Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 35
Page 28 of 35 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35
Re: Liga Prvaka 18/19
nemoj tako o brendu.Serbia Strong wrote:kic wrote:jasambrend wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Jel jos drkas i mastas o wiltovom crnom kurcukic wrote:
rugali ste se kicu..
rwkoh, Messi je mali Wilt Chamberlain
ti se napuši kurca, pametan si poslije tekme a šta sam rekao prije- cuclali ste ga svi Messiu, igraču za male utakmice u španjolskim kasabama.
Uverljivo najljigaviji član ovog foruma, lik koji nema izgrađen stav o bilo čemu, niti karakter uopšteno. Menja mišljenja kako preovladava većinsko forumsko mnjenje.
U suštini jedna najobičnija slina...
Brend je skroz ok forumski lik.
Sto si ga docekao cipelarit.
:-O
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Opet ti velim, jebeš nogomet u kojem englezi dominiraju, iako u ta 4 kluba nećeš u svima zajedno naći 10 enleza. Najveće analfabete za nogomet su englezi, spustiš im loptu na zemlju i njih nema nigdje.Serbia Strong wrote:Zeko wrote:Jebeš nogomet u kojem englezi dominiraju. Od ove četvorke jedino je Liverpool klub, a ovo ostalo je goli kurac. A velikog trenera Pepača Prevariole nema ni među tim golim kurcima. Fali mu veli još milijarda eura da si nakupuje igrača, a s time i trenersku diplomu.
Ajde, ajde-ne kmeči jer si se najeo govana za ono da svi englezi ispadaju...
Zeko-
2015-08-26
covjek zvani harry kane odlucit ce to smjesno finale...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Hahaha...BMK za vas, vi ste mi rezervni forum, dođem tu kad se poželim istrest na nekog bez opasnosti za baniranjem. Osvojio Liverpool ili ne, sezona je za pamćenje. Finale LP i 97 bodova u PL uz jedan nezaslužen poraz zbog lopte koja je par cm dirala gol crtu. Kad klošari poput Uniteda ili Chelsea osvoje 97 bodova nek se jave. Što se tiče LP pokazali su stav i muda, otresli Bayerna, Porto i Barcu i zaslužili su naslov protiv židova koji su se provukli dva puta uz pun kurac sreće.End wrote:pritisak na djeda tominja je ogroman, šta u slučaju ako luzeri ne osvoje, vjerojatno će morati trajno nestati s ovog foruma, zato već ima rezervni forum na kojem piše.
Mogu doći jedino našamarat ove wannabe naciste pa na pivkana.fridrih_niche wrote:Mislin da je Tominjo zrel za jedan simpatičan dolazak u vojarnu...
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Best striker in the world...
EstebanEnrique-
2014-04-16
A onda na The Cure...Roland Deschain wrote:Mogu doći jedino našamarat ove wannabe naciste pa na pivkana.fridrih_niche wrote:Mislin da je Tominjo zrel za jedan simpatičan dolazak u vojarnu...
:D
Guest- Guest
Maggie19 wrote:nemoj tako o brendu.Serbia Strong wrote:kic wrote:jasambrend wrote:PABLO ESCOBAR wrote:
Jel jos drkas i mastas o wiltovom crnom kurcu
ti se napuši kurca, pametan si poslije tekme a šta sam rekao prije- cuclali ste ga svi Messiu, igraču za male utakmice u španjolskim kasabama.
Uverljivo najljigaviji član ovog foruma, lik koji nema izgrađen stav o bilo čemu, niti karakter uopšteno. Menja mišljenja kako preovladava većinsko forumsko mnjenje.
U suštini jedna najobičnija slina...
Brend je skroz ok forumski lik.
Sto si ga docekao cipelarit.
:-O
Nemam ja ništa protiv njega.
Samo dajem svoj sud o njemu. Pravi bugarin koji udara mučki sa leđa.
Guest- Guest
Tipični luzer. Nije ni čudo da simpatiziraš Loserpool. Sezona za pamćenje, a trofeja 0Roland Deschain wrote:Hahaha...BMK za vas, vi ste mi rezervni forum, dođem tu kad se poželim istrest na nekog bez opasnosti za baniranjem. Osvojio Liverpool ili ne, sezona je za pamćenje. Finale LP i 97 bodova u PL uz jedan nezaslužen poraz zbog lopte koja je par cm dirala gol crtu. Kad klošari poput Uniteda ili Chelsea osvoje 97 bodova nek se jave. Što se tiče LP pokazali su stav i muda, otresli Bayerna, Porto i Barcu i zaslužili su naslov protiv židova koji su se provukli dva puta uz pun kurac sreće.End wrote:pritisak na djeda tominja je ogroman, šta u slučaju ako luzeri ne osvoje, vjerojatno će morati trajno nestati s ovog foruma, zato već ima rezervni forum na kojem piše.
I koga na kraju boli kurac kakva je igra bila, koliko bodova i golova? Pamte se pobjednici i trofeji, a ostali su luzeri
A momčad koja se najviše pamti u povijesti je izgubila finale Svjetskog 74.-e i nikad nije osvojila trofej...
Kako to objašnjavaš?
;)
Kako to objašnjavaš?
;)
Guest- Guest
Istorija ne pamti gubitnike, a holandjani su najveći fudbalski gubitnici u istoriji.
Guest- Guest
Onda je ovo anomalija u sistemu...
Svi pamte totalni nogomet Nizozemaca ili onaj Brazil Zica i Socratesa iz 82.-e...
;)
Svi pamte totalni nogomet Nizozemaca ili onaj Brazil Zica i Socratesa iz 82.-e...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Onda je ovo anomalija u sistemu...
;)
baš sam htio spomenuto ove primjere..
Holandjani imaju strće da im se dogodio ajax 70-ih godina i ona 3 keš-a. Ovako ih niko ne bi pamtio, osim nekog fudbalskog entuzijaste koji nor. pamti cuperovu valenciu, ili real sociedad iz 2002. ili koje već godine...
Guest- Guest
Ja znam da je 1974. Njemačka osvojila svjetsko prvenstvo i ne znam više ništa od togafridrih_niche wrote:A momčad koja se najviše pamti u povijesti je izgubila finale Svjetskog 74.-e i nikad nije osvojila trofej...
Kako to objašnjavaš?
;)
scorpion wrote:Ja znam da je 1974. Njemačka osvojila svjetsko prvenstvo i ne znam više ništa od togafridrih_niche wrote:A momčad koja se najviše pamti u povijesti je izgubila finale Svjetskog 74.-e i nikad nije osvojila trofej...
Kako to objašnjavaš?
;)
Znam i finale SP ‘78 kada su cruyf i komapnija kmečali kako su im pred finale ukrali kasete sa nekom holandskom muzikom koja ih je kao ložila da igraju bolje...
Guest- Guest
Sereš?Serbia Strong wrote:scorpion wrote:Ja znam da je 1974. Njemačka osvojila svjetsko prvenstvo i ne znam više ništa od togafridrih_niche wrote:A momčad koja se najviše pamti u povijesti je izgubila finale Svjetskog 74.-e i nikad nije osvojila trofej...
Kako to objašnjavaš?
;)
Znam i finale SP ‘78 kada su cruyf i komapnija kmečali kako su im pred finale ukrali kasete sa nekom holandskom muzikom koja ih je kao ložila da igraju bolje...
Jedini gluplji izgovor što sam čuo je onaj nakon polufinala lige prvaka iz 2010. kad su čmarsini igrači kmečali da su izgubili jer je trava na Giuseppe Meazzi bila previsoka
Page 28 of 35 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 35