hrvatski puče ,,,mlada partizanka vam po svojoj volji dili porezima oteto
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
hrvatski puče ,,,mlada partizanka vam po svojoj volji dili porezima oteto
počelo je natjecanje u ludostima
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/obitelj-prve-bebe-rodene-u-2021-razveselio-poziv-s-braca-sagradit-cemo-vam-novu-kucu-15040158
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/obitelj-prve-bebe-rodene-u-2021-razveselio-poziv-s-braca-sagradit-cemo-vam-novu-kucu-15040158
Guest- Guest
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: hrvatski puče ,,,mlada partizanka vam po svojoj volji dili porezima oteto
marš džukelo socijalističkadebotoijusto wrote:lijepo
ti si uistinu bolestan jugonacizmom
Guest- Guest
ti ludače sereš o nepravednoj podjeli a ovde štracu uhljebničku timariš jugonacističkom podrškom za socijalističko izdvajanje podobnih koji će biti udomljeni za ono što se svidjelo štracidebotoijusto wrote:lijepo
koje ovlasti ima štraca za ovo ,,osim aboliranja za birokratski zločin od strane hrvatoslavske gamadi bolesne socijalističkim karcinomom razuma
Guest- Guest
naplavino obalna oli nije bolje konkretno sagradit jednu kucu za 40 000-ak € nego da drzava preko institucionalnih delatora podigne cijenu iste na 100 000€ ?obala razuma wrote:marš džukelo socijalističkadebotoijusto wrote:lijepo
2014-04-12
ti si bolestan socijalističkim rasizmomdebotoijusto wrote:naplavino obalna oli nije bolje konkretno sagradit jednu kucu za 40 000-ak € nego da drzava preko institucionalnih delatora podigne cijenu iste na 100 000€ ?obala razuma wrote:marš džukelo socijalističkadebotoijusto wrote:lijepo
ti si obični rasista
Guest- Guest
Televizijska ekipa je u posjeti Dinarskom kraju. Između ostaloga, žele da snime par priloga za dnevnik o životu gorštaka, pastira i lokalnog stanovništva. Za snimanje su odabrali jedno malo, pitoreskno selo u podnožju jednog planinskog vrha u kojem živi nešto više od 200 duša. Nakon pažljivog razmatranja, izabrali su da intervjuiraju jednog seljaka.obala razuma wrote:ti si bolestan socijalističkim rasizmomdebotoijusto wrote:naplavino obalna oli nije bolje konkretno sagradit jednu kucu za 40 000-ak € nego da drzava preko institucionalnih delatora podigne cijenu iste na 100 000€ ?obala razuma wrote:marš džukelo socijalističkadebotoijusto wrote:lijepo
ti si obični rasista
- Prepričajte nam najljepši dan u vašem životu.
- Dogodilo se to prije nekih pet, šest godina. Izgubila se jedna ovca i u potragu se dalo cijelo selo. Pronašli smo je nakon 5 dana. Bili smo svi vrlo sretni i svi smo je nategnuli.
- Stop! Stop! Ma čovječe, ne mogu objaviti na državnoj televiziji ovakvu izjavu. Dajte malo kontrolirajte rječnik. Idemo iz početka. Ispričajte jedan drugi od vaših najsretnijih dana.
- Jednom prilikom se je izgubila jedna koza. Nakon što smo je svi iz sela tražili tri dana, uspjeli smo je pronaći. Bili smo jako sretni i svi smo je nategnuli.
- Ne, ne i ne. Pa to je opet ista priča. To ne može ići u eter. Promijenimo temu. Ispričajte nam vaš najružniji dan.
- Sjećam se da sam se jednom prilikom ja izgubio...
2014-04-12
sitilise ti jugonacisto ,,,debotoijusto wrote:Televizijska ekipa je u posjeti Dinarskom kraju. Između ostaloga, žele da snime par priloga za dnevnik o životu gorštaka, pastira i lokalnog stanovništva. Za snimanje su odabrali jedno malo, pitoreskno selo u podnožju jednog planinskog vrha u kojem živi nešto više od 200 duša. Nakon pažljivog razmatranja, izabrali su da intervjuiraju jednog seljaka.obala razuma wrote:ti si bolestan socijalističkim rasizmomdebotoijusto wrote:naplavino obalna oli nije bolje konkretno sagradit jednu kucu za 40 000-ak € nego da drzava preko institucionalnih delatora podigne cijenu iste na 100 000€ ?obala razuma wrote:
marš džukelo socijalistička
ti si obični rasista
- Prepričajte nam najljepši dan u vašem životu.
- Dogodilo se to prije nekih pet, šest godina. Izgubila se jedna ovca i u potragu se dalo cijelo selo. Pronašli smo je nakon 5 dana. Bili smo svi vrlo sretni i svi smo je nategnuli.
- Stop! Stop! Ma čovječe, ne mogu objaviti na državnoj televiziji ovakvu izjavu. Dajte malo kontrolirajte rječnik. Idemo iz početka. Ispričajte jedan drugi od vaših najsretnijih dana.
- Jednom prilikom se je izgubila jedna koza. Nakon što smo je svi iz sela tražili tri dana, uspjeli smo je pronaći. Bili smo jako sretni i svi smo je nategnuli.
- Ne, ne i ne. Pa to je opet ista priča. To ne može ići u eter. Promijenimo temu. Ispričajte nam vaš najružniji dan.
