'Misao' Vlatke Pokos:'Zgrožena sam desničarskim i klerofašističkim napadima na Josipu Lisac'
Page 1 of 1
'Misao' Vlatke Pokos:'Zgrožena sam desničarskim i klerofašističkim napadima na Josipu Lisac'
...ide link
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Misao' Vlatke Pokos:'Zgrožena sam desničarskim i klerofašističkim napadima na Josipu Lisac'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2158597
2015-09-08
Re: 'Misao' Vlatke Pokos:'Zgrožena sam desničarskim i klerofašističkim napadima na Josipu Lisac'
ženo pa parodije su ti za jospipu lisac napravili i ljevicari...kao i kritiku...ova kokosica postala kao i pederi..'ako nije po mom prokleti desnicari i klerikalci'
2015-09-08
obična glupača i dostupni mediji dovode do ovogvuksadinare wrote:ženo pa parodije su ti za jospipu lisac napravili i ljevicari...kao i kritiku...ova kokosica postala kao i pederi..'ako nije po mom prokleti desnicari i klerikalci'
immortal-
2014-04-16
Iskreno, ne znam tko je gori? Ova profuknjaca ili onaj idiot koji je podnio kaznenu prijavu.
Guest- Guest
Similar topics
» Evo nam i Vlatke...
» Sto je istina o desnici i desničarskim ideologijama koje razaraju civilizaciju
» Natporučnik HV-a na desničarskim portalima klevetao novinarku HRT-a, danas joj se javno ispričao
» Danas objava presude Josipu Boljkovcu
» Pleternica zgrožena bugarskim!!!
» Sto je istina o desnici i desničarskim ideologijama koje razaraju civilizaciju
» Natporučnik HV-a na desničarskim portalima klevetao novinarku HRT-a, danas joj se javno ispričao
» Danas objava presude Josipu Boljkovcu
» Pleternica zgrožena bugarskim!!!
Page 1 of 1