Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
by Serbia Strong Today at 13:33
Ne pričaj o stvarima koje ne znaš. Đinđić je možda bio ovakav ili onakav ali je hteo da se nađe pošteno rešenje za kosovo, dok Adem Vuchiqi sve vreme govori kako tamo mi ništa nemamo i kako ne treba da se cimamo..
===================================================================
Naivan si i to nije samo tvoj problem vec vecine srba..dokazali ste to kroz povijest..Preko vasheg kralja koji je u rodbinskim vezama sa Englezima vladali su anglosaksonci dugo godina..sjebali vas nakon I svjetskog kada ste mogli da imate ...kako oni to kazu Veliku Srbiju..a vi bi bratstvo i da budete Pijemont malih balkanski plemena...Platili ste njihovu slobodu jebeno ..Kako su vam vratili? Zar to nije naivnost? Tko vam je kriv shto vam je Tito sjedio u Begeju i upravljao tako da je Srbija imala dvije autonomne pokrajine dok drugi ni jednu?Naivnost i glupost u jednom...i da ne nabrajam,,Djindjica je doveo schwapski mentor ..chovjek koji je govorio kako Srbiju treba vishe bombardirati..Takav je u najmanju ruku za zatvor i neka su gada ukokali..tko mu jebe mater izdajnichku..Za ovoga ne znam ...ali znam da ga Putin i onaj kinez ne bi toliko podrzavali da je netko tko je prozapadno orijentiran..Mozda je dobio od njih savjete kako koristiti evropske fondove za razvoj...a onda morash vikati kako si za EU..Automatski nisi izlozen pritisku..Srbija je zbog toga dosta ekonomski napredovala...ali vi bi kao i hrvati ako kako moze da se ne radi a da lova sjeda na rachun...natrpali ste se u BG kao i hvati u Zg...dok su sela ostala prazna..Svi ako se kako moze na drzavne jasle...ma duga pricha..ali ti kao lik sa ovog foruma dosta o sebi govorish chim si fanatichni ljubtelj nogometa..e to je ona balkanska rushilachka klasa koja misli da se uvijek mora pobjedjivati pa makar i ginuli..Neshto mi govori da si premlad i da ti je bolje naci neku hrvaticu ili shiptarku ako srpkinje teze daju pichke,,,pa isprazni ta jaja...jer onda mozak bolje radi:::))
Ne pričaj o stvarima koje ne znaš. Đinđić je možda bio ovakav ili onakav ali je hteo da se nađe pošteno rešenje za kosovo, dok Adem Vuchiqi sve vreme govori kako tamo mi ništa nemamo i kako ne treba da se cimamo..
===================================================================
Naivan si i to nije samo tvoj problem vec vecine srba..dokazali ste to kroz povijest..Preko vasheg kralja koji je u rodbinskim vezama sa Englezima vladali su anglosaksonci dugo godina..sjebali vas nakon I svjetskog kada ste mogli da imate ...kako oni to kazu Veliku Srbiju..a vi bi bratstvo i da budete Pijemont malih balkanski plemena...Platili ste njihovu slobodu jebeno ..Kako su vam vratili? Zar to nije naivnost? Tko vam je kriv shto vam je Tito sjedio u Begeju i upravljao tako da je Srbija imala dvije autonomne pokrajine dok drugi ni jednu?Naivnost i glupost u jednom...i da ne nabrajam,,Djindjica je doveo schwapski mentor ..chovjek koji je govorio kako Srbiju treba vishe bombardirati..Takav je u najmanju ruku za zatvor i neka su gada ukokali..tko mu jebe mater izdajnichku..Za ovoga ne znam ...ali znam da ga Putin i onaj kinez ne bi toliko podrzavali da je netko tko je prozapadno orijentiran..Mozda je dobio od njih savjete kako koristiti evropske fondove za razvoj...a onda morash vikati kako si za EU..Automatski nisi izlozen pritisku..Srbija je zbog toga dosta ekonomski napredovala...ali vi bi kao i hrvati ako kako moze da se ne radi a da lova sjeda na rachun...natrpali ste se u BG kao i hvati u Zg...dok su sela ostala prazna..Svi ako se kako moze na drzavne jasle...ma duga pricha..ali ti kao lik sa ovog foruma dosta o sebi govorish chim si fanatichni ljubtelj nogometa..e to je ona balkanska rushilachka klasa koja misli da se uvijek mora pobjedjivati pa makar i ginuli..Neshto mi govori da si premlad i da ti je bolje naci neku hrvaticu ili shiptarku ako srpkinje teze daju pichke,,,pa isprazni ta jaja...jer onda mozak bolje radi:::))
