Zlatni ku*ac
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Zlatni ku*ac
vuksadinare wrote:Sigurno si i robijao zbog togaYehudim wrote:Jesam krme usraško, bunio sam se i tada.mortal wrote:nekad se Beograd izgrađivao od te zaradeYehudim wrote:AssadNaPodmornici wrote:
zapravo Split je jedini grad u RH, gdje se dešavaju ovakve promjene. Kod nas upravo radi ove inicijative 20ak ljudi, koji su aktivni po fejsu i u novinama , dolazi do dosta pozitivnih pomaka i pomalo se borimo protiv korupcije.
kod vas u ZGu toga nema, bandić vam pljačka milijarde doslovno, uhljebio pola bosne po kancelarijama ,brkić dobija 20ak poslovnih prostora itd, ali nitko se od vas ne buni.. jebe vas se , ZG živi odlično na račun centralizacije(čitaj pljačka ostatak države) pa ima para i za vas fetive purgere i za bosance po kancelarijama..
Dalmacija i primorje, Istra radi
a Zagreb se gradi, pljačkaju
jer RH živi samo od turizma
jesi se tada bunio
Ma je. Nisu me uhvatili.
...............................................
Ispred nekog pandura, pred kojim nitko nije smio niti prdniti,
znam da si se ti usra namjerno...iz inata
Možda dobiješ i boračku radi toga
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Ma znam..strasan siYehudim wrote:vuksadinare wrote:Sigurno si i robijao zbog togaYehudim wrote:Jesam krme usraško, bunio sam se i tada.mortal wrote:nekad se Beograd izgrađivao od te zaradeYehudim wrote:
jesi se tada bunio
Ma je. Nisu me uhvatili.
...............................................
Ispred nekog pandura, pred kojim nitko nije smio niti prdniti,
znam da si se ti usra namjerno...iz inata
Možda dobiješ i boračku radi toga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Opet nešto snimaju
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/603118/centar-splita-pretvorio-se-u-kulisu-nakon-39igre-prijestolja39-u-gradu-se-snima-jos-jedna-hit-serija-evo-koji-su-putevi-danas-blokiraninbsp
Split je gužvara , ja zbog te gužve godinama nisan bija na Rivi.Zato se ljudi bune.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/603118/centar-splita-pretvorio-se-u-kulisu-nakon-39igre-prijestolja39-u-gradu-se-snima-jos-jedna-hit-serija-evo-koji-su-putevi-danas-blokiraninbsp
Split je gužvara , ja zbog te gužve godinama nisan bija na Rivi.Zato se ljudi bune.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ta priča da se glavni grad preseli u Split ne hvala. Ja mislin da smo mi jedan od ritki gradova koji bi to odbili.
Prekcani smo.
Prekcani smo.
2014-04-11
ma samo velim. industrija generira zalihu, turizam nix.Hektorović wrote:veber wrote:nikada od hrvatske država.Hektorović wrote:Sa ovim iseljavanjem i negatovnom demografijom za 10 godina u Zagrebu će biti i više od 1/3 države
Usporedimo to sa Slovenijom gdje u Ljubljani oko 1/8 stanovništva ... pa svejedno Ljubljanja ima od Zagreba življi urbani karakter, jači kulturni i intelektualni milje.
radili smo u landau za bmw. landau ima manje od 50 000 stanovnika, a zapošljava 100 000. marc veli ne treba proizvodnja, ma ne treba kurac.
stalno si o tome razmišljam. da bmw nije tamo napravio tvornicu.
mi ne bi došli, noćenje 120€
ručali smo 10-20€
izašli smo van 200€
sada to pretvori u 27 tjedana
u njemačkoj se lova vrti i zato imaju love
Pa ne treba velika proizvodnja ko u yu, treba mala i srednja.
2014-12-30
Evo ovo je danas , i saš ti doli ić s auton ako ne moraš , pa nema šanse
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/603159/hoce-li-se-napokon-nesto-poduzeti-opet-prometna-nesreca-na-jednom-od-najopasnijih-krizanja-u-splitu-automobilom-se-zabio-u-zid-ispred-kafica
Ovo je meni kraj babe , praktički centar grada i sad ću ja tamo dolazit. Prije san iša svako malo pa mi više dopizdilo jer ti doli s auton ćin uđeš tu u taj centar to ti je ajme.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/603159/hoce-li-se-napokon-nesto-poduzeti-opet-prometna-nesreca-na-jednom-od-najopasnijih-krizanja-u-splitu-automobilom-se-zabio-u-zid-ispred-kafica
Ovo je meni kraj babe , praktički centar grada i sad ću ja tamo dolazit. Prije san iša svako malo pa mi više dopizdilo jer ti doli s auton ćin uđeš tu u taj centar to ti je ajme.
