Rusko-srpsko usklađivanje satova?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rusko-srpsko usklađivanje satova?
zgdosada wrote:Srbija Ruski saveznik okružen neprijateljima. E to mi se neizmjerno sviđa. Jer znamo svi koliko dugo Rusi imaju saveznike. Dok im trebaju. A pošto srbi nisu baš nešto korisni to neće biti dugo: A onda će ostati samo kao kurac na vjetru okruženi neprijateljima. A šljiva čeka i pita za vas ......
Zajebani ste do jaja...sto jes`-jes`... :)
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Evega, i Stanojko se tek probudio. Jbte, u Sibiru su se već naradili dosad.
Dobro bre Ero, nikako da mi odgovoris, jel vi cefuri mozete da glasate na rvackim izborima?Ero wrote:Evega, i Stanojko se tek probudio. Jbte, u Sibiru su se već naradili dosad.
Cicin tip!Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
Al, kad si baš navalil, evo sam za tvoje oči:))
Waw...Ne vidim pločice na ušima?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Sve su tvoji tipovi. Ali, to nisam jaStanojko wrote:Cicin tip!Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
Guest- Guest
A ne... Plavuse nisu my cup of tea... Ali, cijenim da imas mocnu butkicu...Eva wrote:Sve su tvoji tipovi. Ali, to nisam jaStanojko wrote:Cicin tip!Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
Eva wrote:Onda Kolinda kod tebe nema šansi?
Jok...
2014-05-05
Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Jok, to mi je majkamarcus-t wrote:Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
Guest- Guest
Šta se duriš ? Lijepo te pitam. Jesi li barem kakve silikone stavila? Ovdje nešto ispuhano.Eva wrote:Jok, to mi je majkamarcus-t wrote:Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Simpatičan je tovariš Ero, samo ga treba odučit od kauguma i kaubojki. Ne priliči to njegovu uzrastu.Stanojko wrote:Ero voli NATO, volece i nju...
Guest- Guest
Kaj bih se durila. Pa Ineska je ista ja. Kome je do sisa, nek si ih ugradi. Bar danas to ni problem.marcus-t wrote:Šta se duriš ? Lijepo te pitam. Jesi li barem kakve silikone stavila? Ovdje nešto ispuhano.Eva wrote:Jok, to mi je majkamarcus-t wrote:Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
Guest- Guest
O sramoto jedna..fino redovno rokas curu,i da vis kako se dudlovi napuhnu,budu jedri kao zreli Mango u saci...po dudama se vidi jel se cura dobro roka ili ne..marcus-t wrote:Šta se duriš ? Lijepo te pitam. Jesi li barem kakve silikone stavila? Ovdje nešto ispuhano.Eva wrote:Jok, to mi je majkamarcus-t wrote:Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
Guest- Guest
Ima Marko svoje, vidiš da traži nekoga tko ih nema.Eva wrote:Kaj bih se durila. Pa Ineska je ista ja. Kome je do sisa, nek si ih ugradi. Bar danas to ni problem.marcus-t wrote:Šta se duriš ? Lijepo te pitam. Jesi li barem kakve silikone stavila? Ovdje nešto ispuhano.Eva wrote:Jok, to mi je majkamarcus-t wrote:Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ne znam koliko je u Vašingtonu. Biće da si poranio da gazdama opereš noge.Ero wrote:Ti očigledno još nisi uskladio sat sa srednjemoskovskim. Sad je kod njih 11 h, a ti se tek ustao.dzango wrote:Srbija je u mraku odavno. Red je da pukne zora.Ero wrote:Mislim da je razlika u vremenskoj zoni ipak prevelika.
Buđenje u mraku Srbiji ipak ne bih preporučio.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bio sam ti sa majkom.Eva wrote:Jok, to mi je majkamarcus-t wrote:Fato jes to ti bona?Eva wrote:Nema mene tuteka, ja sam u AT. Ovo je hrvatsko stado.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Novi prilozi za rusko-srpsko prijateljstvo
» Švicarski proizvođači satova nadaju se završetku krize u 2017.
» Srpsko Skolstvo
» Srpsko pivo osvojilo EU
» Srpsko porodično stablo
» Švicarski proizvođači satova nadaju se završetku krize u 2017.
» Srpsko Skolstvo
» Srpsko pivo osvojilo EU
» Srpsko porodično stablo
Page 2 of 4