Guest- Guest
ma jašta, i njega i mihaila i aleksandra obrenovića smo mi pijane ustaše ukokali...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:pa što ste ubili jedinog koliko toliko zdravo razumnog političara kojeg ste imali... ista stvar i sa obrenovićima, zatukli ste istinske srbijanske državne vladare da bi ustoličili ološ koji vam je strateški gledano u ovih 100 i kusur godina nanio nesagledivu štetu... a vrlo vjerojatno i nepopravljivu...Serbia Strong wrote:frka wrote:Bilo tko da prizna Kosovo od srba bi bio eliminisan zajedno sa cijelom obitelji..Tako da ne vjerujem u tu prichu da je on postavljen da bi to obavio.Ta se pricha potura od strane zapada kada im on ne ispunjava zadate zadatke.Mzda im je neshto i obecao da dodje na vlast ali ochito kao i Djindjic je shvatio da bilo tko dodje na vlast u Srbiji nece biti po volji zapada.Oni se ne bore protiv sistema nego se bore protiv srba i bili b najsrecniji da vas nema na Balkanu..Kao i uvijek do sada...anglosaksonsko germanski olosh koristi ..onu zavadi pa vladaj..Bace kost medju budale a oni fino dok se ovi ubijaju oave onaj dio psla iza ledja tih naroda..Kada se sve zavrshi...i pobjednici i porazeni pushe kurchinu zapadu tako da pobjednik je zapad...a balkanske budale gubitnici ..i neka je tako..kada mjesto pameti u glavi imaju promaju..
Ne pričaj o stvarima koje ne znaš. Đinđić je možda bio ovakav ili onakav ali je hteo da se nađe pošteno rešenje za kosovo, dok Adem Vuchiqi sve vreme govori kako tamo mi ništa nemamo i kako ne treba da se cimamo...
Nisu ga Srbi ubili, barem nisu izdali naredbu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Juče je najavio upad Šiptara na Sever u slučaju zamrznutog konflikta i nerešavanja situacije i to se danas dogodilo. Gle čuda. Ovo je bila samo pokazna vežba.kaya wrote:E sad ne znam sto je najavio jucer, a sto su kao htjeli pokazati a ovim?dzango wrote:Šefovi kriminala na Kosovu sede u skupštini i ovo nema veze sa borbom sa kriminalom. Ovo je reakcija na jučerašnju Vučićevu najavu i savršeno iskordinisana akcija Beograda i Prištine.Eroo wrote:Da kriminal na Kosovu cvjeta o tome cvrkutaju i ptice na grani. Policija je tu na prvom mjestu.dzango wrote:Izdrkavanje i pokazivanje mišića. Pa gde ćeš većih kriminalaca od onih koji su naredili ova hapšenja.kaya wrote:
Dobro al nisu uhapsili samo srbe, ima tu i albanaca i bosnjaka.
Male plaće, slaba hrana ili kako već...i jebiga. Hapsiti kriminalce nego šta.
pa znam mnogi su uzeli ili hrvatske ili slovenske papire kako bi lakše riješili egzistenciju u EUSerbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:nemoj zajebavati, pa nije valjda da vaša vojska ima loše plaće... koliko je to u evrima otprilike...dzango wrote:Ma dobili su kurac. Valjda su bar ljudi uzeli koju dnevnicu više na onu bedu od plata.michaellcmacha wrote:pa koliko je te vaše vojske stavljeno u taj visoki stepen borbene gotovosti... i ima li kakvih projekcija koliko je to koštalo vas porezne obveznike... jbg gorivo košta, sledovanja tkđ, a kad se tak nešto poduzima obavezno ide čokoladno mleko, mini rolade, neki izotonički napitak, instant kafa i pakla cigareta...dzango wrote:
A Šizoje i Vulini odahnuli jer ionako nisu znali šta bi sa vojskom u povišenom stepenu pripravnosti. Ovako mogu da se vade na višu silu a onako su morali nešto da urade a nijedan ne zna šta. Sada će da izađu pred kamere i da kažu kako su u svakom trenutku spremni da brane Srbe a moliće Boga da Šipci ne počnu ponovo da hapse jer sledeći put možda neće biti američkog ambasadora da ih spasava.
