Zlatni ku*ac
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Zlatni ku*ac
Na kraju nisam skužio zašto su ovaj krkan Ante i žena mu napali taj zlatni kurac?
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Zato šta su debili koji ne mogu podnit kritiku i satiru.catabbath wrote:Na kraju nisam skužio zašto su ovaj krkan Ante i žena mu napali taj zlatni kurac?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
longi, neš ti pičke nikad vidjet, samo ćete guzit.
kako da ti to opišem?
kreneš niz vrat, imaš jupice na ključnim kostima
onda se spustiš prema sisama
lagano ju diraš po guzi
šapa na pički ženama nije uzbudljiva
recimo kroz ples je lakše.
a onda miris žene, totalno drugačiji od naših mirisa
ja volim nos zapiknut u vrat, eeee taj miris žene
baš ih volim
kako da ti to opišem?
lagano ju diraš po guzi
baš ih volim
2014-12-30
Proša san ja tu fazu.veber wrote:longi, neš ti pičke nikad vidjet, samo ćete guzit.
kako da ti to opišem?
lagano ju diraš po guzi
baš ih volim
2014-04-11
sada si gej faza :)
kada ispruži šapu, pa se protrgnr, pa malo na bok izvrne. nikaj ? nula bodova?
kada ispruži šapu, pa se protrgnr, pa malo na bok izvrne. nikaj ? nula bodova?
2014-12-30
Nije , sad iman pravila. Prvo pogledan sise , onda se raspitan jel faks. Ako ima sise i nije faks otvoren san sam za razgovor. No ne trčin za njima. To je ta razlika od prije. Ono tu san al te neću ja zvat. Ako tebi nije do toga mogu se ja lomit do beskonačnosti nema od toga ništa.
2014-04-11
A sad ti je pun kurac njih na faksu. Pitan ja rodicu kuća do cura 24 zavešila ekonomski radi u dućanu za 3900 kuna , ova mlađa godinu dana nema faks udaje se sad će beba od 1.06 seli kod mene u stan , pir je u sedmi
Kaže ja šta je s tobom a inaće ženska plavuša rasna zgodna sise guzice sve a kaže ništa pa san joj reka Nađi neku budalu da te financira
Te šta imaju faks njima pamet smeta da nađu momka , previše kalkuliraju , neće se nikad udat ako je ja neusmjerin , reka san joj Nađi budalu neku pa nek te on financira
Jer to one kad imaju faks onda previše kalkuliraju a vrime ide , nema tu cile mile Nađi neku budalu da te financira , inače se neće nikad udat bude li previše mozgala
Kaže ja šta je s tobom a inaće ženska plavuša rasna zgodna sise guzice sve a kaže ništa pa san joj reka Nađi neku budalu da te financira
Te šta imaju faks njima pamet smeta da nađu momka , previše kalkuliraju , neće se nikad udat ako je ja neusmjerin , reka san joj Nađi budalu neku pa nek te on financira
Jer to one kad imaju faks onda previše kalkuliraju a vrime ide , nema tu cile mile Nađi neku budalu da te financira , inače se neće nikad udat bude li previše mozgala
2014-04-11
A moran joj tako reč jer inaće to godine prođu i doć će u tridesetu i neće se udat
Zavešila faks i sad radi u dućanu za kikiriki i onda puno mozga
Nemozgaj puno Nađi budalu koja će te financirat
Bolje da joj netko to sad reče otvoreno nego da prođu godine i neuda se
Nema mozganja , lovi
Zavešila faks i sad radi u dućanu za kikiriki i onda puno mozga
Nemozgaj puno Nađi budalu koja će te financirat
Bolje da joj netko to sad reče otvoreno nego da prođu godine i neuda se
Nema mozganja , lovi
2014-04-11
To se meni desilo , nađen žensku koja mi odgovara a ova opterećena materijalnim i studira faks upravo zbog toga ( zato i studiraju ). Ja ne znan šta se dešava. Ošlo sve u kurac jer ženska mozga. Pukla vez normalno jer vidin da kalkulira a ne znam koji joj je.
Skužija san ja šta je problem tima na faksu i šta ga imaju :: smeta im pamet.
