu su ugl. mudžosi...
Samo što kod šiptara religija ne igra neku ulogu, kod njih je albanska nacija br.1. Ostalo je sve nebitno. Pagansko pleme...
Pa svakome je danas državna svetovna i sekularna, ako izuzmemo one bliskoistočne i afričke vukojebine.
A bitnu razliku imaš, između nas i šiptara-mi smo svi pravoslavci, a oni su mnogoverci.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:onda pada u vodu onaj mit o srbima katolicima i muslimanima..jebote pa vi nesvjesno uvijek sami sebi pucate u koljena...ostavi se religije ne ide ti...Serbia Strong wrote:vuksadinare wrote:pa dobro ni kod vas nesto religija nije predstavljala ulogu tamo do 1990-tih...inace opcepoznato je da vam je crkva drzavna vise nego svjetovna...Serbia Strong wrote:vuksadinare wrote:
to je jedan te isti narod...pa govorim u globalu
Opet se pozivaš na vojvodu od udbe, vjekoslava šešelja...
Nije stvar genetike, stvar je samog osećaja pripadnosti. Ne možeš reći nekome da je srbin/hrvat/bošnjak, ako se tako ne oseća...
Guest- Guest
pusti to..nego sto se to kod vas tamo desava..sve sami nekii pokolji zadnjih dana..onaj mrknuo citavu obitelj..pa jucer jedan zaklao zenu..evo citam na vracaru nasli tijelo a krvi posvudaSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:onda pada u vodu onaj mit o srbima katolicima i muslimanima..jebote pa vi nesvjesno uvijek sami sebi pucate u koljena...ostavi se religije ne ide ti...Serbia Strong wrote:vuksadinare wrote:pa dobro ni kod vas nesto religija nije predstavljala ulogu tamo do 1990-tih...inace opcepoznato je da vam je crkva drzavna vise nego svjetovna...Serbia Strong wrote:
Nije stvar genetike, stvar je samog osećaja pripadnosti. Ne možeš reći nekome da je srbin/hrvat/bošnjak, ako se tako ne oseća...
2015-09-08
vuksadinare wrote:drugo imas dio slavena muslimanavuksadinare wrote:20% albanaca su krscani...epikur37 wrote:U ostalom albanci uopće nisu niti naša slavenska rasa niti naša kršćanska vjera...i točno se vidi da je to posve drugi narod.
malo...
kad se udruže kršćanski anrodi...ovih 20% nek biraju...balkan čeka velika vojna
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:pusti to..nego sto se to kod vas tamo desava..sve sami nekii pokolji zadnjih dana..onaj mrknuo citavu obitelj..pa jucer jedan zaklao zenu..evo citam na vracaru nasli tijelo a krvi posvudaSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:onda pada u vodu onaj mit o srbima katolicima i muslimanima..jebote pa vi nesvjesno uvijek sami sebi pucate u koljena...ostavi se religije ne ide ti...Serbia Strong wrote:vuksadinare wrote:
pa dobro ni kod vas nesto religija nije predstavljala ulogu tamo do 1990-tih...inace opcepoznato je da vam je crkva drzavna vise nego svjetovna...
Otkud znam vučko, nemam viška slobodnog vremena poput tebe...
Guest- Guest
pa ti stalno zboris kako nece biti tu rata...ti ko i sora..saberite si misli i odlucite sto je stoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:drugo imas dio slavena muslimanavuksadinare wrote:20% albanaca su krscani...epikur37 wrote:U ostalom albanci uopće nisu niti naša slavenska rasa niti naša kršćanska vjera...i točno se vidi da je to posve drugi narod.
malo...
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ti stalno zboris kako nece biti tu rata...ti ko i sora..saberite si misli i odlucite sto je stoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:drugo imas dio slavena muslimanavuksadinare wrote:20% albanaca su krscani...epikur37 wrote:U ostalom albanci uopće nisu niti naša slavenska rasa niti naša kršćanska vjera...i točno se vidi da je to posve drugi narod.
malo...
ma to ja zbog tebe...zato što si ti prislonjen na mujage kao braću
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jpj daj ne kakaj..u tri dana mrknuto p,6 osoba..bogami kako je krenulo kod vas..nece vas pojesti bela kuga nego macola,noz i pistoljSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:pusti to..nego sto se to kod vas tamo desava..sve sami nekii pokolji zadnjih dana..onaj mrknuo citavu obitelj..pa jucer jedan zaklao zenu..evo citam na vracaru nasli tijelo a krvi posvudaSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:onda pada u vodu onaj mit o srbima katolicima i muslimanima..jebote pa vi nesvjesno uvijek sami sebi pucate u koljena...ostavi se religije ne ide ti...Serbia Strong wrote:
2015-09-08
..u kojem si ti filmu..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa ti stalno zboris kako nece biti tu rata...ti ko i sora..saberite si misli i odlucite sto je stoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:drugo imas dio slavena muslimanavuksadinare wrote:
20% albanaca su krscani...
malo...
ma to ja zbog tebe...zato što si ti prislonjen na mujage kao braću
2015-09-08
vuksadinare wrote:jpj daj ne kakaj..u tri dana mrknuto p,6 osoba..bogami kako je krenulo kod vas..nece vas pojesti bela kuga nego macola,noz i pistoljSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:pusti to..nego sto se to kod vas tamo desava..sve sami nekii pokolji zadnjih dana..onaj mrknuo citavu obitelj..pa jucer jedan zaklao zenu..evo citam na vracaru nasli tijelo a krvi posvudaSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:
onda pada u vodu onaj mit o srbima katolicima i muslimanima..jebote pa vi nesvjesno uvijek sami sebi pucate u koljena...ostavi se religije ne ide ti...
