Plenkoviceva partizanka za mlade se slikala gola
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenkoviceva partizanka za mlade se slikala gola
da, iako i ovdje sve više se prase.. znaš ono, radije će potrošiti u SPlitu puste tisuće kuna na razne "tretmane" u beauty salonima, i dalje će ostati krmača, umjesto da ode i udre trčanje Marjanska vrata -Bene -nazad 3x tjedno i malo pripazi na ishranu.. ništa je ne košta, i još uštedi pare, jer kako rekoh zdrava hrana je u pravilu najjeftinija hrana. pola kg posnog sira 12-13kg, jedno jaje 1,5kn, pola kg zobenih 5-6kn, ali ne.. daj jumbo pizzu sa momkom navečer i 1litru ušećerene kole, i još naručimo palačinke iza togaRayMabus wrote:Nisu ti to ove naše ženske sa mora i krša. To su gori te Slavonke , Zagorke , Purgerke itd. To su ti sve kobasice nakon 25-e.AssadNaPodmornici wrote:da ali je teško trenirati 3puta tjedno po 45minuta, i preskočiti svaku večer jumbo pizzu
To ove naše ode na obali i kršu to je druga genetika a ova je iz Daruvara a tamo ti je to prasetina.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
problem je što je i sada mlada :D a već tako debela..marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovdje je jedini skandal što je prije bila vrhunska zgodna pička a sada je krmača
nema ko to ne bi jebo dok je bila mlada
iako mislim da nikada godine nisu nikakav izgovor.. kako je moj jedan frend rekao, debljina je ništa drugo nego životni izbor, ja sam izabra ne biti prasac.
2018-06-14
Istočna Slavonija , vlak bez voznog reda , nešto doselilo s juga , tamo moš nać koju
Zagreb radi doseljava isto
Ovo Daruvar , Krapina , Požega....to ti je kontinentalna klima , masno , kobasice , kuleni i tako generacijama , ona je čista tamo iz Daruvara , njoj teretana ne pomaže jer to generacijama jede kobasice i špek i to je njoj genetski.
To ti je tako. Nije nikakvo ruganje pošto ja i ovako više volin oblije al to ti je činjenica.
Nije to genetika i prehrana ova doli.
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/clanak/id/600528/europski-znanstvenici-u-cudu-nismo-znali-da-ovoliki-ljudi-rastu-u-makarskoj-sinju-splitu-a-vasi-geni-su-doslovce--kameni-evo-i-koji-je-dalmatinski-grad-svjetski-rekorder-po-visini-muskaraca
Zagreb radi doseljava isto
Ovo Daruvar , Krapina , Požega....to ti je kontinentalna klima , masno , kobasice , kuleni i tako generacijama , ona je čista tamo iz Daruvara , njoj teretana ne pomaže jer to generacijama jede kobasice i špek i to je njoj genetski.
To ti je tako. Nije nikakvo ruganje pošto ja i ovako više volin oblije al to ti je činjenica.
Nije to genetika i prehrana ova doli.
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/clanak/id/600528/europski-znanstvenici-u-cudu-nismo-znali-da-ovoliki-ljudi-rastu-u-makarskoj-sinju-splitu-a-vasi-geni-su-doslovce--kameni-evo-i-koji-je-dalmatinski-grad-svjetski-rekorder-po-visini-muskaraca
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma može ona teretanu samo to će zimi pojist špek i to se njoj odma vata. To ti genetski tako. Zima je gori , vata se salo da in bude toplije.AssadNaPodmornici wrote:problem je što je i sada mlada :D a već tako debela..marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovdje je jedini skandal što je prije bila vrhunska zgodna pička a sada je krmača
iako mislim da nikada godine nisu nikakav izgovor.. kako je moj jedan frend rekao, debljina je ništa drugo nego životni izbor, ja sam izabra ne biti prasac.
Malo teretane joj ne bi falilo , nije baš da se ne može bit i lijepo debeljuca a ova se baš zapustila.
