Živi zid ima namjeru srušiti bankarski sustav - potpunim uništenjem ekonomije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Živi zid ima namjeru srušiti bankarski sustav - potpunim uništenjem ekonomije
Ae, zato te i treba žaliti...red wolf wrote:Takav sam rođen
Guest- Guest
Re: Živi zid ima namjeru srušiti bankarski sustav - potpunim uništenjem ekonomije
Ovaj na slici je isto takav rođen.
Guest- Guest
Pa žali me gojo...Starhemberg wrote:Ae, zato te i treba žaliti...red wolf wrote:Takav sam rođen
Guest- Guest
gojo??? valjda gojim, gojime nagojime za Nagojured wolf wrote:Pa žali me gojo...Starhemberg wrote:Ae, zato te i treba žaliti...red wolf wrote:Takav sam rođen
Kermit-
2014-04-17
Ahahahaha,ovo je najbolja fora dugo :Dgargamel0101 wrote:Ezi je Milanović.ostrakon wrote:A svi ste mislili da je ezekijel glup.red wolf wrote:Previše si glup trenutno da shvatiš da je to u tvom interesu...
Kako vas je preveslao.
2014-04-12
Muka mi od ovih izbora ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Gojo...Može i u slobodnom prijevodu govedo, jer to jeste...asilovski wrote:gojo??? valjda gojim, gojime nagojime za Nagojured wolf wrote:Pa žali me gojo...Starhemberg wrote:Ae, zato te i treba žaliti...red wolf wrote:Takav sam rođen
Guest- Guest
asilovski wrote:gojo??? valjda gojim, gojime nagojime za Nagojured wolf wrote:Pa žali me gojo...Starhemberg wrote:Ae, zato te i treba žaliti...red wolf wrote:Takav sam rođen
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenki živi u nekom svom paralernom svemiru,nakon sastanka:Nije bilo stihije i sustav je funkcionirao
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Dalićka štiti bankarski lobi i krupni kapital
» Dodik zaprijetio Inzku uništenjem Austrije
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Dalićka štiti bankarski lobi i krupni kapital
» Dodik zaprijetio Inzku uništenjem Austrije
Page 2 of 2