8.svibnja - dan pada Zagreba
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 8.svibnja - dan pada Zagreba
ma čisti srbo, srbudim. Taj je lažovčina na kvadrat, upusi su mu čisto zlo spram Hrvata i Hrvatske a to je odlika najogavnijih srbljova i nikoga drugog.metilda wrote:Yehudim wrote:Pa jasno.
Ti si izdajica Hrvata i RH, petokolonaš i prousraša
reče jehudim "antifašist"
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
tre wrote:ma čisti srbo, srbudim. Taj je lažovčina na kvadrat, upusi su mu čisto zlo spram Hrvata i Hrvatske a to je odlika najogavnijih srbljova i nikoga drugog.metilda wrote:Yehudim wrote:Pa jasno.
Ogavni srbljovi upusuju zlo nama Hrvatima.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja nemam godina ?epikur37 wrote:Ljubo ima godina, mogao bi se i sjećati a i pravi purger je.
Dakle, sora zalud ti priča.
I nisam iz Zagreba
Ti uzalud pricas Men se cini
Sjecam se di sam se prvu put kresnula a kamoli ne 1945.
To mi sve u genima i krvi
E crveni
Cini se ove ustaske spodobe se prilicno ispucale
Naravno
Nema nis žalosnije kad se PRAZNE TIKVE ISPUHAJU
KO KURAC ..HE HE
Cini se ove ustaske spodobe se prilicno ispucale
Naravno
Nema nis žalosnije kad se PRAZNE TIKVE ISPUHAJU
KO KURAC ..HE HE
di soreSora wrote:
Sjecam se di sam se prvu put kresnula
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
tre wrote:ma čisti srbo, srbudim. Taj je lažovčina na kvadrat, upusi su mu čisto zlo spram Hrvata i Hrvatske a to je odlika najogavnijih srbljova i nikoga drugog.metilda wrote:Yehudim wrote:Pa jasno.
tako sam ga doživjela i na starom i na novom forumu a posebno na Pizdinom forumu Kultnix gdje se povremeno javlja
Guest- Guest
metilda wrote:tre wrote:ma čisti srbo, srbudim. Taj je lažovčina na kvadrat, upusi su mu čisto zlo spram Hrvata i Hrvatske a to je odlika najogavnijih srbljova i nikoga drugog.metilda wrote:Yehudim wrote:Pa jasno.
tako sam ga doživjela i na starom i na novom forumu a posebno na Pizdinom forumu Kultnix gdje se povremeno javlja
Ja sebe doživljavam kao budalu.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa normalno kad si se opredijelio i odlučio da budeš Hrvat.crvenkasti wrote:metilda wrote:tre wrote:ma čisti srbo, srbudim. Taj je lažovčina na kvadrat, upusi su mu čisto zlo spram Hrvata i Hrvatske a to je odlika najogavnijih srbljova i nikoga drugog.metilda wrote:Yehudim wrote:Pa jasno.
Ako ja baš moram jer iz ove kože ne mogu, ali ne znam koji je tebi kurac
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Pa normalno kad si se opredijelio i odlučio da budeš Hrvat.crvenkasti wrote:metilda wrote:tre wrote:ma čisti srbo, srbudim. Taj je lažovčina na kvadrat, upusi su mu čisto zlo spram Hrvata i Hrvatske a to je odlika najogavnijih srbljova i nikoga drugog.metilda wrote:
Zajebo sam se. Sad je gotovo.
crvenkasti-
2014-04-17
A zašto ne prihvatiš islam,kad si već Hrvat ?crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Pa normalno kad si se opredijelio i odlučio da budeš Hrvat.crvenkasti wrote:metilda wrote:tre wrote:
ma čisti srbo, srbudim. Taj je lažovčina na kvadrat, upusi su mu čisto zlo spram Hrvata i Hrvatske a to je odlika najogavnijih srbljova i nikoga drugog.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:A zašto ne prihvatiš islam,kad si već Hrvat ?crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Pa normalno kad si se opredijelio i odlučio da budeš Hrvat.crvenkasti wrote:metilda wrote:
Jel to slično?
crvenkasti-
2014-04-17
skoro pa istocrvenkasti wrote:סמאל wrote:A zašto ne prihvatiš islam,kad si već Hrvat ?crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Pa normalno kad si se opredijelio i odlučio da budeš Hrvat.crvenkasti wrote:
Jel to slično?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
miha i vuk ga hebu što je lijepio neke slike sa ustaškim nožinama i glumio da je Hrvat kao i crveni. Da se netko upecao pisao bi tužibabe adresirane na izraelsko veleposlasnstvo što je uostalom i činio i on i ewa i sa tim se još i hvalili ovdje. Rijetko ljigav likmetilda wrote:tre wrote:ma čisti srbo, srbudim. Taj je lažovčina na kvadrat, upusi su mu čisto zlo spram Hrvata i Hrvatske a to je odlika najogavnijih srbljova i nikoga drugog.metilda wrote:Yehudim wrote:Pa jasno.
