(UŽIVO) Nabijali su me na koleno, uzvikivali "Alahu ekber", vadili nož i pravili selfije: Đurić u zavojima opisao torturu Albanaca
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
(UŽIVO) Nabijali su me na koleno, uzvikivali "Alahu ekber", vadili nož i pravili selfije: Đurić u zavojima opisao torturu Albanaca
Direktor Kancelarije za KiM posle brutalnog privođenja u K. Mitrovici, pojavio se danas sa zavojima na rukama
Foto: RTS
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić obraća se javnosti u Predsedništvu Srbije, posle sastanka predsednika Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srpske liste. Đurić je uhapšen juče na skupu o unutrašnjem dijalogu, a zatim je sa lisicama na rukama prebačen u Prištinu, gde je saslušan, a zatim proteran u centralnu Srbiju. Lekarska pomoć odmah mu je ukazana u Kuršumliji, a zatim u Beogradu. Predsedništvo Srpske liste sinoć je usvojilo inicijativu za napuštanje Vlade u Prištini, a predsednik te liste Goran Rakić rekao je danas da će konačna odluka o učešću u kosovskoj vladi biti doneta posle konsultacija sa Vučićem.
Đurić je na samom početku istakao da su "albanski separatisti u Prištini, uz podršku zapadnih krugova, na brutalan i nasilan način napali naš narod na severu KiM sa jasnim ciljem - da nasiljem i terorom, do zuba naoružanom falangom, zauzmu sever KiM".
- Ponosan sam na građane koji su se goloruki i na miran, gandijevski način suprotstavili teroru i nisu odustali od borbe za svoje domove. Više od 70 sati pre skupa smo poslali najavu, ovo govorim zbog srazmere laži koje govore - objasnio je on.
- To za mene nisu policajci, to je razularena teroristička banda. Poslali su ih na goloruke i nenaoružane ljude. To je sramota i njih i onih koji su ćutali i tako se saglasili - rekao je.
Foto: RTS
Đurić je rekao da su pripadnici kosovske policije nisu zvaničnici već "naoružane falange" i istakao da su njega "vukli kao psa", da su pokušavali da ga ponize, kao i Srbiju i srpski narod.
- Stavili su me u jedan od transportera, udarali me, pokušavali su da me zastraše, nabijali mi pušku u stomak, jedan je izvadio i nož, slikali su selfije. Pevali su na putu do Prištine, uzvikivali 'Alahu ekber' - rekao je Đurić.
Ipak, kako je rekao, on ima bolove, ali se oseća dobro.
- Da nije bilo jednog poziva iz Beograda, nasilje i teror nad Srbima bi se nastavio - rekao je Đurić, ali nije rekao koji je to bio poziv.
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/2946236-uzivo-obracanje-marka-djurica-u-zavojima-prvi-put-posle-privodjenja-na-kosovu-da-li-srpska-lista-obara-vladu-kosova
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
2014-08-25
Re: (UŽIVO) Nabijali su me na koleno, uzvikivali "Alahu ekber", vadili nož i pravili selfije: Đurić u zavojima opisao torturu Albanaca
Užas, dobro da su ga samo jednom zaklali. Drugi put će paziti.
Guest- Guest
Re: (UŽIVO) Nabijali su me na koleno, uzvikivali "Alahu ekber", vadili nož i pravili selfije: Đurić u zavojima opisao torturu Albanaca
hajde barem mu bubrege nisu izvadili, pa ih preprodali
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
dobro oćel više taj rat...
Vucich: Spremni na kompromis s Prištinom, uz obostrane ustupke
2014-08-25
marcellus wrote:dobro oćel više taj rat...
Neće, oni idu u Donbas.
Guest- Guest
Ma pogleda sam snimke jučer malo toga samo šta me jednostavno to nezanima, ono srpsko šiptarska posla tako da nemam neko svoje posebno mišljenje o tome
Nemam pojma jednostavno ono neka to rješavaju između sebe
Nemam pojma jednostavno ono neka to rješavaju između sebe
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:Vucich: Spremni na kompromis s Prištinom, uz obostrane ustupke
Ustupili im ...ovaj Vucich naivan ili glup...
