CBS Potvrdio: Ide nova serija Zvjezdanih staza!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: CBS Potvrdio: Ide nova serija Zvjezdanih staza!
Pa štaš' pregovarat sa šildom na 100%, punim fejzorima i fotonskim torpedima u cijevi...bogomdani wrote:e tu mi je na qrc najvise isla Đejnevejica...uvijek je šip uvukla u neki fajt,a kad je šild spao na 5 posto,onda je isla pregovarati..ostrakon wrote:kapetani, u svim serijalima se trgaju da ubiju svoje kako bi zaštitili neprijateljsku rasu
marxističko ispiranje mozga lažnom moralnošću
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
aupickumaterinu, sve sami trejkeri ovde :D, ima li neko vijesti od stargejta
nista..plotati ravlnu liniju prma kuci i tutanj..!!! ..uvijek neke luzere je pomagala,pritom izgubila po kojeg clana posade,dobila nes povrca za Neelixa,koji joj se svojim đakonijama uvlacio u guzicu...Brain32 wrote:Pa štaš' pregovarat sa šildom na 100%, punim fejzorima i fotonskim torpedima u cijevi...bogomdani wrote:e tu mi je na qrc najvise isla Đejnevejica...uvijek je šip uvukla u neki fajt,a kad je šild spao na 5 posto,onda je isla pregovarati..ostrakon wrote:kapetani, u svim serijalima se trgaju da ubiju svoje kako bi zaštitili neprijateljsku rasu
Guest- Guest
star trek se prati zbog dobrih komada
SG baš i nema neke hipersexualne ženske
SG baš i nema neke hipersexualne ženske
Guest- Guest
nope..zanimljivo,ali se nekako razvuklo do bola...spao interes..Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, sve sami trejkeri ovde :D, ima li neko vijesti od stargejta
Guest- Guest
A da ali općenito gledano neke od najboljih epizoda ST-a općenito su djelo Voyagera...
Brain32-
2014-04-15
e to, multikulti trešbogomdani wrote: ..uvijek neke luzere je pomagala,pritom izgubila po kojeg clana posade,dobila nes povrca za Neelixa,koji joj se svojim đakonijama uvlacio u guzicu...
pobije pola svojie ekipe za niš
pikard mi je čak i gori po tom pitanju
Guest- Guest
to mi je sranje , zato sam i rekao da je picard neka dosadna moralna vertikala, iako i drugi ne zaostaju, od rasa najdraži su mi romulanci, klingonci su previše kodeks časti i ratovanje, a romulanci onako bacaju na ruseostrakon wrote:kapetani, u svim serijalima se trgaju da ubiju svoje kako bi zaštitili neprijateljsku rasu
Guest- Guest
zvjezdani ratovi su vrh naravno, ta filozofija je vrh
Guest- Guest
Tako je Yoda.neoliberalni_placenik wrote:zvjezdani ratovi su vrh naravno, ta filozofija je vrh
Trinity-
2014-04-17
Ja sam mislio da su tu najdraži Ferengiji. Oni su onako neoliberali ko i ti. Za slobodnu trgovinu i korupciju bez granica.neoliberalni_placenik wrote:to mi je sranje , zato sam i rekao da je picard neka dosadna moralna vertikala, iako i drugi ne zaostaju, od rasa najdraži su mi romulanci, klingonci su previše kodeks časti i ratovanje, a romulanci onako bacaju na ruseostrakon wrote:kapetani, u svim serijalima se trgaju da ubiju svoje kako bi zaštitili neprijateljsku rasu
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Gore od multikulti zenske??..hardly...steta samo sto je sve proslo prilicno bezbolno sa spišisom 8472..oni su bilo brutala..razguzivali i Borgove kao paucinu..ostrakon wrote:e to, multikulti trešbogomdani wrote: ..uvijek neke luzere je pomagala,pritom izgubila po kojeg clana posade,dobila nes povrca za Neelixa,koji joj se svojim đakonijama uvlacio u guzicu...
