U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
AssadNaPodmornici wrote:slušam ih.. kmečanje
Ruža Tomašić dobila je 67.217 glasova, Mislav Kolakušić 66.214, Biljana Borzan 62.268, Karlo Ressler 51.240, Tonino Picula 48.767, Marijana Petir 39.945, a Dubravka Šuica 30.700 glasova.
Karlo Ressler uska ramena, , 4 po ukupnom broju glasova
Unatoč svoj HDZ infrastrukturu, 4.
Unatoč mobiliziranosti čitave uhljebske infrastrukture.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
HRT opet u TV Pyongyang modeu
2018-04-10
evo gledam.. HDZ izgubio u 4 najveća grada :D
zapravo nije SDP ispao toliko jak, to što su osvojili 200 000 glasova je sranje, koliko je HDZ ispao katastrofa
Manfred Weber kaže da Pučani neće s desničarskim strankama
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:zapravo nije SDP ispao toliko jak, to što su osvojili 200 000 glasova je sranje, koliko je HDZ ispao katastrofa
Kažem, unatoč čitavom uhljebistanu, svoj lovi iz proračuna što je kontroliraju, svim općinama i gradovima što ih drže...
2018-04-10
I uđe Zovko i Šuica koja mi je rodica a selo je na granici s HercegovinomHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zapravo nije SDP ispao toliko jak, to što su osvojili 200 000 glasova je sranje, koliko je HDZ ispao katastrofa
Kažem, unatoč čitavom uhljebistanu, svoj lovi iz proračuna što je kontroliraju, svim općinama i gradovima što ih drže...
Župa Biokovska
Od četri kandidata dva su Herceg Bosna , doduše jedna nije Hercegovina al ko da je.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bude Plenkiyu Longy uskoro uhvatio mošnje u rukeRayMabus wrote:I uđe Zovko i Šuica koja mi je rodica a selo je na granici s HercegovinomHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zapravo nije SDP ispao toliko jak, to što su osvojili 200 000 glasova je sranje, koliko je HDZ ispao katastrofa
Župa Biokovska
Od četri kandidata dva su Herceg Bosna , doduše jedna nije Hercegovina al ko da je.
Od četiir kandidata dva su moja
2014-04-11
RayMabus wrote:Bude Plenkiyu Longy uskoro uhvatio mošnje u rukeRayMabus wrote:I uđe Zovko i Šuica koja mi je rodica a selo je na granici s HercegovinomHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zapravo nije SDP ispao toliko jak, to što su osvojili 200 000 glasova je sranje, koliko je HDZ ispao katastrofa
Župa Biokovska
2014-04-11
Kraj raspraveRayMabus wrote:RayMabus wrote:Bude Plenkiyu Longy uskoro uhvatio mošnje u rukeRayMabus wrote:I uđe Zovko i Šuica koja mi je rodica a selo je na granici s HercegovinomHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zapravo nije SDP ispao toliko jak, to što su osvojili 200 000 glasova je sranje, koliko je HDZ ispao katastrofa
Župa Biokovska
2014-04-11
Projekcije pokazuju da su pučani (170 mandata) i socijalisti (147 mandata) ostali bez dovoljno ruku za formiranje većine u parlamentu sa 751 zastupnikom. Obje su grupacije izgubile po četrdesetak mandata.
Treća skupina po jakosti u novom sazivu bit će liberali (ALDE) sa 103 mandata, 34 više nego u prethodnom sazivu. Zeleni su četvrti sa 71 mandatom, dvadeset više nego dosad.
Tri najveće populističke i krajnje desne grupacije mogu ukupno računati sa 171 mandatom ili 22,8 posto parlamenta.
Ovakvi rezultati znače da će se pučani i socijalisti morati dogovoriti s liberalima za stvaranje sanitarnog kordona prema krajnjoj desnici.
Treća skupina po jakosti u novom sazivu bit će liberali (ALDE) sa 103 mandata, 34 više nego u prethodnom sazivu. Zeleni su četvrti sa 71 mandatom, dvadeset više nego dosad.
Tri najveće populističke i krajnje desne grupacije mogu ukupno računati sa 171 mandatom ili 22,8 posto parlamenta.
Ovakvi rezultati znače da će se pučani i socijalisti morati dogovoriti s liberalima za stvaranje sanitarnog kordona prema krajnjoj desnici.
Guest- Guest
Pa nekasanitarni kordon wrote:Projekcije pokazuju da su pučani (170 mandata) i socijalisti (147 mandata) ostali bez dovoljno ruku za formiranje većine u parlamentu sa 751 zastupnikom. Obje su grupacije izgubile po četrdesetak mandata.
To znači da će Merkel koja je do sada u velikij kolaciji imala 1/2 vlast sad imati 1/3
2014-04-11
Pustimo lavice da obave svoj posao
Nije za kurac ovo šta ja radin ovon liku koji mi ženi rodicu
Ja san ti upitnik
Ona će.pričat s menom
Lavica
Ja san ti upitnik
Ona će.pričat s menom
Lavica
2014-04-11
Lav je jak al ne loviRayMabus wrote:Pustimo lavice da obave svoj posao
Ja san ti upitnik
Ona će.pričat s menom
Lavica
Pustimo Zovko i Šuicu da
Rastrgaju Plenkovica i njegovu agendu koja bi ubijala mladunce
2014-04-11
Zaklat će ga ko zeca jer im ugrožava mladunčadRayMabus wrote:Lav je jak al ne loviRayMabus wrote:Pustimo lavice da obave svoj posao
Ja san ti upitnik
Ona će.pričat s menom
Lavica
Pustimo Zovko i Šuicu da
Rastrgaju Plenkovica i njegovu agendu koja bi ubijala mladunce
http://www.poslovni.hr/financijska-trzista/iduce-godine-65100-radnih-dozvola-stranima-radnicima-348278
2014-04-11
Lavovi ne love. Oni su jaki i fizički snažni. Legnu i onda lavice livo i desno okruže plijen i plijen trči ravno meni jer me ne vidi. Onda ja ustanem al plijen je već u zamci. Nazad ne može jer se zaletio u zamku a lavice su mu za petama.
Može pravo , livo ili desno.
Ako krene pravo čak i da je jači dvi lavice napadaju s leđa
Ako krene livo ili desno obje ga napadaju
Borba na život ili smrt
Zato lavice preferiraju taktiku da ga gone šta bliže meni
Šta je bliže meni ako i napadne lavice lav može udariti pravo
Koljačina
Borba na život ili smrt
Koljačina
2014-04-11
Znaš koji ću pir napravit u svojoj kućiRayMabus wrote:Lavovi ne love. Oni su jaki i fizički snažni. Legnu i onda lavice livo i desno okruže plijen i plijen trči ravno meni jer me ne vidi. Onda ja ustanem al plijen je već u zamci. Nazad ne može jer se zaletio u zamku a lavice su mu za petama.
Borba na život ili smrt
Koljačina
Iman dva prijatelja harmonikša
Ne ide mi se na službeni pir
Moran vozit a i zubi su mi u kurcu
Neću , bit ću taxi tu noć
Pravi pir radimo za koji dan kod mene
Dovest ću direketore koji ovon vlaju od muža mogu srediti posao koji san ja radija
Namistit ću te tamo
Ne moran ja radit u firmi da bi mi šef virova
Zna tko san
2014-04-11
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Cipras raspisao izbore nakon loših rezultata na eu izborima
» Katolibanski ekstremizam zavladao Hrvatskom
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» juesej izbori - praćenje rezultata