Prijetnja iz Esadea: ukoliko Britanija izađe iz EU dobija anskcije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Prijetnja iz Esadea: ukoliko Britanija izađe iz EU dobija anskcije
Pa složiti ću se s tobom, ali sad vam je vrijeme isteklo...Za vaša tijela...asilovski wrote:Nije vrijeme nego ciklus, vrijeme je izmišljotina, barem onako kako to mi shvaćamo...red wolf wrote:Sad konačno nešto naučite...Vrijeme je isteklo...asilovski wrote:Ko to mi? Vi, ti, tvoj otac, tvoj brat i sve one koje smo pobili i one koji su uspeli da pobegnu.Kada ste videli da mi ne mozete nista, i da sam izvukao zivu glavu, onda ste me zatvarali, nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, i da nema ovakvih razlika medju ljudima.red wolf wrote:Shvati jednu stvar...Ovo ste '' željeli ''...Dakle, željeli ste kaos i dobiti ćete ga...Ali, shvatite to kao lekciju...I naučite konačno nešto...asilovski wrote:Gubitak tradicije, propast obitelji, rase te u krajnoj liniji neizbježni sukob, a što je neminovno sa doeseljavanjem nekompatibilnog naroda, nije rješenje, iako je tkz. "zapad" ionako jalov i uguran u materijalčsitički svijet geđeta i nebiznih idiotarija, tako da sam sukob i rat može na kraju ili podići još jednom zapad i to bez navodnika ili ga do kraja uništiti...zapravo guraju nas jedni protiv drugihred wolf wrote:Naravno da su problem...Imale su smisao u razvoju ljudske vrste, sada više nemaju...Vrijeme je za stepenicu više...asilovski wrote:Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Guest- Guest
Imat će Majdan. Ostat će bez Škotske, Walesa, a Engleska bu ono kaj se vidi s vrha St. Paul Cathedrale. Tak to delaju Ameri s neposlušnim kmetima.
Guest- Guest
E drago mi je da netko jebe te Engleske drekove.
Guest- Guest
Neka idu čim prije to bolje. Shvaćajući da se svatko bori za svoje nacionalne interese, Britanci su se pokazali kao potpuni egoisti koji su ušli u Euniju samo da ju blokiraju.
Zato i trebaju Amerima u uniji... Kolonije ebu Kraljevinu...Regoč wrote:Neka idu čim prije to bolje. Shvaćajući da se svatko bori za svoje nacionalne interese, Britanci su se pokazali kao potpuni egoisti koji su ušli u Euniju samo da ju blokiraju.
Guest- Guest
Treba im natrpati još nigga i kozoheba.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
pffff..pa vec im dupe puca po savovima koliko ih ima u BritanijiRayMabus wrote:Treba im natrpati još nigga i kozoheba.
Guest- Guest
Pa Britsi su se u EU naštimali tak da uživaju u svim njenim beneficijama, dok su istovremeno odbacili sve njene nedostatke. Nezz kaj im više treba od toga...
Preustroj Eunije je moguć, po meni i nužan za njezin opstanak, ali sve članice moraju imati ista prava i obveze, nikakvih izuzetaka ne može biti. S tim da se mora naglasiti da sve što nije preneseno na zajednička tiela ostaje u potpunoj mjerodavnosti državah članicah i da ništa u Eunijinim propisima ne obvezuje države članice glede zakonodavstva za koje su mjerodavne.
hahaha baš, pa nije EU stvoren zbog toga, nego da njih par bude gazda, a Esade capo di tutti capi, da se slabi moć svake ponaosob države, masovnim emigracijama uništi nacionalna i rasna monolitnost a da kasnije takva EU uđe u uniju sa EsadeomRegoč wrote:Preustroj Eunije je moguć, po meni i nužan za njezin opstanak, ali sve članice moraju imati ista prava i obveze, nikakvih izuzetaka ne može biti. S tim da se mora naglasiti da sve što nije preneseno na zajednička tiela ostaje u potpunoj mjerodavnosti državah članicah i da ništa u Eunijinim propisima ne obvezuje države članice glede zakonodavstva za koje su mjerodavne.
Kermit-
2014-04-17
Ma jebe kurac, britanske elite nemaju nikakve namjere izlaziti iz EU, narod da, ali elite nezgdosada wrote:E drago mi je da netko jebe te Engleske drekove.
Kermit-
2014-04-17
Ko ih jebe,briti su se namazali love iz EU i zakuhali ratove i progurali masu sranja pa je u redu da sad i kusaju do kraja ono što su zakuhali mamicu im..-asilovski wrote:hahaha znači iz EU osim njihovih barijera prijeti esade sa ankcijama, naravno intervencijom i demokratskim promijenama, strašno...
Guest- Guest
Ne, oni moraju pojesti do kraja govno zajedno sa nama da bi došli pameti, do sada su uvijek oni srali a drugi kusali pa je red da se i oni najedu govana a mi smo svakao najebali, bili i bićemo jebeni.epikur37 wrote:asilovski wrote:http://www.theguardian.com/politics/2015/oct/29/us-warns-britain-it-could-face-trade-barriers-if-it-leaves-eu?CMP=share_btn_tw
Americi treba njihov libero u europskoj tekmi, već usmjeravaju...
Izlazak Britanije iz EU bio bi kolaps američke politike u Europi.
A ujedno najveći dobitak za kontinent, njegovu prekretnicu i konsolidaciju.
Guest- Guest
Ko to mi led te hebo bezobraznog i bahatog? ja sam želio a ti nisi jelred wolf wrote:Shvati jednu stvar...Ovo ste '' željeli ''...Dakle, željeli ste kaos i dobiti ćete ga...Ali, shvatite to kao lekciju...I naučite konačno nešto...asilovski wrote:Gubitak tradicije, propast obitelji, rase te u krajnoj liniji neizbježni sukob, a što je neminovno sa doeseljavanjem nekompatibilnog naroda, nije rješenje, iako je tkz. "zapad" ionako jalov i uguran u materijalčsitički svijet geđeta i nebiznih idiotarija, tako da sam sukob i rat može na kraju ili podići još jednom zapad i to bez navodnika ili ga do kraja uništiti...zapravo guraju nas jedni protiv drugihred wolf wrote:Naravno da su problem...Imale su smisao u razvoju ljudske vrste, sada više nemaju...Vrijeme je za stepenicu više...asilovski wrote:Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Guest- Guest
i povuku lovicu iz iste Nek vrate lovu i pa paRegoč wrote:Neka idu čim prije to bolje. Shvaćajući da se svatko bori za svoje nacionalne interese, Britanci su se pokazali kao potpuni egoisti koji su ušli u Euniju samo da ju blokiraju.
Tony Soprano-
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Boris Johnson: Posao sljedećeg premijera je da Britanija izađe iz EU-a''
» Dejo Jović i svršavanje jovićevaca:'Ako Velika Britanija izađe iz EU ima da se Hrvatska okrene ReGijOnu inače...'
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» Ljudski i očinski ću vam se revanširati ako ovo ne izađe
» Schaeuble: Otpis duga Grčkoj ako izađe iz eurozone
» Dejo Jović i svršavanje jovićevaca:'Ako Velika Britanija izađe iz EU ima da se Hrvatska okrene ReGijOnu inače...'
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» Ljudski i očinski ću vam se revanširati ako ovo ne izađe
» Schaeuble: Otpis duga Grčkoj ako izađe iz eurozone
Page 2 of 2