Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
gotovo je..suljo najavio priznavanje kosova..pobeda srbije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ode Kosmet, a Srbi se češljaju.
Guest- Guest
vidis ti moj kofein kako stjeces autoritet..samo silom..nema trle mrle...nja nja..kao nasi..oderi i svatko ce te postivati i uvazavati tvoje interese...dok si njonjo svako ce siljit kurac na tebe...ja ne volim takve ljude tipa 'nit luk jeo nit mirisao'..to samo trebas stisnut i u kut poslati...kofein wrote:Ode Kosmet, a Srbi se češljaju.
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
Serbia Strong wrote:Stanojko wrote:Ah,kakva sinhronizacija... Nas i njihov siptar rade u punoj harmoniji... Kako cemo da vas tamanimo govna naprednjacko-radikalsko-socijalisticko-julovska, pa to nije normalno...
Lepo je juče bolesnik najavio da ,,ako se nastavi sa statusom kvo, albanci će napasti srbe na kosovu”.
Odgovaraće za veleizdaju...
Pa ovo je čini mi se dogovoreno, jer ovakvav razvoj situacije unutar 24 sata odgovara samo Vučiću.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
2015-09-08
vuksadinare wrote:igre gladi
Evo pustili su Rusa.
2018-04-10
[size=30]"Sve su uništili. Pucali su na nas, ulazili su u kuće, maltretirali žene i decu"[/size]
Radenko Milovanović iz Zubinog Potoka, povređen u akciji kosovske policije, kaže da su pripadnici ROSU pucali na njih, upadali u kuće i maltretirali žene i decu
[size=30]
[/size]
"Jurili su me i pucali na mene, skočio sam sa tri-četiri metra i povredio nogu, on je došao do mene i nastavio da puca na mene. Bili su maskirani, imali su fantomke i bili su pod punom ratnom opremom”, rekao je Milovanović, koji je zajedno sa povređenim Bobanom Janićijevićem zbrinut u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica
“Jednostavno, ratno stanje... Sve su uništili. Mi smo goloruki bili, niko na njih nije pucao, kako smo se povlačili i postavljali prepreke da ne mogu da prođu, oni su sve rušili i palili. Ulazili su u kuće, maltretirali žene i decu”, ispričao je Milovanović.
Radenko Milovanović iz Zubinog Potoka, povređen u akciji kosovske policije, kaže da su pripadnici ROSU pucali na njih, upadali u kuće i maltretirali žene i decu
[size=30]
[/size]
"Jurili su me i pucali na mene, skočio sam sa tri-četiri metra i povredio nogu, on je došao do mene i nastavio da puca na mene. Bili su maskirani, imali su fantomke i bili su pod punom ratnom opremom”, rekao je Milovanović, koji je zajedno sa povređenim Bobanom Janićijevićem zbrinut u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica
“Jednostavno, ratno stanje... Sve su uništili. Mi smo goloruki bili, niko na njih nije pucao, kako smo se povlačili i postavljali prepreke da ne mogu da prođu, oni su sve rušili i palili. Ulazili su u kuće, maltretirali žene i decu”, ispričao je Milovanović.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
[size=30]MIG 29 nad Novim Pazarom, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva[/size]
Jedan MIG 29 nadleteo je danas Novi Pazar u pravcu Kopnene zone bezbednosti.
Predsednik Aleksandar Adem Vuchiqi je jutros, nakon upada specijalnih jedinica kosovske policije na sever KiM i hapšenja Srba, kao vrhovni komandant naredio punu borbenu i bojevu gotovost srpskih armijskih jedinica.
"Ukoliko dođe do bilo kakvog ugrožavanja poretka i života ljudi na severu KiM, naša vojska će zaštititi naš narod", poručio je predsednik.
Iz kasarne Vojske Srbije u Kraljevu nešto pre 14 časova počela je da izlazi kolona vojnih vozila, punih ljudi i opreme.
Kolona se, najverovatnije, kreće u pravcu Raške.
U kasarnu je, kako saznaje Tanjug, neposredno pre kretanja kolone stigao ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:
[size=30]MIG 29 nad Novim Pazarom, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva[/size]
Predsednik Aleksandar Adem Vuchiqi je jutros, nakon upada specijalnih jedinica kosovske policije na sever KiM i hapšenja Srba, kao vrhovni komandant naredio punu borbenu i bojevu gotovost srpskih armijskih jedinica.
"Ukoliko dođe do bilo kakvog ugrožavanja poretka i života ljudi na severu KiM, naša vojska će zaštititi naš narod", poručio je predsednik.
Iz kasarne Vojske Srbije u Kraljevu nešto pre 14 časova počela je da izlazi kolona vojnih vozila, punih ljudi i opreme.