2014-04-11
U Splitu ne rade ništa. Samo jedete govna i serete po tom jadnom gradu. kao netko vam je kriv za to vaše sranje. Moš mislit.debotoijusto wrote:veber wrote:joda ne seriAssadNaPodmornici wrote:zapravo Split je jedini grad u RH, gdje se dešavaju ovakve promjene. Kod nas upravo radi ove inicijative 20ak ljudi, koji su aktivni po fejsu i u novinama , dolazi do dosta pozitivnih pomaka i pomalo se borimo protiv korupcije.debotoijusto wrote:a splite grade spa si na krkanluk
kod vas u ZGu toga nema, bandić vam pljačka milijarde doslovno, uhljebio pola bosne po kancelarijama ,brkić dobija 20ak poslovnih prostora itd, ali nitko se od vas ne buni.. jebe vas se , ZG živi odlično na račun centralizacije(čitaj pljačka ostatak države) pa ima para i za vas fetive purgere i za bosance po kancelarijama..
zg ne pljačka ostatak države već ga hrani.
bandića treba objesit kao i cjelu njegovu ekpu. no recimo nouinar MH(55) ga uredno podržava, nadam se da će mu naplatiti privatni parking kao i meni.
pisao sam o tome davno. zagrebačka županija nakon istre ima najviše noćenja.
samo zagorci nemaju mentalitet, ajd ti ostavi sto ojra na noč i nemod doć.
zato je čakovac bogatiji od splita. kultura rada.
split radi a zagreb se gradi
Taki ste kaki ste i s tim se pomirite i počnitenešto radit ne samo kukat i srat.
glavni grad netreba biti Split, ne hvala, pa tako da u Splitu se doseli 100 000 ekipe iz Hercegovine pa da dovedu još nekog svoga Bandića na vlast, pa da još više razjebu gradu. Ne hvala.
Glavni grad RH, treba biti neka vukojebina u središnjoj Hrvatskoj , tipa Knin, Gospić , a sve ostale državne funkcije i ministarstva trebaju biti decentralizirana i prebačena u siromašne vukojebine.
Glavni grad RH, treba biti neka vukojebina u središnjoj Hrvatskoj , tipa Knin, Gospić , a sve ostale državne funkcije i ministarstva trebaju biti decentralizirana i prebačena u siromašne vukojebine.
beograd je krao puno manje od ZGa.mortal wrote:nekad se Beograd izgrađivao od te zaradeYehudim wrote:AssadNaPodmornici wrote:zapravo Split je jedini grad u RH, gdje se dešavaju ovakve promjene. Kod nas upravo radi ove inicijative 20ak ljudi, koji su aktivni po fejsu i u novinama , dolazi do dosta pozitivnih pomaka i pomalo se borimo protiv korupcije.debotoijusto wrote:a splite grade spa si na krkanluk
jesi se tada bunio
Federalni proračun bivše države je raspolagao sa mislim 40% ukupnih poreznih prihoda, od čega je opet većina proračuna išla na vojsku koja je bila raspoređena ravnopravno na razini Yuge, tako da sam Beograd i nije toliko pljačkao. 60% su dijelili lokalni gradovi(u Yugi je RH imala 128 gradov što je normalnije nego sada 550, a imamo 1milijun manje stanovnika) i republička vlast.
Današnji Zagreb odnosno središnja država RH , raspolaže sa 80% ukupnih poreznih prihoda, a 20% dijeli županija i grad.
Cijeli RH sustav vlasti treba temeljito reorganizirati
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
RayMabus wrote:A vidi ove doli u Makarskoj , prhno ispalo
To bi Yoda jeba ha ha
A ko ne bi
Sad će.lito počet , sad će se one navlažit
jeba sam sinoć a moga bi i večeras
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ma ne triba ništa. Ja ću sad kupit dvi velike pive i jebe mi se za sve živo.AssadNaPodmornici wrote:beograd je krao puno manje od ZGa.mortal wrote:nekad se Beograd izgrađivao od te zaradeYehudim wrote:AssadNaPodmornici wrote:zapravo Split je jedini grad u RH, gdje se dešavaju ovakve promjene. Kod nas upravo radi ove inicijative 20ak ljudi, koji su aktivni po fejsu i u novinama , dolazi do dosta pozitivnih pomaka i pomalo se borimo protiv korupcije.debotoijusto wrote:a splite grade spa si na krkanluk
jesi se tada bunio
Federalni proračun bivše države je raspolagao sa mislim 40% ukupnih poreznih prihoda, od čega je opet većina proračuna išla na vojsku koja je bila raspoređena ravnopravno na razini Yuge, tako da sam Beograd i nije toliko pljačkao. 60% su dijelili lokalni gradovi(u Yugi je RH imala 128 gradov što je normalnije nego sada 550, a imamo 1milijun manje stanovnika) i republička vlast.
Današnji Zagreb odnosno središnja država RH , raspolaže sa 80% ukupnih poreznih prihoda, a 20% dijeli županija i grad.
Cijeli RH sustav vlasti treba temeljito reorganizirati
Ja u taj grad ne iden uopće. Bija proplo lito kod babe popit kavu. A inaće staroga do bolnice prošlo lito par puta i to je to. Pa onda usput popija jednu kavu tamo kod nje
Ode ispri mi se ljulja maslina u vrtu , zada su mi parkinzi , more mi je ispod kuće , u centru san a nema ni gužve ni buke.
