CBS Potvrdio: Ide nova serija Zvjezdanih staza!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
CBS Potvrdio: Ide nova serija Zvjezdanih staza!
[size=31]CBS potvrdio da su novi nastavci 'Zvjezdanih staza' u pripremi. Evo kada se očekuje premijera![/size]
To će ujedno biti i prva serija iz popularne franšize nakon 2005. kada je zbog loše gledanosti prekinuto emitiranje nastavaka serije Zvjezdane staze: Enterprise.
328PREGLEDA
Foto: screenshot/youtube
AUTOR:
[size=11]Mia Buva
[/size]
[size]
Fanovi najpopularnije znanstveno-fantastične serije Zvjezdane staze konačno mogu odahnuti. Naime, CBS je potvrdio da su novi nastavci serije u pripremi, a premijerno bi trebali biti prikazani usiječnju 2017.
To će ujedno biti i prva serija iz popularne franšize nakon 2005. godine kada je zbog loše gledanosti prekinuto emitiranje nastavaka serije Zvjezdane staze: Enterprise.
Za sada nema mnogo detalja o novim nastavcima, poznato je tek da će za scenarij ponovno biti zadužen Alex Kurtzman i da će se novi nastavci popularne serije prikazivati isključivo na CBS-ovim online platformama.[/size]
To će ujedno biti i prva serija iz popularne franšize nakon 2005. kada je zbog loše gledanosti prekinuto emitiranje nastavaka serije Zvjezdane staze: Enterprise.
328PREGLEDA
Foto: screenshot/youtube
AUTOR:
[size=11]Mia Buva
[/size]
VL Biografije
VL Blogosfera
Večernji list Premium
Pretplati se, isplati se!
[size]
Fanovi najpopularnije znanstveno-fantastične serije Zvjezdane staze konačno mogu odahnuti. Naime, CBS je potvrdio da su novi nastavci serije u pripremi, a premijerno bi trebali biti prikazani usiječnju 2017.
To će ujedno biti i prva serija iz popularne franšize nakon 2005. godine kada je zbog loše gledanosti prekinuto emitiranje nastavaka serije Zvjezdane staze: Enterprise.
Za sada nema mnogo detalja o novim nastavcima, poznato je tek da će za scenarij ponovno biti zadužen Alex Kurtzman i da će se novi nastavci popularne serije prikazivati isključivo na CBS-ovim online platformama.[/size]
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: CBS Potvrdio: Ide nova serija Zvjezdanih staza!
Lijepo, al tko će dočekati...još cijelu godinu i više....inače meni najjači Picard :)
2015-08-06
neoliberalni_placenik wrote:Meni je najdraži Voyager
Tion si mlađi, meni je Picard car, ali i voyager je dobar.
2015-08-06
ma picard je neka dosadna moralna vertikala, tu je najbolji data, i onaj wolf, vulkanac.
Guest- Guest
nije mi loš niti deep space 9. onaj crnac sisko je isto OK, ima neki brutalni rat
Guest- Guest
Gledao samo jedan film. Plosno i bzvz SW su ozbiljna literatura u odnosu na ST
2014-12-30
Super...Imam bekapirane SVE snimljene epizode pocev od pilot-epizoda 1966..
DS9 mi je super,narocito kad nalete oni Dominionci pa svima daju po picki....
DS9 mi je super,narocito kad nalete oni Dominionci pa svima daju po picki....
Guest- Guest
a ide navodno i jedna nova sezona starih x filesa
Guest- Guest
Mozda provuku Sedmu od 9 i u ovoj seriji..
Guest- Guest
Nijedna kao Sedma od devet, premda su dobre i TPol i Jadzia.
2015-08-06
ja ne volim zvjezdane staze jer je to multikulturalni marxistički bulšit
Guest- Guest
kapetani, u svim serijalima se trgaju da ubiju svoje kako bi zaštitili neprijateljsku rasu
marxističko ispiranje mozga lažnom moralnošću
Guest- Guest
ostrakon wrote:ja ne volim zvjezdane staze jer je to multikulturalni marxistički bulšit
Bljeh ti si i onako uvrnut...
Meni su recimo Ratovi zvijezda smiješni, potpuno glupavi američki serijal. Zvjezdane staze su daleko bolje.
2015-08-06
e tu mi je na qrc najvise isla Đejnevejica...uvijek je šip uvukla u neki fajt,a kad je šild spao na 5 posto,onda je isla pregovarati..ostrakon wrote:kapetani, u svim serijalima se trgaju da ubiju svoje kako bi zaštitili neprijateljsku rasu
Guest- Guest
ostrakon wrote:oće imat dobre ženske?
Trinity-
2014-04-17
Pa štaš' pregovarat sa šildom na 100%, punim fejzorima i fotonskim torpedima u cijevi...bogomdani wrote:e tu mi je na qrc najvise isla Đejnevejica...uvijek je šip uvukla u neki fajt,a kad je šild spao na 5 posto,onda je isla pregovarati..ostrakon wrote:kapetani, u svim serijalima se trgaju da ubiju svoje kako bi zaštitili neprijateljsku rasu
Brain32-
2014-04-15
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Preminula prva Uhura Zvjezdanih staza
» U Kninu otvorena nova atletska staza
» Engleska: Liječnik s 26 godina staža dobio otkaz jer smatra da je spol određen rođenjem!
» Službeno je: Od sljedeće godine 20 tisuća ljudi bez radnog staža dobivat će 800 kuna mirovine
» Nakon 'Generala' u ponedjeljak pocinje nova igrana serija na temu Domovinskog rata ovaj put u reziji - Joska Lokasa
» U Kninu otvorena nova atletska staza
» Engleska: Liječnik s 26 godina staža dobio otkaz jer smatra da je spol određen rođenjem!
» Službeno je: Od sljedeće godine 20 tisuća ljudi bez radnog staža dobivat će 800 kuna mirovine
» Nakon 'Generala' u ponedjeljak pocinje nova igrana serija na temu Domovinskog rata ovaj put u reziji - Joska Lokasa
Page 1 of 3