2014-04-11
vidiš da je problem špek.RayMabus wrote:Ma može ona teretanu samo to će zimi pojist špek i to se njoj odma vata. To ti genetski tako. Zima je gori , vata se salo da in bude toplije.AssadNaPodmornici wrote:problem je što je i sada mlada :D a već tako debela..marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovdje je jedini skandal što je prije bila vrhunska zgodna pička a sada je krmača
Malo teretane joj ne bi falilo , nije baš da se ne može bit i lijepo debeljuca a ova se baš zapustila.
inače, špek spada u zdravu hranu za body building standarde, ima visok udio proteina i čiste "Ok" masti, odličan je za keto djetu.
problem je što uz špek pojed kilo kruva i onda pola tepsije bakinih kolača. usput nitko ti nije stavio pištolj u usta i silo te da jedeš.. ja sam od 1.3 do 15.4 bio na djeti, trenira sam 5-6puta tjedno, i jedio 1800-2000cal dnevno... jer sam bio dobio škembu i mora sam je otopiti.. ako mogu ja , može i ona i bilo tko drugi
2018-06-14
Problem je šta dođe zima a onda je prehrana kobasica puna masti a oni genetski se tove da imaju sala jer to je stoljećima tako.AssadNaPodmornici wrote:vidiš da je problem špek.RayMabus wrote:Ma može ona teretanu samo to će zimi pojist špek i to se njoj odma vata. To ti genetski tako. Zima je gori , vata se salo da in bude toplije.AssadNaPodmornici wrote:problem je što je i sada mlada :D a već tako debela..marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovdje je jedini skandal što je prije bila vrhunska zgodna pička a sada je krmača
inače, špek spada u zdravu hranu za body building standarde, ima visok udio proteina i čiste "Ok" masti, odličan je za keto djetu.
problem je što uz špek pojed kilo kruva i onda pola tepsije bakinih kolača. usput nitko ti nije stavio pištolj u usta i silo te da jedeš.. ja sam od 1.3 do 15.4 bio na djeti, trenira sam 5-6puta tjedno, i jedio 1800-2000cal dnevno... jer sam bio dobio škembu i mora sam je otopiti.. ako mogu ja , može i ona i bilo tko drugi
Zato ti kažen da to ako je čista gore s kontinenta ženska znaći nema ove južnjačke genetike da one jednostavno kad kobasicu pojedu to eskplodira šta nije slućaj recimo kod tebe il ženske s juga jer nema takvu genetiku da organizam nakuplja salo da se brani od zime.
Ona mora jist blitvu zimi. To je cila filozofija.
2014-04-11
Kod nas blitvu jedu svinje. A mi jedemo njih.
Dalmatinci su za čitav razred ispod nas.
Dalmatinci su za čitav razred ispod nas.
crvenkasti-
2014-04-17
Ljudi su ti ka životinje. Imaš mrki medvjed i polarni. Ovaj mrki pojede kobasicu i ništa a onaj polarni pojede kobasicu i onda DNK šalje signal umu : zima je , tovi se da ne umreš od hladnoće.
Dnka i rnk lanac.
Rnk lanac je taj koji prima osjete iz vanjskog svijeta i šalje ih u dnk kojeg tako modificira. Da nije toga ne bi bilo evolucije ni prilagodbe vrsta.
Đabe tebi filozofirat kad je ona polarni medo i kad ona pojede kobasicu organizam dobija ovu naredbu : zima je tovi se sad će hladnoća.
Njen dnk lanac ne zna da je Putin doveja plin u Zagorje.
On samo čita : kobasica , hladnoća , tovi se da se zaštitiš.
Kod tebe to nije slušaj jer nisu zime bile toliko hladne. Nemaš taj gen.
To ti je cila priča. Ona mora jist blitvu zimi ako se ne želi tovit.
Dnka i rnk lanac.
Rnk lanac je taj koji prima osjete iz vanjskog svijeta i šalje ih u dnk kojeg tako modificira. Da nije toga ne bi bilo evolucije ni prilagodbe vrsta.
Đabe tebi filozofirat kad je ona polarni medo i kad ona pojede kobasicu organizam dobija ovu naredbu : zima je tovi se sad će hladnoća.
Njen dnk lanac ne zna da je Putin doveja plin u Zagorje.
On samo čita : kobasica , hladnoća , tovi se da se zaštitiš.
Kod tebe to nije slušaj jer nisu zime bile toliko hladne. Nemaš taj gen.
To ti je cila priča. Ona mora jist blitvu zimi ako se ne želi tovit.
2014-04-11
jbt. koja transformacija...
pozavidio bi joj i cristian bale...
listovi su joj danas kao prije par godina bedra...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
AssadNaPodmornici wrote:ovdje je jedini skandal što je prije bila vrhunska zgodna pička a sada je krmača
Sa 29...
