Kapetan Dragan dobio cimera - Dragana Paravinju
Page 1 of 1
Kapetan Dragan dobio cimera - Dragana Paravinju
DRAGAN VASILJKOVIĆ je dobio cimera u ćeliji splitskog zatvora. Radi se o nikom drugom do Draganu Paravinji, kojem idući tjedan počinje treće suđenje za teško ubojstvo i pokušaj silovanja maloljetne Drnišanke Antonije Bilić.
Paravinja je početkom godine prebačen iz zagrebačkog u splitski zatvor. Isprva je bio smješten u ćeliji s nekoliko pritvorenika, a onda je prebačen u sobu kapetana Dragana, koji je dosad bio sam, prvenstveno iz sigurnosnih razloga.
Dijele sobu i šetaju zajedno po zatvorskom krugu
Kako doznajemo, procjena je zatvorske uprave da će prije imati konflikt sa okolinom, nego međusobno. Osim što dijele ćeliju, Paravinja i Vasiljković zajedno šetaju po zatvorskom krugu.
Željko Gulišija, odvjetnik Dragana Paravinje nije dobio informaciju da mu se klijent premjestio u sobu zasigurno najpoznatijeg pritvorenika splitskog zatvora, dok nam se Slađana Čanković, odvjetnica kapetana Dragana, nije javila na mobitel.
Vasiljković je nedavno optužen za ratni zločin nad civilima i ratnim zarobljenicima. Optužnica ima pet točaka, a kapetan Dragan tvrdi da mu je postupak montiran iz šovinističkih pobuda. Sud mu je odbio izlazak na slobodu u zamjenu za pet milijuna kuna jamčevine.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-kapetan-dragan-vise-nije-sam-drustvo-u-celiji-pravi-mu-dragan-paravinja/869023.aspx
Paravinja je početkom godine prebačen iz zagrebačkog u splitski zatvor. Isprva je bio smješten u ćeliji s nekoliko pritvorenika, a onda je prebačen u sobu kapetana Dragana, koji je dosad bio sam, prvenstveno iz sigurnosnih razloga.
Dijele sobu i šetaju zajedno po zatvorskom krugu
Kako doznajemo, procjena je zatvorske uprave da će prije imati konflikt sa okolinom, nego međusobno. Osim što dijele ćeliju, Paravinja i Vasiljković zajedno šetaju po zatvorskom krugu.
Željko Gulišija, odvjetnik Dragana Paravinje nije dobio informaciju da mu se klijent premjestio u sobu zasigurno najpoznatijeg pritvorenika splitskog zatvora, dok nam se Slađana Čanković, odvjetnica kapetana Dragana, nije javila na mobitel.
Vasiljković je nedavno optužen za ratni zločin nad civilima i ratnim zarobljenicima. Optužnica ima pet točaka, a kapetan Dragan tvrdi da mu je postupak montiran iz šovinističkih pobuda. Sud mu je odbio izlazak na slobodu u zamjenu za pet milijuna kuna jamčevine.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-kapetan-dragan-vise-nije-sam-drustvo-u-celiji-pravi-mu-dragan-paravinja/869023.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Kapetan Dragan dobio cimera - Dragana Paravinju
možda padne kakav seks u ćeliji.
2014-04-15
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Dvaput je dvaput...
A šta reć,dva paćenika.....jedan ratni zločinac,drugi silovatelj i ubojica bez dokaza,sve bilo sumnjivo iako nisam na njegovoj strani.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ako srbo dragec dobro podmaže možda mu netko potpiše da je radio za hrvatsku stranu,bude oslobođen,dobije mirovinu i status....sve moguće,.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:A šta reć,dva paćenika.....jedan ratni zločinac,drugi silovatelj i ubojica bez dokaza,sve bilo sumnjivo iako nisam na njegovoj strani.....
DNA ubijene male u negovom kamionu nije dokaz?
podmetnulo mu...marcellus wrote:v_vlado wrote:A šta reć,dva paćenika.....jedan ratni zločinac,drugi silovatelj i ubojica bez dokaza,sve bilo sumnjivo iako nisam na njegovoj strani.....
DNA ubijene male u negovom kamionu nije dokaz?
vili40-
2015-08-02
a podmetnulo mu i silovanja za koja je optužen i suđen u BIH i Srbiji....
naravnomarcellus wrote:a podmetnulo mu i silovanja za koja je optužen i suđen u BIH i Srbiji....
vili40-
2015-08-02
heroji odbrane od ustaša na koti 212 23.1.1993
stenjalica-
2015-10-18
Da se međusobno nadopunjuju..bas fino..pojacana doza morbidnosti daje dodatnu draz..*_*
2014-04-12
Sad mogu razmjeniti iskustva po poitanju klanja, ubijanja i silovanja ustaša i ustašica
Guest- Guest
Similar topics
» Kapetan Dragan pusten na slobodu
» Kapetan Dragan prozvao Hrvate za genocid
» Kapetan Dragan: Montirali su mi postupak iz šovinističkih
» Kapetan Dragan:'Vucicev sin i Delije skupili su 30 000 dolara za mene'
» Kapetan Dragan:'Nanijet cu zlo onome tko kaze da sam ratni zlocinac.'
» Kapetan Dragan prozvao Hrvate za genocid
» Kapetan Dragan: Montirali su mi postupak iz šovinističkih
» Kapetan Dragan:'Vucicev sin i Delije skupili su 30 000 dolara za mene'
» Kapetan Dragan:'Nanijet cu zlo onome tko kaze da sam ratni zlocinac.'
Page 1 of 1