CBS Potvrdio: Ide nova serija Zvjezdanih staza!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: CBS Potvrdio: Ide nova serija Zvjezdanih staza!
Sarkazam na Yodin račun.epikur37 wrote:Trinity wrote:Tako je Yoda.neoliberalni_placenik wrote:zvjezdani ratovi su vrh naravno, ta filozofija je vrh
Mae, daleka budućnost i mačevanje, neon i lutke...superspektakl a pted kinom kokice i napoj...amerika
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
ni blizu stargejtu, tek 5 sezona je ajd ajd i one dvije finalne epizode, piskiper vars il tak nekakobogomdani wrote:LEV..imas serial od 5 sezona Farscape-a..nes najslicnije Stargateu...prilicno zanimljiva radnja..
i Pikard je multikulti, homosexualac, ne interesiraju ga ženske, pa uništi brod i pobije pola posade da ne naudi drugoj rasi, ili da spasi neke kozohebebogomdani wrote:Gore od multikulti zenske??..hardly...steta samo sto je sve proslo prilicno bezbolno sa spišisom 8472..oni su bilo brutala..razguzivali i Borgove kao paucinu..ostrakon wrote:e to, multikulti trešbogomdani wrote: ..uvijek neke luzere je pomagala,pritom izgubila po kojeg clana posade,dobila nes povrca za Neelixa,koji joj se svojim đakonijama uvlacio u guzicu...
pobije pola svojie ekipe za niš
pikard mi je čak i gori po tom pitanju
imaju epizodu kad spašavaju Indijance, da Indijance s perjem na glavi od Kardašijanaca - jer im to federacija duguje zbog bivših zločina bjele rase nad njima
Guest- Guest
ne volim previse fantasy-a u seriji...volim kad se dosta toga drzi nogama cvrsto na tlu..Leviathan2 wrote:ni blizu stargejtu, tek 5 sezona je ajd ajd i one dvije finalne epizode, piskiper vars il tak nekakobogomdani wrote:LEV..imas serial od 5 sezona Farscape-a..nes najslicnije Stargateu...prilicno zanimljiva radnja..
Guest- Guest
Trinity wrote:Sarkazam na Yodin račun.epikur37 wrote:Trinity wrote:Tako je Yoda.neoliberalni_placenik wrote:zvjezdani ratovi su vrh naravno, ta filozofija je vrh
Mae, daleka budućnost i mačevanje, neon i lutke...superspektakl a pted kinom kokice i napoj...amerika
A što ću :D zvjezdani ratovi su doista neozbiljni trash za djecu ili amerikance. Zvjezdane staze su ipak nešto što odraslog može privući...
Last edited by epikur37 on 2/11/2015, 23:21; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jes pogledao sense 8bogomdani wrote:ne volim previse fantasy-a u seriji...volim kad se dosta toga drzi nogama cvrsto na tlu..Leviathan2 wrote:ni blizu stargejtu, tek 5 sezona je ajd ajd i one dvije finalne epizode, piskiper vars il tak nekakobogomdani wrote:LEV..imas serial od 5 sezona Farscape-a..nes najslicnije Stargateu...prilicno zanimljiva radnja..
sladunjavo do bola...ostrakon wrote:i Pikard je multikulti, homosexualac, ne interesiraju ga ženske, pa uništi brod i pobije pola posade da ne naudi drugoj rasi, ili da spasi neke kozohebebogomdani wrote:Gore od multikulti zenske??..hardly...steta samo sto je sve proslo prilicno bezbolno sa spišisom 8472..oni su bilo brutala..razguzivali i Borgove kao paucinu..ostrakon wrote:e to, multikulti trešbogomdani wrote: ..uvijek neke luzere je pomagala,pritom izgubila po kojeg clana posade,dobila nes povrca za Neelixa,koji joj se svojim đakonijama uvlacio u guzicu...
pobije pola svojie ekipe za niš
pikard mi je čak i gori po tom pitanju
imaju epizodu kad spašavaju Indijance, da Indijance s perjem na glavi od Kardašijanaca - jer im to federacija duguje zbog bivših zločina bjele rase nad njima
Guest- Guest
Nope.. .... o cemu se radi?Leviathan2 wrote:jes pogledao sense 8bogomdani wrote:ne volim previse fantasy-a u seriji...volim kad se dosta toga drzi nogama cvrsto na tlu..Leviathan2 wrote:ni blizu stargejtu, tek 5 sezona je ajd ajd i one dvije finalne epizode, piskiper vars il tak nekakobogomdani wrote:LEV..imas serial od 5 sezona Farscape-a..nes najslicnije Stargateu...prilicno zanimljiva radnja..