Bedne plate, da bednije ne mogu biti. Sve moje starešine, ljudi sa ratnim iskustvom, ljudine i vojničine-skoro svi su se skinuli i otišli preko da voze kamion...
2015-08-08
dzango wrote:kaya wrote:dzango wrote:Eroo wrote:dzango wrote:
Pa ovo je izgleda koordinirao sa svojim govorom, drama queen...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nekim glupim srbimanije jasno da taman da sutra priznaju Kosovo ...prekosutra bi im Sandzak kucao na prozor i vikao...a mi ..a mi...pa onda po redu..Ne vide budale da su upravo kao najveca drzava i nacija koja je najvishe dala zrtava za ta jebena mala plemena opasnost od ponovnog ujedinjenja a samim tim bi bila manje podlozna za manipuliranje .Zapadu je u interesu da Balkan vjechno bude bure baruta..Evo shto su dobili hrvati zbog lizanja zapadnog dueta...Dobili su to da za par godina vishe nece postojati u BiH..Kada ih zapad toliko voli shto nije otvorio jedno 200 tvornica u Cro i pomogao u tehnoloshkom razvju da mladost ne bjezi na taj jebeni zapad .Koga ce naseliti na prostore kada se isprazne..pa naravno sirotinju sa bliskog istoka koja ce biti srecna da ne mora pjeshachiti 50 km do prvog izvora vde..Oni ce im slijedech 100-200 godina biti izvor jeftine radne snage .Boli njih kurac za nacije ...vjeru...oni imaju 500 godishnje planove u koje se srbi i hrvati ne uklapaju.Preparirali su vam mozgove holivudom i raznim serijama ...internetom...napravili od vas ovisnike koji su izgubili kontakt sa stvarnim svijetom..Milijuni trche za nekom jebenom loptom...sposobni da ubiju za penal ili nedosudjeni gol...a tko te idiotehrani....glupi roditelji..dok kako rekoh...sela zjape prazna..e doce u njih neki koji ce od toga napraviti opet raj na zemlji ali hrvata i glupih srba nece biti..Problemi se ne rjeshavaju ratovima...oni se samo vishe zakompliciraju..tako nas uchi povijest..Ma...badava je to pisat sve...jer onaj ko je pametan uchi od greshaka koje su drugi napravili a na Balkanu se uglavnom uchi na svojim greshkama...jebaji ga ...precishe emocija a malo pameti...ako je i ima pobjeze od nadrkanih idiota..
Guest- Guest
frka wrote:Nekim glupim srbimanije jasno da taman da sutra priznaju Kosovo ...prekosutra bi im Sandzak kucao na prozor i vikao...a mi ..a mi...pa onda po redu..Ne vide budale da su upravo kao najveca drzava i nacija koja je najvishe dala zrtava za ta jebena mala plemena opasnost od ponovnog ujedinjenja a samim tim bi bila manje podlozna za manipuliranje .Zapadu je u interesu da Balkan vjechno bude bure baruta..Evo shto su dobili hrvati zbog lizanja zapadnog dueta...Dobili su to da za par godina vishe nece postojati u BiH..Kada ih zapad toliko voli shto nije otvorio jedno 200 tvornica u Cro i pomogao u tehnoloshkom razvju da mladost ne bjezi na taj jebeni zapad .Koga ce naseliti na prostore kada se isprazne..pa naravno sirotinju sa bliskog istoka koja ce biti srecna da ne mora pjeshachiti 50 km do prvog izvora vde..Oni ce im slijedech 100-200 godina biti izvor jeftine radne snage .Boli njih kurac za nacije ...vjeru...oni imaju 500 godishnje planove u koje se srbi i hrvati ne uklapaju.Preparirali su vam mozgove holivudom i raznim serijama ...internetom...napravili od vas ovisnike koji su izgubili kontakt sa stvarnim svijetom..Milijuni trche za nekom jebenom loptom...sposobni da ubiju za penal ili nedosudjeni gol...a tko te idiotehrani....glupi roditelji..dok kako rekoh...sela zjape prazna..e doce u njih neki koji ce od toga napraviti opet raj na zemlji ali hrvata i glupih srba nece biti..Problemi se ne rjeshavaju ratovima...oni se samo vishe zakompliciraju..tako nas uchi povijest..Ma...badava je to pisat sve...jer onaj ko je pametan uchi od greshaka koje su drugi napravili a na Balkanu se uglavnom uchi na svojim greshkama...jebaji ga ...precishe emocija a malo pameti...ako je i ima pobjeze od nadrkanih idiota..