Zato san njij i reka Nađi neku budalu i nek te financira
Dobij dite , faks imaš
Nemoj mozgat do tridesete i onda ćeš popušit jer šta si stariji teže je nać nekoga ( ne samo ženama nego i muškima )
Dobij dite , faks imaš
Nemoj mozgat do tridesete i onda ćeš popušit jer šta si stariji teže je nać nekoga ( ne samo ženama nego i muškima )
2014-04-11
jebga, ja žene pogladam u oči. ako mi se ne svide odi longiju.RayMabus wrote:Nije , sad iman pravila. Prvo pogledan sise , onda se raspitan jel faks. Ako ima sise i nije faks otvoren san sam za razgovor. No ne trčin za njima. To je ta razlika od prije. Ono tu san al te neću ja zvat. Ako tebi nije do toga mogu se ja lomit do beskonačnosti nema od toga ništa.
2014-12-30
Ja sve ljude gledan u oči.veber wrote:jebga, ja žene pogladam u oči. ako mi se ne svide odi longiju.RayMabus wrote:Nije , sad iman pravila. Prvo pogledan sise , onda se raspitan jel faks. Ako ima sise i nije faks otvoren san sam za razgovor. No ne trčin za njima. To je ta razlika od prije. Ono tu san al te neću ja zvat. Ako tebi nije do toga mogu se ja lomit do beskonačnosti nema od toga ništa.
Završio sam tečaj komunikacije u scientologiji
U oči ja sve gledan dok pričan.
I žene i muške.
2014-04-11
zagreb jednostavno ni kapacitirun da bude glovni grod, i da vodi državu.
dalmacija se tribo odvojiti od panonske hrvacke, projekt trojedne kraljevine ni uspi i ča prije se osamostalimo, manje su šanse da nas zagreb pretvori u slavoniju
dalmacija se tribo odvojiti od panonske hrvacke, projekt trojedne kraljevine ni uspi i ča prije se osamostalimo, manje su šanse da nas zagreb pretvori u slavoniju
2014-04-16
Mene su ti pajdo držli u prostoriji jedno petnajst dana kad sam ima 22 godineRayMabus wrote:Ja sve ljude gledan u oči.veber wrote:jebga, ja žene pogladam u oči. ako mi se ne svide odi longiju.RayMabus wrote:Nije , sad iman pravila. Prvo pogledan sise , onda se raspitan jel faks. Ako ima sise i nije faks otvoren san sam za razgovor. No ne trčin za njima. To je ta razlika od prije. Ono tu san al te neću ja zvat. Ako tebi nije do toga mogu se ja lomit do beskonačnosti nema od toga ništa.
I žene i muške.
Sidiš i gledaš pravo
Jebu ti mater , svašta ti izgovore ako samo trepneš padaš
Ja ti sve gleda pravo u oči
Mene ti se ljudi boje
2014-04-11
imoš dobar iranski film na tri na tu temu, upravoRayMabus wrote:wTo se meni desilo , nađen žensku koja mi odgovara a ova opterećena materijalnim i studira faks upravo zbog toga ( zato i studiraju ). Ja ne znan šta se dešava. Ošlo sve u kurac jer ženska mozga. Pukla vez normalno jer vidin da kalkulira a ne znam koji joj je.
Dobij dite , faks imaš
2014-04-16
Tečaj američki marinciRayMabus wrote:Mene su ti pajdo držli u prostoriji jedno petnajst dana kad sam ima 22 godineRayMabus wrote:Ja sve ljude gledan u oči.veber wrote:jebga, ja žene pogladam u oči. ako mi se ne svide odi longiju.RayMabus wrote:Nije , sad iman pravila. Prvo pogledan sise , onda se raspitan jel faks. Ako ima sise i nije faks otvoren san sam za razgovor. No ne trčin za njima. To je ta razlika od prije. Ono tu san al te neću ja zvat. Ako tebi nije do toga mogu se ja lomit do beskonačnosti nema od toga ništa.
I žene i muške.
Sidiš i gledaš pravo
Jebu ti mater , svašta ti izgovore ako samo trepneš padaš
Ja ti sve gleda pravo u oči
Mene ti se ljudi boje
To kad položiš
Znaš kako san ti ja narkomane i kriminalce s pumpe tira ?
