ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRIJEVARE TURISTA NA GRČKOJ OBALI

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

PRIJEVARE TURISTA NA GRČKOJ OBALI - Page 3 Empty Re: PRIJEVARE TURISTA NA GRČKOJ OBALI

Post by AssadNaPodmornici Sun 26 May - 21:38

kaya wrote:
marcellus wrote:Grci inače imaju razrađene sisteme pljačkanja turista

balkan jebiga

usput ovakve lignje (i to nisu one male meditaranske nego jeftine patagonijske) na azurnoj obali koštaju porcija nekih 20 - 25 eura u dobrom restoranu

a ne sto
i talijani, i hrvati, spaze žrtvu i jbg..lignje su sto eura, patagonika  :D
ma niti su grci prevaranti niti su hrvati niti talijani.. naravno među 99lokacija, nađe se 1 prevarant , ali neide to danas tako.. netko ti stavi lošu ocjenu na tripadvisor, booking, arbnb i dobiješ complain od agencije, možeš se jebat.

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

PRIJEVARE TURISTA NA GRČKOJ OBALI - Page 3 Empty Re: PRIJEVARE TURISTA NA GRČKOJ OBALI

Post by Serbinho-3 Sun 26 May - 22:23

Vratio se u Italiju, seo u Mek gde uvek ima neka ponuda i nikad nisam imao problema.

Sve ovo za tri eura, 4 kroasana i dva kapucina.

McDonald’s Torri Bianche, Tehnoloski Park, Vimercate.

https://ibb.co/v4194h4
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by immortal Mon 27 May - 7:37

Jednom sam zašla u mc u ZG, mislim tražila vruću bijelu kavu, rekla mi 17 kn, samo sam se okrenula izašla 
mc mi nije ni ime ni značaj, otišla bi radje u neki Hrvatski birc, takvima ne dam 17 kn za kavu. možda za razumnu cijenu
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Mon 27 May - 7:48

To lopine neke, 2.5€ za kafu.

Mek idem samo kada ima ponuda.

Trenutno od danas ovde ima kafa i kroasan za 1 euro.

Isplati se.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by kaya Mon 27 May - 9:24

AssadNaPodmornici wrote:
kaya wrote:

balkan jebiga

usput ovakve lignje (i to nisu one male meditaranske nego jeftine patagonijske) na azurnoj obali koštaju porcija nekih 20 - 25 eura u dobrom restoranu

a ne sto
ma niti su grci prevaranti niti su hrvati niti talijani.. naravno među 99lokacija, nađe se 1 prevarant , ali neide to danas tako.. netko ti stavi lošu ocjenu na tripadvisor, booking, arbnb i dobiješ complain od agencije, možeš se jebat.
Pa nisu prevaranti opcenito jasno, ali svugdje na tim turistickim destinacijama imas takvih, kada spazi nekoga koga bi mogao oguliti protrlja ruke i napise racun deset puta veci..sta amer zna koja je to lignja i koliko moze kostati
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 27 May - 11:48

kaya wrote:

balkan jebiga

a ne sto

pitam ja srbina (sve su radili srbi, tada, na kreti - rentali aute, konobarili, bili na recepcijama hotela, prodavali đinđe u dućanima vlasnika grka) koji je rentao ležaljke na plaži, pošto ležaljke i suncobran. Veli za skandinavce osam eura, za engleze i njemce pet eura, a ti si naš može i tri eura...

sve prema platežnoj moći... :D

naravno ako te mogu zajebat oće, sagrade antičke ruševine pa tamo vode turiste, recimo.

ili ti iznajme auto pa kad ga vratiš tvrde da je oštećen ili nabiju izmišljene troškove, doduše to sam uspio izbjeć jer sam se malo raspitao kome ić po auto-

zapravo sam najbolje prolazio u italiji, francuzi su pičke i skupi su

naši su banditi klasika

grci su još gori banditi

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 27 May - 11:50

mortal wrote:Jednom sam zašla u mc u ZG, mislim tražila vruću bijelu kavu, rekla mi 17 kn, samo sam se okrenula izašla 
mc mi nije ni ime ni značaj, otišla bi radje u neki Hrvatski birc, takvima ne dam 17 kn za kavu. možda za razumnu cijenu

mcdonalds ima najboju kavu i skoro najbolje kolače... hamburgeri su im smeće, ali kava im je jebena

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics