SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: SERIE A 18/19
Matthijs de Ligt has confessed that he has always been a Juventus fan after choosing their No 4 jersey.
A picture recently surfaced of De Ligt wearing a Juve shirt as a child, and the defender confirmed at his presentation on Friday that he had indeed been a supporter of the Old Lady, explaining how Fabio Cannavaro was his inspiration.
A picture recently surfaced of De Ligt wearing a Juve shirt as a child, and the defender confirmed at his presentation on Friday that he had indeed been a supporter of the Old Lady, explaining how Fabio Cannavaro was his inspiration.
Guest- Guest
sad nitko neće pisati da je riječ o najobičnijem klošaru koji ide za parama zato jer mu je barca ponudila 2-3 milijuna manje..
sve dok se nije spomenula plaća do prije 2 mjeseca bio je zakleti barcelonaš.
sretno đuberetarima s još jednom nakazom, nije da ih nemaju dosta u svojim redovima.
sve dok se nije spomenula plaća do prije 2 mjeseca bio je zakleti barcelonaš.
sretno đuberetarima s još jednom nakazom, nije da ih nemaju dosta u svojim redovima.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sad end natapa dres suzama jer je najbolji budući stoper na svijetu odjebao ciganski klub. Mali je jako pametan potez napravio. Gdje će se najbolje izgradit kao branič, ako ne u klubu i ligi koja tradiocionalno ima najbolju obranu
da vidi se u LP, sve oni imaju najbolje kad treba krasti jebo te pas glupu
ako zažmirimo na jedno oko liga im jedva ulazi u top 10.
ukinuli su poreze nogometašićima samo da bi mogli nekoga potpisati inače nitko živ ne bi igrao u toj propaloj ligi
ukinuli su poreze nogometašićima samo da bi mogli nekoga potpisati inače nitko živ ne bi igrao u toj propaloj ligi
2015-08-25
de ligt je novi lider Juventusove defenzive, cim ode chiellini u mirovinu.
zamisli kad se umirovi i odigra zadnju utakmicu za Juve mi ovdje svi cemo bit 50godisnjaci ili blizu
zamisli kad se umirovi i odigra zadnju utakmicu za Juve mi ovdje svi cemo bit 50godisnjaci ili blizu
Guest- Guest
scorpion wrote:Sad end natapa dres suzama jer je najbolji budući stoper na svijetu odjebao ciganski klub. Mali je jako pametan potez napravio. Gdje će se najbolje izgradit kao branič, ako ne u klubu i ligi koja tradiocionalno ima najbolju obranu
Ma lažu to, sada će de ligt platiti 20 miliona iz svog džepa kako bi zaigrao za čergare.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Svaki dan te treba pleskat cigane raspaliEnd wrote:da vidi se u LP, sve oni imaju najbolje kad treba krasti jebo te pas glupu
A španjolci su prvi isključivo zahvaljujući Realu koji osvaja ligu prvaka svake godine. Za tri-četri sezone englezi će preuzet prvo mjesto, a talijani će se borit za 2. mjesto sa španjolacima za maksimalno 5 godina. Da se nije dogodio calciopoli, davno bi španjolci bili iza žabara
Odbačena krivična prijava za silovanje protiv najvećeg. Bilde i debilde najavljuju žalbu...
Guest- Guest
https://www.partis.si
tu uvijek skidam. ne trebas nista ni instalirat sve je vec u datoteci napravljeno.
imas i graficki paket to se posebno skida.
tu uvijek skidam. ne trebas nista ni instalirat sve je vec u datoteci napravljeno.
imas i graficki paket to se posebno skida.
Guest- Guest
samo vise ne igram dok ne pronadem update jer match engine nije dobar. ako pronades patch mozes mi linkat.
Guest- Guest
i ja skidam s te stranice.. nije mi htjelo početi skidati prije, pisalo je tražim klijente.
sad mi je počelo.
sad mi je počelo.
2015-08-25
nema baš nekih patcheva, svaki novi donosi svoje probleme i bugove, malo popravi malo pokvari.
reci konkretno šta je problem dal da uopće skidam.
reci konkretno šta je problem dal da uopće skidam.
2015-08-25
nekima je bug kad daju instrukcije igraču da korner nabacuje na prvu stativu i onda svaki treći ubačaj pošalje na drugu. meni to ne smeta
2015-08-25
match engine jednostavno imas dojam da ne valja. sve je lijepo prikazano i nacrtano, dodali su nove postavke i role, no igra ima bugova, lako za neke manje bugove poput kornera ili long throvsa, mada i ti korneri su smijesni kad postavis igraca na stativu a on stoji van 16m, ali to patchevi poprave. no opcenito imam osjecaj da je match engine los. udarci u okvir gola, od 20udaraca 5 ih je u ovkir ostalo sve van i tako svaku utakmicu, ziceri i prilike 1 na 1 golman sve brani, smijesno je i da mi dolaze duplo slabije ekipe i drze posjed 60% i vise,
nisam puno igrao 15tak utakmica i detaljnije gledao greske, no nije dobar match engine, i samo cekam da naprave jednom sredenu igru jer kad se sve to uklopi i poslozi kako treba bit ce strasna igra
nisam puno igrao 15tak utakmica i detaljnije gledao greske, no nije dobar match engine, i samo cekam da naprave jednom sredenu igru jer kad se sve to uklopi i poslozi kako treba bit ce strasna igra
Guest- Guest
lukaku i vjerovatno dzeko u interu ...isuse dragi podsjeca me na ronaldo vieri napad...bili su nepobjedivi na playstation 1....veoma interesantno razdoblje u talijanskoj ligi...
EstebanEnrique-
2014-04-16
tako zna biti prvu i drugu sezonu dok ti se ekipa ne posloži bez obzira šta ti piše team cohesion, moral igrača ili familiarity taktike 100%, jedino ako ne kreiraš managera sa najboljim ocjenama i reputacijom onda možda ne. ne znam do čega je to... to ovisi o puno stvari, možda previše transfera.kingkong7 wrote:match engine jednostavno imas dojam da ne valja. sve je lijepo prikazano i nacrtano, dodali su nove postavke i role, no igra ima bugova, lako za neke manje bugove poput kornera ili long throvsa, mada i ti korneri su smijesni kad postavis igraca na stativu a on stoji van 16m, ali to patchevi poprave. no opcenito imam osjecaj da je match engine los. udarci u okvir gola, od 20udaraca 5 ih je u ovkir ostalo sve van i tako svaku utakmicu, ziceri i prilike 1 na 1 golman sve brani, smijesno je i da mi dolaze duplo slabije ekipe i drze posjed 60% i vise,
ja uvijek kreiram managera bez iskustva i licence pa onda mi bude zajebano čak i s dinamom ponekad, sve do treće sezone, onda počinje kidanje, osmine, četvrtfinala LP itd. nakon svake položene licence osjetim napredak u igri.
za 3 mjeseca izlazi novi managera, šta su poboljšali poboljšali su. odigraj koju sezonu... i bugovi su čari igre.
2015-08-25
niche je antitalent za FM, 10 sezona mu treba da osvoji trofej i jedno 2 milijarde
2015-08-25
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 11