Prijetnja iz Esadea: ukoliko Britanija izađe iz EU dobija anskcije
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Prijetnja iz Esadea: ukoliko Britanija izađe iz EU dobija anskcije
http://www.theguardian.com/politics/2015/oct/29/us-warns-britain-it-could-face-trade-barriers-if-it-leaves-eu?CMP=share_btn_tw
Kermit-
2014-04-17
Re: Prijetnja iz Esadea: ukoliko Britanija izađe iz EU dobija anskcije
US warns Britain: If you leave EU you face barriers to trading with America
Trade representative Michael Froman says UK would face same tariffs and barriers as China, Brazil or India in the event of Brexit
The union and European flags outside the European commission building in London. Photograph: Neil Hall/Reuters
Reuters
Wednesday 28 October 2015 23.55 GMTLast modified on Thursday 29 October 201507.57 GMT
[size]
Save for later
The United States is not keen on pursuing a separate free trade deal with Britain if it leaves the European Union, the US trade representative, Michael Froman, said – the first public comments from a senior US official on the matter.
Voters are due to decide by the end of 2017 whether the UK should remain in the EU, and opinion polls show rising support for leaving the bloc.[/size]
Trade representative Michael Froman says UK would face same tariffs and barriers as China, Brazil or India in the event of Brexit
The union and European flags outside the European commission building in London. Photograph: Neil Hall/Reuters
Reuters
Wednesday 28 October 2015 23.55 GMTLast modified on Thursday 29 October 201507.57 GMT
- [url=https://twitter.com/intent/tweet?text=US warns Britain%3A If you leave EU you face barriers to trading with america&url=http%3A%2F%2Fgu.com%2Fp%2F4dyzp%2Fstw][/url]
- Share on Pinterest
- Share on LinkedIn
- Share on Google+
[size]
Shares
19,035Comments
4,215Save for later
The United States is not keen on pursuing a separate free trade deal with Britain if it leaves the European Union, the US trade representative, Michael Froman, said – the first public comments from a senior US official on the matter.
Voters are due to decide by the end of 2017 whether the UK should remain in the EU, and opinion polls show rising support for leaving the bloc.[/size]
Kermit-
2014-04-17
hahaha znači iz EU osim njihovih barijera prijeti esade sa ankcijama, naravno intervencijom i demokratskim promijenama, strašno...
Kermit-
2014-04-17
Britanci su dovoljno ludi za sve.
2014-04-12
uticaj nemačke mora biti u razumnim granicama. nedovolja zainteresovanost
francuza mora biti nadomestena upadom britanije u sve sfere postojanja
eu. neko i nesto mora probuditi francuze. eu neseme i nece biti švapska muzara.
sto se tice srbije, nama je nebitno, svi su isti.
francuza mora biti nadomestena upadom britanije u sve sfere postojanja
eu. neko i nesto mora probuditi francuze. eu neseme i nece biti švapska muzara.
sto se tice srbije, nama je nebitno, svi su isti.
Guest- Guest
Ovo je takvo vrijeme, shvatite...Ljudska vrsta mora napraviti ključan korak u ovom stoljeću...I bit će tako...asilovski wrote:hahaha znači iz EU osim njihovih barijera prijeti esade sa ankcijama, naravno intervencijom i demokratskim promijenama, strašno...
Guest- Guest
Ovo je jako važno...Shvatite to...Ova vrsta mora napraviti ključan korak...I sad je trenutak...
Guest- Guest
Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Guest- Guest
asilovski wrote:http://www.theguardian.com/politics/2015/oct/29/us-warns-britain-it-could-face-trade-barriers-if-it-leaves-eu?CMP=share_btn_tw
Americi treba njihov libero u europskoj tekmi, već usmjeravaju...
Izlazak Britanije iz EU bio bi kolaps američke politike u Europi.