Sve to zbog hapšenja kriminalaca na Kosovu? Koji ste vi bolesnici.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Tači: Srbija ne može da krene ka KiM
- Predsednik Srbije veoma dobro zna da se ne može kretati ka Kosovu, to je nemoguće i nezamislivo, ali kosovske institucije su spremne da preduzmu mere, čak i KBS - rekao je Tači.
Tači je spomenuo i nacionalno ujedinjenje.
- Srbija i Adem Vuchiqi su smatrali da Kosovo ne može biti slobodno i nezavisno, ali mi jesmo. Što više Evropska unija odlaže procese za Kosovo, raste spremnost za nacionalno ujedinjenje, ukljućijući i Preševsku dolinu. Niko ne treba da se plaši nacionalnog ujedinjenja - dodao je on.
Kosovski predsednik Hašim Tači poručio je, na konferenciji za novinare nakon akcije ROSU na severu Kosova, da Srbija ne može da interveniše na Kosovu.
- Predsednik Srbije veoma dobro zna da se ne može kretati ka Kosovu, to je nemoguće i nezamislivo, ali kosovske institucije su spremne da preduzmu mere, čak i KBS - rekao je Tači.
Tači je spomenuo i nacionalno ujedinjenje.
- Srbija i Adem Vuchiqi su smatrali da Kosovo ne može biti slobodno i nezavisno, ali mi jesmo. Što više Evropska unija odlaže procese za Kosovo, raste spremnost za nacionalno ujedinjenje, ukljućijući i Preševsku dolinu. Niko ne treba da se plaši nacionalnog ujedinjenja - dodao je on.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
frka wrote:Nekim glupim srbimanije jasno da taman da sutra priznaju Kosovo ...prekosutra bi im Sandzak kucao na prozor i vikao...a mi ..a mi...pa onda po redu..
pa ne ne moraju priznat kosovo. Mogu ko japanci nakon drugog svjetskog rata 40 godina vodit gerilski rat u šumama filipina. Ko da srbiju netko uopće pita za priznanje. Princip samoodređenja uveden je u Monteralu tridesetih godina prošlog stoljeća i od onda se smatra da o tome je li jedna država neovisna ili ne ne odlučuje to je li ju netko priznao ili ne. Naravno, englezi su slobodni ne priznati neovisnost SAD isto tako. Kog boli kurac? Srbadija ionako nema čime naseliti ni beogradski pašaluk, izumiru brže nego mi. Za sto godina ih neće bit, a šiptari i turci će bit većina u srbiji.
michaellcmacha wrote:ma jašta, i njega i mihaila i aleksandra obrenovića smo mi pijane ustaše ukokali...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:pa što ste ubili jedinog koliko toliko zdravo razumnog političara kojeg ste imali... ista stvar i sa obrenovićima, zatukli ste istinske srbijanske državne vladare da bi ustoličili ološ koji vam je strateški gledano u ovih 100 i kusur godina nanio nesagledivu štetu... a vrlo vjerojatno i nepopravljivu...Serbia Strong wrote:frka wrote:Bilo tko da prizna Kosovo od srba bi bio eliminisan zajedno sa cijelom obitelji..Tako da ne vjerujem u tu prichu da je on postavljen da bi to obavio.Ta se pricha potura od strane zapada kada im on ne ispunjava zadate zadatke.Mzda im je neshto i obecao da dodje na vlast ali ochito kao i Djindjic je shvatio da bilo tko dodje na vlast u Srbiji nece biti po volji zapada.Oni se ne bore protiv sistema nego se bore protiv srba i bili b najsrecniji da vas nema na Balkanu..Kao i uvijek do sada...anglosaksonsko germanski olosh koristi ..onu zavadi pa vladaj..Bace kost medju budale a oni fino dok se ovi ubijaju oave onaj dio psla iza ledja tih naroda..Kada se sve zavrshi...i pobjednici i porazeni pushe kurchinu zapadu tako da pobjednik je zapad...a balkanske budale gubitnici ..i neka je tako..kada mjesto pameti u glavi imaju promaju..
