Prikopametni Puljak optuzio Zivi zid da svojim referendumom legalizira korupciju
Page 1 of 1
Prikopametni Puljak optuzio Zivi zid da svojim referendumom legalizira korupciju
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2086500
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Prikopametni Puljak optuzio Zivi zid da svojim referendumom legalizira korupciju
Ovi iz Pametnog bi zabranjivali referendume. Toliko o njima i koliko su liberalni. Ma bježi čoeče.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Prikopametni Puljak optuzio Zivi zid da svojim referendumom legalizira korupciju
to dvoje je tolko pametno da neće dobit dva posto na izborima
2014-04-12
pr odradio, mediokritetu prodali pametdebotoijusto wrote:moj glas imaju
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tkz liberali, koji bi ukidali demokraciju, slobodu govora i mišljenja.. i da i oni zagovaraju trpačinu
yoda pa ti si liberal....
2015-08-06
ne ti si, ja sam republikanac , ti si liberal
Jedva čekam novi islamistički napad u Njemačkoj ili bilo gdje u zapadnoj Europi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nene...ne izvlači se sadaAssadNaPodmornici wrote:ne ti si, ja sam republikanac , ti si liberal
ti si za slobode: pederi, ekonomija, migracije...sloboda
ja sam za zabrane
2015-08-06
epikur37 wrote:nene...ne izvlači se sadaAssadNaPodmornici wrote:ne ti si, ja sam republikanac , ti si liberal
ja sam za zabrane
liberal , bre
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epikur37 wrote:nene...ne izvlači se sadaAssadNaPodmornici wrote:ne ti si, ja sam republikanac , ti si liberal
ja sam za zabrane
pa da , ti si za zabrane, pametno za zabrane, demokratska stranka za zabrane, anka taritaš za zabrane, soroš za zabrane, vi ste liberali
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Kako sam liberal kada sam za zajednicu i zabrane...iznad pojedinca i slobode.AssadNaPodmornici wrote:ne ti si, ja sam republikanac , ti si liberal
2015-08-06
E pa baš toepikur37 wrote:Kako sam liberal kada sam za zajednicu i zabrane...iznad pojedinca i slobode.AssadNaPodmornici wrote:ne ti si, ja sam republikanac , ti si liberal
Desnica =individualnost, slobode
Ljevica /liberali =zabrane, kolektiv
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
epikur37 wrote:pr odradio, mediokritetu prodali pametdebotoijusto wrote:moj glas imaju
Al baš je ovca :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:pr odradio, mediokritetu prodali pametdebotoijusto wrote:moj glas imaju
Al baš je ovca :D
kaze lik koji ima za saveznika dodika
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» ''HDZ je danas nadmašio sam sebe. Prvo je osramotio Hrvatsku, a onda optužio Bruxelles za korupciju''
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» diktatori referendumom, demokrati diktatom
» Njemačka legalizira eutanaziju?
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» diktatori referendumom, demokrati diktatom
» Njemačka legalizira eutanaziju?
Page 1 of 1