Zlatni ku*ac
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Zlatni ku*ac
Ne hvala , proša san to u živo.aben wrote:imoš dobar iranski film na tri na tu temu, upravoRayMabus wrote:wTo se meni desilo , nađen žensku koja mi odgovara a ova opterećena materijalnim i studira faks upravo zbog toga ( zato i studiraju ). Ja ne znan šta se dešava. Ošlo sve u kurac jer ženska mozga. Pukla vez normalno jer vidin da kalkulira a ne znam koji joj je.
Skužija san ja šta je problem tima na faksu i šta ga imaju :: smeta im pamet.
Zato san njij i reka Nađi neku budalu i nek te financira
Dobij dite , faks imaš
Nemoj mozgat do tridesete i onda ćeš popušit jer šta si stariji teže je nać nekoga ( ne samo ženama nego i muškima )
Ona meni da se neće pušti u stanu ( koji uzmemo na kredu ) a ja je gledan šta priča i mislin se u sebi : pa iman dva stana vrata do vrata očemu ova priča ?
Opterečeno materijom. Zato i studiraju. Radi djece i to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I tako san težin puten otkrija šta je to ženaka na faksu ili ga ima.RayMabus wrote:Ne hvala , proša san to u živo.aben wrote:imoš dobar iranski film na tri na tu temu, upravoRayMabus wrote:wTo se meni desilo , nađen žensku koja mi odgovara a ova opterećena materijalnim i studira faks upravo zbog toga ( zato i studiraju ). Ja ne znan šta se dešava. Ošlo sve u kurac jer ženska mozga. Pukla vez normalno jer vidin da kalkulira a ne znam koji joj je.
Dobij dite , faks imaš
Nemoj mozgat do tridesete i onda ćeš popušit jer šta si stariji teže je nać nekoga ( ne samo ženama nego i muškima )
Ona meni da se neće pušti u stanu ( koji uzmemo na kredu ) a ja je gledan šta priča i mislin se u sebi : pa iman dva stana vrata do vrata očemu ova priča ?
A neš više majke ti.
Sad je prvo pitanje nakon šta izmirin sise očima : Jesi na faksu ili ga imaš ?
Ako je odogovr da moj je doviđenja.
2014-04-11
Maaa.....sad da. Sad malo fali al dok to imaš zapravo ni ne znaš što imaš. Ono prokleto izlizano pravilo da stvari koje imaš ne cijeniš dok ne izgubiš se pokazalo istinito. Uvijek sam pomalo sumnjao u to.veber wrote:a, da ide to valjda s godinama.danni1 wrote:Pa je..dobro je.veber wrote:longi, neš ti pičke nikad vidjet, samo ćete guzit.
kako da ti to opišem?
kreneš niz vrat, imaš jupice na ključnim kostima
onda se spustiš prema sisama
lagano ju diraš po guzi
šapa na pički ženama nije uzbudljiva
recimo kroz ples je lakše.
a onda miris žene, totalno drugačiji od naših mirisa
ja volim nos zapiknut u vrat, eeee taj miris žene
baš ih volim
S vremenom sam počeo više cijenit miris faširanaca,sataraša,sarme, bunceka....
Al dobro miriše i žena kad je podaprana i nema niš drugo.
onaj osječaj, bedro uz bedro, tvoja ruka na njenim leđima, njena na tvom ramenu. i držite se se s drugom rukom.
ovo ti nije poznato
činjenično stanje je da istra nema unutarnje rezerve, kamoli dalmacija. i nije istina za zagreb. ionako ste se nakotili u zagrebu i uz sančose drmate upravom.aben wrote:o kakovon ulazku u hrvacku govoriš? ko da bi ki hodi gori, ajde molin teveber wrote:treba. isto tako i istru.aben wrote:zagreb jednostavno ni kapacitirun da bude glovni grod, i da vodi državu.
dalmacija se tribo odvojiti od panonske hrvacke, projekt trojedne kraljevine ni uspi i ča prije se osamostalimo, manje su šanse da nas zagreb pretvori u slavoniju
ali onda za ulazak dalmacije u rvacku 50 milijardi eura uplatite. naravno umjesto tovara u općinama zaposlit zagorce, samo ti ljudi rade. kaj budu u općini osim se tužili?
ne brini ti o kadroviranju u tujoj državi.
svi zaboravljate da uplata iz inozemstva ide kao turistički doprinos. pa kada ja svojim bivšima i djeci uplatim 1000€ mjesečno to se broji kao turistički prihod, zato odjebi u troskokcima prema ugljenu. istra je jedina regija koja je samodostatna. svi vi ostali saugate sa sjevera. možemo se zajebavati ali dalmacija nije samodostatna.
