Dalićka štiti bankarski lobi i krupni kapital
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Dalićka štiti bankarski lobi i krupni kapital
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/slijede-masovna-otpustanja-dalicka-ce-stititi-bankarski-lobi-krupni-kapital-964833
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dalićka štiti bankarski lobi i krupni kapital
...ovu samn najmanje htio vidjeti u vladi...mislim ono tipicni zastupnik neoliberalnog kapitalizma..plus jos neke malo vece greske..kao navodno hdz-ovka koja je davala potporu josipovicu u predsjednickoj kampanji kontra kolinde...koja je odjurila u beograd kao zastupnica mmf-a...
2015-09-08
ova vlada ima najmanje veze sa hdz-om..osim ako izuzmemo most...i ponekog pojedinca u vladi..poput tome medveda...krticevica..sve ostalo nike veze sa hdz-om osim sto su clanovi ili su bili ali sa vrijednostima hdz-a nemamju nikakvih dodirnih tocaka...
2015-09-08
Dnevnom ne valja Karamarko, ne valja im Plenković, njima je najbolji Zoki i KPH SDP.
Pa nakon svega naravno da je bolje za SDP glasati...
darth_vader-
2014-04-17
pa to je povratak u boljševizam, obnova jugoslavije, sjeverna koreja i Tito je manga.jasambrend wrote:Pa nakon svega naravno da je bolje za SDP glasati...
A onda nam jedino opcija bacanje atomske preostaje...Go Hilary...
darth_vader-
2014-04-17
Ustašija očito ne bu zadovoljna dok im četnici ne sjednu u Banske dvore. Stanimirović i onaj čedo Dimitrijević, čije književne proljeve je financiral poturčeni Srbin iz Užica, a ex ministar kulture u HR, najbolji su kandidati. Valjda je ta blajburška romantična veza ostavila neizbrisiv trag u njihovom sjećanju, gdje su se zbližili, šehidi i četnici. Ustašija želi upravo iste na čelu Hrvatske. Tad buju hepi pepi, ali neće im se san ostvarit, uzalud rovare, Plenky nikad jači.udba wrote:Dnevnom ne valja Karamarko, ne valja im Plenković, njima je najbolji Zoki i KPH SDP.
Guest- Guest
Može i četnici...sve može...samo ne sluzavi HDZ...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Može i četnici...sve može...samo ne sluzavi HDZ...
O jebote, pa Sanader je na gori način hasanbegovićiziro Pašalića, zatim Rojsa i ekipu izbacio naglavačke iz stranke, Gotovinu isporučio s mašnicom na glavi i s Carlom Del Ponte išao u Nišku Banju na kupanje i onda vam HDZ nije bio sluzav nego jedina prava brana ekspandirajućem Beogradu.
Meni su uvijek bili sluzavi, ali čisto da iskoristim još jednu prigodu da ih mogu vrijeđati...
darth_vader-
2014-04-17
A Sanader je daleko najbolja opcija za HDZ... čista preslika prosječnog člana...ne znam zbog čega točno je abdicirao jer ovi montirani procesi su čisto pravosudno izdrkavanje s obzirom da su svi dokazi rekla/kazala...lik je hohštapler te kao takav savršen za tu stranku...nije mi stvarno jasno gdje se toliko nekome zamjerio da su ga makli, u svakom slučaju bilo je i većih kurvinih sinova...
darth_vader-
2014-04-17
Eva wrote:Pa ti si četnik:)
Radije četnik, nego HDZ-ovac...iskreniji su barem...
darth_vader-
2014-04-17
ona i meni bode oči,ako toj dozvole da se razmaše Hrvatska će proizvoditi sirotinju ko nikad do prije a ljudi još više bježat van glavom bez obzira.Ali dobro,barem će banke raditi sa ekstra profitom što bi bio pravi podvig obzirom na stanje u državi i njihovih građana.vuksadinare wrote:...ovu samn najmanje htio vidjeti u vladi...mislim ono tipicni zastupnik neoliberalnog kapitalizma..plus jos neke malo vece greske..kao navodno hdz-ovka koja je davala potporu josipovicu u predsjednickoj kampanji kontra kolinde...koja je odjurila u beograd kao zastupnica mmf-a...
Uzdam se u most i da će ju zaustaviti na vrijeme dok sve opet ne poskupi.
vili40-
2015-08-02
jasambrend wrote:Pa nakon svega naravno da je bolje za SDP glasati...
Takvi su izbori u modernoj demokraciji. Možeš birati, nitko nije rekao da nemaš mogučnost izbora, jedino je kvaka u ponudi...
catabbath-
2015-08-22
vuksadinare wrote:...mislim ono tipicni zastupnik neoliberalnog kapitalizma..
Ali na Rvacki način. Posvađala se sa šefom pa otišla u privatni sektor. A onda je vidila da ja na državnoj sisi puno bolje...
catabbath-
2015-08-22
Vrijeme je za slavlje, a tko gubi uvijek može slušat ak nema razloga za zapjevat.
Guest- Guest
pa ja sam jucer rekao ako ova vlada potraje godinu dana mogu skakat od srece..barisic,obuljenka,dalicka...nece to most trpjeti pogotovo ako se nastave medijske kritike,dokazi i slicno..a vidjet cu onda plenkija hoce li reci petrovu 'ne dam se ucjenjivati..idemo na izbore..'vili40 wrote:ona i meni bode oči,ako toj dozvole da se razmaše Hrvatska će proizvoditi sirotinju ko nikad do prije a ljudi još više bježat van glavom bez obzira.Ali dobro,barem će banke raditi sa ekstra profitom što bi bio pravi podvig obzirom na stanje u državi i njihovih građana.vuksadinare wrote:...ovu samn najmanje htio vidjeti u vladi...mislim ono tipicni zastupnik neoliberalnog kapitalizma..plus jos neke malo vece greske..kao navodno hdz-ovka koja je davala potporu josipovicu u predsjednickoj kampanji kontra kolinde...koja je odjurila u beograd kao zastupnica mmf-a...
Uzdam se u most i da će ju zaustaviti na vrijeme dok sve opet ne poskupi.
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Živi zid ima namjeru srušiti bankarski sustav - potpunim uništenjem ekonomije
» "Neoliberalni kapital"
» Ruski kapital i Tomislav Karamarko
» Zakonskim izmjenama pojednostavljeno je osnivanje i smanjen temeljni kapital
» Benedikt XVI.: Gay lobi je pokušao preuzeti vlast u Vatikanu
» "Neoliberalni kapital"
» Ruski kapital i Tomislav Karamarko
» Zakonskim izmjenama pojednostavljeno je osnivanje i smanjen temeljni kapital