A ujedno najveći dobitak za kontinent, njegovu prekretnicu i konsolidaciju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Kermit-
2014-04-17
Naravno da su problem...Imale su smisao u razvoju ljudske vrste, sada više nemaju...Vrijeme je za stepenicu više...asilovski wrote:Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Guest- Guest
Gubitak tradicije, propast obitelji, rase te u krajnoj liniji neizbježni sukob, a što je neminovno sa doeseljavanjem nekompatibilnog naroda, nije rješenje, iako je tkz. "zapad" ionako jalov i uguran u materijalčsitički svijet geđeta i nebiznih idiotarija, tako da sam sukob i rat može na kraju ili podići još jednom zapad i to bez navodnika ili ga do kraja uništiti...zapravo guraju nas jedni protiv drugihred wolf wrote:Naravno da su problem...Imale su smisao u razvoju ljudske vrste, sada više nemaju...Vrijeme je za stepenicu više...asilovski wrote:Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Kermit-
2014-04-17
Našao si kome ćeš to objašnjavati...asilovski wrote:Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Guest- Guest
Shvati jednu stvar...Ovo ste '' željeli ''...Dakle, željeli ste kaos i dobiti ćete ga...Ali, shvatite to kao lekciju...I naučite konačno nešto...asilovski wrote:Gubitak tradicije, propast obitelji, rase te u krajnoj liniji neizbježni sukob, a što je neminovno sa doeseljavanjem nekompatibilnog naroda, nije rješenje, iako je tkz. "zapad" ionako jalov i uguran u materijalčsitički svijet geđeta i nebiznih idiotarija, tako da sam sukob i rat može na kraju ili podići još jednom zapad i to bez navodnika ili ga do kraja uništiti...zapravo guraju nas jedni protiv drugihred wolf wrote:Naravno da su problem...Imale su smisao u razvoju ljudske vrste, sada više nemaju...Vrijeme je za stepenicu više...asilovski wrote:Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Guest- Guest
Nisam to činio bez razloga...Starhemberg wrote:Našao si kome ćeš to objašnjavati...asilovski wrote:Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Guest- Guest
To nije bilo tebi upućeno.
Guest- Guest
Ko to mi? Vi, ti, tvoj otac, tvoj brat i sve one koje smo pobili i one koji su uspeli da pobegnu.Kada ste videli da mi ne mozete nista, i da sam izvukao zivu glavu, onda ste me zatvarali, nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, i da nema ovakvih razlika medju ljudima.red wolf wrote:Shvati jednu stvar...Ovo ste '' željeli ''...Dakle, željeli ste kaos i dobiti ćete ga...Ali, shvatite to kao lekciju...I naučite konačno nešto...asilovski wrote:Gubitak tradicije, propast obitelji, rase te u krajnoj liniji neizbježni sukob, a što je neminovno sa doeseljavanjem nekompatibilnog naroda, nije rješenje, iako je tkz. "zapad" ionako jalov i uguran u materijalčsitički svijet geđeta i nebiznih idiotarija, tako da sam sukob i rat može na kraju ili podići još jednom zapad i to bez navodnika ili ga do kraja uništiti...zapravo guraju nas jedni protiv drugihred wolf wrote:Naravno da su problem...Imale su smisao u razvoju ljudske vrste, sada više nemaju...Vrijeme je za stepenicu više...asilovski wrote:Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Kermit-
2014-04-17
Sad konačno nešto naučite...Vrijeme je isteklo...asilovski wrote:Ko to mi? Vi, ti, tvoj otac, tvoj brat i sve one koje smo pobili i one koji su uspeli da pobegnu.Kada ste videli da mi ne mozete nista, i da sam izvukao zivu glavu, onda ste me zatvarali, nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, i da nema ovakvih razlika medju ljudima.red wolf wrote:Shvati jednu stvar...Ovo ste '' željeli ''...Dakle, željeli ste kaos i dobiti ćete ga...Ali, shvatite to kao lekciju...I naučite konačno nešto...asilovski wrote:Gubitak tradicije, propast obitelji, rase te u krajnoj liniji neizbježni sukob, a što je neminovno sa doeseljavanjem nekompatibilnog naroda, nije rješenje, iako je tkz. "zapad" ionako jalov i uguran u materijalčsitički svijet geđeta i nebiznih idiotarija, tako da sam sukob i rat može na kraju ili podići još jednom zapad i to bez navodnika ili ga do kraja uništiti...zapravo guraju nas jedni protiv drugihred wolf wrote:Naravno da su problem...Imale su smisao u razvoju ljudske vrste, sada više nemaju...Vrijeme je za stepenicu više...asilovski wrote:Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Guest- Guest
