Papa Franjo , političar globalizma
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Papa Franjo , političar globalizma
Dobra analiza , KC triba odjebat
https://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/agora/clanak/id/602149/papa-franjo-politicar-globalizma
https://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/agora/clanak/id/602149/papa-franjo-politicar-globalizma
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Papa Franjo , političar globalizma
Izvan katoličke crkve nema spasenja...RayMabus wrote:Dobra analiza , KC triba odjebat
A digić je ionako gotov...
Neće dočekat kraj godine...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Ovi pobiju 250 ljudi na Sri Lanki i ovaj dalje tupi svoje. A čisti debil jer to je jedina točna dijagnoza za takvi um.
2014-04-11
e jebi ga Longi,to je samo jedna strana obraza ..moze jos 250...doista kretenluk a ono...RayMabus wrote:Ovi pobiju 250 ljudi na Sri Lanki i ovaj dalje tupi svoje. A čisti debil jer to je jedina točna dijagnoza za takvi um.
Guest- Guest
Ma on je čisti debil. Otiša u Bigarsku pa in sere kako tribaju pustit kozojebe na Balkan. Sva srića ovi su pravoslavni pa ga ne jebu nula posto.
2014-04-11
Ni ja ne volim papu Franju. Taj se ne ponaša kao vjerski poglavar, nego kao pristrani političar ekstremno liberalnih uvjerenja.
Goni ga u kurac, takav mi ne treba. I bez njega je takvih debila previše na svijetu.
Goni ga u kurac, takav mi ne treba. I bez njega je takvih debila previše na svijetu.
Guest- Guest
e jebiga..nish drugo nego da proglasimo da je opsjednut,potom pozavti Sema i Dina vinčestera..
Guest- Guest
Nije on opsjednut nego je glup. Papa je samo čovjek, dakle grešnik.
Ovaj je zasra sa greškama malo previše.
Last edited by cassanowa on Mon 6 May - 16:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
Gotov je heretik..slijedi centriranje nazad u pampase
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možda i nije heretik, nego samo ne zna dobro što je to kršćanstvo.vuksadinare wrote:Gotov je heretik..slijedi centriranje nazad u pampase
Guest- Guest
glup svakako nije,nego se prepustio onome sindromu,kax se zove,kad si umisli da je istinski sljednik Boga,i da je Pravednik nad Pravednicima....cassanowa wrote:Nije on opsjednut nego je glup. Papa je samo čovjek, dakle grešnik.
Guest- Guest
Glup je zato što se bavi isključivo politikom, a to mu nije primarna zadaća.pismejker wrote:glup svakako nije,nego se prepustio onome sindromu,kax se zove,kad si umisli da je istinski sljednik Boga,i da je Pravednik nad Pravednicima....cassanowa wrote:Nije on opsjednut nego je glup. Papa je samo čovjek, dakle grešnik.
Guest- Guest
Kad je ljevicarcassanowa wrote:Možda i nije heretik, nego samo ne zna dobro što je za kršćanstvovuksadinare wrote:Gotov je heretik..slijedi centriranje nazad u pampase
2015-09-08
Katolicanstvo je po prirodi sebea ljevicarstvo..vuksadinare wrote:Kad je ljevicarcassanowa wrote:Možda i nije heretik, nego samo ne zna dobro što je za kršćanstvovuksadinare wrote:Gotov je heretik..slijedi centriranje nazad u pampase
Guest- Guest
...nema meni one krscanske i katolicke tradicionalnosti i punine kod tih juznoamerikanaca..to je kod njih jos uvijek na nekoj razini folklora...nesto meksikanci odskacu i odisu krscanstvom ovi svi drugi nisu jos na tom nivou osim potomaka europljana...sve je to na razini polutoteizma u miksu sa katolicanstvom
2015-09-08
Nije.pismejker wrote:Katolicanstvo je po prirodi sebea ljevicarstvo..vuksadinare wrote:Kad je ljevicarcassanowa wrote:Možda i nije heretik, nego samo ne zna dobro što je za kršćanstvovuksadinare wrote:Gotov je heretik..slijedi centriranje nazad u pampase
Jel ti znaš kad su nastali pojmovi "lijevi" i "desni", a kad je nastalo kršćanstvo.
Guest- Guest
A ako ćemo gledat iz današnje perspektive, većina ateista su ljevičari...pismejker wrote:Katolicanstvo je po prirodi sebea ljevicarstvo..
Last edited by cassanowa on Mon 6 May - 16:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
I radi protiv interesa crkve i katolika. Otiša je u Bugarsku i onda im soli pamet kako tribaju puštat imigrante. Drzak i bezobrazan.cassanowa wrote:Ni ja ne volim papu Franju. Taj se ne ponaša kao vjerski poglavar, nego kao pristrani političar ekstremno liberalnih uvjerenja.
2014-04-11
Da.RayMabus wrote:I radi protiv interesa crkve i katolika.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo:'Di ste pederčine'
» Papa Franjo:Ja peder
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo:'Di ste pederčine'
» Papa Franjo:Ja peder
» PAPA FRANJO I ZAPAD
Page 1 of 2