Znam par sličnih... vjerojatno je ko mlađa isto bila debela, onda se sa 18-20tak teškom mukom sredila, pa kasnije opet opustila jer genetika je ipak jača.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:vidiš da je problem špek.RayMabus wrote:Ma može ona teretanu samo to će zimi pojist špek i to se njoj odma vata. To ti genetski tako. Zima je gori , vata se salo da in bude toplije.AssadNaPodmornici wrote:problem je što je i sada mlada :D a već tako debela..marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovdje je jedini skandal što je prije bila vrhunska zgodna pička a sada je krmača
ja sam se usvinjio dok je žena bila trudna, sad smo otišli na dijetu nema tjedan dana, ošle mi 4 kile samo što sam prešo na LCHF prehranu u nekih sedam dana. Još jedno 15 pa sam ko novi
isuse horora šta napravi cura od sebe, možda je mislila da je pronašla "sreću" kada se uvalila u neku HDZovu kancelariju gdje sjedi i žedere, bolje bi joj bilo za kvalitetu života da je završila na jadranskoj obali kao konobarica gdje bi trčala i radila fizički 12h dnevno, bila bi isklesanaT. wrote:
jbt. koja transformacija...
pozavidio bi joj i cristian bale...
listovi su joj danas kao prije par godina bedra...
nemožeš u tjedan dana izgubiti 4kg masnoća, čak niti da nejedeš ništa .. 1kg masnoća je 8000kalorija, dnevno ti treba 2500kalorija.. da nejedeš 4dana ništa u deficitu si 8000kalorija, što je 1kg, ali ćeš izgubiti i masnoće i mišićnog tkiva i glukoze itd..marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:vidiš da je problem špek.RayMabus wrote:Ma može ona teretanu samo to će zimi pojist špek i to se njoj odma vata. To ti genetski tako. Zima je gori , vata se salo da in bude toplije.AssadNaPodmornici wrote:problem je što je i sada mlada :D a već tako debela..marcellus wrote:
ja sam se usvinjio dok je žena bila trudna, sad smo otišli na dijetu nema tjedan dana, ošle mi 4 kile samo što sam prešo na LCHF prehranu u nekih sedam dana. Još jedno 15 pa sam ko novi
smatra se neka zdrava šema 0.5kg do 1kg masti tjedno, dakle 3-4kg masti mjesečno.. ja sam sebi skinio udio tjelsne masnoće sa 18% na 13%.. trebalo mi je oko mjesec dana.. sada sam opet na 14-15% :D (kada volim čokoladu).. većina muških moje godište je već +20%
žalac se isto dobro uprasila...
slika od prije cca 2 i po godine...
muški se 99% uprase dolaskom na funkciju istina...
jbt bila je ovdje lipa u faci.. šta debljina učini od ljudiT. wrote:žalac se isto dobro uprasila...
AssadNaPodmornici wrote:jbt bila je ovdje lipa u faci.. šta debljina učini od ljudiT. wrote:žalac se isto dobro uprasila...
i okretna je nekoć bila...
Gabrijela Žalac bila je jedna od najboljih članica lokalnog folklornog ansambla. Danijel Šota, umjetnički ravnatelj ansambla, kaže: “Imala je tu lidersku crtu i u plesačkom i u pjevačkom pogledu, ali i u stavu”
T.- Posts : 17557
2014-04-14
točnije šta HDZ učini od ljudi.. nekada dobri ljudi postanu zli i pohlepni i lopovi i prevaranti, i naravno to se manifestira na fizičkom izgledu.. postanu ružni
kao Sith Order u Star Warsu.. prvo te izmjenu iznutra (dark side) a to se manifestira i na fizički izgled..
HDZ je ništa drugo nego Sith Order
kao Sith Order u Star Warsu.. prvo te izmjenu iznutra (dark side) a to se manifestira i na fizički izgled..
HDZ je ništa drugo nego Sith Order
ma to je žderanje i lokanje po vas dan i vozanje u limuzinama, kakav sith...
Još koju godinu i gazit će u ministarskom autu dicu bez dozvole.AssadNaPodmornici wrote:problem je što je i sada mlada :D a već tako debela..marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovdje je jedini skandal što je prije bila vrhunska zgodna pička a sada je krmača
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» cajka partizanka
» KOLINDA U UN-u: Slikala se s Angelom Merkel, a s Nikolićem kritizirala hrvatsku vladu
» Najstarija partizanka Srbije:'Orban je zvijer'
» hrvatski puče ,,,mlada partizanka vam po svojoj volji dili porezima oteto
» cajka partizanka
» KOLINDA U UN-u: Slikala se s Angelom Merkel, a s Nikolićem kritizirala hrvatsku vladu
» Najstarija partizanka Srbije:'Orban je zvijer'
» hrvatski puče ,,,mlada partizanka vam po svojoj volji dili porezima oteto
Page 2 of 4