Ne pričaj o stvarima koje ne znaš. Đinđić je možda bio ovakav ili onakav ali je hteo da se nađe pošteno rešenje za kosovo, dok Adem Vuchiqi sve vreme govori kako tamo mi ništa nemamo i kako ne treba da se cimamo...
legija ustaša
i šta je bilo sve skupa?
ćorak :)AssadNaPodmornici wrote:i šta je bilo sve skupa?
AssadNaPodmornici wrote:i šta je bilo sve skupa?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa dobro što jes jes legiju smo mi skrivali tu kod dvora... Vlado Vukomanović se tada zvao...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:ma jašta, i njega i mihaila i aleksandra obrenovića smo mi pijane ustaše ukokali...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:pa što ste ubili jedinog koliko toliko zdravo razumnog političara kojeg ste imali... ista stvar i sa obrenovićima, zatukli ste istinske srbijanske državne vladare da bi ustoličili ološ koji vam je strateški gledano u ovih 100 i kusur godina nanio nesagledivu štetu... a vrlo vjerojatno i nepopravljivu...Serbia Strong wrote:
legija ustaša
2015-08-08
polako oni uredovno čekaju da kosovari izvrše pogrom, ako je kako moguće i genocid nad srbima, e tek onda će srbi da interveniraju ili bar da se zaprijete da će intervenirati...Noor wrote:ćorak :)AssadNaPodmornici wrote:i šta je bilo sve skupa?
2015-08-08
to je preočito, vidiš da 'aps krimosa klasificiraju etničkim čišćenjemmichaellcmacha wrote:polako oni uredovno čekaju da kosovari izvrše pogrom, ako je kako moguće i genocid nad srbima, e tek onda će srbi da interveniraju ili bar da se zaprijete da će intervenirati...Noor wrote:ćorak :)AssadNaPodmornici wrote:i šta je bilo sve skupa?
RayMabus wrote:AssadNaPodmornici wrote:i šta je bilo sve skupa?
Ovo je nešto što ne kuže mlađi :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ajmo malo iz minute u minut da vidimo šta je bilo.
1.
https://www.slobodnaevropa.org/a/inicijativa-sandzak-srbija/29965322.html
https://100posto.hr/news/zatrazen-poseban-status-za-sanzak-prema-kojem-bi-dobili-bi-svoj-parlament-i-policiju-sve-je-to-maslo-britanskih-spijuna-i-dukanovica-tvrde-srbi
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/3534904/bnv-trazi-specijalni-status-za-sandzak.html
2.
http://www.sandzacke.rs/featured/mig-29-nadljece-novi-pazar-kolona-vojnih-vozila-punih-ljudi-i-opreme-krenula-iz-kraljeva/
1.
https://www.slobodnaevropa.org/a/inicijativa-sandzak-srbija/29965322.html
https://100posto.hr/news/zatrazen-poseban-status-za-sanzak-prema-kojem-bi-dobili-bi-svoj-parlament-i-policiju-sve-je-to-maslo-britanskih-spijuna-i-dukanovica-tvrde-srbi
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/3534904/bnv-trazi-specijalni-status-za-sandzak.html
2.
http://www.sandzacke.rs/featured/mig-29-nadljece-novi-pazar-kolona-vojnih-vozila-punih-ljudi-i-opreme-krenula-iz-kraljeva/
YekeYeke-
2019-05-13
by Eroo Yesterday at 20:38
Sve to zbog hapšenja kriminalaca na Kosovu? Koji ste vi bolesnici. :)
======================================================
Znash shto,,boli me kurac za tvoje mishljenje koje mi znachi kao prdac na WC_U..
Evo u tvojoj vukojebini dovoljno je da se nadju dva chovjeka (hrvata potkupish lakshe nego kozu) koja ce pokazati prstom na nekoga i optuziti ga da je chinio zlochine u ovome zadnjem gradjanskom ratu..i osudit ce ga na maksimalnu kaznu a one koji su opljachkali tu vukojebinu niti se ne usude naci dva svjedoka...Shto to govori o hrvatima..sam zakljuchi ako imash imalo poshtenja u sebi.