2014-08-25
hahaha .... zaklaše ga jedno petsto puta, a on osto živ.
inače ... ono ... idemo učiti od kosovskih šipaca kak se tretiraju ta srbopravoslavna govna. kod nas u hrvatsku dođu i prešetavaju se i seru kako im se kurac digne.
inače ... ono ... idemo učiti od kosovskih šipaca kak se tretiraju ta srbopravoslavna govna. kod nas u hrvatsku dođu i prešetavaju se i seru kako im se kurac digne.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kavran wrote:hahaha .... zaklaše ga jedno petsto puta, a on osto živ.
I od Engleza kako se postupa s Rusima.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Kavran wrote:hahaha .... zaklaše ga jedno petsto puta, a on osto živ.
I od Engleza kako se postupa s Rusima.
i od rusa kako postupaju sa ''srbima'' - kurac u guzicu po defaultu.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
opet servsko kmecanje
ima koga da ih brani od zlocesti siftari
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:opet servsko kmecanje
Problem je što šiptarima lakše pada coltanje amerima - lobistima , srbe će ubije cicijašenje.
Guest- Guest
Di su dani kad je milicija iz svih republika isla braniti nejac od povampirene siptarije:)kofein wrote:dijagram wrote:opet servsko kmecanje
Problem je što šiptarima lakše pada coltanje amerima - lobistima , srbe će ubije cicijašenje.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Di su dani kad je milicija iz svih republika isla braniti nejac od povampirene siptarije:)kofein wrote:dijagram wrote:opet servsko kmecanje
Moj tetec, inače zagorec (poznat po jebanju majke srbima u pijanom stanju) mlatio je šiptare pendrekom i inhalirao suzavcem sve u 16. Sad priča o tome s nostalgijom. :D
Guest- Guest
Haha, kao klinac slusao sam tipa kako se to uredovalo.kofein wrote:dijagram wrote:Di su dani kad je milicija iz svih republika isla braniti nejac od povampirene siptarije:)kofein wrote:dijagram wrote:opet servsko kmecanje
Moj tetec, inače zagorec (poznat po jebanju majke srbima u pijanom stanju) mlatio je šiptare pendrekom i inhalirao suzavcem sve u 16. Sad priča o tome s nostalgijom. :D
Boze sacuvaj.
Vrijedila je prica da su najrevniji bosanci i makedonci.
dijagram-
2015-08-09
Serbinho-3 wrote:Serbinho-3 wrote:Pretty Boy: Spremni na kompromis s Prištinom, uz obostrane ustupke
Ustupili im ...ovaj Pretty Boy naivan ili glup...
Guest- Guest
Šta je kompromis? Da se Šiptari odreknu proglašene samostalnosti, je li to?Serbinho-3 wrote:Pretty Boy: Spremni na kompromis s Prištinom, uz obostrane ustupke
To bi za njih bio poraz i ne kompromis. Osobno ne vjerujem u takav "kompromis".
Stalno nešto u oblacima..."više od autonomije, manje od nezavisnosti" a sad "kompromis"...
Sad se vidi i što bi za Kosovo značila ZSO...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Ako ovi krenu uz Rusiju sa Zapada, jasno je sta se Albancima sprema.
Iskreno im ne bih bio u toj nezavisnosti.
Iskreno im ne bih bio u toj nezavisnosti.
2014-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Alahu ekber
» Marko Đurić najoštrije osuđuje...
» ĐURIĆ: Apostolova direktno na strani Prištine!
» Za vrijeme minute šutnje na utakmici u Dublinu bh. navijači uzvikivali "Palestina!"
» Ceo OVK silovao srpsku decu! Ženama vadili oči, sekli ruke i noge!
» Marko Đurić najoštrije osuđuje...
» ĐURIĆ: Apostolova direktno na strani Prištine!
» Za vrijeme minute šutnje na utakmici u Dublinu bh. navijači uzvikivali "Palestina!"
» Ceo OVK silovao srpsku decu! Ženama vadili oči, sekli ruke i noge!
Page 1 of 2