pobije pola svojie ekipe za niš
pikard mi je čak i gori po tom pitanju
Guest- Guest
marcus-t wrote:Ja sam mislio da su tu najdraži Ferengiji. Oni su onako neoliberali ko i ti. Za slobodnu trgovinu i korupciju bez granica.neoliberalni_placenik wrote:to mi je sranje , zato sam i rekao da je picard neka dosadna moralna vertikala, iako i drugi ne zaostaju, od rasa najdraži su mi romulanci, klingonci su previše kodeks časti i ratovanje, a romulanci onako bacaju na ruseostrakon wrote:kapetani, u svim serijalima se trgaju da ubiju svoje kako bi zaštitili neprijateljsku rasu
Guest- Guest
Trinity wrote:Tako je Yoda.neoliberalni_placenik wrote:zvjezdani ratovi su vrh naravno, ta filozofija je vrh
Mae, daleka budućnost i mačevanje, neon i lutke...superspektakl a pted kinom kokice i napoj...amerika
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcus-t wrote:Ja sam mislio da su tu najdraži Ferengiji. Oni su onako neoliberali ko i ti. Za slobodnu trgovinu i korupciju bez granica.neoliberalni_placenik wrote:to mi je sranje , zato sam i rekao da je picard neka dosadna moralna vertikala, iako i drugi ne zaostaju, od rasa najdraži su mi romulanci, klingonci su previše kodeks časti i ratovanje, a romulanci onako bacaju na ruseostrakon wrote:kapetani, u svim serijalima se trgaju da ubiju svoje kako bi zaštitili neprijateljsku rasu
kada smo kod toga, naravno i te prve zvjezdane staze su nastale preslikom ondašnjih političkih okolnosti..
federacija nije ništa drugo nego amerika( a šta bi mogla biti) gdje je visoka tehnologija, mir, multikulturalnost, tolerancija, uvažavanje, i humanističke vrijednosti.
kligonci su ništa drugo nego japanski fašisti (kligonci su u prvim serijalima bili negativci ipak drugi svjetski je tek završio 20godina kasnije kasnije postaju good guys), sa ono svojom šemom ratničkom filozofijom i kodeksom časti..
onda su tu romulanci, oni najviše bacaju na SSSR a netko bi rekao i Nazi Njemačku.
I ferengiji su židovi naravno,
Guest- Guest
LEV..imas serial od 5 sezona Farscape-a..nes najslicnije Stargateu...prilicno zanimljiva radnja..
Guest- Guest
epikur37 wrote:Trinity wrote:Tako je Yoda.neoliberalni_placenik wrote:zvjezdani ratovi su vrh naravno, ta filozofija je vrh
Mae, daleka budućnost i mačevanje, neon i lutke...superspektakl a pted kinom kokice i napoj...amerika
prva 3 nastavka(koji su stari 30-40godina) a zadnja 3, - zadnji je najbolji od svih star warsova, gdje se onaj anakin pretvara u darth vadera, totalno mračni film,
Guest- Guest
babilon5 je bolji od starwarsaneoliberalni_placenik wrote:zvjezdani ratovi su vrh naravno, ta filozofija je vrh
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Preminula prva Uhura Zvjezdanih staza
» U Kninu otvorena nova atletska staza
» Engleska: Liječnik s 26 godina staža dobio otkaz jer smatra da je spol određen rođenjem!
» Službeno je: Od sljedeće godine 20 tisuća ljudi bez radnog staža dobivat će 800 kuna mirovine
» Nakon 'Generala' u ponedjeljak pocinje nova igrana serija na temu Domovinskog rata ovaj put u reziji - Joska Lokasa
» U Kninu otvorena nova atletska staza
» Engleska: Liječnik s 26 godina staža dobio otkaz jer smatra da je spol određen rođenjem!
» Službeno je: Od sljedeće godine 20 tisuća ljudi bez radnog staža dobivat će 800 kuna mirovine
» Nakon 'Generala' u ponedjeljak pocinje nova igrana serija na temu Domovinskog rata ovaj put u reziji - Joska Lokasa
Page 2 of 3