Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 35
Page 29 of 35 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
Re: Liga Prvaka 18/19
Sereš?Serbia Strong wrote:scorpion wrote:Ja znam da je 1974. Njemačka osvojila svjetsko prvenstvo i ne znam više ništa od togafridrih_niche wrote:A momčad koja se najviše pamti u povijesti je izgubila finale Svjetskog 74.-e i nikad nije osvojila trofej...
Kako to objašnjavaš?
;)
Znam i finale SP ‘78 kada su cruyf i komapnija kmečali kako su im pred finale ukrali kasete sa nekom holandskom muzikom koja ih je kao ložila da igraju bolje...
Jedini gluplji izgovor što sam čuo je onaj nakon polufinala lige prvaka iz 2010. kad su čmarsini igrači kmečali da su izgubili jer je trava na Giuseppe Meazzi bila previsoka
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Serbia Strong wrote:scorpion wrote:Ja znam da je 1974. Njemačka osvojila svjetsko prvenstvo i ne znam više ništa od togafridrih_niche wrote:A momčad koja se najviše pamti u povijesti je izgubila finale Svjetskog 74.-e i nikad nije osvojila trofej...
Kako to objašnjavaš?
;)
Znam i finale SP ‘78 kada su cruyf i komapnija kmečali kako su im pred finale ukrali kasete sa nekom holandskom muzikom koja ih je kao ložila da igraju bolje...
holandska "lijepa li si"
kic wrote:Serbia Strong wrote:scorpion wrote:Ja znam da je 1974. Njemačka osvojila svjetsko prvenstvo i ne znam više ništa od togafridrih_niche wrote:A momčad koja se najviše pamti u povijesti je izgubila finale Svjetskog 74.-e i nikad nije osvojila trofej...
Kako to objašnjavaš?
;)
holandska "lijepa li si"
Da su postojali smartfoni tada, holandija bi bila svetski prvak ‘78...
Nema veze što je taj turnin kempes baš plodio.
Guest- Guest
Bracala, opet lažeš. Cruyff uopće nije igrao na SP '78, a Argentina je ušla u finale na prevaru. Trebao je proći Brazil.
Argentina je sve na lopovluk osvajala...
Zato se sad karma sveti Messiju koji ne može na pošten način donit titulu...
;)
;)
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Bracala, opet lažeš. Cruyff uopće nije igrao na SP '78, a Argentina je ušla u finale na prevaru. Trebao je proći Brazil.
Ma de znam, to su pričali holandski igrači u dokumentarcu o tom prvenstvu.
Ti bolje znaš, ipak si tada bio rodjen...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Argentina je sve na lopovluk osvajala...
;)
Za sad se Messiju svete njegova mala muda i nedostatak karaktera...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Argentina je sve na lopovluk osvajala...
;)
Za sad se Messiju svete njegova mala muda i nedostatak karaktera...
Popušio čovjek tri finala sa reprezentacijom
I neće više bit prilike za trofej za repkom
I neće više bit prilike za trofej za repkom
Promašio čovek penal u finalu cope koju su zbog njega van protokola i termina organizivali...
Guest- Guest
I promaši zicera protiv Njemačke 2014. i na kraju kriv Higuain, položaj sunca i mjeseca
scorpion wrote:I promaši zicera protiv Njemačke 2014. i na kraju kriv Higuain, položaj sunca i mjeseca
To je najjače što je higuain ,,kriv” što nije osvojio SP.
Da nije bilo genijalnosti di čmarije, 1/8 finala ne bi prošli.
Guest- Guest
Pa je, škakljala ih trava po jajima i od smijeha nisu mogli igrati.scorpion wrote:Sereš?Serbia Strong wrote:scorpion wrote:Ja znam da je 1974. Njemačka osvojila svjetsko prvenstvo i ne znam više ništa od togafridrih_niche wrote:A momčad koja se najviše pamti u povijesti je izgubila finale Svjetskog 74.-e i nikad nije osvojila trofej...
Kako to objašnjavaš?
;)
Jedini gluplji izgovor što sam čuo je onaj nakon polufinala lige prvaka iz 2010. kad su čmarsini igrači kmečali da su izgubili jer je trava na Giuseppe Meazzi bila previsoka
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Pa je, škakljala ih trava po jajima i od smijeha nisu mogli igrati.scorpion wrote:Sereš?Serbia Strong wrote:scorpion wrote:Ja znam da je 1974. Njemačka osvojila svjetsko prvenstvo i ne znam više ništa od togafridrih_niche wrote:A momčad koja se najviše pamti u povijesti je izgubila finale Svjetskog 74.-e i nikad nije osvojila trofej...
Kako to objašnjavaš?
;)
Još su u revanšu pokazali koliki su zapravo cigani kada su nakon utakmice, kada su igrači intera slavili prolaz u finale uključili prskalice.
Najveći šljam u istoriji fudbala, kao i njihova braća iz Ljutice Bogdana.
Guest- Guest
Najbolji strijelci za Barcelonu u Ligi Prvaka u zadnje 3 sezone:
Messi - 29 golova
Autogol - 7
Suarez- 5
Neymar, Arda Turan, Pique, Dembele- 4
Coutinho - 3
Rakitic - 2
šta drugo reći nego GOAT..
Messi - 29 golova
Autogol - 7
Suarez- 5
Neymar, Arda Turan, Pique, Dembele- 4
Coutinho - 3
Rakitic - 2
šta drugo reći nego GOAT..
End- Posts : 21177
2015-08-25
:Dfridrih_niche wrote:Nek ovaj Autogol potpise za Hajduka, triba nam jedan takav...
<3
muckodjubre wrote::Dfridrih_niche wrote:Nek ovaj Autogol potpise za Hajduka, triba nam jedan takav...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 29 of 35 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 35