kanabis čuva mozak od starenja
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kanabis čuva mozak od starenja
Prepametan si za njihprckov wrote:Aja ne znam sto me ne voleaben wrote:a ča je, uze ti je miru?סמאל wrote:Ma on je nešto kao Ljubo Ćesić Rojs,samo mnogo vulgarniji i manje zabavniji.aben wrote:סמאל wrote:
Kako god,no deda nije glup i socijalno-emotivno hendikepran kao recimo prckov.
jo potvrdjujen da je prckov socijalistički hendikepirun
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
da ga se ne moze locirati ;-Dסמאל wrote:A zašto deda stalno mijenje nickove ?Maggie19 wrote:Ma to je deda.
Nema nervoze.
;-))
Mislim,promjenim i ja svako toliko,nakon par godina,ali ovo svaka dva dana...
šupak sebe laže. to bi vrijedlo da ode u birtiju pa preko javnog IP de spoji. ovako mu bespotrban trud ,imemjajuse zadnmkih 6 znamenki koji ionako nisu bitne.Maggie19 wrote:da ga se ne moze locirati ;-Dסמאל wrote:A zašto deda stalno mijenje nickove ?Maggie19 wrote:Ma to je deda.
Nema nervoze.
;-))
Mislim,promjenim i ja svako toliko,nakon par godina,ali ovo svaka dva dana...
2014-12-30
veber wrote:
šupak sebe laže. to bi vrijedlo da ode u birtiju pa preko javnog IP de spoji. ovako mu bespotrban trud ,imemjajuse zadnmkih 6 znamenki koji ionako nisu bitne.
Što se smatra osobnim podatkom?
Svaka informacija koja se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi. Fizička osoba čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati, izravno ili neizravno uz pomoć identifikatora kao što su imena, slike, email adrese, bankovnih podataka, objava na društvenim mrežama, zdravstvenih podataka ili računalne IP adrese.
molim admine i modove da, ako su ove tvrdnje istinite, da ne raspačavaju okolo osobne podatke jer to krši GDPR i razne druge zakone
pogotovo ne forumašima koji otvoreno prijete počinjenjem kaznenog djela, i koji se javno hvale posjedovanjem ilegalnog oružja itd.
Guest- Guest
Zorba wrote:
Sta ima ?
Lik ima veze u policiji i posvuda, tako da se sad moram opet preseliti, promjeniti adresu, promjeniti IP, izbrisati sve što imam na diskovima itd.
Imam plan.
Guest- Guest
Ne vidim zašto bi brisao s diskova,osim ako nemaš nešto protuzakonito ?pokajnik wrote:Zorba wrote:
Sta ima ?
Lik ima veze u policiji i posvuda, tako da se sad moram opet preseliti, promjeniti adresu, promjeniti IP, izbrisati sve što imam na diskovima itd.
Imam plan.
Kome si se to zamjerio,da te tako progoni ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:
Ne vidim zašto bi brisao s diskova,osim ako nemaš nešto protuzakonito ?
Kome si se to zamjerio,da te tako progoni ?
Ma gle, da smo u Švicarskoj ne bih se brinuo, no u Hrvatskoj smo, i sad ovaj hoće nahuškat državni aparat na mene preko rodjačkih veza. Ako imaš veze onda to ide mimo zakona i propisa, ne treba valjan razlog.
Govori da je pitanje dana kad ću plutat niz rijeku... otkinute glave.
Tako da moram sad par tisuća eura izdvojiti za nove mobitele, laptope i ostalu opremu... preseliti se itd.
Sprema se potjera!
No ja uvijek imam izrađene planove za većinu kriznih situacija, danas sam se već spakirao, sad samo moram izabrati grad.
Kad dođu, neće naći ni DNK trag.
Inače sve operacije su sad na redditu, twitteru i instagramu, te fejsu, za ove EU izbore. Tu je zabavno tek doći malo trollati.
Čuvaj se.
Guest- Guest
uf, da se sa napušiti...
2014-04-16
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kanada legalizirala kanabis
» Kanabis ubija stanice raka!
» pojas glavu čuva...
» Valjevo: Policija čuva jelke
» Erdogana u Srbiji čuva 50 telohranitelja