Rusko-srpsko usklađivanje satova?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rusko-srpsko usklađivanje satova?
Bio sam ti sa majkom.Eva wrote:Jok, to mi je majkamarcus-t wrote:Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
Al, kad si baš navalil, evo sam za tvoje oči:))
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Znači Eva i sex nula bodova? To sam i mislio.bogomdani wrote:O sramoto jedna..fino redovno rokas curu,i da vis kako se dudlovi napuhnu,budu jedri kao zreli Mango u saci...po dudama se vidi jel se cura dobro roka ili ne..marcus-t wrote:Šta se duriš ? Lijepo te pitam. Jesi li barem kakve silikone stavila? Ovdje nešto ispuhano.Eva wrote:Jok, to mi je majkamarcus-t wrote:Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Bolje i to nego da te oni (o)peru.dzango wrote:Ne znam koliko je u Vašingtonu. Biće da si poranio da gazdama opereš noge.Ero wrote:Ti očigledno još nisi uskladio sat sa srednjemoskovskim. Sad je kod njih 11 h, a ti se tek ustao.dzango wrote:Srbija je u mraku odavno. Red je da pukne zora.Ero wrote:Mislim da je razlika u vremenskoj zoni ipak prevelika.
Buđenje u mraku Srbiji ipak ne bih preporučio.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Pa to je vec stvar principa i zivotnog stava...ujedno i razlike izmedju srba i rvata...Ero wrote:Bolje i to nego da te oni (o)peru.dzango wrote:Ne znam koliko je u Vašingtonu. Biće da si poranio da gazdama opereš noge.Ero wrote:Ti očigledno još nisi uskladio sat sa srednjemoskovskim. Sad je kod njih 11 h, a ti se tek ustao.dzango wrote:Srbija je u mraku odavno. Red je da pukne zora.Ero wrote:Mislim da je razlika u vremenskoj zoni ipak prevelika.
E sad..Eva i 15minutni seks bi bilo puno preciznije..za Bujanje duldlova je ipak nuzno poduze motivirati hormone...marcus-t wrote:Znači Eva i sex nula bodova? To sam i mislio.bogomdani wrote:O sramoto jedna..fino redovno rokas curu,i da vis kako se dudlovi napuhnu,budu jedri kao zreli Mango u saci...po dudama se vidi jel se cura dobro roka ili ne..marcus-t wrote:Šta se duriš ? Lijepo te pitam. Jesi li barem kakve silikone stavila? Ovdje nešto ispuhano.Eva wrote:Jok, to mi je majkamarcus-t wrote:Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
Guest- Guest
A neš ti mudrosti. Tko se sexa nema vremena za forumšanje. Einfach wie Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz!marcus-t wrote:Znači Eva i sex nula bodova? To sam i mislio.bogomdani wrote:O sramoto jedna..fino redovno rokas curu,i da vis kako se dudlovi napuhnu,budu jedri kao zreli Mango u saci...po dudama se vidi jel se cura dobro roka ili ne..marcus-t wrote:Šta se duriš ? Lijepo te pitam. Jesi li barem kakve silikone stavila? Ovdje nešto ispuhano.Eva wrote:Jok, to mi je majkamarcus-t wrote:Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
Guest- Guest
U pravu si.Stanojko wrote:Pa to je vec stvar principa i zivotnog stava...ujedno i razlike izmedju srba i rvata...Ero wrote:Bolje i to nego da te oni (o)peru.dzango wrote:Ne znam koliko je u Vašingtonu. Biće da si poranio da gazdama opereš noge.Ero wrote:Ti očigledno još nisi uskladio sat sa srednjemoskovskim. Sad je kod njih 11 h, a ti se tek ustao.dzango wrote:Srbija je u mraku odavno. Red je da pukne zora.Ero wrote:Mislim da je razlika u vremenskoj zoni ipak prevelika.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ma jasno, sex je precjenjen. Eva je romantična dušica i njoj treba ljubav i nježnost. Sex tek eventualno.Eva wrote:A neš ti mudrosti. Tko se sexa nema vremena za forumšanje. Einfach wie Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz!marcus-t wrote:Znači Eva i sex nula bodova? To sam i mislio.bogomdani wrote:O sramoto jedna..fino redovno rokas curu,i da vis kako se dudlovi napuhnu,budu jedri kao zreli Mango u saci...po dudama se vidi jel se cura dobro roka ili ne..marcus-t wrote:Šta se duriš ? Lijepo te pitam. Jesi li barem kakve silikone stavila? Ovdje nešto ispuhano.Eva wrote:Jok, to mi je majkamarcus-t wrote:Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
2015-10-07
Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
Guest- Guest
Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
2015-10-07
Čiča objasnio.Stanojko wrote:Pa to je vec stvar principa i zivotnog stava...ujedno i razlike izmedju srba i rvata...Ero wrote:Bolje i to nego da te oni (o)peru.dzango wrote:Ne znam koliko je u Vašingtonu. Biće da si poranio da gazdama opereš noge.Ero wrote:Ti očigledno još nisi uskladio sat sa srednjemoskovskim. Sad je kod njih 11 h, a ti se tek ustao.dzango wrote:Srbija je u mraku odavno. Red je da pukne zora.Ero wrote:Mislim da je razlika u vremenskoj zoni ipak prevelika.
