kanabis čuva mozak od starenja
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kanabis čuva mozak od starenja
to sam čuo da je zakon.. možda jednog danapismejker wrote:jel tko pushio Pejot?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
gledao sam jedan odlican film..80tih..jedan znanstvenik je isao u Mehiko da mu indijanci pokazu nacin "putovanja kroz vrijeme",pusenjem Pejota i ispijanjem nečega...sve proslo ok,i vratio se na univerzitet i u onom vodenom tanku je inicirao vizije..na kraju je iz bnjega iskocio kao manki..jbt ne znam kako s taj film zove..odlican je..AssadNaPodmornici wrote:to sam čuo da je zakon.. možda jednog danapismejker wrote:jel tko pushio Pejot?
Guest- Guest
mislim da se zove korjeni priviđenja
mortal wrote:epi , oni koji proizvode i zarađuju na ljekovima normalno da taje ljekovitost canabisaepikur37 wrote:vama liberalima koji nasljedujete 68-mu sva filozofija stane u legalizaciju marihuane, multikulti i peace brother...
koji odron.
samo isto tako tko ga želi nabaviti, treba pronaći pravi, ne patvorine
za zdravlje se ne puši nego uzima na kapi oralno dobiveno posebnim postupkom
Hildegarda iz Bingena (16. rujna 1098. - 17. rujna 1179.) - njemačka časna sestra, katolička mističarka, književnica i skladateljica.
Kako je bila deseto dijete, boležljiva od rođenja, kada je napunila osam godina, roditelji su je poslali crkvi kao "desetinu" (vrsta poreza), kako je bilo uobičajeno u srednjovjekovno vrijeme.
Primila je proročki poziv Boga pet godina nakon njenog izbora za poglavaricu samostana 1141., koji je od nje zahtijevao "Piši što vidiš!"
U početku je oklijevala.
Na kraju, nakon što ju je zdravlje popustilo od psihičkog tereta, članovi njenog reda nagovorili su je da piše.
Kako su vijesti o njenim objavama postajale poznate, papa Eugen III. je čuo za Hildegardu preko Svetog Bernarda.
Da bi utvrdio da li su njene vizije zaista božanski inspirirane, papa je sastavio komisiju koja je posjetila Hildegardu; oni su je proglasili stvarnim mistikom, ne za poremećenu osobu.
Trebaš probat korjen Mandragore, imat ćeš proročanske vizije kao sestra Hildegarda, doživjet ćeš mistična iskustva, pogledati u pakao, pa nam možeš opisati što si vidjela
Guest- Guest
možda ja imam proročke vizije i bez tog korjenaparlamentarac wrote:mortal wrote:epi , oni koji proizvode i zarađuju na ljekovima normalno da taje ljekovitost canabisaepikur37 wrote:vama liberalima koji nasljedujete 68-mu sva filozofija stane u legalizaciju marihuane, multikulti i peace brother...
koji odron.
samo isto tako tko ga želi nabaviti, treba pronaći pravi, ne patvorine
za zdravlje se ne puši nego uzima na kapi oralno dobiveno posebnim postupkomHildegarda iz Bingena (16. rujna 1098. - 17. rujna 1179.) - njemačka časna sestra, katolička mističarka, književnica i skladateljica.
Kako je bila deseto dijete, boležljiva od rođenja, kada je napunila osam godina, roditelji su je poslali crkvi kao "desetinu" (vrsta poreza), kako je bilo uobičajeno u srednjovjekovno vrijeme.
Primila je proročki poziv Boga pet godina nakon njenog izbora za poglavaricu samostana 1141., koji je od nje zahtijevao "Piši što vidiš!"
U početku je oklijevala.
Na kraju, nakon što ju je zdravlje popustilo od psihičkog tereta, članovi njenog reda nagovorili su je da piše.
Kako su vijesti o njenim objavama postajale poznate, papa Eugen III. je čuo za Hildegardu preko Svetog Bernarda.
Da bi utvrdio da li su njene vizije zaista božanski inspirirane, papa je sastavio komisiju koja je posjetila Hildegardu; oni su je proglasili stvarnim mistikom, ne za poremećenu osobu.