2014-12-30
Zato san i reka ovoj mojoj rodici koja je vrhunska pičak 24 godine zavešila ekonomski radi u dućanu za 3900 a svi smo po raci Sheron StoneRayMabus wrote:I tako san težin puten otkrija šta je to ženaka na faksu ili ga ima.RayMabus wrote:Ne hvala , proša san to u živo.aben wrote:imoš dobar iranski film na tri na tu temu, upravoRayMabus wrote:wTo se meni desilo , nađen žensku koja mi odgovara a ova opterećena materijalnim i studira faks upravo zbog toga ( zato i studiraju ). Ja ne znan šta se dešava. Ošlo sve u kurac jer ženska mozga. Pukla vez normalno jer vidin da kalkulira a ne znam koji joj je.
Dobij dite , faks imaš
A neš više majke ti.
Nađi neku budalu da te finacira
U prevodu : Ne mozgaj puno , proć će ti godine tamo radit ćeš za kikiriki a posli je teško nać nekoga
To ti je najbolji savjet njima jer su mlade i nekuže :: Nemozgaj , lovi
2014-04-11
bogtejebo još ću se počet slagat s tvojim upisima.danni1 wrote:Maaa.....sad da. Sad malo fali al dok to imaš zapravo ni ne znaš što imaš. Ono prokleto izlizano pravilo da stvari koje imaš ne cijeniš dok ne izgubiš se pokazalo istinito. Uvijek sam pomalo sumnjao u to.veber wrote:a, da ide to valjda s godinama.danni1 wrote:Pa je..dobro je.veber wrote:longi, neš ti pičke nikad vidjet, samo ćete guzit.
kako da ti to opišem?
lagano ju diraš po guzi
baš ih volim
onaj osječaj, bedro uz bedro, tvoja ruka na njenim leđima, njena na tvom ramenu. i držite se se s drugom rukom.
ovo ti nije poznato
ali s bivšima odem van, sjetiš se dobrih trenutaka. koji put zaplešemo.
jedino kaj nisam napravio, poseksao se s bivšom.
2014-12-30
U jbte....sorry malo sam isplivao iz virtuale.veber wrote:bogtejebo još ću se počet slagat s tvojim upisima.danni1 wrote:Maaa.....sad da. Sad malo fali al dok to imaš zapravo ni ne znaš što imaš. Ono prokleto izlizano pravilo da stvari koje imaš ne cijeniš dok ne izgubiš se pokazalo istinito. Uvijek sam pomalo sumnjao u to.veber wrote:a, da ide to valjda s godinama.danni1 wrote:Pa je..dobro je.veber wrote:longi, neš ti pičke nikad vidjet, samo ćete guzit.
kako da ti to opišem?
lagano ju diraš po guzi
baš ih volim
ovo ti nije poznato
Na tren zaboravim gdje sam. Neće se ponovit, nastavljam kenjat po starom.
Iskren pošten momak će ti prije preć preko toga ako se postaviš otvoreno kao žensko nego ako mu mozgaš.RayMabus wrote:Zato san i reka ovoj mojoj rodici koja je vrhunska pičak 24 godine zavešila ekonomski radi u dućanu za 3900 a svi smo po raci Sheron StoneRayMabus wrote:I tako san težin puten otkrija šta je to ženaka na faksu ili ga ima.RayMabus wrote:Ne hvala , proša san to u živo.aben wrote:imoš dobar iranski film na tri na tu temu, upravoRayMabus wrote:wTo se meni desilo , nađen žensku koja mi odgovara a ova opterećena materijalnim i studira faks upravo zbog toga ( zato i studiraju ). Ja ne znan šta se dešava. Ošlo sve u kurac jer ženska mozga. Pukla vez normalno jer vidin da kalkulira a ne znam koji joj je.
Dobij dite , faks imaš
A neš više majke ti.
U prevodu : Ne mozgaj puno , proć će ti godine tamo radit ćeš za kikiriki a posli je teško nać nekoga
Pa znaju oni da vas triba financirat
Al nemoj ga pravit budalon , nemoj mu mozgat.
Tako ponižavaš muškog jer mu govoriš da je glup.