- Sjećam se da sam se jednom prilikom ja izgubio...
ti nećeš imati sposobnost spoznaje izgubljenosti dok ne ubiješ rasizam u svom konstruktu
Guest- Guest
ovako treba postupiti sa bračkom štracom koja svoju ovlast koristi za svoj ideološki rasizam u vremenu kad puk banije vapi za humanošću
https://tris.com.hr/2020/12/policija-strpala-u-pritvor-60-godisnjaka-koji-je-predvidao-i-najavljivao-potrese-i-tako-remeti-mir-i-spokojstvo-gradana/
javno prozvati štracu
al za to nedostaje sive mase hrvatskom puku
https://tris.com.hr/2020/12/policija-strpala-u-pritvor-60-godisnjaka-koji-je-predvidao-i-najavljivao-potrese-i-tako-remeti-mir-i-spokojstvo-gradana/
javno prozvati štracu
al za to nedostaje sive mase hrvatskom puku
Guest- Guest
O Jbt
Na šta ovaj forum spao
Nekima u glavi Potres od 7 richtera,
Na šta ovaj forum spao
Nekima u glavi Potres od 7 richtera,
Ima ovlasti jer je izabrana na lokalnim izborima za načelnicu općine.Guest wrote:ti ludače sereš o nepravednoj podjeli a ovde štracu uhljebničku timariš jugonacističkom podrškom za socijalističko izdvajanje podobnih koji će biti udomljeni za ono što se svidjelo štracidebotoijusto wrote:lijepo
koje ovlasti ima štraca za ovo ,,osim aboliranja za birokratski zločin od strane hrvatoslavske gamadi bolesne socijalističkim karcinomom razuma
Ako je to njima ok ja s time nenem problema.
Jedino me muči jel ona prvo vidjela da ovi nisu Hrvati nego Romi pa se na to odlučila il ...mislim muči me to jel bi povukla ovaj potez da je riječ o Hrvatima il je ovo samo kad su manjine u pitanju.
Taj dio je upitnik.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jest. Nadam se samo da nema diskriminacije u toj odluci tj da je prvo vidjela da nisu Hrvati pa onda se odlučila na to.debotoijusto wrote:lijepo
Ljevičarka je.
2014-04-11
Nema diskriminacije
https://bracdanas.com/zanimljivosti/ivana-markovic-predlozit-cu-gradskom-vijecu-da-obnovimo-jednu-kucu-na-potresom-pogodenom-podrucju/
Dobro. Onda je to plus.
Nije mogla znati dan prije koja će beba biti rođena.
Onda je to hvale vrijedan potez od gospođe gradonačelnice.
https://bracdanas.com/zanimljivosti/ivana-markovic-predlozit-cu-gradskom-vijecu-da-obnovimo-jednu-kucu-na-potresom-pogodenom-podrucju/
Dobro. Onda je to plus.
Nije mogla znati dan prije koja će beba biti rođena.
Onda je to hvale vrijedan potez od gospođe gradonačelnice.
2014-04-11
Ima izrazito ljevičarske stavove s kojima u osnovi uopće nemam problema al morao sam provjerit jjel to šema a vidi Rom pa eto sad ću ja njemu obnovit kuću dakle ako je Hrvat onda ništa a to je u biti diskriminacije.
Dobro je. Nije ta priča. Onda je to pohvalno.
Dobro je. Nije ta priča. Onda je to pohvalno.
2014-04-11
Ima ona jednu izjavu vezano uz Bleiburg s kojom se ja u načelu slažem no kako je ustaški režim ubijao Rome onda bi mi bilo malo previše sumnjivo da je ona odjednom došla na ideju da to napravi jer je vidila da je prvo dijete Rom.
Dakle nešto kao ustaše su ubijale Rome i sad ću ja namjerno njima kuću napraviti a inače ne bi.
To bi zvučalo loše.
No nije ta priča. Odluku je donijela prije Nove Godine. Nije mogla znati taj podatak.
Dakle nešto kao ustaše su ubijale Rome i sad ću ja namjerno njima kuću napraviti a inače ne bi.
To bi zvučalo loše.
No nije ta priča. Odluku je donijela prije Nove Godine. Nije mogla znati taj podatak.
2014-04-11
za početak provjeriti ima li srodstva u ravnoj i pobočnoj liniji s Lovrom Kuščevićem i ako ima je li bio carskiGuest wrote:počelo je natjecanje u ludostima
Bitno je da nema diskriminacije.
A kuću triba svakome napravit. Po mogučnosti s armiranim željesom a ne ovako ko kule od karata pa prvi jači potres sve se složilo ko lego kockice na pod.
A kuću triba svakome napravit. Po mogučnosti s armiranim željesom a ne ovako ko kule od karata pa prvi jači potres sve se složilo ko lego kockice na pod.
2014-04-11
Šta bi s obalom?
Nestade čovik ko da ga nikad bilo nije...
Nestade čovik ko da ga nikad bilo nije...
Ti bi obnavlja kuće jednako kvalitetno našima i njihovima?RayMabus wrote:Bitno je da nema diskriminacije.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nek se Plenkovic s tim bavi. Kod mene postoje samo kuće srušene u potresu i sve to triba obnovit i svima isti tretman.T. wrote:Ti bi obnavlja kuće jednako kvalitetno našima i njihovima?RayMabus wrote:Bitno je da nema diskriminacije.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Svaka država ima pravo politički i gospodarski se urediti kako ona želi isto kao što vlasnik stana po svojoj volji uređuje stan!
» Bagdad: Oteto 17 turskih radnika
» Talijanski gradonačelnici popi*dili na svoje sugrađane...
» cajka partizanka
» Puče bomba u Zagrebu
» Bagdad: Oteto 17 turskih radnika
» Talijanski gradonačelnici popi*dili na svoje sugrađane...
» cajka partizanka
» Puče bomba u Zagrebu
Page 1 of 2