Rusko-srpsko usklađivanje satova?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rusko-srpsko usklađivanje satova?
Eto sad smo je otjerali. E ti uspaljeni Židove!bogomdani wrote:Iliti,ono djelo od De Sadea-Justina..Cura se trudila cijeli zivot cestito zivjeti,a prolazila je najgore sto se moze zamisliti..marcus-t wrote:Baš šteta, Evica je tako nježna i draga dušica. Ruski tragi-romantična.bogomdani wrote:ili joj je samo isao nastantzati djecu,i iskoristavati je kao radilicu u kuci..steta...marcus-t wrote:A tko to zna. Neki djikan koji je mislio da je hebač samo ako ga nabija ko pneumatska bušilica?bogomdani wrote:Ajoj,ajoj,Efa,tko ti je toliko ogadio seks??..Reci nam,da ga istriskamo virtualno po ušima...Eva wrote:Je, svaki sex je nasilje. Penetracija je prodiranjemarcus-t wrote:Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
A nisam uspaljen..Efu volim kao sestru.. ..isto kao i Nefe...
Guest- Guest
Čega?dzango wrote:Nije. Nemaš pojma. To je oslobađanje.Eva wrote:Je, svaki sex je nasilje. Penetracija je prodiranjemarcus-t wrote:Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
Guest- Guest
Ma Efu bih ja onako bracki zagrlio oko ramena,poljubio je u sljepu očnicu,i odveo na Wiener Melange...i to je to...
Guest- Guest
Pa tko je u pravu?Eva wrote:SAMO VAS GLEDAM
2015-10-07
A oporučno ostavio nekaj?bogomdani wrote:Ma Efu bih ja onako bracki zagrlio oko ramena,poljubio je u sljepu očnicu,i odveo na Wiener Melange...i to je to...
Guest- Guest
Ja, kao i uvijekmarcus-t wrote:Pa tko je u pravu?Eva wrote:SAMO VAS GLEDAM
Guest- Guest
I ja bi isto, samo bi destinacija bila malo drugačija.bogomdani wrote:Ma Efu bih ja onako bracki zagrlio oko ramena,poljubio je u sljepu očnicu,i odveo na Wiener Melange...i to je to...
2015-10-07
Nekaj bi oberucno stavio, nije da ne bi... :)Eva wrote:A oporučno ostavio nekaj?bogomdani wrote:Ma Efu bih ja onako bracki zagrlio oko ramena,poljubio je u sljepu očnicu,i odveo na Wiener Melange...i to je to...
Ti Stanojko budi kuš. Eva je fino hrvatsko-židovsko čeljade. Ti se drži rakije i klempe.Stanojko wrote:Nekaj bi oberucno stavio, nije da ne bi... :)Eva wrote:A oporučno ostavio nekaj?bogomdani wrote:Ma Efu bih ja onako bracki zagrlio oko ramena,poljubio je u sljepu očnicu,i odveo na Wiener Melange...i to je to...
2015-10-07
oooo...moze ovaj i prethodni laptop,kojim vec 7 godina oplemenjujem oba foruma,svojom nazocnoscu??'Eva wrote:A oporučno ostavio nekaj?bogomdani wrote:Ma Efu bih ja onako bracki zagrlio oko ramena,poljubio je u sljepu očnicu,i odveo na Wiener Melange...i to je to...
Guest- Guest
Ja primecujem da Eva nije dobro hendlovana pa ne voli sex... Ja kao pravi srpski domacin smatram da zenskom celjadetu uvek treba pomoci da ostvari svoj puni potencijal...marcus-t wrote:Ti Stanojko budi kuš. Eva je fino hrvatsko-židovsko čeljade. Ti se drži rakije i klempe.Stanojko wrote:Nekaj bi oberucno stavio, nije da ne bi... :)Eva wrote:A oporučno ostavio nekaj?bogomdani wrote:Ma Efu bih ja onako bracki zagrlio oko ramena,poljubio je u sljepu očnicu,i odveo na Wiener Melange...i to je to...
Dost je bilo zabave, ajmo se primit posla. Čuvajte mi forum!
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Novi prilozi za rusko-srpsko prijateljstvo
» Švicarski proizvođači satova nadaju se završetku krize u 2017.
» Srpsko Skolstvo
» Srpsko pivo osvojilo EU
» Srpsko porodično stablo
» Švicarski proizvođači satova nadaju se završetku krize u 2017.
» Srpsko Skolstvo
» Srpsko pivo osvojilo EU
» Srpsko porodično stablo
Page 4 of 4