Papa Franjo odobrio hodočašća u Međugorje
Page 1 of 1
Papa Franjo odobrio hodočašća u Međugorje
[size=57]Papa Franjo odobrio hodočašća u Međugorje!
Papa Franjo je odredio da je moguće organizirati hodočašća u Međugorje uvijek pazeći da ne budu tumačena kao priznanje poznatih događaja koji još zahtjevaju ispitivanje sa strane crkve
12. SVIBNJA 2019. U 09:28 62 KOMENTARA 9417 PRIKAZA
[/size]
Papa Franjo odobrio hodočašća u Međugorje, objavio je mons. Henryk Hoser jutros na misi u Međugorju uz apostolskog nuncija u BiH mons. Luigina Pezutta.
UKAZANJAApostolski vizitator: U Međugorju se događaju spektakularna obraćenja
AUDIO: Poslušajte što je papa poručio za hodočašća u Međugorju
Play Video
Priopćenje donosimo u cijelosti:
Papa Franjo je odredio da je moguće organizirati hodočašća u Međugorje uvijek pazeći da ne budu tumačena kao priznanje poznatih događaja koji još zahtjevaju ispitivanje sa strane crkve, tj da ne stvaraju na bilo koji način zabludu i dvosmislenost u doktrinalnom smislu.
VELIKA GOSPABiskup Košić u Gori: Marija mora biti uzor današnjim ženama
Isti kriterij moći će biti primjenjen na pastire svakog reda i stupnja koji žele poći u Međugorje i tamo slaviti i suslaviti na svečan način.
Pogledajte i video Papa Franjo na malom električnom automobilu stigao na susret sa svećenicima
https://www.vecernji.hr/vijesti/papa-franjo-odobrio-hodocasca-u-me-ugorje-1318763
.......................
Lijepa vijest za HercegBosnu i sve Hrvate
:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Papa Franjo odobrio hodočašća u Međugorje
E to isto rade svi PREDSJEDNICI ILI VODE kad nesto nece odluciti
OSNUJU POVJRENSTVO
OSNUJU POVJRENSTVO
Similar topics
» Papa odobrio organiziranje hodočašća u Međugorje
» Papa Franjo otkrio: Međugorje mi je u srcu. Spasio sam ga
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Tko je zapravo Papa Franjo?
» Papa Franjo otkrio: Međugorje mi je u srcu. Spasio sam ga
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Tko je zapravo Papa Franjo?
Page 1 of 1