2014-04-19
Je, svaki sex je nasilje. Penetracija je prodiranjemarcus-t wrote:Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
Guest- Guest
Nije. Nemaš pojma. To je oslobađanje.Eva wrote:Je, svaki sex je nasilje. Penetracija je prodiranjemarcus-t wrote:Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
2014-04-19
Pa možeš i ti igrati glavnu ulogu? Kad ti kontroliraš to onda nije nasilje?Eva wrote:Je, svaki sex je nasilje. Penetracija je prodiranjemarcus-t wrote:Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
2015-10-07
Ajoj,ajoj,Efa,tko ti je toliko ogadio seks??..Reci nam,da ga istriskamo virtualno po ušima...Eva wrote:Je, svaki sex je nasilje. Penetracija je prodiranjemarcus-t wrote:Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
Guest- Guest
A tko to zna. Neki djikan koji je mislio da je hebač samo ako ga nabija ko pneumatska bušilica?bogomdani wrote:Ajoj,ajoj,Efa,tko ti je toliko ogadio seks??..Reci nam,da ga istriskamo virtualno po ušima...Eva wrote:Je, svaki sex je nasilje. Penetracija je prodiranjemarcus-t wrote:Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
2015-10-07
ili joj je samo isao nastantzati djecu,i iskoristavati je kao radilicu u kuci..steta...marcus-t wrote:A tko to zna. Neki djikan koji je mislio da je hebač samo ako ga nabija ko pneumatska bušilica?bogomdani wrote:Ajoj,ajoj,Efa,tko ti je toliko ogadio seks??..Reci nam,da ga istriskamo virtualno po ušima...Eva wrote:Je, svaki sex je nasilje. Penetracija je prodiranjemarcus-t wrote:Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
Guest- Guest
Baš šteta, Evica je tako nježna i draga dušica. Ruski tragi-romantična.bogomdani wrote:ili joj je samo isao nastantzati djecu,i iskoristavati je kao radilicu u kuci..steta...marcus-t wrote:A tko to zna. Neki djikan koji je mislio da je hebač samo ako ga nabija ko pneumatska bušilica?bogomdani wrote:Ajoj,ajoj,Efa,tko ti je toliko ogadio seks??..Reci nam,da ga istriskamo virtualno po ušima...Eva wrote:Je, svaki sex je nasilje. Penetracija je prodiranjemarcus-t wrote:Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
2015-10-07
Iliti,ono djelo od De Sadea-Justina..Cura se trudila cijeli zivot cestito zivjeti,a prolazila je najgore sto se moze zamisliti..marcus-t wrote:Baš šteta, Evica je tako nježna i draga dušica. Ruski tragi-romantična.bogomdani wrote:ili joj je samo isao nastantzati djecu,i iskoristavati je kao radilicu u kuci..steta...marcus-t wrote:A tko to zna. Neki djikan koji je mislio da je hebač samo ako ga nabija ko pneumatska bušilica?bogomdani wrote:Ajoj,ajoj,Efa,tko ti je toliko ogadio seks??..Reci nam,da ga istriskamo virtualno po ušima...Eva wrote:Je, svaki sex je nasilje. Penetracija je prodiranjemarcus-t wrote:Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
Guest- Guest
i na kraju kad je nasla neku bogatu tetu,i ova je zbrinula,Justina stala na vrata kuce,i zviznu je munja i ubi..
Guest- Guest
Eto sad smo je otjerali. E ti uspaljeni Židove!bogomdani wrote:Iliti,ono djelo od De Sadea-Justina..Cura se trudila cijeli zivot cestito zivjeti,a prolazila je najgore sto se moze zamisliti..marcus-t wrote:Baš šteta, Evica je tako nježna i draga dušica. Ruski tragi-romantična.bogomdani wrote:ili joj je samo isao nastantzati djecu,i iskoristavati je kao radilicu u kuci..steta...marcus-t wrote:A tko to zna. Neki djikan koji je mislio da je hebač samo ako ga nabija ko pneumatska bušilica?bogomdani wrote:Ajoj,ajoj,Efa,tko ti je toliko ogadio seks??..Reci nam,da ga istriskamo virtualno po ušima...Eva wrote:Je, svaki sex je nasilje. Penetracija je prodiranjemarcus-t wrote:Ali Eva, sex iz ljubavi? Kad nekog voliš jako jako pa se onda spojite? To nije samo sex.Eva wrote:Nek se sexaju oni koji nemaju mlade. Ja svoj doprinos dala.
2015-10-07
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Novi prilozi za rusko-srpsko prijateljstvo
» Švicarski proizvođači satova nadaju se završetku krize u 2017.
» Srpsko Skolstvo
» Srpsko pivo osvojilo EU
» Srpsko porodično stablo
» Švicarski proizvođači satova nadaju se završetku krize u 2017.
» Srpsko Skolstvo
» Srpsko pivo osvojilo EU
» Srpsko porodično stablo
Page 3 of 4