Neka se smaknjavaju, ko ih jebe. A ti se bolje bavi svojim dvorištem, ne viri stalno preko plota...
Guest- Guest
..ne virim ja...pisem knjigu o vama ..pa moram da pratim desavanja kod vasSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:jpj daj ne kakaj..u tri dana mrknuto p,6 osoba..bogami kako je krenulo kod vas..nece vas pojesti bela kuga nego macola,noz i pistoljSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:pusti to..nego sto se to kod vas tamo desava..sve sami nekii pokolji zadnjih dana..onaj mrknuo citavu obitelj..pa jucer jedan zaklao zenu..evo citam na vracaru nasli tijelo a krvi posvudaSerbia Strong wrote:
Neka se smaknjavaju, ko ih jebe. A ti se bolje bavi svojim dvorištem, ne viri stalno preko plota...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ne virim ja...pisem knjigu o vama ..pa moram da pratim desavanja kod vasSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:jpj daj ne kakaj..u tri dana mrknuto p,6 osoba..bogami kako je krenulo kod vas..nece vas pojesti bela kuga nego macola,noz i pistoljSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:
pusti to..nego sto se to kod vas tamo desava..sve sami nekii pokolji zadnjih dana..onaj mrknuo citavu obitelj..pa jucer jedan zaklao zenu..evo citam na vracaru nasli tijelo a krvi posvuda
Lol, mora da me zoveš na promociju. Baš mi se čita neka dobra fantazija...
Guest- Guest
knjiga cela od tri delaSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:..ne virim ja...pisem knjigu o vama ..pa moram da pratim desavanja kod vasSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:jpj daj ne kakaj..u tri dana mrknuto p,6 osoba..bogami kako je krenulo kod vas..nece vas pojesti bela kuga nego macola,noz i pistoljSerbia Strong wrote:
Lol, mora da me zoveš na promociju. Baš mi se čita neka dobra fantazija...
2015-09-08
bracala...koji je onaj luđak kingkong sa pdf sport...majke ti mile veceg idiota nisam vidio ovdje...kao da je pao sa kruske
2015-09-08
Samo jednog.Serbia Strong wrote:jastreb wrote:Ma molim te.vuksadinare wrote:pa sad sipci su bar poznati po onom ako ih prvi ne dirnes nece ni oni tebe
Pa masu silovanja još prije rata po Kosovu i Makedoniji izvodili su upravo Šipci.
Najpoznatiji slučaj bio je onaj kad im nije pošlo za rukom silovati 18-godišnju Branku Đ. onda su je ubili. Na Čakoru planini kod Peći.
Pa ih je njen otac u sred sudnice pobio kao pseta...
"Drugom osta život ka o koncu
potrefi se greška u tetejcu
u cijevi osta čaurica
te se spasi krvavi ubica..."
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:bracala...koji je onaj luđak kingkong sa pdf sport...majke ti mile veceg idiota nisam vidio ovdje...kao da je pao sa kruske
Ne pratim šta piše, blokiran je...
Guest- Guest
evo malo sam citao o tom slucaju...cini mi se da se radi o obostranoj osveti a nekakva zavada prije silovanja i ubojstva traje vec desetljecima prije ovog slucaja...to je mjesano selo..bar bilo tad...jbg...neke zavade plus doza nacinalnog i vatra se pretvori u buktinjujastreb wrote:Samo jednog.Serbia Strong wrote:jastreb wrote:Ma molim te.vuksadinare wrote:pa sad sipci su bar poznati po onom ako ih prvi ne dirnes nece ni oni tebe
Pa masu silovanja još prije rata po Kosovu i Makedoniji izvodili su upravo Šipci.
Najpoznatiji slučaj bio je onaj kad im nije pošlo za rukom silovati 18-godišnju Branku Đ. onda su je ubili. Na Čakoru planini kod Peći.
u cijevi osta čaurica
2015-09-08
..mene stavio kao temu i pise neke nebuloze...a nisam s anjim kontaktirao ili mozda koji post ne sjecam se vise....budala malo tezaSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:bracala...koji je onaj luđak kingkong sa pdf sport...majke ti mile veceg idiota nisam vidio ovdje...kao da je pao sa kruske
Ne pratim šta piše, blokiran je...
2015-09-08
Ma ne pričaj gluposti.vuksadinare wrote:evo malo sam citao o tom slucaju...cini mi se da se radi o obostranoj osveti a nekakva zavada prije silovanja i ubojstva traje vec desetljecima prije ovog slucaja...to je mjesano selo..bar bilo tad...jbg...neke zavade plus doza nacinalnog i vatra se pretvori u buktinjujastreb wrote:Samo jednog.Serbia Strong wrote:jastreb wrote:Ma molim te.vuksadinare wrote:pa sad sipci su bar poznati po onom ako ih prvi ne dirnes nece ni oni tebe
u cijevi osta čaurica
Kakva osveta???
Ubojice malu nisu nikada prije vidjele.
Zaskočili su je dok je išla kroz šumu roditeljima,nakon što je izašla iz busa. Studirala je.
O čemu ti pričaš???
Samo da obraniš svoje Arnaute.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znači srbi krivi što im silovaše čeljade?
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zakolji srpsku decu
» Turci zovu: Samo za srpsku "decu" do 35, sve džabe
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» (UŽIVO) Nabijali su me na koleno, uzvikivali "Alahu ekber", vadili nož i pravili selfije: Đurić u zavojima opisao torturu Albanaca
» Turci zovu: Samo za srpsku "decu" do 35, sve džabe
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» (UŽIVO) Nabijali su me na koleno, uzvikivali "Alahu ekber", vadili nož i pravili selfije: Đurić u zavojima opisao torturu Albanaca
Page 2 of 5