Hrvate boli kurac za Europsku uniju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvate boli kurac za Europsku uniju
Ja sam se definirao glede EU.
Ne osijećam se europejcom, niti mi je želja da to postanem. Europu ne doživljavam kao domovinu. Bio bih sam sebi smiješan da izađem na europske izbore.
Svoju građansku dužnost sam obavio na referendumu kad sam glasao protiv ulaska.Od tada me baš briga za tu umjetnu tvorevinu. Po meni je to fer.
Naposlijetku, u EU smo i ušli sa samo 28 % podrške glasača.
Jel to demokracija?
Ne osijećam se europejcom, niti mi je želja da to postanem. Europu ne doživljavam kao domovinu. Bio bih sam sebi smiješan da izađem na europske izbore.
Svoju građansku dužnost sam obavio na referendumu kad sam glasao protiv ulaska.Od tada me baš briga za tu umjetnu tvorevinu. Po meni je to fer.
Jel to demokracija?
Guest- Guest
Ja nisan ni tija glasat. Izlazak birača je bio oko 43% pa su morali minjat ustav tj nije više iznad 50% nego koliko izađe pa tko bolji.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2012_Croatian_European_Union_membership_referendum
Da netko sad raspiše Croexit nije bitno koliko ljudi izađe nego tko pobjedi i imaš Croexit.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2012_Croatian_European_Union_membership_referendum
Da netko sad raspiše Croexit nije bitno koliko ljudi izađe nego tko pobjedi i imaš Croexit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Je, jer bismo i izići mogli sa samo 28 % podrške birača.cassanowa wrote:Ja sam se definirao glede EU.
Jel to demokracija?
Po meni ni to nije demokracija.Regoč wrote:Je, jer bismo i izići mogli sa samo 28 % podrške birača.cassanowa wrote:Ja sam se definirao glede EU.
Jel to demokracija?
Guest- Guest
U sjeni ovih eu izbora ispod radara prolazi da se u Belgiji održavaju i parlamentarni izbori u nedilju skupa s eu izborima
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Belgian_federal_election
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Belgian_federal_election
2014-04-11
Demokracija je jer se ista pravila primjenjuju na sve.cassanowa wrote:Po meni ni to nije demokracija.Regoč wrote:Je, jer bismo i izići mogli sa samo 28 % podrške birača.cassanowa wrote:Ja sam se definirao glede EU.
Jel to demokracija?
Moguće, nisam stručnjak za demokraciju...Samo sam mislio da je demokracija vladavina većine, kako su me učili.Regoč wrote:Demokracija je jer se ista pravila primjenjuju na sve.cassanowa wrote:Po meni ni to nije demokracija.Regoč wrote:Je, jer bismo i izići mogli sa samo 28 % podrške birača.cassanowa wrote:Ja sam se definirao glede EU.
Jel to demokracija?
Guest- Guest
Točno.RayMabus wrote:Nije ni čudo šta ova tema nikog ne zanima. Svima puca kurac za ovo. A nije ni čudo kad si zastupljen s 1% zastupnika u tom eu parlamentu.
Ovi izbori su samo dodatno zamaranje ovdje , nikog ne zanimaju.
jebe mi se za EU al ću glasovat jer...jbga nekako volim da Ruža dobije još jedan mandat. Da nema Ruže ne bih ni glasovao.
Neka svatko radi što hoće.
Vjerojatno su svi svjesni da glasanjam na europskim izborima daju legitimitet EU.
Ja to ne želim napraviti, premda i ja podržavam neke stavove nekih kandidata. A ti stavovi koje podržavam će se ionako izgubiti u moru eurobirokrata i tehnokrata.
Vjerojatno su svi svjesni da glasanjam na europskim izborima daju legitimitet EU.
Ja to ne želim napraviti, premda i ja podržavam neke stavove nekih kandidata. A ti stavovi koje podržavam će se ionako izgubiti u moru eurobirokrata i tehnokrata.
Guest- Guest
Ja dajem legitimitet Pokretu Pet zvjezdica jer je ŽZ s njima u koaliciji a oni su za raspad EU.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Europe_of_Freedom_and_Direct_Democracy
2014-04-11
Vjerovat ću nekoj opciji do kraja, tek kad raspiše referendum o Croxitu. E onda nek računaju na mene...RayMabus wrote:Ja dajem legitimitet Pokretu Pet zvjezdica jer je ŽZ s njima u koaliciji a oni su za raspad EU.
Guest- Guest
Šta će ti Croexit kad moš imat Italoexit ? Glasanjem za ŽZ jačaš Pokret pet zvjezdica u eu parlamentu a to je grupacija kojoj je pripadao Nigel Farage inicijator Brexita.cassanowa wrote:Vjerovat ću nekoj opciji do kraja, tek kad raspiše referendum o Croxitu. E onda nek računaju na mene...RayMabus wrote:Ja dajem legitimitet Pokretu Pet zvjezdica jer je ŽZ s njima u koaliciji a oni su za raspad EU.