U kasarnu je, kako saznaje Tanjug, neposredno pre kretanja kolone stigao ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Teatar
2018-04-10
i ja bi vas samaru i nalopu..koji kurac jos radite među sipcima..to su samoubojiceSerbinho-3 wrote:[size=30]"Sve su uništili. Pucali su na nas, ulazili su u kuće, maltretirali žene i decu"[/size]
[size=30]
[/size]
2015-09-08
ali nisu se zaputili na kosovo vec u rašku ...jer tamo rastu neke tenzije..a ovaj mig je nadletao novi pazar..slucajno?..Serbinho-3 wrote:
2015-09-08
sad ce oni paradirati kad je haradinaj napravio svoje...mogu vatat samo albanske drvosjece
2015-09-08
"Na najbahatiji način pokazuju koliko su veliki i snažni i moćni. Do sada nema poginulih, Albanci će za povređene od kamenice reći da su ranjeni, U Kosovskoj Mitroci su pucali na ljude u jednoj od sporednih ulica jer su ih mladići Srbi gađali kamenicama" - dodao je Adem Vuchiqi.
po ovom ispada da su srbi "palestinci", a kosovari "izraelci"... pa jebemu nije kosovo izrael, a nije ni srbija sirija ili jordan... dajte se trgnite u pičku materinu... pa to je tamo vaš narod... da smo mi imali to sve što vi imate od oružja kurac bi vi prismrdili škabrnji, vukovaru ili kostajnici, glini i petrinji... jel moguće da ste tolika stoka i da nećete ići braniti svoj narod iako imate s čim, a nije i da vas nedostaje....
po ovom ispada da su srbi "palestinci", a kosovari "izraelci"... pa jebemu nije kosovo izrael, a nije ni srbija sirija ili jordan... dajte se trgnite u pičku materinu... pa to je tamo vaš narod... da smo mi imali to sve što vi imate od oružja kurac bi vi prismrdili škabrnji, vukovaru ili kostajnici, glini i petrinji... jel moguće da ste tolika stoka i da nećete ići braniti svoj narod iako imate s čim, a nije i da vas nedostaje....
2015-08-08
jel moguće da ovi balvani opet meću balvane? koji su to pacijenti, strava
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
što se događa, za koga navijamo? šta će biti sa ekumenom?=
Yoda ovi uvijek pocnu sa sranjima kad plenkiju pocnu padati akcije..ko po nekom dogovoru i narudzbi...sada svi mediji fokus paznje prebacuju na sipce i srbadiju a suljo opet u prvom planu da ga guze a plenki pada opet u sjenu i da ga ne talasajuAssadNaPodmornici wrote:što se događa, za koga navijamo? šta će biti sa ekumenom?=
2015-09-08
za braću srbe... da obrane krst časni i blagočestivi srbaljski napaćeni narod... ako bude trebalo aangažirat ćemo i dejana jovića i milorada pupovca da izvrše mobilizaciju dragovoljaca u borovu selu, bršadinu, boboti, pačetinu i ostalim mjestima u kojima bez ikakvih dvojbi ima puno srba dragovoljnih da pomognu u obrani svete srpske zemlje na KiMAssadNaPodmornici wrote:što se događa, za koga navijamo? šta će biti sa ekumenom?=
2015-08-08
Prije će da ima veze s pobjedom Le Pen u Frqncuskojvuksadinare wrote:Yoda ovi uvijek pocnu sa sranjima kad plenkiju pocnu padati akcije..ko po nekom dogovoru i narudzbi...sada svi mediji fokus paznje prebacuju na sipce i srbadiju a suljo opet u prvom planu da ga guze a plenki pada opet u sjenu i da ga ne talasajuAssadNaPodmornici wrote:što se događa, za koga navijamo? šta će biti sa ekumenom?=
https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/vesti/2678556-marin-le-pen-ponisticu-priznavanje-kosova-to-je-sveta-srpska-i-hriscanska-zemlja
Šipcima se žuri etnički očistit sjever Kosova
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa evo ukratko, kosovarski specijalci imaju najavljenu akciju u kojoj su pohapsili srbe i bosnjake koji rade inace u policiji kosova zbog sverca, mita i ostalih kaznenih djela. Suljo je naravno to znao medutim ovaj tjedan nije provozao tenkove i folmileva objavio rat odnosno otpor pa je odlucio to danas. Ova nejac koja ga dolazi braniti u beograd od beogradana je u znak podrske kriminalcima bacila par balvana i objavila da ih biju.AssadNaPodmornici wrote:što se događa, za koga navijamo? šta će biti sa ekumenom?=
Mislim da je do sada vec zavrsio rat , on je skinuo sa you tubea neki od hitlerovih govora i pretpostavljam u revijalnom tonu objasnio svima da ih je spasao i pobedio policiju kosova i da ce opet u cetvrtak.
Eto,, tako nekako..
Last edited by kaya on Tue 28 May - 17:00; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šiptari su odavno provalili da Srbi samo blefiraju.
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Adem Vuchiqi doneo odluku: Sve naoružanje dati vojsci, odmah
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
» Ajatolah naredio vojsci da započne pripreme za iranski napad na Izrael
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
» Ajatolah naredio vojsci da započne pripreme za iranski napad na Izrael
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
Page 6 of 11