Pazi bog e jebo..kriminalci i ubice uz pomoc amerike postali poshteni gradjani Kosova ...a to shto dilaju drogu za americhke vojnike koji bi u svojoj zemlji bili zbuksirani za dva grama mare na par godina ..na Kosovu ih chaste linijama bezgranichnim..Zato masa mladih amera i ide u vojnike jer ono shto rade van svoje drzave u USA bi bili osudjeni na dugogodishnju robiju...ali u vukojebinama kao shto je Kosovo,,Hrvatska ,,Slovenija ..Crna Gora..Makedonija mogu da u saobracajnoj ubiju desetoro djece nece odgovarati a njihovoj drzavi bi ih osudili na smrtnu kaznu..Ti prichash o kriminalcima i trgovcima ljudskim organima ...Preporucham ti a odesh kupiti neki srpski mozak na kosovu mozda ti ga uspiju transplantirati pa cesh postati malo normalniji,,Ja tebi jarane ne zelim nikakvo zlo,,,ali se plashim da cesh umirati u najvecim mukama i patnji ako vec nisi u tom stadiju mentalnog djubreta ,,,Zao mi je takvih ljudi,,pa i tebe...Ne bih ti bio u kozi..sa takvim mozgom..necesh dugo...to vidim kao psihoanalitichar..odrzavaju te tabletama,,a to je bozija kazna koju si zasluzio..Ustvari i ne treba ti zamjeriti...dugo godina si vezan fizichki z akrevet i odatle tvoja mrznja prema svemu shto je drugachije..Jebiga karma je beach,,
Sve to zbog hapšenja kriminalaca na Kosovu? Koji ste vi bolesnici. :)
======================================================
Znash shto,,boli me kurac za tvoje mishljenje koje mi znachi kao prdac na WC_U..
Evo u tvojoj vukojebini dovoljno je da se nadju dva chovjeka (hrvata potkupish lakshe nego kozu) koja ce pokazati prstom na nekoga i optuziti ga da je chinio zlochine u ovome zadnjem gradjanskom ratu..i osudit ce ga na maksimalnu kaznu a one koji su opljachkali tu vukojebinu niti se ne usude naci dva svjedoka...Shto to govori o hrvatima..sam zakljuchi ako imash imalo poshtenja u sebi.
Pazi bog e jebo..kriminalci i ubice uz pomoc amerike postali poshteni gradjani Kosova ...a to shto dilaju drogu za americhke vojnike koji bi u svojoj zemlji bili zbuksirani za dva grama mare na par godina ..na Kosovu ih chaste linijama bezgranichnim..Zato masa mladih amera i ide u vojnike jer ono shto rade van svoje drzave u USA bi bili osudjeni na dugogodishnju robiju...ali u vukojebinama kao shto je Kosovo,,Hrvatska ,,Slovenija ..Crna Gora..Makedonija mogu da u saobracajnoj ubiju desetoro djece nece odgovarati a njihovoj drzavi bi ih osudili na smrtnu kaznu..Ti prichash o kriminalcima i trgovcima ljudskim organima ...Preporucham ti a odesh kupiti neki srpski mozak na kosovu mozda ti ga uspiju transplantirati pa cesh postati malo normalniji,,Ja tebi jarane ne zelim nikakvo zlo,,,ali se plashim da cesh umirati u najvecim mukama i patnji ako vec nisi u tom stadiju mentalnog djubreta ,,,Zao mi je takvih ljudi,,pa i tebe...Ne bih ti bio u kozi..sa takvim mozgom..necesh dugo...to vidim kao psihoanalitichar..odrzavaju te tabletama,,a to je bozija kazna koju si zasluzio..Ustvari i ne treba ti zamjeriti...dugo godina si vezan fizichki z akrevet i odatle tvoja mrznja prema svemu shto je drugachije..Jebiga karma je beach,,
Guest- Guest
by marcellus Yesterday at 14:56
Legija ustasa
============================================
Dobio putovnicu preko prijatelja kriminalca Gotovine koji je u vukojebini heroj ..Legija i Gotovina ubijali neduzne po africi za lovu..Srbi svoga krimosa zbuksali u bajbok a Hrvati svoga nagradili farmom tuna..
