Dejo Jović i svršavanje jovićevaca:'Ako Velika Britanija izađe iz EU ima da se Hrvatska okrene ReGijOnu inače...'
Page 1 of 1
Dejo Jović i svršavanje jovićevaca:'Ako Velika Britanija izađe iz EU ima da se Hrvatska okrene ReGijOnu inače...'
http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/40094/Jović-po-svome-Ako-Britanija-izađe-iz-EU-a-moramo-se-okrenuti-regiji.htm
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Dejo Jović i svršavanje jovićevaca:'Ako Velika Britanija izađe iz EU ima da se Hrvatska okrene ReGijOnu inače...'
..jel ono ljevičari i liberali optužuju stalno desničare da im se priviđa regijon...a jovic potvrđuje da ne..a on je rado viđen gost u ljevicarskim i anacionalnim krugovima i medijima..ovo između redaka zvuci mi kao prijetnja jovica..'mars u regijon ili inace...'
2015-09-08
Re: Dejo Jović i svršavanje jovićevaca:'Ako Velika Britanija izađe iz EU ima da se Hrvatska okrene ReGijOnu inače...'
Kakve veze ima izlazak Britanije iz EU sa okretanjem regionu ili bilo kom smjeru šta se tiće politicko gospodarskog usmjerenja RH ?
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
..jesi naivac....nemre hrvatska biti suverena i neovisna..nemre...a manje vise kod ljevicara,anacionalista i pritajenih velikosrba poput jovica manje vise dosta toga je povezano s velikom britanijom..i sva nasa manej vise nesreca...RayMabus wrote:Kakve veze ima izlazak Britanije iz EU sa okretanjem regionu ili bilo kom smjeru šta se tiće politicko gospodarskog usmjerenja RH ?
2015-09-08
..tra politika...je politika tzv.spojenih posuda...jel ono jovic bio prvi savjetnik navodno hrvatskom predsjedniku...
2015-09-08
Sve ok no ne vidim vezu između izlaska Britanije iz EU na ovaj il onaj nacin i toga da se mi onda moramo okrenit regiji ?
U kom smislu ? Politički ? Vućiću i NIkoliću ?!?!
Ovima :
Ovima :
2014-04-11
naravno...samo sljepac to ne vidi...jovic i jovicevci i pupovci vode jednostavnu politigu..'na kolena pred srbe'..na zalost takva politika pase i mnogim kvazihrvatima poput frljica,jergovica,zokija pusica,terselicke,stazica i drugihRayMabus wrote:Sve ok no ne vidim vezu između izlaska Britanije iz EU na ovaj il onaj nacin i toga da se mi onda moramo okrenit regiji ?
Ovima :
2015-09-08
hebrang je rekao prije..'zalosno ej kad se nekog moze kupiti za leskovacku muckalicu,rostilj i mitove'
2015-09-08
Nećemo se okrenit ovima ...a sad na šta je on tocno mislio a mislim da je mislio i na političkom planu ....e pa to može zaboravit ....na ekonomskom nije upitno uopće dapaće ....evo baš jućer probao ovo i odlićno je ...Pionir ...
Za mene ekonomska suradnja nikad i nije bila upitna ....a to da ćemo se mi okrenit ovima E PA BRAJO NEĆEMO.
Za mene ekonomska suradnja nikad i nije bila upitna ....a to da ćemo se mi okrenit ovima E PA BRAJO NEĆEMO.
2014-04-11
a sto si mislio da ej mislio srbin?..jos politolog..na ekonomiju?...daj me mojme
2015-09-08
Ako je mislio na politicku suradnju sa ovima onda je zaslužio batine.vuksadinare wrote:a sto si mislio da ej mislio srbin?..jos politolog..na ekonomiju?...daj me mojme
NEKA GA NETKO NAMLATI.
2014-04-11
Znači jugoslavija je ponovno na stolu, treća sreća ? :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a ko?..jastreb?..RayMabus wrote:Ako je mislio na politicku suradnju sa ovima onda je zaslužio batine.vuksadinare wrote:a sto si mislio da ej mislio srbin?..jos politolog..na ekonomiju?...daj me mojme
NEKA GA NETKO NAMLATI.
2015-09-08
Nije.epikur37 wrote:Znači jugoslavija je ponovno na stolu, treća sreća ? :D
Izdao sam naredbu da će se sad ić žestoko i bez milosti na sve koji nas oće na ovaj ili onaj nacin uvlacit u bilo koju suradnju sa četnicima.
PS : Ne mislim na ekonomsku ...to nikad nije bilo upitno šta se mene tiće dapaće.
Last edited by RayMabus on 24/2/2016, 09:28; edited 1 time in total
2014-04-11
zajebano....ovaj se en sali a nema malo pobornika ovdjeepikur37 wrote:Znači jugoslavija je ponovno na stolu, treća sreća ? :D
2015-09-08
Treba razlikovat ekonomsku suradnju koja po meni nikad nije niti će biti upitna i ovu politicku geopoliticku i to .....ove šta samo spomenu ikakvu suradnju sa četnicima na bilo kakvom politickom planu treba NOKAUTRIAT NA LICU MJESTA DA SVOJE GUBAVE IDEJE NE ŠIRE OKOLO.
KRAJ PRICE.
KRAJ PRICE.
2014-04-11
Zar taj još nije dobio izgon iz države?
darth_vader-
2014-04-17
Moraš prvo znati ko je Jović da bi znao kakve to veze ima, čudi me da nije rekao i ako GB ostane u EU da se trebamo okrenuti regionu.RayMabus wrote:Kakve veze ima izlazak Britanije iz EU sa okretanjem regionu ili bilo kom smjeru šta se tiće politicko gospodarskog usmjerenja RH ?
Guest- Guest
RayMabus wrote:Kakve veze ima izlazak Britanije iz EU sa okretanjem regionu ili bilo kom smjeru šta se tiće politicko gospodarskog usmjerenja RH ?
nikakve. Mokri snovi jednog jugoslavenskog lojalista. Neki srbi još sanjaju da ćemo im se vratit.
Zato što će se EU najvjerojatnije raspasti na nekoliko unija...A jedino suradnja sa susjednim državama ( a živjeli smo četrdesetak godina zajedno ) garantira nam neku svjetlu budućnost...RayMabus wrote:Kakve veze ima izlazak Britanije iz EU sa okretanjem regionu ili bilo kom smjeru šta se tiće politicko gospodarskog usmjerenja RH ?
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Hrvatska, Njemačka i Velika Britanija dali Srbiji ultimatum
» Dejo Jović 'prokljuvio' Milanovića:"On domoljuban?...svašta..foler"
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» Prijetnja iz Esadea: ukoliko Britanija izađe iz EU dobija anskcije
» ''Boris Johnson: Posao sljedećeg premijera je da Britanija izađe iz EU-a''
» Dejo Jović 'prokljuvio' Milanovića:"On domoljuban?...svašta..foler"
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» Prijetnja iz Esadea: ukoliko Britanija izađe iz EU dobija anskcije
» ''Boris Johnson: Posao sljedećeg premijera je da Britanija izađe iz EU-a''
Page 1 of 1