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=iKpKAlbJ7BQ odlicna serija, jedino malo previse pederluka al ..bogomdani wrote:Nope.. .... o cemu se radi?Leviathan2 wrote:jes pogledao sense 8bogomdani wrote:ne volim previse fantasy-a u seriji...volim kad se dosta toga drzi nogama cvrsto na tlu..Leviathan2 wrote:ni blizu stargejtu, tek 5 sezona je ajd ajd i one dvije finalne epizode, piskiper vars il tak nekakobogomdani wrote:LEV..imas serial od 5 sezona Farscape-a..nes najslicnije Stargateu...prilicno zanimljiva radnja..
Car Palpatine je osvoio izbore u nekom ukrainskom gradu pred par dana, bilo je i 17 Darth Wadrea, ali od njih nijedan nije prošao.
https://www.rt.com/news/319792-star-wars-elections-ukraine/
Last edited by ostrakon on 2/11/2015, 23:33; edited 2 times in total
Guest- Guest
Eh, i ja to čekam :)Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, sve sami trejkeri ovde :D, ima li neko vijesti od stargejta
Guest- Guest
tja..nije bas moj stih..ono piplovi sa ibermoćima..Leviathan2 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=iKpKAlbJ7BQ odlicna serija, jedino malo previse pederluka al ..bogomdani wrote:Nope.. .... o cemu se radi?Leviathan2 wrote:jes pogledao sense 8bogomdani wrote:ne volim previse fantasy-a u seriji...volim kad se dosta toga drzi nogama cvrsto na tlu..Leviathan2 wrote:ni blizu stargejtu, tek 5 sezona je ajd ajd i one dvije finalne epizode, piskiper vars il tak nekakobogomdani wrote:LEV..imas serial od 5 sezona Farscape-a..nes najslicnije Stargateu...prilicno zanimljiva radnja..
Guest- Guest
jedino mi gledljivo bilo serial 4400...
Guest- Guest
epikur37 wrote:Mae, daleka budućnost i mačevanje, neon i lutke...superspektakl a pted kinom kokice i napoj...amerika
A što ću :D zvjezdani ratovi su doista neozbiljni trash za djecu ili amerikance. Zvjezdane staze su ipak nešto što odraslog može privući...
A bokte, ovo nisu istine
Gdje je red wolf...ostrakon wrote:ja ne volim zvjezdane staze jer je to multikulturalni marxistički bulšit
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Meni najdraža T'Pol i žao mi je što su joj ukinuli seriju. Radujem se novim epizodama, ali da upozorim kolege: sve te fatalne ženske sad su starije 10 do 15 godinah i nisu više tako fatalne.
taj serijal mi je malo bio vise preseravanje unekom rokerskom stilu,nosanje ćuke bigla u svemirski brod..kult licnosti i tako...nikako mi nije imao atmosferu ST-a
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Preminula prva Uhura Zvjezdanih staza
» U Kninu otvorena nova atletska staza
» Engleska: Liječnik s 26 godina staža dobio otkaz jer smatra da je spol određen rođenjem!
» Službeno je: Od sljedeće godine 20 tisuća ljudi bez radnog staža dobivat će 800 kuna mirovine
» Nakon 'Generala' u ponedjeljak pocinje nova igrana serija na temu Domovinskog rata ovaj put u reziji - Joska Lokasa
» U Kninu otvorena nova atletska staza
» Engleska: Liječnik s 26 godina staža dobio otkaz jer smatra da je spol određen rođenjem!
» Službeno je: Od sljedeće godine 20 tisuća ljudi bez radnog staža dobivat će 800 kuna mirovine
» Nakon 'Generala' u ponedjeljak pocinje nova igrana serija na temu Domovinskog rata ovaj put u reziji - Joska Lokasa
Page 3 of 3