Trebaš probat korjen Mandragore, imat ćeš proročanske vizije kao sestra Hildegarda, doživjet ćeš mistična iskustva, pogledati u pakao, pa nam možeš opisati što si vidjela
korjen prepuštam tebi
immortal-
2014-04-16
kod nas raste jedino na samom jugu Hrvatske, u brdskom području jugoistočno od Dubrovnika. Raste na svježim i rahlim tlima u šumama i šikarama do 900 m nadmorske visine.mortal wrote:
možda ja imam proročke vizije i bez tog korjena
korjen prepuštam tebi
a imaš i buniku, isto ljekovito djeluje
ima i raznih gljiva, i još neka biljka na đ
farmaceuti i doktori to sve skrivaju od pacijenata kako se ne bi sami liječili prirodno
a i zdravi bi trebali, zato je zabranjeno kao i marihuana, jer čuva mozak
Guest- Guest
Kapa glavu cuva.
najbolje da sam probašparlamentarac wrote:kod nas raste jedino na samom jugu Hrvatske, u brdskom području jugoistočno od Dubrovnika. Raste na svježim i rahlim tlima u šumama i šikarama do 900 m nadmorske visine.mortal wrote:
možda ja imam proročke vizije i bez tog korjena
korjen prepuštam tebi
a imaš i buniku, isto ljekovito djeluje
ima i raznih gljiva, i još neka biljka na đ
farmaceuti i doktori to sve skrivaju od pacijenata kako se ne bi sami liječili prirodno
a i zdravi bi trebali, zato je zabranjeno kao i marihuana, jer čuva mozak
vidim kako već djeluje na tebe
nemaš karakter pisati pod poznatim nickom , moraš se sakrivati
immortal-
2014-04-16
cizma glavu cuva a subara je krasiMaggie19 wrote:Kapa glavu cuva.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
cizma nogu..ti si k'o moja babadebotoijusto wrote:cizma glavu cuva a subara je krasiMaggie19 wrote:Kapa glavu cuva.
"Sve ide od nogu, cerce" ;-D
i propuh ne bos i gola su ti ledjaMaggie19 wrote:cizma nogu..ti si k'o moja babadebotoijusto wrote:cizma glavu cuva a subara je krasiMaggie19 wrote:Kapa glavu cuva.
mislim da ovo ruska poslovica a oni znaju sto je zima
2014-04-12
a, nemoj sidit na ladnome i obrisi se, oznojija si se..;-Ddebotoijusto wrote:i propuh ne bos i gola su ti ledjaMaggie19 wrote:cizma nogu..ti si k'o moja babadebotoijusto wrote:cizma glavu cuva a subara je krasiMaggie19 wrote:Kapa glavu cuva.
mislim da ovo ruska poslovica a oni znaju sto je zima
Ruska, sigurno..;-)
svakog gosta 3 dana dostaZorba wrote:Ko je ovo ?
Guest
Gost
2014-04-12
Ma to je deda.
Nema nervoze.
;-))
Nema nervoze.
;-))
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
AssadNaPodmornici wrote:mislim da se zove korjeni priviđenja
nasao..
[url=Altered States (1980)]Altered States (1980)[/url]
Guest- Guest
epikur37 wrote:THC je iznimno loš za pluća, kancerogen više od duhana, i lako dovodi do psihoze i poremećaja ličnosti u adolescenciji.
Dakle ne radi se o ljekovitom čaju i sl. nego o biljci s aktivnom supstancijom koja je korisna samo u ograničenim farmakoterapijskim slučajevima...nikako u rekreativnoj ili svakako zdravoj navici.
Guest- Guest
a šubara je kvari ;)Maggie19 wrote:Kapa glavu cuva.
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kanada legalizirala kanabis
» Kanabis ubija stanice raka!
» pojas glavu čuva...
» Valjevo: Policija čuva jelke
» Erdogana u Srbiji čuva 50 telohranitelja
» Kanabis ubija stanice raka!
» pojas glavu čuva...
» Valjevo: Policija čuva jelke
» Erdogana u Srbiji čuva 50 telohranitelja
Page 2 of 5