Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 35
Page 15 of 35 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35
Re: Liga Prvaka 18/19
kad ne znaš složit ekipu iz svoje čuvene La Massie, pokupuješ samo pola Ajaxa + trenera-
La Masia je na klupi odma prve zamjene, Alena, Puig, Roberto, Busquets + Todibo šta bi ti pušaču kurca može li bolje
End- Posts : 21177
2015-08-25
kic wrote:
bez Xavia i Inieste, Messi je samo dobar napucivač statistike-
Guest- Guest
danas smo svi za ajax i cruyffa, za najveći klub svih vremena uz barcu koja je iznad njih, ali počiva na njihovoj recepturi tako da teško je odlučiti tko je veći gigant
2015-08-25
Šta se popilo danas, odnosno što se pije?
Šta je ovo? Sastav Primorca iz Biograda?End wrote:La Masia je na klupi odma prve zamjene, Alena, Puig, Roberto, Busquets + Todibo šta bi ti pušaču kurca može li bolje
Nadam se da se Ajaxu neće večeras osvetit to što nisu iskoristili letargični Tottenham iz prve utakmice i uvaljali im 3-4 komada. Bio bi grijeh da Ajax ne osvoji ligu prvaka ove sezone
End wrote:ne bi im bio loš potez uzeti coutinha jer ga ionako neće nitko htjeti tu imaju pole position. i imaju još jednoga propaloga igrača kojega bi mogli razbuditi i dovesti, dybala. to bi im bila dobra dva transfera, al preglupi su oni za to. barca im čak može i umtitija dati za 60 mil.jasambrend wrote:End wrote:"ESPN" upravo donosi vijest da će u narednih nekoliko sati uprava odlučiti hoće li Ernesto Valverde ostati trener Barcelone! Osim toga, isti izvor navodi da Philippe Coutinho najvjerovatnije provodi svoje posljednje dane kao igrač Blaugrane!
obojica u čmarnajted
za pola milijarde minimum...
Manchester ti to neće uzeti ispod 150 po grlu barem, samo neka mašnu i celofan stave, gucaju ješku ka glavoč...
darth_vader-
2014-04-17
Obojicu bi van zabranija praćenje baluna...Serbia Strong wrote:kic wrote:
bez Xavia i Inieste, Messi je samo dobar napucivač statistike-
Ostavija bi van NBA, to je ionako retardiran sport...
Guest- Guest
žujaRoland Deschain wrote:Šta se popilo danas, odnosno što se pije?
+
pica s čili umakom se sprema
ko voli ljuto nek naruči od ove stranice neće požaliti.
2015-08-25
Fanovi cr7 su slicni fanovima pokojnoga senne.
Oni vise i nevoke cr7 koliko mrze messija kao i sennini Najvecega ikada.
Sto je i razumljivo. 14 godina im zadaje samare.
Oni vise i nevoke cr7 koliko mrze messija kao i sennini Najvecega ikada.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
CAKIRfridrih_niche wrote:Zna se koji primarijusi su pomogli ‘doktorima’ u osvajanju LP...
KASSAI
KUIPERS
a sve blagoslovila ona celava prevara Collina.
Poznato je da je kassai pustao realu protiv bayerna golove iz 5 metara zaledja.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Pujanke su odavno Liga narkomana
<3
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Fanovi messija su slicni fanovima pokojnoga senne.
Oni vise i nevoke messija koliko mrze ronalda kao i sennini Najvecega ikada.
Ima sličnosti izmedju sene i messija, ovojica imaju tendenciju da se slupaju...
Guest- Guest
Page 15 of 35 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 35