2014-04-11
hahahahahahdanni1 wrote:U jbte....sorry malo sam isplivao iz virtuale.veber wrote:bogtejebo još ću se počet slagat s tvojim upisima.danni1 wrote:Maaa.....sad da. Sad malo fali al dok to imaš zapravo ni ne znaš što imaš. Ono prokleto izlizano pravilo da stvari koje imaš ne cijeniš dok ne izgubiš se pokazalo istinito. Uvijek sam pomalo sumnjao u to.veber wrote:a, da ide to valjda s godinama.danni1 wrote:
Pa je..dobro je.
ovo ti nije poznato
Na tren zaboravim gdje sam. Neće se ponovit, nastavljam kenjat po starom.
ali ipak voliš žene.
ono probudi se uz tebe, prdne razvali čvalje, nutra jazovka ali volmo ih. pogotovo kada ubace hladna stopala a ti baš zaspao.
2014-12-30
pa ki govori o samodostatnosti, bogati:)veber wrote:činjenično stanje je da istra nema unutarnje rezerve, kamoli dalmacija. i nije istina za zagreb. ionako ste se nakotili u zagrebu i uz sančose drmate upravom.aben wrote:o kakovon ulazku u hrvacku govoriš? ko da bi ki hodi gori, ajde molin teveber wrote:treba. isto tako i istru.aben wrote:zagreb jednostavno ni kapacitirun da bude glovni grod, i da vodi državu.
dalmacija se tribo odvojiti od panonske hrvacke, projekt trojedne kraljevine ni uspi i ča prije se osamostalimo, manje su šanse da nas zagreb pretvori u slavoniju
ali onda za ulazak dalmacije u rvacku 50 milijardi eura uplatite. naravno umjesto tovara u općinama zaposlit zagorce, samo ti ljudi rade. kaj budu u općini osim se tužili?
svi zaboravljate da uplata iz inozemstva ide kao turistički doprinos. pa kada ja svojim bivšima i djeci uplatim 1000€ mjesečno to se broji kao turistički prihod, zato odjebi u troskokcima prema ugljenu. istra je jedina regija koja je samodostatna. svi vi ostali saugate sa sjevera. možemo se zajebavati ali dalmacija nije samodostatna.
ne brini se ti za nos, lako ćemo mi bez zagreba
2014-04-16
A kad mu to kažeš pa makar i indirektno svojim ponašanjem , stavom , onim šta govoriš i radiš e onda je gotovoRayMabus wrote:Iskren pošten momak će ti prije preć preko toga ako se postaviš otvoreno kao žensko nego ako mu mozgaš.RayMabus wrote:Zato san i reka ovoj mojoj rodici koja je vrhunska pičak 24 godine zavešila ekonomski radi u dućanu za 3900 a svi smo po raci Sheron StoneRayMabus wrote:I tako san težin puten otkrija šta je to ženaka na faksu ili ga ima.RayMabus wrote:Ne hvala , proša san to u živo.aben wrote:
imoš dobar iranski film na tri na tu temu, upravo
A neš više majke ti.
A u životu će te istinski volit jedan , dva ili tri
Čovika
2014-04-11
epikur37 wrote:Glavni grad preseliti u dalmaciju...tako i Kulja predlaze.....najprosperitetniji dio zemlje
Sabor nek ostane u ZG, vladu u Split, ministarstva po čitavoj HR
Ionako nam čitava država ima stanovnika ko 2-3 kvarta u Moskvi ili Pekingu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
I zato je ovo u Hrvatskoj živa katastrofaRayMabus wrote:A kad mu to kažeš pa makar i indirektno svojim ponašanjem , stavom , onim šta govoriš i radiš e onda je gotovoRayMabus wrote:Iskren pošten momak će ti prije preć preko toga ako se postaviš otvoreno kao žensko nego ako mu mozgaš.RayMabus wrote:Zato san i reka ovoj mojoj rodici koja je vrhunska pičak 24 godine zavešila ekonomski radi u dućanu za 3900 a svi smo po raci Sheron StoneRayMabus wrote:I tako san težin puten otkrija šta je to ženaka na faksu ili ga ima.RayMabus wrote:
Ne hvala , proša san to u živo.
A neš više majke ti.
A u životu će te istinski volit jedan , dva ili tri
Čovika
Ne samo ovdje nego i na zapadu
Fakulteti i žene
Al državni fakulteti jer kod nas u scientllogiji svi uče imaju sto fakulteta
Al van ovaj fakultet brajo ne može dat nitko
Omalovažavanje muških
Smatrate ih glupima ?
E to je problem
2014-04-11
općenito boli me kurac. ekonomski gledano uz tvoju krađu poreza teško da bu te nekam osim u pm.aben wrote:pa ki govori o samodostatnosti, bogati:)veber wrote:činjenično stanje je da istra nema unutarnje rezerve, kamoli dalmacija. i nije istina za zagreb. ionako ste se nakotili u zagrebu i uz sančose drmate upravom.aben wrote:o kakovon ulazku u hrvacku govoriš? ko da bi ki hodi gori, ajde molin teveber wrote:treba. isto tako i istru.aben wrote:zagreb jednostavno ni kapacitirun da bude glovni grod, i da vodi državu.
ne brini se ti za nos, lako ćemo mi bez zagreba
potjerat sve dalmoše iz zg i onda dobit realnu sliku.
