Kapetan Dragan opleo po Djokovicu:'Nole velika je sramota sto hvalis Hrvate'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kapetan Dragan opleo po Djokovicu:'Nole velika je sramota sto hvalis Hrvate'
Ljudi kao Nole rade sa mnom svaki dan.
Zato ja vjerujem u Srbe.
U zimu idem u Arilje kod (možda) buduće supruge.
Zato ja vjerujem u Srbe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Kapetan Dragan opleo po Djokovicu:'Nole velika je sramota sto hvalis Hrvate'
Kak nema pizzona na ovoj temi a tema je nole inace sveprisutan je ako je tema djokovic
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ima li koji hrvat da radi sa tobom ili da je bar domacijastreb wrote:Ljudi kao Nole rade sa mnom svaki dan.
Zato ja vjerujem u Srbe.
2015-09-08
koji će mu krv hrvati, onda bi stalno morao paziti da se ne izlaje...vuksadinare wrote:Ima li koji hrvat da radi sa tobom ili da je bar domacijastreb wrote:Ljudi kao Nole rade sa mnom svaki dan.
Zato ja vjerujem u Srbe.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Popizdeo je i nije mu do nicega. Video da hrvatska ima vojnu vjezbu sa sad, italia, madarska, njemacka, albanija i cg a srbija sa svojim saveznicima laos, gvatemala, kambodza, sj koreja i rusija.vuksadinare wrote:Kak nema pizzona na ovoj temi a tema je nole inace sveprisutan je ako je tema djokovic
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pizzon se garant raspizdio kad je vidio da mu jedan notorni kriminalac napada sportku ikonuvuksadinare wrote:Kak nema pizzona na ovoj temi a tema je nole inace sveprisutan je ako je tema djokovic
2015-08-08
Ili bice ga sokiralo ono sto je procitao odnosno dokaze kakvu je 'kep' koljazu napravio po pounju u ljeto '91...hm da zaboravio sam da za srbe ne postoji '91..vec povijest/historija pocinje olujom i '95michaellcmacha wrote:pizzon se garant raspizdio kad je vidio da mu jedan notorni kriminalac napada sportku ikonuvuksadinare wrote:Kako nema pizzona na ovoj temi a tema je nole inace sveprisutan je ako je tema djokovic
2015-09-08
jedan moj poznanik je bio pričuvni policajac inaače su mu starci živjeli u zamlači... njih par kako je i navedeno su se povukli a on je ostao s roditeljima pokašavajući ih nagovorit da idu sa njim... jbg, dok ih je nagovarao kninđa Leonardo i njegovi koljači već su zašli u zamlaču takda više nije mogao povući se... otišao je iza kuće i štale i ne znajući kud i što, razgrnuo je đubar i u njega se skrio i pokrio sa slamom i đubrom... rezime, dovukli su mu starog Milu i Mandu na vrt iza štale i pred očima mu ih ubili... skrivao se do noći i potom se nekako provukao do kozibroda...vuksadinare wrote:Ili bice ga sokiralo ono sto je procitao odnosno dokaze kakvu je 'kep' koljazu napravio po pounju u ljeto '91...hm da zaboravio sam da za srbe ne postoji '91..vec povijest/historija pocinje olujom i '95michaellcmacha wrote:pizzon se garant raspizdio kad je vidio da mu jedan notorni kriminalac napada sportku ikonuvuksadinare wrote:Kako nema pizzona na ovoj temi a tema je nole inace sveprisutan je ako je tema djokovic
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kaya wrote:Popizdeo je i nije mu do nicega. Video da hrvatska ima vojnu vjezbu sa sad, italia, madarska, njemacka, albanija i cg a srbija sa svojim saveznicima laos, gvatemala, kambodza, sj koreja i rusija.vuksadinare wrote:Kak nema pizzona na ovoj temi a tema je nole inace sveprisutan je ako je tema djokovic
:)
:D
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kapetan Dragan prozvao Hrvate za genocid
» Kapetan Dragan za protjerivanje Djokovica iz Australije krivi a koga drugoga nego - Hrvate isprika Ustase:'Ustaska emigracija je najjaca tu'
» Kapetan Dragan pusten na slobodu
» Kapetan Dragan: Montirali su mi postupak iz šovinističkih
» Kapetan Dragan dobio cimera - Dragana Paravinju
» Kapetan Dragan za protjerivanje Djokovica iz Australije krivi a koga drugoga nego - Hrvate isprika Ustase:'Ustaska emigracija je najjaca tu'
» Kapetan Dragan pusten na slobodu
» Kapetan Dragan: Montirali su mi postupak iz šovinističkih
» Kapetan Dragan dobio cimera - Dragana Paravinju
Page 2 of 2