U oči
I ne skidan pogled
A na licu nema trzaja
Da vidiš kako biže brajo
Luđak
2014-04-11
Pa je..dobro je.veber wrote:longi, neš ti pičke nikad vidjet, samo ćete guzit.
kako da ti to opišem?
lagano ju diraš po guzi
baš ih volim
S vremenom sam počeo više cijenit miris faširanaca,sataraša,sarme, bunceka....
Al dobro miriše i žena kad je podaprana i nema niš drugo.
treba. isto tako i istru.aben wrote:zagreb jednostavno ni kapacitirun da bude glovni grod, i da vodi državu.
ali onda za ulazak dalmacije u rvacku 50 milijardi eura uplatite. naravno umjesto tovara u općinama zaposlit zagorce, samo ti ljudi rade. kaj budu u općini osim se tužili?
2014-12-30
Ja sve ljude gledam u oči. Sve.veber wrote:jebga, ja žene pogladam u oči. ako mi se ne svide odi longiju.RayMabus wrote:Nije , sad iman pravila. Prvo pogledan sise , onda se raspitan jel faks. Ako ima sise i nije faks otvoren san sam za razgovor. No ne trčin za njima. To je ta razlika od prije. Ono tu san al te neću ja zvat. Ako tebi nije do toga mogu se ja lomit do beskonačnosti nema od toga ništa.
Ja sam scientolog.
To je osnova KOMUNIKACIJE
I ne skidan pogled ako neću a na licu nema trzaja ( moš se derat koliko oćeš al lice ne trza )
Ja san scientolog.
Gledanje u oči se PODRAZUMIJEVA
2014-04-11
a, da ide to valjda s godinama.danni1 wrote:Pa je..dobro je.veber wrote:longi, neš ti pičke nikad vidjet, samo ćete guzit.
kako da ti to opišem?
lagano ju diraš po guzi
baš ih volim
S vremenom sam počeo više cijenit miris faširanaca,sataraša,sarme, bunceka....
Al dobro miriše i žena kad je podaprana i nema niš drugo.
onaj osječaj, bedro uz bedro, tvoja ruka na njenim leđima, njena na tvom ramenu. i držite se se s drugom rukom.
ovo ti nije poznato
2014-12-30
o kakovon ulazku u hrvacku govoriš? ko da bi ki hodi gori, ajde molin teveber wrote:treba. isto tako i istru.aben wrote:zagreb jednostavno ni kapacitirun da bude glovni grod, i da vodi državu.
ali onda za ulazak dalmacije u rvacku 50 milijardi eura uplatite. naravno umjesto tovara u općinama zaposlit zagorce, samo ti ljudi rade. kaj budu u općini osim se tužili?
ne brini ti o kadroviranju u tujoj državi.
2014-04-16
Ne hvala , proša san to u živo.aben wrote:imoš dobar iranski film na tri na tu temu, upravoRayMabus wrote:wTo se meni desilo , nađen žensku koja mi odgovara a ova opterećena materijalnim i studira faks upravo zbog toga ( zato i studiraju ). Ja ne znan šta se dešava. Ošlo sve u kurac jer ženska mozga. Pukla vez normalno jer vidin da kalkulira a ne znam koji joj je.
Dobij dite , faks imaš
Ona meni da se neće pušti u stanu ( koji uzmemo na kredu ) a ja je gledan šta priča i mislin se u sebi : pa iman dva stana vrata do vrata očemu ova priča ?
Opterečeno materijom. Zato i studiraju. Radi djece i to.
2014-04-11
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» Zlatni kurac izvisio
» Zlatni rat voted No.1 beach in the world
» Bajrović: Željko je zlatni ljiljan i neće izdati BiH
» Wiesbaden: Usred noći uklonjen zlatni kip Erdogana
» Big 7 Travel : Best beaches in the world 2019- 1. ZLATNI RAT, Brač
» Zlatni rat voted No.1 beach in the world
» Bajrović: Željko je zlatni ljiljan i neće izdati BiH
» Wiesbaden: Usred noći uklonjen zlatni kip Erdogana