Sora wrote:Ja nemam godina ?epikur37 wrote:Ljubo ima godina, mogao bi se i sjećati a i pravi purger je.
Dakle, sora zalud ti priča.
I nisam iz Zagreba
Ti uzalud pricas Men se cini
Sjecam se di sam se prvu put kresnula a kamoli ne 1945.
u šumi s medvjedom
Ovo nije u Hrvatskoj ali ...
Ovako odprilike izgleda obilježavanje Dana Oslobodjenja u Hrvatskoj
https://www.youtube.com/watch?v=5uglPMsEWlE&t=343s
Samo su jezik i razlog kuknjave i naricanja različiti
Ovako odprilike izgleda obilježavanje Dana Oslobodjenja u Hrvatskoj
https://www.youtube.com/watch?v=5uglPMsEWlE&t=343s
Samo su jezik i razlog kuknjave i naricanja različiti
Last edited by Ringo10 on 8/5/2019, 16:43; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mecelus unosi malo živine na forum.
crvenkasti-
2014-04-17
sto smo trazili, to smo dobili.Ringo10 wrote:A meni neki Srbijanci kukaju kako njima vladaju sve sami Crnogorci i BiH Srbi odnosno njihovi potomci.AssadNaPodmornici wrote:to je to.סמאל wrote:U svakom slučaju za prave Purgere nije dobro.Od 45.do 90. na vodećim mjestima imali Srbe a nakon 90. Hercegovce,domicilni su uvijek donji.To je onaj mentalitet bečkih konjušara,,dobre sluge,loši gospodari''AssadNaPodmornici wrote:crvenog vata nostalgija.. sada su antifašisti istjerani iz ZGa, a od 91pa danas , tamo su se ušetale -u- iz hercegovine i zauzele svoje rukovodeće položaje po kancelarijama
Adem Vuchiqi je porijeklom iz Bugojna odnosno neke selendre pored Bugojna.
Odnosno, Srbi su tako.
Mi dobijemo sto nam se nametne i tko nam se nametne.
Nikad politiku nismo imali.
tre wrote:miha i vuk ga hebu što je lijepio neke slike sa ustaškim nožinama i glumio da je Hrvat kao i crveni. Da se netko upecao pisao bi tužibabe adresirane na izraelsko veleposlasnstvo što je uostalom i činio i on i ewa i sa tim se još i hvalili ovdje. Rijetko ljigav likmetilda wrote:tre wrote:ma čisti srbo, srbudim. Taj je lažovčina na kvadrat, upusi su mu čisto zlo spram Hrvata i Hrvatske a to je odlika najogavnijih srbljova i nikoga drugog.metilda wrote:Yehudim wrote:Pa jasno.
znači oni nisu ozbiljno mislili?
yehudim ih je ozbiljno shvatio...
Guest- Guest
srbudim je lažov kojega sam masu puta uhvatio u laži jer se gurao tamo gdje mu nije mjesto pa stoga nije ni materiju poznavao. Što misliš zašto me drži na ignoru? jednostavno mu nabijem na nos njegovo lupetanje a to mu ne odgovara pa mi je pokojnu majku spomenio u jako ružnom svjetlu i odmah zatim me stavio na ignore da mu slučajno ne bi vratio muški onako kako zaslužuje.metilda wrote:tre wrote:miha i vuk ga hebu što je lijepio neke slike sa ustaškim nožinama i glumio da je Hrvat kao i crveni. Da se netko upecao pisao bi tužibabe adresirane na izraelsko veleposlasnstvo što je uostalom i činio i on i ewa i sa tim se još i hvalili ovdje. Rijetko ljigav likmetilda wrote:tre wrote:ma čisti srbo, srbudim. Taj je lažovčina na kvadrat, upusi su mu čisto zlo spram Hrvata i Hrvatske a to je odlika najogavnijih srbljova i nikoga drugog.metilda wrote:
znači oni nisu ozbiljno mislili?
yehudim ih je ozbiljno shvatio...
marcellus wrote:jebiga neko slavi 8.5 a neko 5.8
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dan pada Zagreba
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» 30. svibnja
» dan državnosti se vraća na 30. svibnja...
» Kako je izgledao i što se sve događalo tog 30.svibnja.1990
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» 30. svibnja
» dan državnosti se vraća na 30. svibnja...
» Kako je izgledao i što se sve događalo tog 30.svibnja.1990
Page 4 of 5