Guaido priznao: puč u Venezueli propao zbog slabe potpore vojske; nada je u intervenciji SAD-a
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Guaido priznao: puč u Venezueli propao zbog slabe potpore vojske; nada je u intervenciji SAD-a
hahaha
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Guaido priznao: puč u Venezueli propao zbog slabe potpore vojske; nada je u intervenciji SAD-a
Pusti šuplju, kad će demokracija, đodaaa? :D
..ehh,znao sam ja da se ti tajno klanjas Titu...marcellus wrote:svijet u kom sam rođen je bio lijepo i obećavajuće mjesto
šezdeset i neke
a onda su došli leftardi
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:još jedna progresivka na temi
sora, yehudi, epi, ringo, alpha, svetac, frka, zorba, nemamo šanse.. liberali/socijalisti dominiraju
ne prozivati Yoda,to rade hudbasi i komjunisti...
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Orban priznao da ima neke probleme sa Hemrvatkom i nada se da ce ih rascistiti sa Plenkij
» Kaos i sukobi u Venezueli, Trump priznao oporbu kao legitimnu, Erdogan pružio puno podršku Madurou
» Zbog sankcija Venezueli, Amerika uvozi sve više Ruske nafte
» Mlada nada SDP-a kaznjana zbog krsenja Zakona o radu,a slucaj zavrsio u zastari
» Srbi u panici zbog plavih koverti iz Vojske Srbije
» Kaos i sukobi u Venezueli, Trump priznao oporbu kao legitimnu, Erdogan pružio puno podršku Madurou
» Zbog sankcija Venezueli, Amerika uvozi sve više Ruske nafte
» Mlada nada SDP-a kaznjana zbog krsenja Zakona o radu,a slucaj zavrsio u zastari
» Srbi u panici zbog plavih koverti iz Vojske Srbije
Page 8 of 8