Kinezi u Hrvatkoj hoće da prave spomen-park Josipu Brozu Titu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kinezi u Hrvatkoj hoće da prave spomen-park Josipu Brozu Titu
Kinezi investiraju i grade, a forumski liberali/socijalisti će raditi hodočašće u Kumrovec gdje će se klanjati Brozu a Kinezi će prodavati kao Hercegovci zemlju sa obližnjeg briga kao "sveto tlo".. samo business,
kapitalizam
kapitalizam
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ali bit će para i za državnu kasu. A i nova radna mista. Znači ni sve tak crno.
Jedino eto, ne znam može li ta investicija direktno tebi pomoći da nađeš stalni posal ovdi u Hrvatskoj. Ili ćeš ipak pitati svetu kakve su kirije tam kod njega.
Jedino eto, ne znam može li ta investicija direktno tebi pomoći da nađeš stalni posal ovdi u Hrvatskoj. Ili ćeš ipak pitati svetu kakve su kirije tam kod njega.
Sunac ti žarki, sad kad vam krene crveni turizam i počnu dolazit na hodočašće komunjare sa svih strana svijeta ...AlfaOmega wrote:Ali bit će para i za državnu kasu. A i nova radna mista. Znači ni sve tak crno.
Ja ne znam kako će to nježne ustašoidne duše preživit ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kako to da nisu kupili kucu u veliko trgovisce sa zlatnim slavinama ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kinezi su malo brutalniji kapitalisti..Otvaraju i tvornice u svabiji..mortal wrote:nije ti dobroYehudim wrote:mortal wrote:niti nam trebaju Kinezi, još manje Tito
ne znaš što je gore
nek idu u svoju državu, neka tamo grade komunizam
defibriliraj se
Govorio sam ja da Titino nasljedje treba kapitalizirati,ali ne,balkanski ego je prejak..
Guest- Guest
Ne mogu oni prezivjeti nish osim sebea..tako ce i zavrsiti..sami sa sebom..Ringo10 wrote:Sunac ti žarki, sad kad vam krene crveni turizam i počnu dolazit na hodočašće komunjare sa svih strana svijeta ...AlfaOmega wrote:Ali bit će para i za državnu kasu. A i nova radna mista. Znači ni sve tak crno.
Ja ne znam kako će to nježne ustašoidne duše preživit ...
Guest- Guest
nadam se da će tamo otvoriti i stomatološke ordinacije za krezube antife, vid kako su ovi lepi, pljunute krezubi antife
Usput neki odjel gerijatrije nije na odmet
Usput neki odjel gerijatrije nije na odmet
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Podgorici podigli spomenik Josipu Brozu Titu
» Kineskinja kupuje Kumrovec i radi zabavni park posvećen drugu Titu. Jel se sramite rvatine
» Kinezi hoce pola Air Serbia
» Danas objava presude Josipu Boljkovcu
» 'Misao' Vlatke Pokos:'Zgrožena sam desničarskim i klerofašističkim napadima na Josipu Lisac'
» Kineskinja kupuje Kumrovec i radi zabavni park posvećen drugu Titu. Jel se sramite rvatine
» Kinezi hoce pola Air Serbia
» Danas objava presude Josipu Boljkovcu
» 'Misao' Vlatke Pokos:'Zgrožena sam desničarskim i klerofašističkim napadima na Josipu Lisac'
Page 2 of 2