Da se razumijemo,,,srbi i hrvati su ista govna zajedno sa onim muslimanima iz Sarajeva..Ali srbima skidam kapu i moj duboki naklon shto zadnji u Evropi pruzaju otpor 4_tom Rajhu ...Ima jedna moja sintagma o njima,,,Srbi su lakmus papir povijesti na balkanu..ne svi naraFski...Ali ja cijenim ljude i narode koji imaju muda ,,,jebati Austro ugarima majku,,,schwabama,,,amerima,,,a bogami koliko vidim i ameri ih vishe uvazavaju nego rvate i shipce..ali skriveci..
Legija i Gotovina su na istom zadatku..kada dash zakletvu Legiji stranaca uvijek si njihov vojnik,,,,tak da,,samo treba biti strpljiv pa chekati da se i vash legija pokaze...
Legija ustasa
============================================
Dobio putovnicu preko prijatelja kriminalca Gotovine koji je u vukojebini heroj ..Legija i Gotovina ubijali neduzne po africi za lovu..Srbi svoga krimosa zbuksali u bajbok a Hrvati svoga nagradili farmom tuna..
Da se razumijemo,,,srbi i hrvati su ista govna zajedno sa onim muslimanima iz Sarajeva..Ali srbima skidam kapu i moj duboki naklon shto zadnji u Evropi pruzaju otpor 4_tom Rajhu ...Ima jedna moja sintagma o njima,,,Srbi su lakmus papir povijesti na balkanu..ne svi naraFski...Ali ja cijenim ljude i narode koji imaju muda ,,,jebati Austro ugarima majku,,,schwabama,,,amerima,,,a bogami koliko vidim i ameri ih vishe uvazavaju nego rvate i shipce..ali skriveci..
Legija i Gotovina su na istom zadatku..kada dash zakletvu Legiji stranaca uvijek si njihov vojnik,,,,tak da,,samo treba biti strpljiv pa chekati da se i vash legija pokaze...
Guest- Guest
MA kakvih crnih kriminalaca. Sve je ovo igra zivaca ...sve je ovo politicki motivirano.Eroo wrote:frka wrote:Nekim glupim srbimanije jasno da taman da sutra priznaju Kosovo ...prekosutra bi im Sandzak kucao na prozor i vikao...a mi ..a mi...pa onda po redu..Ne vide budale da su upravo kao najveca drzava i nacija koja je najvishe dala zrtava za ta jebena mala plemena opasnost od ponovnog ujedinjenja a samim tim bi bila manje podlozna za manipuliranje .Zapadu je u interesu da Balkan vjechno bude bure baruta..Evo shto su dobili hrvati zbog lizanja zapadnog dueta...Dobili su to da za par godina vishe nece postojati u BiH..Kada ih zapad toliko voli shto nije otvorio jedno 200 tvornica u Cro i pomogao u tehnoloshkom razvju da mladost ne bjezi na taj jebeni zapad .Koga ce naseliti na prostore kada se isprazne..pa naravno sirotinju sa bliskog istoka koja ce biti srecna da ne mora pjeshachiti 50 km do prvog izvora vde..Oni ce im slijedech 100-200 godina biti izvor jeftine radne snage .Boli njih kurac za nacije ...vjeru...oni imaju 500 godishnje planove u koje se srbi i hrvati ne uklapaju.Preparirali su vam mozgove holivudom i raznim serijama ...internetom...napravili od vas ovisnike koji su izgubili kontakt sa stvarnim svijetom..Milijuni trche za nekom jebenom loptom...sposobni da ubiju za penal ili nedosudjeni gol...a tko te idiotehrani....glupi roditelji..dok kako rekoh...sela zjape prazna..e doce u njih neki koji ce od toga napraviti opet raj na zemlji ali hrvata i glupih srba nece biti..Problemi se ne rjeshavaju ratovima...oni se samo vishe zakompliciraju..tako nas uchi povijest..Ma...badava je to pisat sve...jer onaj ko je pametan uchi od greshaka koje su drugi napravili a na Balkanu se uglavnom uchi na svojim greshkama...jebaji ga ...precishe emocija a malo pameti...ako je i ima pobjeze od nadrkanih idiota..
Sve to zbog hapšenja kriminalaca na Kosovu? Koji ste vi bolesnici.
Povijesni klinc Srba i Albanaca. Utakmica koja ce se dugo, dugo igrati.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Adem Vuchiqi doneo odluku: Sve naoružanje dati vojsci, odmah
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
» Ajatolah naredio vojsci da započne pripreme za iranski napad na Izrael
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
» Ajatolah naredio vojsci da započne pripreme za iranski napad na Izrael