PRIJEVARE TURISTA NA GRČKOJ OBALI
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: PRIJEVARE TURISTA NA GRČKOJ OBALI
ma niti su grci prevaranti niti su hrvati niti talijani.. naravno među 99lokacija, nađe se 1 prevarant , ali neide to danas tako.. netko ti stavi lošu ocjenu na tripadvisor, booking, arbnb i dobiješ complain od agencije, možeš se jebat.kaya wrote:i talijani, i hrvati, spaze žrtvu i jbg..lignje su sto eura, patagonikamarcellus wrote:Grci inače imaju razrađene sisteme pljačkanja turista
balkan jebiga
usput ovakve lignje (i to nisu one male meditaranske nego jeftine patagonijske) na azurnoj obali koštaju porcija nekih 20 - 25 eura u dobrom restoranu
a ne sto
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Vratio se u Italiju, seo u Mek gde uvek ima neka ponuda i nikad nisam imao problema.
Sve ovo za tri eura, 4 kroasana i dva kapucina.
McDonald’s Torri Bianche, Tehnoloski Park, Vimercate.
https://ibb.co/v4194h4
Sve ovo za tri eura, 4 kroasana i dva kapucina.
McDonald’s Torri Bianche, Tehnoloski Park, Vimercate.
https://ibb.co/v4194h4
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Jednom sam zašla u mc u ZG, mislim tražila vruću bijelu kavu, rekla mi 17 kn, samo sam se okrenula izašla
mc mi nije ni ime ni značaj, otišla bi radje u neki Hrvatski birc, takvima ne dam 17 kn za kavu. možda za razumnu cijenu
mc mi nije ni ime ni značaj, otišla bi radje u neki Hrvatski birc, takvima ne dam 17 kn za kavu. možda za razumnu cijenu
immortal-
2014-04-16
To lopine neke, 2.5€ za kafu.
Mek idem samo kada ima ponuda.
Trenutno od danas ovde ima kafa i kroasan za 1 euro.
Isplati se.
Mek idem samo kada ima ponuda.
Trenutno od danas ovde ima kafa i kroasan za 1 euro.
Isplati se.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Pa nisu prevaranti opcenito jasno, ali svugdje na tim turistickim destinacijama imas takvih, kada spazi nekoga koga bi mogao oguliti protrlja ruke i napise racun deset puta veci..sta amer zna koja je to lignja i koliko moze kostatiAssadNaPodmornici wrote:ma niti su grci prevaranti niti su hrvati niti talijani.. naravno među 99lokacija, nađe se 1 prevarant , ali neide to danas tako.. netko ti stavi lošu ocjenu na tripadvisor, booking, arbnb i dobiješ complain od agencije, možeš se jebat.kaya wrote:i talijani, i hrvati, spaze žrtvu i jbg..lignje su sto eura, patagonikamarcellus wrote:Grci inače imaju razrađene sisteme pljačkanja turista
balkan jebiga
usput ovakve lignje (i to nisu one male meditaranske nego jeftine patagonijske) na azurnoj obali koštaju porcija nekih 20 - 25 eura u dobrom restoranu
a ne sto
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:i talijani, i hrvati, spaze žrtvu i jbg..lignje su sto eura, patagonikamarcellus wrote:Grci inače imaju razrađene sisteme pljačkanja turista
balkan jebiga
a ne sto
pitam ja srbina (sve su radili srbi, tada, na kreti - rentali aute, konobarili, bili na recepcijama hotela, prodavali đinđe u dućanima vlasnika grka) koji je rentao ležaljke na plaži, pošto ležaljke i suncobran. Veli za skandinavce osam eura, za engleze i njemce pet eura, a ti si naš može i tri eura...
sve prema platežnoj moći... :D
naravno ako te mogu zajebat oće, sagrade antičke ruševine pa tamo vode turiste, recimo.
ili ti iznajme auto pa kad ga vratiš tvrde da je oštećen ili nabiju izmišljene troškove, doduše to sam uspio izbjeć jer sam se malo raspitao kome ić po auto-
zapravo sam najbolje prolazio u italiji, francuzi su pičke i skupi su
naši su banditi klasika
grci su još gori banditi
mortal wrote:Jednom sam zašla u mc u ZG, mislim tražila vruću bijelu kavu, rekla mi 17 kn, samo sam se okrenula izašla
mcdonalds ima najboju kavu i skoro najbolje kolače... hamburgeri su im smeće, ali kava im je jebena
Similar topics
» Nastavlja se varanje turista na obali, nije gledao cijene i opet belaj
» TRPIMO LI PRIJEVARE I POTKRADAJU LI NAS U HRVATSKOJ
» Povratak najvece prijevare hrvatske politike
» Smijenjena sam jer sam otkrila prijevare Krešimira Milanovića
» Bivši ministar Vrdoljak iza velike prijevare sa razdjelnicima
» TRPIMO LI PRIJEVARE I POTKRADAJU LI NAS U HRVATSKOJ
» Povratak najvece prijevare hrvatske politike
» Smijenjena sam jer sam otkrila prijevare Krešimira Milanovića
» Bivši ministar Vrdoljak iza velike prijevare sa razdjelnicima
Page 3 of 3