činjenica je da obala živi od sjevera. kaj se mene tiče ja bi vam odmah dao autonomiju, ali bezuvjetnu. pa ti rentaj stan tri mjeseca.
i evo svim dalmošima, živim u hotelu, soba je kao tri dalmatinske plus kupaonica. svako jutro promjene mi posteljinu i ručnike. u cijeni je pranje veša. u cijeni je doručak i večera i sve to za 80€ na dan. svako jutro čistačice ostave dva piva, litru mineralne, sok i voće.
2014-12-30
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Glavni grad preseliti u dalmaciju...tako i Kulja predlaze.....najprosperitetniji dio zemlje
Sabor nek ostane u ZG, vladu u Split.
75% vijesti iz države dolazi iz primorja, koliko i proračuna, jedini dio države s demografskim plusom, dinamičnim tržištem rada i rastućom ekonomijom....brendirani smo preko jadrana i prepoznatljivi...
Zagreb je srednjoeuropska provincija Dalmacija je mediteranski hit.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne može. Gužva je u Splitu.Hektorović wrote:epikur37 wrote:Glavni grad preseliti u dalmaciju...tako i Kulja predlaze.....najprosperitetniji dio zemlje
Glavni grad Banja Luka.
Purgere ne volimo jer oni misle da smo došli na njihovo donekle su i u pravu jer je Zagreb zabačen
Banja Luka
Glavni grad Hrvatske
To je pravo zaleđe Splita
2014-04-11
Vučic i Bakir se neće složiti.RayMabus wrote:Ne može. Gužva je u Splitu.Hektorović wrote:epikur37 wrote:Glavni grad preseliti u dalmaciju...tako i Kulja predlaze.....najprosperitetniji dio zemlje
Glavni grad Banja Luka.
Purgere ne volimo jer oni misle da smo došli na njihovo donekle su i u pravu jer je Zagreb zabačen
Banja Luka
Glavni grad Hrvatske
To je pravo zaleđe Splita
Dodika još čekamo.
2014-04-11
neka mi moje dalmatinke oprosteepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Glavni grad preseliti u dalmaciju...tako i Kulja predlaze.....najprosperitetniji dio zemlje
75% vijesti iz države dolazi iz primorja, koliko i proračuna, jedini dio države s demografskim plusom, dinamičnim tržištem rada i rastućom ekonomijom....brendirani smo preko jadrana i prepoznatljivi...
dalmacija je šupak eu. kao rumunjska ili bugarska.
zagrebačka županija generira više nego cijela dalmacija.
2014-12-30
Onda odjebi od Istre Kvarnera i Dalmacijeveber wrote:neka mi moje dalmatinke oprosteepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Glavni grad preseliti u dalmaciju...tako i Kulja predlaze.....najprosperitetniji dio zemlje
dalmacija je šupak eu. kao rumunjska ili bugarska.
zagrebačka županija generira više nego cijela dalmacija.
Granica ispod Karlovca
2014-04-11
Weber odjebi
Jesi me čuo ?
Povuci granicu ispod Karlovca.
Dosta mi je ponižavanja Dalmatinac u Purgeriji.
Jel ti jasno ?
Jesi me čuo ?
Povuci granicu ispod Karlovca.
Dosta mi je ponižavanja Dalmatinac u Purgeriji.
Jel ti jasno ?
2014-04-11
meni ne treba. jebeš pokrajinu koju moraš sufinacirat, a onda te još zajebavaju.
kanadere iznajmit. pa kada gori neka gori.
kanadere iznajmit. pa kada gori neka gori.
2014-12-30
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Zlatni kurac izvisio
» Zlatni rat voted No.1 beach in the world
» Bajrović: Željko je zlatni ljiljan i neće izdati BiH
» Wiesbaden: Usred noći uklonjen zlatni kip Erdogana
» Big 7 Travel : Best beaches in the world 2019- 1. ZLATNI RAT, Brač
» Zlatni rat voted No.1 beach in the world
» Bajrović: Željko je zlatni ljiljan i neće izdati BiH
» Wiesbaden: Usred noći uklonjen zlatni kip Erdogana
» Big 7 Travel : Best beaches in the world 2019- 1. ZLATNI RAT, Brač