Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
Ah,kakva sinhronizacija... Nas i njihov siptar rade u punoj harmoniji... Kako cemo da vas tamanimo govna naprednjacko-radikalsko-socijalisticko-julovska, pa to nije normalno...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
..jbg prvo morate proci cenzus da citiram pizzonaStanojko wrote:Ah,kakva sinhronizacija... Nas i njihov siptar rade u punoj harmoniji... Kako cemo da vas tamanimo govna naprednjacko-radikalsko-socijalisticko-julovska, pa to nije normalno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kakav crni cenzus, to zlo na izborima nece otici. Samo velika sekira resava stvar...
pa to cenzus..kad vas se skupi vise od 5% da jurisate na bele dvoreStanojko wrote:Kakav crni cenzus, to zlo na izborima nece otici. Samo velika sekira resava stvar...
2015-09-08
Skupice se, ne brini...i malo vise. Ovo je vise i psihicki neizdrzivo, narod je blizu te granice, bas, bas mu je dokurcilo.vuksadinare wrote:pa to cenzus..kad vas se skupi vise od 5% da jurisate na bele dvoreStanojko wrote:Kakav crni cenzus, to zlo na izborima nece otici. Samo velika sekira resava stvar...
pa ne znam..ovi prosvjedi se razvodnili..tu onaj obradovic nesto paradira..ceda se prodao vucicu...zaprtavo prodalo se 2/3 navodne oporbe sulji..pa cak i onaj canak...a ovi đilas,jeremic umoceni u afere...jedino da zamolite šekija da vam se prikloni...Stanojko wrote:Skupice se, ne brini...i malo vise. Ovo je vise i psihicki neizdrzivo, narod je blizu te granice, bas, bas mu je dokurcilo.vuksadinare wrote:pa to cenzus..kad vas se skupi vise od 5% da jurisate na bele dvoreStanojko wrote:Kakav crni cenzus, to zlo na izborima nece otici. Samo velika sekira resava stvar...
2015-09-08
Pored toga sto ne volim velikosrpsku politiku i sto mi je komicno srpsko poimanje nekih stvari i kuknjava i jos stosta ipak je ovo sto se desava Srbiji i za mene degutantno. Zelim vam da se oslobodite ovih budala, da s eokrenete sebi i napravite nesto od Srbije. Ne "veliku" nego normalnu drzavu.
omni-
2014-04-12
citam komentare na njihovim forumima..sve vise pucnjave na sjeveru kosova..a komentari se svode vecinom..'samo da rata ne bude'..gdje nestade ono 'suljo reci lececemo kao meci'
2015-09-08
kod zubina potoka pravi rat..ima ranjenih,ROSU uspjele uci u selo..i u drugim mjestima sjevernog kosova traju sukobii..i hapsenja do strane rosu-a...situacija vrlo kriticna...
2015-09-08
steta..niste mi vjerovali kad sam tu govorio da ce doci brzo do rata...nitko se ne naoruzava bezveze..ako imas volju za mirom ne naoruzavas se..i to je poruka...govoris da si za mir a tvoji trbuhozborci pisu i govore da ce npr.hrvatska napasti srbiju...o cem onda pricamo..kad su luđaci na valsti tu najmanje razmisljas o miru a vise o prevenciji
2015-09-08
cuju se i detonacije...velika operacija ROSU u tijeku...prve izbjeglice krecu prema srbiji...
2015-09-08
Jel ponovo rat ?
Ovakvu vlast zaista nije zasluzio nitko ..
Ovakvu vlast zaista nije zasluzio nitko ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
po najnovijim izvjescima...sto se tice vojske srbije...podignu ja na visu razinu..ali nema nikakvih aktivnosti...sto ce ceka?..sve vise nezadovoljnih srba upucuje to pitanje vucicu,vulinu..neki idu dotle..'siptari ce zauzeti celi sever dok vi jos se premisljate jebo vas'...a ima i ovih..'Kome su rusi đaba dali oruzje da se lajkate'
2015-09-08
Bude zavrsio za par sati, cek da naprave krug .vuksadinare wrote:steta..niste mi vjerovali kad sam tu govorio da ce doci brzo do rata...
2015-08-15
kaya wrote:Bude zavrsio za par sati, cek da naprave krug .vuksadinare wrote:steta..niste mi vjerovali kad sam tu govorio da ce doci brzo do rata...
2015-09-08
Zasto taj ludak njih drzi u psihozi i stavlja ko fol vojsku u pripravnost svaka 2 dana pitaj boga , da polude valjda.vuksadinare wrote:kaya wrote:Bude zavrsio za par sati, cek da naprave krug .vuksadinare wrote:steta..niste mi vjerovali kad sam tu govorio da ce doci brzo do rata...
Bar oni nepismeni , ono kao ugnjetavaju ih a on ce da ih spasi. Ne znam sto drugo..
Ovi su najavljeno uhapsili neku kriminalnu grupu a zasto je on u pripravnostizbog toga to nitko zna.
2015-08-15
zbog "niko ne sme da vas bije"kaya wrote:Zasto taj ludak njih drzi u psihozi i stavlja ko fol vojsku u pripravnost svaka 2 dana pitaj boga , da polude valjda.vuksadinare wrote:kaya wrote:Bude zavrsio za par sati, cek da naprave krug .vuksadinare wrote:steta..niste mi vjerovali kad sam tu govorio da ce doci brzo do rata...
Bar oni nepismeni , ono kao ugnjetavaju ih a on ce da ih spasi. Ne znam sto drugo..
Ovi su najavljeno uhapsili neku kriminalnu grupu a zasto je on u pripravnostizbog toga to nitko zna.
zna i on da su to krimosi..ali uvijek se isplatilo bodovno profitirati na 'nejači'....ta nece reci da su ovi krimosi i moze odmah prekriziti podrsku srba sa kosova ali podobar vroj i onih u srbijikaya wrote:Zasto taj ludak njih drzi u psihozi i stavlja ko fol vojsku u pripravnost svaka 2 dana pitaj boga , da polude valjda.vuksadinare wrote:kaya wrote:Bude zavrsio za par sati, cek da naprave krug .vuksadinare wrote:steta..niste mi vjerovali kad sam tu govorio da ce doci brzo do rata...
2015-09-08
Mislim da bi se tu i Rusija mogla umiješat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
iz kfora kazu da nisu prevec zabrinuti...dakle rijec je o uhicenjima krimosa drotova i carinika..inace bi ovi vec reagirali..a sulji ostaje samo kme kme..i lazne uzbune..pa ce biti poslije..'eto kako je on htio zastiti srbe ali eto nije hteo rat jer je mirotvorac i mir pre svega'..i svi na rucak sa mislju 'jesmo ih opet zedne preko vode preveli'
2015-09-08
jebate, hapšenje krimosa slinavi pretvara u etničko čišćenje
pa točno vidiš kako kani isprovocirati nešto i krenuti u odbranu i spasavanje nejači
pa točno vidiš kako kani isprovocirati nešto i krenuti u odbranu i spasavanje nejači
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Adem Vuchiqi doneo odluku: Sve naoružanje dati vojsci, odmah
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
» Ajatolah naredio vojsci da započne pripreme za iranski napad na Izrael
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
» Ajatolah naredio vojsci da započne pripreme za iranski napad na Izrael
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
Page 2 of 11