Taj Split je ono dođu turisti i počne sranje.
2014-04-11
Čestitamo.AssadNaPodmornici wrote:RayMabus wrote:A vidi ove doli u Makarskoj , prhno ispalo
To bi Yoda jeba ha ha
A ko ne bi
Ja san to davno maka s dnevnog reda jer mi je bitniji moj unutarnji mir i sloboda nego da me neka tu maltretira sa šta bi ona i šta ona ne bi.
Ja san materijal za razvod jer ne trpin više nikoga.
2014-04-11
mislim joda....AssadNaPodmornici wrote:RayMabus wrote:A vidi ove doli u Makarskoj , prhno ispalo
To bi Yoda jeba ha ha
A ko ne bi
....to je glas očajnika.
a, moga bi. to ti se ne da ili je upitno da bu ti dala nakon jučerašnjeg fijaska?
2014-12-30
Jebi je dok ne izdahne.
Tako san i ja naletija na jednu informatički faks pa me izvozala pa san joj se osvetija pa dobila kaznenu prijavu i dvi godine zabrane komojuteru a treća godina faksa.
Dobro on ima ekonmski faks pa faks i faks idu zajedno al brate mili ono sve te karijeristice su na istu šemu , ona ima svoje i to je to.
Kad je ona previše financijski neovisna onda moš puzat uz nju.
Tako san i ja naletija na jednu informatički faks pa me izvozala pa san joj se osvetija pa dobila kaznenu prijavu i dvi godine zabrane komojuteru a treća godina faksa.
Dobro on ima ekonmski faks pa faks i faks idu zajedno al brate mili ono sve te karijeristice su na istu šemu , ona ima svoje i to je to.
Kad je ona previše financijski neovisna onda moš puzat uz nju.
2014-04-11
koji si ti lik, za nebilivit.RayMabus wrote:Kad je ona previše financijski neovisna onda moš puzat uz nju.
moraš naučit poštivat osobu, kasnije sve krene samo od sebe.
naravno ti sam sebi moraš priznat da si duplonka, mada više vučep na derpe.
2014-12-30
Poštivanje dobiješ koliko mi ga daš. Ne brini se ti za to kod mene. Tu san ja vrlo kiruški precizan. Ova je bila gadura. Baš je tribalo spusti brutalno na zemlju.
Pošten san ja i previše al san isto tako veliko zlo kad me ideš pravit budalon.
2014-04-11
Nema veze , nije bitno više al san naučija jednu veliku lekciju o tima šta su na faksu ili ga imaju. Samo ih puno više studira pa ćemo morat uvoziti ženske bez fakulteta.
Evo vidiš kako Yoda čeka vikend da se isprazni. Reka bi joj ja da ja izbacujen spermu kad se meni kurac digne a ne kad ona ima vrimena. Brzo bi ja to prikinija pa nek radi karijeru.
Evo vidiš kako Yoda čeka vikend da se isprazni. Reka bi joj ja da ja izbacujen spermu kad se meni kurac digne a ne kad ona ima vrimena. Brzo bi ja to prikinija pa nek radi karijeru.
2014-04-11
ti si sjeban u glavu skroz.RayMabus wrote:Poštivanje dobiješ koliko mi ga daš. Ne brini se ti za to kod mene. Tu san ja vrlo kiruški precizan. Ova je bila gadura. Baš je tribalo spusti brutalno na zemlju.
jebote pa barem je s ženama lako, kako ide ona fraza iz GoT? nemaš ti pojma jon snow
2014-12-30
Onda nas ima malo više sjebanih sudeći po natalitetu. Eto Njemačka nije siromašna pa opet slab natalitet.veber wrote:ti si sjeban u glavu skroz.RayMabus wrote:Poštivanje dobiješ koliko mi ga daš. Ne brini se ti za to kod mene. Tu san ja vrlo kiruški precizan. Ova je bila gadura. Baš je tribalo spusti brutalno na zemlju.
jebote pa barem je s ženama lako, kako ide ona fraza iz GoT? nemaš ti pojma jon snow
Skužite ćete vi prije i posli da nije problem u nama. Ja se ponašan prirodno točno onako kako se pravi muški i triba ponašat.
Neće s menom nitko upravljat. Sad će krah nataliteta pa dižite porodiljne.
2014-04-11
Na kraju nisam skužio zašto su ovaj krkan Ante i žena mu napali taj zlatni kurac?
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Zlatni kurac izvisio
» Zlatni rat voted No.1 beach in the world
» Bajrović: Željko je zlatni ljiljan i neće izdati BiH
» Wiesbaden: Usred noći uklonjen zlatni kip Erdogana
» Big 7 Travel : Best beaches in the world 2019- 1. ZLATNI RAT, Brač
» Zlatni rat voted No.1 beach in the world
» Bajrović: Željko je zlatni ljiljan i neće izdati BiH
» Wiesbaden: Usred noći uklonjen zlatni kip Erdogana
» Big 7 Travel : Best beaches in the world 2019- 1. ZLATNI RAT, Brač
Page 4 of 16