Nije vrijeme nego ciklus, vrijeme je izmišljotina, barem onako kako to mi shvaćamo...red wolf wrote:Sad konačno nešto naučite...Vrijeme je isteklo...asilovski wrote:Ko to mi? Vi, ti, tvoj otac, tvoj brat i sve one koje smo pobili i one koji su uspeli da pobegnu.Kada ste videli da mi ne mozete nista, i da sam izvukao zivu glavu, onda ste me zatvarali, nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, i da nema ovakvih razlika medju ljudima.red wolf wrote:Shvati jednu stvar...Ovo ste '' željeli ''...Dakle, željeli ste kaos i dobiti ćete ga...Ali, shvatite to kao lekciju...I naučite konačno nešto...asilovski wrote:Gubitak tradicije, propast obitelji, rase te u krajnoj liniji neizbježni sukob, a što je neminovno sa doeseljavanjem nekompatibilnog naroda, nije rješenje, iako je tkz. "zapad" ionako jalov i uguran u materijalčsitički svijet geđeta i nebiznih idiotarija, tako da sam sukob i rat može na kraju ili podići još jednom zapad i to bez navodnika ili ga do kraja uništiti...zapravo guraju nas jedni protiv drugihred wolf wrote:Naravno da su problem...Imale su smisao u razvoju ljudske vrste, sada više nemaju...Vrijeme je za stepenicu više...asilovski wrote:Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Kermit-
2014-04-17
Pa složiti ću se s tobom, ali sad vam je vrijeme isteklo...Za vaša tijela...asilovski wrote:Nije vrijeme nego ciklus, vrijeme je izmišljotina, barem onako kako to mi shvaćamo...red wolf wrote:Sad konačno nešto naučite...Vrijeme je isteklo...asilovski wrote:Ko to mi? Vi, ti, tvoj otac, tvoj brat i sve one koje smo pobili i one koji su uspeli da pobegnu.Kada ste videli da mi ne mozete nista, i da sam izvukao zivu glavu, onda ste me zatvarali, nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, i da nema ovakvih razlika medju ljudima.red wolf wrote:Shvati jednu stvar...Ovo ste '' željeli ''...Dakle, željeli ste kaos i dobiti ćete ga...Ali, shvatite to kao lekciju...I naučite konačno nešto...asilovski wrote:Gubitak tradicije, propast obitelji, rase te u krajnoj liniji neizbježni sukob, a što je neminovno sa doeseljavanjem nekompatibilnog naroda, nije rješenje, iako je tkz. "zapad" ionako jalov i uguran u materijalčsitički svijet geđeta i nebiznih idiotarija, tako da sam sukob i rat može na kraju ili podići još jednom zapad i to bez navodnika ili ga do kraja uništiti...zapravo guraju nas jedni protiv drugihred wolf wrote:Naravno da su problem...Imale su smisao u razvoju ljudske vrste, sada više nemaju...Vrijeme je za stepenicu više...asilovski wrote:Nacionalne države nisu problem, ionako su novotarija, već će ostaviti sve rasu, pleme, običaj, ime, potpuna dezintegracija a korporacije preuzimaju svered wolf wrote:Moramo ostaviti prošlost iza sebe...To jednostavno ne funkcionira...Vrijeme je za nove stvari, a tamo nema mjesta nacionalnim državama...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Boris Johnson: Posao sljedećeg premijera je da Britanija izađe iz EU-a''
» Dejo Jović i svršavanje jovićevaca:'Ako Velika Britanija izađe iz EU ima da se Hrvatska okrene ReGijOnu inače...'
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» Ljudski i očinski ću vam se revanširati ako ovo ne izađe
» Schaeuble: Otpis duga Grčkoj ako izađe iz eurozone
» Dejo Jović i svršavanje jovićevaca:'Ako Velika Britanija izađe iz EU ima da se Hrvatska okrene ReGijOnu inače...'
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» Ljudski i očinski ću vam se revanširati ako ovo ne izađe
» Schaeuble: Otpis duga Grčkoj ako izađe iz eurozone
Page 1 of 2