2014-04-11
Evo Živi Zid ima neki referendum...Zašto nije o Croxitu, nego o nekim pizdarijama...RayMabus wrote:Šta će ti Croexit kad moš imat Italoexit ? Glasanjem za ŽZ jačaš Pokret pet zvjezdica u eu parlamentu a to je grupacija kojoj je pripadao Nigel Farage inicijator Brexita.cassanowa wrote:Vjerovat ću nekoj opciji do kraja, tek kad raspiše referendum o Croxitu. E onda nek računaju na mene...RayMabus wrote:Ja dajem legitimitet Pokretu Pet zvjezdica jer je ŽZ s njima u koaliciji a oni su za raspad EU.
Guest- Guest
Ne znam. Croexit nema prođu sad. Ostani kod kuće i pusti da ti Pupovac uđe u eu parlament i od tamo idućih pet godina sere po Hrvatskoj. Teško je pet minuta ić glasat da ih idućih pet godina ne moraš gledat na tv ekranima.
2014-04-11
Objasnio sam zašto neću glasat.RayMabus wrote:Ne znam. Croexit nema prođu sad. Ostani kod kuće i pusti da ti Pupovac uđe u eu parlament i od tamo idućih pet godina sere po Hrvatskoj. Teško je pet minuta ić glasat da ih idućih pet godina ne moraš gledat na tv ekranima.
Ne želim EU dat legitimitet.
A tko će bit od naših gore mi ne igra nikakvu ulogu. Bit će nam isto ko i dosad.
Politički legitimitet ću dat samo nečemu što se dešava u mojoj domovini.
EU nije moja domovina.
Guest- Guest
Pa sve ok. Neman uopće namjeru nekog išta nagovarat. Svak ima neki svoj stav i to je za mene ok.cassanowa wrote:Objasnio sam zašto neću glasat.RayMabus wrote:Ne znam. Croexit nema prođu sad. Ostani kod kuće i pusti da ti Pupovac uđe u eu parlament i od tamo idućih pet godina sere po Hrvatskoj. Teško je pet minuta ić glasat da ih idućih pet godina ne moraš gledat na tv ekranima.
A tko će bit od naših gore mi ne igra nikakvu ulogu. Bit će nam isto ko i dosad.
EU nije moja domovina.
2014-04-11
Nravno, ni ja ne želim nikoga nagovarat. BTW sviđa mi se tvoj stav oko pokreta 5 zvjezdica i njima sličnih...RayMabus wrote:Pa sve ok. Neman uopće namjeru nekog išta nagovarat. Svak ima neki svoj stav i to je za mene ok.cassanowa wrote:Objasnio sam zašto neću glasat.RayMabus wrote:Ne znam. Croexit nema prođu sad. Ostani kod kuće i pusti da ti Pupovac uđe u eu parlament i od tamo idućih pet godina sere po Hrvatskoj. Teško je pet minuta ić glasat da ih idućih pet godina ne moraš gledat na tv ekranima.
EU nije moja domovina.
Guest- Guest
Pa triba progurat i pomoć Italijane da izađu iz EU ili barem jednom nogom budu van nje jer mi smo tek ušli , većina građana još vaga tu eu i članstvo u njoj a Italijani su zreli za Italoexit. ŽZ pripada toj političkoj grupaciji u eu parlamentu.
Izlaskom Italije iz EU praktički si postiga Croexit na najbolji mogući način jer ako sam izađeš moraš platit a ovako se eu raspala i ostaješ Njemačkoj jedini izlaz na Mediteran ( uz Sloveniju ).
To ti se zove geostrategija.
Izlaskom Italije iz EU praktički si postiga Croexit na najbolji mogući način jer ako sam izađeš moraš platit a ovako se eu raspala i ostaješ Njemačkoj jedini izlaz na Mediteran ( uz Sloveniju ).
To ti se zove geostrategija.
2014-04-11
Mislim da se u europarlamentu nakon novog rasporeda mandata neće ništa moć riješit u svezi exita. Previše je tamo globalista.
Suverene države će morat to same izvest u svojoj kući.
Guest- Guest
Da točno. To će sad nakon ovih izbora kad kozojebi masovno opet provale u Europu.cassanowa wrote:Mislim da se u europarlamentu nakon novog rasporeda mandata neće ništa moć riješit u svezi exita. Previše je tamo globalista.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Britanci napali Europsku uniju
» Telegraph: Terorizam bi mogao uništiti Europsku uniju
» Orban optužuje Europsku uniju da napada Mađarsku
» Novi europski fašisti: Europsku uniju mrze, Putina obožavaju
» Boli me kurac za ministra branitelja
» Telegraph: Terorizam bi mogao uništiti Europsku uniju
» Orban optužuje Europsku uniju da napada Mađarsku
» Novi europski fašisti: Europsku uniju mrze, Putina obožavaju